Ma 21.4.2014 Tappara - Kärpät, 4. finaali

  • 82 377
  • 353
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kova oli ratkaisu, tuosta kontaktista jäähy ja siitä maali, niin kovin erilainen olisi tilanne taistella mestaruudesta. Tuossa on kuitenkin monta jossittelua ja turhaa se joka tapauksessa on. Oikeastaan yv olisi pitänyt tulla jo paljon aiemmin Ohtamaahan tulleesta korkeasta mailasta, harmi että sitäkään ei tänään uskallettu viheltää.

Jokainen peli on kuitenkin omansa. Vielä on Kärpillä mahdollisuudet, mutta sen pienen marginaalin pitää kääntyä. Tappara on vienyt kolme peräkkäin, se on mahdollista myös toisin päin. Toivottavasti tästä oikeusmurhasta kaivetaan nyt oikeanlaista draivia.

Vielä muodin mukaiset lampaanperseet Juholalle. Jää eläkkeelle.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Huhhuh! Olipa peli! Kolmannessa erässä ei tuntunut olevan mitään hätää, kunnes (yllätysyllätys) Lerssonin Johannes löysäili omassa päässä jättäen kiekon purkamatta ja menetyksen jälkeen vielä suoristi ovechkinmaisesti selkänsä - seurauksena Kärppien tasoitusmaali. Siinä vaiheessa v*****skäyrä oli aika korkealla. Olihan koko matsi ollut Tapparan hallinnassa sen verran hyvin, että arvaamattomille jatkoille joutuminen syletti.

Jatkoerässä Tappara oli selkeästi aktiivisempi ja saikin useita laadukkaita maalipaikkoja. Kärpät ei saanut omaa peliään ollenkaan auki ja omissakaan homma ei ollut ihan tikissä.

Ratkaisu oli tottakai paikan päällä infernaalisen mahtava, mutta jälkikäteen ajatellen harmittava. Olisihan tuo maali pitänyt hylätä; varsinkin, kun Kärppien hieman vastaava maali hylättiin ekassa erässä. Mutta sinällään Tapparan voitto oli ihan ansaittu. Olisi saanut Green pistää kolmosen lopuilla tyhjiin, niin ei olisi tarvinnut kenenkään spekuloida. Sympatiat kuitenkin Kärppä-faneille, mutta toisaalta en osaa surkutella, sillä niin ylimielistä porukkaa porot ovat olleet koko kevään ajan...

Nyt kun täällä on näitä "Tappara kahvaa, jääkiekon irvikuva!" -itkuja, niin voisiko muutamat kahvausnimimerkit ihan antaa esimerkkejä tilanteista, joissa Tappara selkeästi kahvaa ja estää Kärppiä enemmän? Itse seurasin tänään tarkemmin molempien joukkueiden kiekotonta peliä, kun oma istumapaikka oli aika ideaali ison kuvan havainnointiin. Mielestäni Kärpät ei todellakaan jäänyt kakkoseksi estopelissä. Ajoittain näädät harrasti kiekotonta häirintäpeliä todella paljon räikeämmin kuin Tappara, joka ajoittain kieltämättä takakarvaa melko rumasti ja puolustusalueella välillä ollaan kiekollisessa kiinni ronskisti. Kärpiltä huomasin jatkuvasti sitä, että takakarvauksessa heitetään se maila kiekollisen kainaloon ja otetaan vauhtia pois. Lisäksi puolustaessa roikutaan kiekollisessa kaksin käsin ja koukuilla virvelöidään kulmamyllyissä hyökkääjien etumatka kiinni.

Mielestäni siis molemmat tuota tekee aika lailla samassa mittakaavassa. Uskon Juholan puhuvan tuossa ihan totuuksia, kun sanoi pelaajien toivovan löysempää linjaa finaaleihin. Se tunne syntyy niistä kovista väännöistä. Ihan samalla tavalla NHL:ssä SC-finaaleissa linja löystyy todella paljon. Siellä roikutaan, estetään, hakataan yms. todella paljon. Kannattaa tsekata viimeisten vuoden finaaleja nauhalta asiantuntevassa seurassa.

Siitä olen kyllä monen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että ei se linja noin paljoa tarvitsisi löystyä. Mukavampaa sitä on katsoa taitokiekkoa kuin painia.
 
Viimeksi muokattu:

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Kova oli ratkaisu, tuosta kontaktista jäähy ja siitä maali, niin kovin erilainen olisi tilanne taistella mestaruudesta. Tuossa on kuitenkin monta jossittelua ja turhaa se joka tapauksessa on. Oikeastaan yv olisi pitänyt tulla jo paljon aiemmin Ohtamaahan tulleesta korkeasta mailasta, harmi että sitäkään ei tänään uskallettu viheltää.

Unohtui mainita jäähyistä omassa viestissä, niin otetaan tästä vielä kiinni. Aika monta jäähyä jäi viheltämättä Kärpille (mm. Maxwellin polvitaklaus Palolaan, jonkun korkea maila Peltolaan, jonkun korkea maila Baileniin jne...), joten aika turha ottaa esille yhtä Ohtamaahan tullutta korkeaa mailaa. Aika tasan ne tänäänkin meni.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo sen verran pakko vielä sorkkia soppaa omalta osalta, että noista viheltämättä jättämisistä on kyllä Kärppäpojat sitten turha itkeä. Polvitaklauksesta aika harvoin selviää jäähyttä ja kyllähän sen ihan hidastukset ja videot todistaa senkin, että sellaista se teidän Maxwell aika lailla Palolaan haki. Onneksi Palola ei loukkaantunut, mutta jalka ojossa Maxwell tilanteeseen tulee ja nimenomaan tuollaista kontaktia hän hakee. Noi on muuten sitten semmosia taklauksia, että se on aina tuuria, jos ei tuu loukkaantumisia. Noi on oikeasti vaarallisia ja pitäisi aina käydä pillin, kun sellaisen jompi kumpi tekee. Tänään sitä ei vihelletty ja se oli ehkä selkein ja vaarallisin tilanne. Että siltä osin olisin kyllä Kärppien osastolla hiljaa...
 
Suosikkijoukkue
SJ
Voipi olla että ensi vuonna kotoinen Liiga on vaihtunut Valioliigan ja NHL:n seurantaan. Varsinkin kun pelit edellä mainituissa sarjoissa ovat todella viihdyttäviä.

Minä olen tehnyt näin jo seitsämän vuotta sitten. Syitä en ala tässä ruotimaan, kun se ei tähän ketjuun kuulu.

Minusta on kuitenkin harmi, että tässä keskustellaan enemmän tästä tuomarifarssista kuin itse ottelusta tai finaalisarjasta. Tätä kyseenalaista maalia en ole nähnyt, mutta jos kerran suurin osa Tapparankin faneista on sitä mieltä, että maali olisi pitänyt hylätä, niin todennäköisesti se silloin myös olisi kuulunut hylätä. Hämmentää vain nuo otteluvalvojan kommentit, miten hän on voinut nähdä tuon tilanteen niin eri lailla kuin esim. tähän ketjuun kirjoittajat. Luotan kyllä tässä tapauksessa enemmän kirjoittajien kuin otteluvalvojan näkemykseen.

Koomisinta tässä on se, että maalintekijä Plihal myöntää kontaktin veskariin, mutta otteluvalvoja ei. Niin kauan kuin otteluvalvoja kieltäytyy näkemästä näitä tuomareiden virheitä, niin ongelma ei muutu miksikään.
 

Jämäpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flyers
Se polvitaklaus oli kahden minuutin arvoinen rike, ja kakkosen arvoisia rikkeitä jäi molemmilta joukkueilta puhaltamatta ihan tolkuton määrä.


Tästä saadaan kiittää Palolan Ollia, että kyseessä olisi ollut vain 2min kampitus. Jossittelua on nyt viimeisen 10 tunnin aikana harrastettu enemmän tai vähemmän joka suunnalta, niin Palolan väistö pelasti, ettei tilanteesta tullut 5+20min ja aikaista kesälomaa herralle.

Joka puolella voidaan silti olla huoletta, paras 7:stä systeemissä harvoin tuurilla kanisteria viedään. Tuskinpa tälläkään kaudella.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Maalin hyväksyminen ei ollut vääryys ainoastaan oululaisia kohtaan vaan myös tapparalaisia. Olisi saanut tulla ratkaisuksi oikea maali, Tapparalta. Hallissa tuuletin, hidastukset kotona tarkkaan katsottuani en. Jättää valjun maun näinkin tärkeän pelin voittamiseen. Onneksi sarja tai mestaruus ei ratkea tohon maaliin.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara oli eilen kauttaaltaan parempi, mutta tuo ratkaisumaali oli halpa lopetus noin hienolle matsille.

Kärpät vaikuttaa jotenkin liian kylläiseltä, ja lisämausteen tuohon tuo flopannut maalivahtipeli, kun taas Tappara on ollut äärimmäisen keskittynyt ja nälkäinen erinomaisella maalivahtityöskentelyllä höystettynä. Toivottavasti Kärpät onnistuvat nousemaan tuosta sillasta, sillä nyt on erinomainen mahdollisuus katsella finaaleja seitsemän matsin verran erojen ollessa näin pienet.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kärpät kahvasi eilen, sai siitä jäähyjä... Mitä valitettavaa.

Nimimerkki Henkka (Tappara) on aika hyvä tilastonikkari. Voisiko hän laskea myös ottelussa tapahtuneet kahvaamiset. Sellaiset joista tulee jäähy ja sellaiset joista ei tule.
Molempien joukkueiden toimesta tietenkin.

Tuo kahvaus-inttäminen kärsii inflaatiosta kun siitä jauhavat ne, jotka ei edes ymmärrä mitä se tarkoittaa.
 
Tiukka pelihän se. Tappara ehkä enimmäkseen kuskina. Ja etenkin jatkoerässä Tapparalla oli lukuisia paikkoja ratkaista, joten sinänsä tulos meni oikein.

Plihalin maalista voi sanoa vain, että hyväksyttiinhän se Maxwellinkin maalin Markkasen sohimisesta huolimatta.
Mutta olihan makoisat kahvit Pokalle. Kärpillä Pokka petti, voitaneen sanoa.

...

P.S. Väsyneet Kädet, toivon että painut mahdollisimman vitun kauas tältä keskustelupalstalta ja jääkiekosta ylipäätään. Siinä voittaa jokainen.
Hopsan. Näköjään se pokka petti jollain muullakin. Ilmeisesti jotkut ovat niin tottuneet pelkkien provojen lukemiseen, että niiden jäädessä pois alkaa savu nousemaan korvista.

Siinä olen Juholan kanssa samaa mieltä, että sellaista vanhanmallista koukkimista ei nykyisin ole. Sen sijaan käsiä käytetään kyllä ja painia piisaa. Se on sinänsä hauskaa kuinka mielikuvat vaikuttavat, ettei sitä toisen päädyn puolustuspeliä nähdä lainkaan.

Maalin pelejä edelleen ja matka jatkuu taas huomenna. Kärpillä varmasti on se näyttämisen halu ja tulevat hirveällä draivilla sisään. Vaarana on tietysti sen läikkyminen yli, ylipelaaminen tilanteissa - mutta hakusessa maali tai pari heti alkuun. Tappara tosin on näyttänyt tämän tillilihamaisuutensa, että on tappioasemastakin noussut vaikkei peli niin hyvin ole kulkenutkaan. Ja sitten saanut pelin raiteilleen vieden voiton samalla.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Rynnäs tunaroi ensimmäisen maalin ja tuossa ratkaisevassa maalissa kadotti myös kiekon vaikkakin maali oli vähintääkin kyseenalainen.

Jep. Nyt jäi näkemättä, olisiko Rynnäs soheltanut itsensä ja kiekon maaliin, vaikkei Plihal olisi kiekkoa maalivahdin alueelle seurannutkaan. Ottelun aiempien tapahtumien perusteella ei sekään ole mahdoton ajatus. Plihalin kontakti Rynnäkseen on joka tapauksessa varsin kevyt.

Olisi maalin voinut aivan hyvin hylätäkin. Tuskin monikaan olisi hylkäyksestä hermostunut. Mahdollinen oikeusmurha on silti huomattavasti pienempi kuin mitä yleisesti tunnutaan ajattelevan. Juholan selityksetkin pystyy hyväksymään, kunhan esim nukkuu yön yli ja katsoo tilanteen uudestaan. Ei niistä samaa mieltä tarvitse olla, mutta eivät ne älyttömiäkään ole.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Tuota hidastusta kelaillessa näyttää siltä että Rynnäs ei tiedä missä kiekkon on ja olisi kaatunut joka tapauksessa suojellakseen maalia. Plihalilta pieni kontakti kypärään mutta ei tuollainen töytäisy voi kaataa tuon kokoista ukkoa. Fifty-fifty tilanne joka tällä kertaa vihellettiin tähän suuntaan. Viime pleissä vihellettiin selvempi tilanne Kärpille. Keskiviikkona sitten sarja poikki ettei mene liian jännäksi!

Tässä näette malliesimerkin, kuinka värilasit vievät voiton analyyttisestä ajattelusta. Mikään tuossa viestissä ei pidä paikkaansa. No näin se varmaan olisi, monien muidenkin joukkueiden kohdatessa ja tuomareiden ratkoessa pelejä. Noin yleisesti täytyy todeta, että NHL-kiekkoa on sata kertaa hauskempi seurata, sillä tämä roikkuminen, kahvaaminen ja tökkiminen, mitä on kiekko meillä Suomessa (erityisesti aina ollut Rautakorven suosiossa) ei ole mieltä ylentävää seurattavaa. Siihen päälle heikot tuomarit ja tuomariorganisaatiota suojelevat tuomarivalvojat, jotka eivät kuse omien päällensä koskaan, niin farssi on valmis.

Eniten tämä harmittaa junioreiden kannalta, jotka näkevät malliesimerkin kuinka muka tulisi pelata ja tuotahan ei kiekko ole ehkä missään muualla kuin Suomessa. Toisaalta sääli se on myös tässä tapauksessa Tapparan kannalta, joka voisi voittaa mestaruuden myös jääkiekkosäännöillä pelatessa, Kärpät eivät nimittäin vakuuta millään taholla. Tämän vuoden finaalisarjasta ei jää mitään muuta mieleen, kuin tuomarityöskentely ja Tapparan saama hyöty tästä.
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vaikea on voittaa lahjottuja tuomareita vastaan. Ikävä kyllä olisi tutkintapyynnössä poliisille tässä kohtaa casea, kuka maksaa ja kelle? Voittaja ei ole liiga, jonka imago on ryvettynyt samalla tavalla kuin pesäpallossa sopupeli skandaalien aikaan. Tällä menolla tässä liigassa ei pelaa 5 vuoden päästä yhtään isoa organisaatiota. Jokerit lähti, kärpät on varmaan seuraava. Sääli urheilulle, tämä olisi ollut loistava sarja urheilullisesti, mutta jotkut muut voimat ohjaa, kuin urheilunvoimat. Vittu mitä paskaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Rautakorpi todennut haastattelussa ratkaisumaalista:


- No, jos kolataan kuin keilapallo maalivahti, niin ei kai siinä ole epäselvää, etteikö sellaista pitäisi hylätä? Tässä viimeisessä ei ollut siitä kysymys. Katsottiin vain videolta oliko kiekko maalissa vai ei. Kaksi täysin erilaista tilannetta, ei mitään yhteistä, vertaili Rautakorpi tilanteita.

On toi äijä kyllä väsynyt.. omien puolia täytyy pitää mutta on toi aivan helvtin noloa selittää tuollaista paskaa julkisesti.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmittava ratkaisu viihdyttävään peliin.

Kaikesta huolimatta yritän nyt jotain itse pelistäkin kirjoittaa. Erityisen huomattavaa on ollut oikeastaan koko finaalisarjan ajan se miten Tapparan peli muuttuu, kun se on häviöllä tai peli on tasoissa. Eilinen jatkoaika oli malliesimerkki tästä. Vajaa minuutti ennen kolmannen erän loppua tuli Kärpät tasoihin. Luulisi, että tuosta olisi oululaiset saaneet hyvän buustin jatkoerään, mutta toisin kuitenkin kävi. Tappara oli jatkoerässä huomattavasti aktiivisempi (ei tarkoita sitä, etteikö Kärpillä olisi paikkoja ollut). Ja tätä samaa aktiivisuutta on nähty useasti, kun peli on tasoissa tai Kärpät kuskin paikalla.

Plihal voittomaaliksi jäänyt osuma olisi pitänyt hylätä. Ongelma vain on, että tuomarit eivät voi tuota kontaktia videolta katsoa, vaikka Juhola mitä selittäisi (Vai onko tämä muuttunut kaikessa hiljaisuudessaan). Kontakti olisi pitänyt havaita heti, mutta tuomarilta taisi mennä kaikki huomio siihen, että onko kiekko maalissa vai ei.
Samalla pitää kuitenkin muistaa, että oli myös Plihalilta aika pelimiehen ratkaisu tuossa tilanteessa.
 
Viimeksi muokattu:

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
...Noin yleisesti täytyy todeta, että NHL-kiekkoa on sata kertaa hauskempi seurata, sillä tämä roikkuminen, kahvaaminen ja tökkiminen, mitä on kiekko meillä Suomessa (erityisesti aina ollut Rautakorven suosiossa) ei ole mieltä ylentävää seurattavaa. Siihen päälle heikot tuomarit ja tuomariorganisaatiota suojelevat tuomarivalvojat, jotka eivät kuse omien päällensä koskaan, niin farssi on valmis.

Eniten tämä harmittaa junioreiden kannalta...

Tämä on juuri näin.

Oliko tämä Rautakorpi jokin rehtori, jossain urheiluopistossa joskus? Ei sillä, mutta jos tuota rautakorpilaista ajattelutapaa pelaamisesta viedään jo nuorille palaajille, niin eipä se kovin hyvältä vaikuta tulevaisuutta silmälläpitäen.

En nyt hirveän paljon ole nykyisin enää perehtynyt suomalaiseen jääkiekkoon, mutta se olen nyt ymmärtänyt, että kaiketi jonkinlainen hyvä veli-verkosto on olemassa, johon ei uskalleta puuttua millään tavoin. Sen verran räikeitä selittelyjä kuulee jopa tuomarivalvojilta. Kaiketi siellä on Liigan ja jääkiekkoliiton johdolla omat suosikkinsa jokaiseen tehtävään. Sitten tällaisilla nuorilla tuomareilla ei ole selkärankaa tehdä oikeita päätöksiä, koska huoli on omasta paikasta tässä järjestelmässä. Tämä kaikki muistuttaa jo sangen suuresti puoluepolitiikkaa.

Noloahan se on koko suomalaisen jääkiekon kannalta, vaikka sinänsä ihan hauskaa seurata.
 

Tompse

Jäsen
Rautakorpi todennut haastattelussa ratkaisumaalista:


- No, jos kolataan kuin keilapallo maalivahti, niin ei kai siinä ole epäselvää, etteikö sellaista pitäisi hylätä? Tässä viimeisessä ei ollut siitä kysymys. Katsottiin vain videolta oliko kiekko maalissa vai ei. Kaksi täysin erilaista tilannetta, ei mitään yhteistä, vertaili Rautakorpi tilanteita.

On toi äijä kyllä väsynyt.. omien puolia täytyy pitää mutta on toi aivan helvtin noloa selittää tuollaista paskaa julkisesti.

Tuo ei ole tuosta "epäihmisestä" mitään uutta. Täysin sokea oman joukkueen virheille. Narsisti kenties? Äärimmäisen surkea häviäjä, valittaja, "pelottelee/haukkuu" tuomarit (esim. talo palaa jne.. kommentit), jolloin eivät vihellä tasapuolisesti. Esim. maalivahdin alueen rikkeet ottelusarjassa. Metsolan vois vaikka ajaa päätyplankista läpi, niin oppis olemaan hyppimättä. Tosin ei taida tarvita, kun sulaa kovissa peleissa jokatapauksessa.

Metsolan kolasi oma pakkia, Rynnäksen Plihal. Palola itse väisti ja aiheutti jalkojen osumisen, jos olisi uskaltanut poika ottaa taklauksen oikein vastaan, niin mitään ei olisi sattunut. Oma moka. Näinkin voi siis asiat nähdä.

Metsolan pellehyppyjen, Rautakorven ja Tapparan heikkojen kannattajien takia, toivon että Kärpät nousee suosta ja vetelee Tapparalla jäätä!

Mitä tulee kahvaamiseen, Tapparan peli perustuu siihen. Eli kiekottoman pelaajan vauhdin poisottamiseen mailalla taikka kropalla. Molemmat jäähyn arvoisia, myös mailalla hakkaaminen, koukkiminen ja sitominen ovat asioita mihin Tapparan peli perustuu. Kärppien peli perustuu henkilökohtaiseen taitoon ja siitä syntyvään taitokiekkoon, jota on huomattavasti mielekkäämpää katsella kun Tapparan painia.
 

jagusti

Jäsen
Kyseenalaiset maalit

Eilisessä pelissä olisi pitänyt ehdottomasti hylätä kaksi maalia yhden hylätyn lisäksi.

Tasoittavassa maalissa Lasse K. lymyää maalivahdin alueelle kun Donskoi tekee maalin. Sääntöjen kohta "Maalin hylkääminen: 4. kun hyökäävän joukkueen pelaaja on maalivahdin alueelle maalin syntyessä..."!! Aivan päiväselvä tilanne, joten jatkoaikaa ei olisi eilen alkuun pelattu.

Ja jatkoajalla syntynyt maali niin ikään olisi pitänyt hylätä "6. jos hyökäävän joukkueen pelaaja millään tavoin koskettaa maalivahtia kun maali syntyy."

Eli kaksi mokaa - mutta lopputulema oikeudenmukainen. Kyllä nämä menee tasan.
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä ku on yön yli nukkunu ja tilanteen uudestaan kattoo, on mielipidekki vähä muuttunu. Mielestäni tilanne ei ollu läheskään niin räikee tuomarivirhe, ku ensin näytti. Kiekko ei tosiaan Rynnäksellä ollu missään vaiheessa kunnolla hallussa. Maalivahti ei oikeen ittekään tienny, missä kiekko oli ja olis kaatunu ilman kontaktiaki. Kiekko myös olis tippunu ilman kontaktia. Kontakti toki tapahtu ja sen takia maali olis kuulunu hylätä, mutta maali olis syntyny ilman kontaktiaki. Oikea joukkue voitti, tuomarivirheitä vaan sattuu näköjään yllättävän usein.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Eilisen maalin jälkeen oli tunne, että olkoot. Jääköön liiga, finaalit ja kaikki - Vitutus oli suuri.

Aurinko nousee, ja tänne taas huomaa kirjoittavansa. Mitäpä tuosta maalista enää sanomaan, virhe mikä virhe. Otteluvalvojan kommentit aiheuttaa myötähäpeän sekaista hämmennystä ja Rautakorven kommentti taas, noh, niin...

Itse sarja on kuitenkin oikeastaan täysin numerollisesti oikeassa tilanteessa. Tappara on ollut nälkäisempi, vahvempi ja rohkeampi. Kärpät on jäänyt enemmän tai vähemmän telineisiin. Tappara pelaa mestarin elkein, Kärpät ei. Ei voi mitään. Toki sarja on vielä kesken, ja kaikki on vielä auki, mutta nykyisellä peli-ilmeellä kannu ei pohjoiseen tule.

Loppuun vielä tuosta kahvauksesta. Onhan tuo peli nyt aivan saatanan vittumaista katsottavaa. Kaikki vauhti, taito ja pelinopeus otetaan pois - Vaihdosta toiseen. Ja ei, en sano että Tappara tästä yksipuolisesti vastaa, kyllä molemmat toteuttavat sallittua linjaa. Itse asiassa toivoisin, että tuomarit ottaisivat sen pillin taskusta ja alkaisivat noudattamaan säännöissä kirjoitettua linjaa, vaikka se johtaisi kahteenkymmeneen kakkoseen Kärpille ja 7 yv-maaliin Tapparalle per peli. Eipä jäisi jossiteltavaa tai tätä saatanan vittumaista kiekonraiskausfiilista pelistä toiseen.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Kahvapsykoosi on taas päällä ja puoluepolitiikkakin mainittu. Enään puuttuu natsikortti. Huomaa että pelataan kärppiä vastaan. Pitkäänhän se kestikin. Jos Kärpät pelaisi riittävän hyvin, niin edellisen Oulun pelin kabinetissa sovittu paitsiomaali olisi ollut Kärppien voittomaali. Niinhän se Marjamäkikin sanoi, että pitää olla riittävän hyvä että marginaalit kääntyy omalle joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös