Ma 17.9.2007 Jokerit-JYP

  • 34 200
  • 137

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Ei voi taas ymmärtää miten tällainen on mahdollista. Itsellä onneksi oli lippu hankittu etukäteen, mutta kun kävelin 18.20 lipunmyynnin ohi, niin jonoa oli sellainen 50 metriä. Varmaan taas yksi kassa auki ja Masa luukulla?

Ylälipunmyynnissä oli ainakin tulostimen kanssa jotain ongelmaa eli lippujen tulostus tökki. Oli kyllä melkoiset jonot molemmissa lipunmyynneissä. Ei varmaan oltu sit varauduttu siihen et tulis noin paljon viime hetken ostajia ja työntekijöitä ei ollut tarpeeks? Kai se kaks lippua yhden hinnalla sit houkutteli porukkaa ostamaan lippunsa vasta hallilta.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Piste tuli tänäänkin ja sekin on enemmän kuin ei mitään, tässähän täytyy kohta ruveta pakosta positiiviseksi :) No, toki jossain määrin pettymys, kyllähän kolmea pistettä lähdetään aina hakemaan ja kun ei niitä tule, ei voi olla koskaan tyytyväinen.

Tosin JYP:lle ei ole mikään häpeä hävitä edes kotona. Hyvä joukkue, joka saattaa mennä tosiaan pitkälle, vaikka vielä ei kannata mitään hurjia johtopäätöksiä...Mutta ehkä Keski-Suomessa jo vähitellen unelmoidaan siitä, että Kirin naisten pesismestaruus saa jatkoa keväällä toisesta lajista ;)

Jokerien osalta täytyy toivoa, että tämä peli viimeistään opettaa faneille, pelajille yms. sen, että niin ylivertainen materiaali tällä kaudella ei ole kuin jotkut ennen kautta olettivat.Pahasti tuo maalinteko tuntuu tällä hetkellä kasaantuvan ylivoimalle ja yhden pelaajan hartaille. Erikoistilanteet ratkaisee totta kai, mutta kyllä tasakentällisin pitää myös osua. No, enempää en rupea Jokerien peliä JYP-pelin osalta analysoimaan, kun aiemmin mainittujen työesteiden takia olin poissa.

Semmoinen kysymys kuitenkin paikalla olleille:oliko ilmoitettu yleisöluku (7 000 ja risat) arviolta lähellä oikeaa? Tämä ei ole mitään v-tuilia ketään tai mitään kohtaan, mielestäni aika kova määrä JYP-peliin maanantaiksi, jos paikkansa pitää edes lähelle, siis kaikella kunnioituksella Jyväskylään tämä kommentti. No, toisaalta lipunmyynti on sitten taas tuttuun tyyliin ollut enemmän kuin hanurista muutaman kommentin perusteella Areenalla. Eikö ole vieläkään opittu mitään?
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Niin mitäs ketjukokoonpano muutoksia Dufva teki pelin aikana?

Ainakin Ritari jossain vaiheessa kertoi, että 2. kenttä oli muodossa Filppula - Vänttinen - Hytönen. En tiedä sitten oliko tämä väliaikainen ratkaisu vai mikä. Tuskin vaihto kuitenkaan ollut kesken, koska Vänttinen ja JP olivat samaan aikaan kentällä. Se ei korviini osunut, että missä muodossa 3:n oli ollut, jos kerran JP kakkosessa pelasi.
 
Minkälainen pelityyli Jypillä oli tänä iltana? Oliko se armotonta polkemista päästä päähän, kuten harjoituspelissä?

VIP-ketjusta on kuulunut kahta asiaa.. ensimmäisessä todella hyvä ja kahdessa seuraavassa erässä sekä jatkoajalla vaisumpi. Toiset sanovat, että läpi ottelun todella hyvä. Vetäkääpä henkeä pelin nähneet ja miettikää hetki. Miten heidän ottelu sujui?

Wallinaattori valitsi sitten tämän päivän olla se maaginen. Onko kuitenkin osa syynä joku jinx Jokereilla, koska viimeksi Ilmalassa oli Lundell maaginen? No ei siinä.. kyllä itsekin olen nähnyt pelejä, missä ei Sinkulle ole saatu alussa maalia ja sitten se saata.a torjuu kaiken. Tänäänhän se ei ihan kaikkea torjunut, mutta radiosta nähtynä aivan riittävästi. En tosin nähnyt kuin alle 1½ erää radiosta peliä.

Vielä Hirson peli kiinnostaa.. kertokaas.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itseäni jäi mietityttämään Markkasen torjunnat / puolustuksen työskentely: Lukko-pelissä Markkanen torjui 49 kertaa ja tuloksena oli jatkoaikatappio. Nyt tilastojen mukaan puolustus oli tiiviimpi ja torjuntoja kertyi puolet vähemmän, 24, mutta taas tuli jatkoaikatappio.
Maalinteko ei tunnu Jokereissa kiinnostavan muita kuin Hirsoa... No, voi olla, että Lukko ja JyP saavat olla tyytyväisiä siitä, että otteluohjelma toi Jokerit vastaan heti alkukierroksilla.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
JA vai RL ??

Itseäni jäi mietityttämään Markkasen torjunnat / puolustuksen työskentely: Lukko-pelissä Markkanen torjui 49 kertaa ja tuloksena oli jatkoaikatappio. Nyt tilastojen mukaan puolustus oli tiiviimpi ja torjuntoja kertyi puolet vähemmän, 24, mutta taas tuli jatkoaikatappio.

Mihinkäs tässä nyt on oikein luottaminen: SM-Liigan sivuillakin lukee tuloksena 2-3 JA, mutta eikös ottelu ollut jatkoajan jälkeen 2-2. Ratkaisu tuli rankkukisassa!! Näin minä olen toisaalta käsittänyt. Mihin tässä voi enää luottaa. Ja Immosellehan jää "oikeisiin" tilastoihin vain 1 maali, vai onko tässä hurrikaanihurmiossa nyt kaikki toisin kuin ennen?
 

dugeroow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitähän sitä pelistä kertoilisi.

Ensimmäinen erä Jypin hallintaa, tosin loppupuolella alkoi ote siirtymään Jokereille. Toinen erä vielä selvempää Jokerien hallintaa, mutta taas loppupuolella ote alkoi palautumaan Jypille. Kolmas erä suhteellisen tasaista, ehkä hienokseltaan Jypin, koska Jyp onnistui siinä luomaan selkeästi paremmat maalipaikat.

Immoset hallitsi alussa ja saivat myös komannesa erässä taas peliä aikaan. Vänttinen-Filppula-Piiroinen oli erityisen terävä lopussa samoin kuin neloskenttä Niemellä terästettynä oli todella pirteä ja lähellä ratkaista pelin. Jokerit oli toisen erän todella vahva ja iloinen pitää olla että kaksi pistettä jäi Jypille.

Sitten jotain mikä itseäni alkoi toden teolla ärsyttämään. Se oli illan tuomari Reijo Ringbom. Toki kyseessä oli samaa paskaa mihin Reijolta onkin totuttu. Totuttuun tapaan linja ei pitänyt ja tuttuun tapaan Reijo on kotituomari. On se kumma että varmasti jokainen aktiivisempi liigaa seuraava tietää jälkimmäisen ja niin luulisi Reijon itsekin mutta ei se vaan opi. Jypin onni oli että sallivampi vaihe oli meneillään toisessa erässä kun Jokerien vyöry oli suurimmillaan ja siellä jäi roikkumiset viheltämättä mutta kyllä se vähän jää harmittamaan minkälaisesta jäähystä Jokereiden tasoitus syntyi. Pieni tökkäisy kaveria persuuksiin maalinedustalla, kaverilta kyykyt perään samalla kun kurkotti ja huomasi ettei millään ylety häntä tavoitelleeseen syöttöön ja toinen boksiin. Näitä tökkäisyjä ja kaatumisia nähtiin pelin aikana useampia mutta eipä niihin puututtu. Ja toisaalta pari minuuttia aikaisemmin nähtiin maailman selvin kiekottoman miehen estäminen jossa pelaaja joka ei missään vaiheessa ollut koskenutkaan kiekkoon ajettiin pystyyn puolitoista metriä laidasta tuomarin silmien edessä eikä minkäänlaista reaktiota. Ja ettei tätä kukaan itkemiseksi tulkitse niin tasoitus oli kyllä toisen erän tapahtumiin verrattaessa ansaittu vaikka tulikin sitten vasta kolmannessa erässä ja maalikin oli ottelun komein :)

Ai niin. Keskimäärin heittäytyä kannatti tänäänkin.. harmittaa kun nämä heittäytymiset ovat parin viime vuoden aikana olleet selkeästi lisääntymään päin.

Mutta pisteisiin täytyy olla tyytyväinen ja tulokseen koska niin hyvä jokerit toisessa erässä oli.

Edit. Kirjoitetaan nyt sitten tähän kun en parempaakaan ketjua keksinyt. Asiat ei mielestäni ole oikein jos täytyy jypin ulkoilupuku päällä ja kaulaliina kaulassa pelätä asunnolle palaamista. Aiemmin on saanut kuulla korkeintaan pientä naljailua tai perään huutelua vierasottelusta poistumisen jälkeen, mutta tänään meinasin saada kahdesti turpaan vaikka eleettömästi liikuin sporapysäkille enkä mitään puhunut kellekään. Ensimmäisen kerran heti Pasilan asemalta poistuttaessa tulee jengi jostain sivusta nyrkit pystyssä ja meuhkaa että nyt saa Jyppiäinen turpaan ja karkuun sai juosta ja toisen kerran sitten sporapysäkillä joku yksittäinen jokerifani löi ensin pysäkin seinää ja sen jälkeen tuli nyrkit pystyssä uhoten että nykäskyläläiset saa turpaan eikä ratikkaan tule. Ei sen minusta näin kuuluisi olla.
 
Viimeksi muokattu:

DummBell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJD
Niin mitäs ketjukokoonpano muutoksia Dufva teki pelin aikana?

Niemi pelas vähä joka ketjussa kolmannessa erässä ja jossain vaiheessa Immonen
kävi Jääskeläisen ja Piiroisen välissä ja seuraavassa vaihdossa Hytönen kävi Pihlmanin ja Virtasen välissä. Nämä ainakin jäi mieleen...

Ja pelistä. Eka maali pomppukiekosta ammattimiehen (Immosen) tekemänä ja toinen JYP:n
maali pienen pyörityksen jälkeen Leppäsen tarkka sijoitus (silmät kiinni ja
sinne päin) ylämummoon. Hirvee maski oli kyllä saatu tuoho Leppäsen maaliin, eli ei voi pistää Markkasen piikkiin. Muuton Markkanen oli yllättävän epävarman tuntuinen. Kiekot tuntu vähän pomppivan jne... Jokerit(=Hirschovits) teki molemmat yv:lla, eikä nille pirukaa voinu mitää.

En tiedä olenko ainut, mutta omasta mielestäni Piiroinen ei kuulu liigaan. Tänään sai kuitenkin näyttöpaikan ja pääsi "snaipperiksi snaipperin paikalle", mutta joku miehessä vaan mättää... Liike, pelinluku, joku... tosin tämä vain oma mielipide. Ei vaan tunnu saavan mitään aikaan.

Reijo "Iso-Kello" Ringblomista vielä, ei ollut niin huono, kun alkuun pelkäs. Antoi taklata ja otti pahimmat estämiset ja koukut pois. Muutama ehkä jäi viheltämättä (molemmilta), mutta muuten yllättävän hyvä oli linja.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mites tän ny paikallepäässeenä purkas?

Lipunmyynti todellakin aivan hanurista, paikalla reilun puol tuntia ennen alkua ja silti missasin kolme minuuttia pelistä, miten tämmönen on mahdollista, hjareena?

Eka erä oli jypin jäähyilyihin asti ja vip oli parhaimmillaan ekassa, vaikka toki oli jatkossakin hyökkäyspäässä paha, joskin oman pään peli meni välillä löysäilyksi. Ekassa myös jyp oli selkeästi fyysisempi ja taklaavampi joukkue.

Eniten kyllä pidin ästä RD:n "pelikirjasta" eväitä vieläkin parempaan on, mutta pelitapa tuo pisteitä. Tokassa esim. kun hallinta oli täysin narreilla ohjauspeli vei järjestään hyökkäykset nurkkiin ja sektorille ei vastustaja juurikaan päässyt. Jyp kyllä kaipais tohon pakettiin vielä sen kiekollisenkin pakinkin, sen verran se tässä pelissä oli kaveria jäljessä. Puolustus kuitenkin paljon parempi ja organisoidumpi, kun mitä on osannu näistä Ja:n profiloinneista päätellä. Leppänen oli ilokseni kehittynyt kummasti, enkä nyt puhu tuosta maalista, vaan nyt oltiin jo liigapelaajan tasolla ja varmaan oli kiva karkki kakun päälle tuo hieno maalikin, jossa kyllä maskintekijäkin( oliko Hytönen? ) ansaitsis tehopisteen, niin oli pimennossa Markkanen, ettei juuri veskarin piikkiin tätä voi laittaa. Forsbergillä myös lupauksia antavaa peliä, vaikkei ihan vielä mitoissa olekaan, lahjoja kyllä on. Muutenkin jyp pakisto jätti vallan luotettavan joskaan ei häikäisevän kuvan itsestään (se liideri sieltä puuttui).

Kakkonen oli ketjuista ihan kohtuullinen, Filppula oli parhaimmillaan vasta kolmannessa erässä, Piiroinen teki aika värittömän perussuorituksen, Vänttinen oli hyvin toimelias ja energinen, mutta miinusta lukuisista hävityistä alotuksista tällä kertaa, eli kyllä luulen, että sinne kakkoseen mahtuis yks Helminenkin, kunhan kuntoutuu, varsinkin jos on vielä playmaker, niinkuin olen ymmärtänyt, siinä olis Filppulalle kaveri tekemään paikkoja Hannukselle!

Kolmonen mielestäni pelasi varsin vahvan, joskaan ei kovin offensiivisen ottelun ja Louhivaara ei varmaan vielä ole oikeen tikissä, siksipaljon varjo oli siitä parhaastaan minkä itse olen joskus nähnyt.

Nelosessa tykkäsin Lahden kypsästä ja varmasta pelistä, Mikkonen kohtalaisen näkymätön ja kai siinä aika paljon Sykkö viiletteli kolmantena lenkkinä, joskaan ei vielä ihan tarvittavalla tasolla. Niemen huomioin jotenkin vasta kolmannessa erässä, oliko sitten mukana jo aiemmin, en ainakaan huomiota kiinnittänyt, mutta muutaman kohtuullisen hyökkäyksen mies kolmannessa masinoi ja tuo jäähykin oli oikeastaan seurausta yrityksestä pelata hieno hyökkäys loppuun asti, flegmaattinen , niinkuin joskus on täällä saanut lukea, ei mielestäni Niemi ollut.

Peelle sitten tiedoksi, että tässä oli ainakin peli, jossa plakkariin tulleet pisteet pelas nimenomaan Wallinheimo, ehdoton jypin MVP tänään, siinä mielessä meni tähdet kyllä väärinpäin, minä sanoisin, että hetkittäin jopa maaginen.

Summa summarum, Dufvan visio oli kyllä näkyvissä jo, vaikkei vielä ihan kaiken aikaa toiminutkaan ja pitkälle mennään uskoisin. Eväät neljän suuren kanssa kahinoimaan riittäis sen yhden pakin hankinnalla, mutta kyllä näilläkin kuuden sakkiin pitäs pystyä.

Jokerit oli mielestäni tasaisen vahva, eikä siinäkään leirissä mitään syytä huoleen ole, kone vaan ei vielä ole hörähtänyt käyntiin. Leino ja Santala saattaa olla vielä kovakin tutkapari, niin paljon toisiaan hakivat, hetkittäin onnistuenkin, kentällä. Liukas ja luisteluvoimainen, joskaan ei kovinkaan fyysinen minun silmiini joukkue oli, mutta kuten sanoin vielä mennee tovi, ennenkuin todellinen jokerit putkahtaa esiin, eväitä kyllä on vaikka mihin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.

Ketään näistä ei tietenkään ollut Ultras Jokeri, eikä oikeasti yhtään ketään näistä ollut jokerikannattajakaan, eikä mitään myöskään OIKEASTI tapahtunut. Kaikki on vaan tyhmää ja naurettavaa jeesustelua.

Kuten sanoit, ei sen näin kuuluisi olla.

edit. lainausta lyhennetty, teksti koskee pelin jälkeistä joidenkin jokeri-fanien toimintaa...
 
Viimeksi muokattu:

DummBell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJD
Urheiluruudun perusteella Markkasen torjuntatyöskentely näytti erityisen heikolta Immosen rankkarissa. Immosen ei tarvitse kuin sijoittaa kiekko jalkojen välistä, kun siellä on ilmeisesti vaikka kuinka paljon tilaa.

Maalit täällä: http://areena.yle.fi/toista?id=823710


Kiinnittäkääpä muuten huomioo yleisön reaktioihin JYP:n maaleissa. Aika hyvin oli JYP henkistä porukkaa paikalla varsinkin pohjoispäädyssä, jossa itekkin peliä seurasin.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden peli muistutti tänään jo jossain vaiheissa ottelua peliä nimeltä jääkiekko.


-Jokerit taklasi tänään hyvin, ainakin kun ottaa vertailuun torstain ifk pelin. Tänään uskallettiin ajaa miestä seinälle, kun paikka tuli.

-Helenius oli tänään hyvä. Kauden avausmaali oli todella lähellä. Ensimmäisessä erässä liikkeestä viuhuva lämäri jonka Wallinheimo kuitenkin pystyi torjumaan. Seuraavassa erässä sitten Helge pystyi jo Wallinheimon ohittamaan loistavasta Santalan syötöstä, mutta tolppa esti tänään Helgen maalijuhlat. Heleniuksen luistelu ja liikekkin näytti tänään ihmeen sulavalta. Mitä on tapahtunnut?

-Markkanen pomputteli aika ajoin, mutta pelasti kyllä kolmannessa erässä pisteen Jokereille uskomattomalla torjunnallaan.

-Leino kierteli toisessa erässä komeasti Jypin puolustuksen läpi, ja vei jo Wallinheimonkin lähes pihalle, mutta ei sitä kiekkoa tarvitse maaliin asti kuljettaa. Pikku nosto ja kiekko olisi ollut häkissä.
Leino osaa kyllä suojata hyvin kiekkoa laidassa ja pääsisi useasti järjestämään noilla Nylander maisilla kiemuroillaan muille maalipaikkoja jos viitsisi luovuttaa pelivälineen aikaisemmin.

Jokereiden peli on todella tehotonta. Maaleja saisi tulla kyllä laajemmalla rintamalla, mutta toisaalta ei tarvitse kuin sen yhden hyvän pelin ja ilotulitus alkaa.

-Lipunmyynti oli tänään perseestä. Teknisiä ongelmia ilmeisesti?
Itse katselin ensimmäisellä erätauolla ikkunasta ulos ja ainakin ala lipunmyynti pisteellä oli jonoa viellä oven ulkopuolellakin.

Tästä on ihan hyvä lähteä hakemaan kauden ensimmäistä voittoa.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiinnittäkääpä muuten huomioo yleisön reaktioihin JYP:n maaleissa. Aika hyvin oli JYP henkistä porukkaa paikalla varsinkin pohjoispäädyssä, jossa itekkin peliä seurasin.
Aina se on näin Areenalla runkosarjapelissä. Ei ne taida JYP-henkisiä olla, vaan Jokeri-vastaisia ilmaislippulaisia.
 

Torspo82

Jäsen
Muutama oma hajahuomio muiden viestejä lukematta:

- JYP aloitti vahvasti ja ensimmäisen viiden minuuton aikana Jokerit taisi päästä vain kerran JYPin alueelle
- Sen jälkeen ote siirtyi ja toinen erä oli totaalisesti Jokerien hallintaa
- Wallinheimo piti joukkuetta pystyssä
- JYPin yv surkeaa, Jokerit sen sijaan pyöritti paikoitellen näyttävästi
- VIP aavistuksen vaisu, ehkä odotukset olivat liian korkealla?
- A. Virtanen pelkää kontaktitilanteita vähän liiankin kanssa
- Kolmannessa erässä JYPille olisi kuulunut 5-3 yv, mutta Ringbomin kantti ei kestänyt
- Kun JYP turhi oman yv:nsä, käytti Jokerit sitä seuranneen oman yv:nsä ja tasoitti
- Mika Niemeltä pari hyvää kiekollista suoritusta kolmannessa erässä
- JYPillä pari vaarallista paikkaa jatkoajan alussa, Jokereilla taas omat tilaisuutensa viimeisen minuutin yv:llä
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kiinnittäkääpä muuten huomioo yleisön reaktioihin JYP:n maaleissa. Aika hyvin oli JYP henkistä porukkaa paikalla varsinkin pohjoispäädyssä, jossa itekkin peliä seurasin.

Juu, kiitos kaikille lukuisille JYPin kannattajille hyvästä tunnelmasta. Pohjoispäädyssä oli loistava porukka ja se pakollinen känniääliö, joka tosin oli täysin harmiton. Paras peli pk-seudulla, jota olen käynyt katsomassa näin JYP-kannattajan näkökulmasta.

Ja Sinkkukin taas kikkaili tuttuun tapaan varsinkin ennen rl-kisaa jäädytyksen aikana. Ainoa miinus Dufvalle siitä, että laittoi taas Anan laukomaan rankkareita. Se ei vaan osaa.

Yleisöä oli ihan mukavasti paikalla edellisiin peleihin verattuna. 7500 on ihan realistinen luku.

Muutama huomio:

-Lahden jarrukenttä todella hyvä. Onnistui luomaan pari maalipaikkaakin.
-Vänttinen todella energinen molemmissa päissä.
-VIP hyytyi loppua kohden. Alussa jäätävä.
-Mäntymaa edelleen hyvä, tosin hyytyi samalla tavalla kuin koko VIP.
-Sinkku selkeä tukipilari. En voi kuvitella, että esim. Nikkilällä tätä peliä olisi voitettu

Tsaijaijaa. Ei paska kauden aloitus. Selkeästi itseluottamus on joukkueella kohdallaan. Jarkko kolmesta pelistä 9 IS-tähteä... Tänään ehkä Sinkku olisi ansainnut 3 mutta Liigapörssi kiittää.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tinke-80 kirjoitti:
JYP:n maali oli nuoren puolustajan(?) hemmetin hieno oivallus joka yllätti Markkasen täysin.
Mitä oivaltamista siinä on että vetää kiekon maalia päin ja maskissa olva maalivahti ei nää sitä lainkaan?
Oivallus on siinä, että laukaisee juuri silloin kun maalivahti on selaisessa maskissa, ettei näe kiekkoa lainkaan.

Maalin tekijä oli Erkka Leppänen.

Ai niin, Suomeen on annettu hurrikaanivaroitus!
 

Littune

Jäsen
Nopeat pelistä:

-Ensimmäinen erä jäi lähes näkemättä, lipunmyynti hanurista

JYP
- Immosen ketju hyvä, sai paljon hyviä paikkoja aikaan, vaikka Jokerit koitti peluutuksella vastata. Ei loistokasta peliä, mutta jos hieman heikompanakin päivänä saadaan luotua jatkuvaa painetta niin hyvältä näyttää.
- Vänttinen erinomainen, hyvää liikettä, taistelua, taklauksia ja kiekollinen pelikin hyvällä tasolla.
- Piiroinen kakkosen heikoin lenkki, tosin plussaa erinomaisesta maskista 2-1 maaliin.
- Kangasniemellä vaikeuksia liikkeen kanssa.
- SW oli pelin paras pelaaja.

Jokerit
- Stapleton ja Tuulola hyviä
- Santala aivan pimennossa, Leino oli näyttävä mutta tehoton.
 

Hiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
- Stapleton oli taas Jokerien paras Hirschovitsin ohella. Muiden olisi aika nousta myös omalle tasolleen.

- Puolustuksessa Kauppinen aika kujalla, samoin Jokelalle sattui pari pahaa merkkausvirhettä. Parannettavaa on. Mun mielestä Helenius oli Jokeripakeista paras tänään! Muut samoilla linjoilla? Ei ollut Helgen maalikaan kaukana. Ylärimaan se harmittavasti osui.

Uskomatonta että kirjoitan tän, mutta Ikijokeri on täysin oikeassa siinä, että Helenius oli Jypiä vastaan jokereiden paras pakki! Jokela ja Kauppinen todella oli molemmat yössä läpi pelin.

Jos peliä muuten analysoi, niin totuuden nimessä Jypillä ei ollut pelissä viidellä viittä vastaan pelatessa muutamaa satunnaista vaihtoa lukuunottamatta mitään mahdollisuuksia. Tosin tuska maalintekemisestä näkyy Jokereilla jo kovana, kiekko yritetään ruhjoa maaliin väkisin. Lisäksi muutaman (ennakkoon) avainpelaajan paineet alkavat näkyä jo jossain määrin. Onnistumiset olisivat nyt Leinolle ja Santalalle todella tärkeintä. Shedden laittoi jopa Santalan ensimmäistä rankkariakin vetämään, jotta kaveri saisi maalitilinsä auki. Eipä saanut.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit vs. Wallinheimo 0-1.

Jyp oli totaalinen vastaantulija pelillisesti eilen, mutta onnistui ryöstämään pisteet kahdella räkämaalillansa. Muita paikkoja vierailijalle ei sitten oikein siunaantunutkaan. Ilman Wallinheimoa olisi numerot olleet todella rumat kotijoukkueen puolesta, eikä Jyp puolustuskaan kovinkaan kummoisesti onnistunut kun miestä meni ohi oikealta ja vasemmalta.

Toinen erä oli parasta Jokerikiekkoa pitkästä aikaa. Oli todella juonikasta ja mielikuvituksellista peliä, ja ainoastaan maalit jäi puuttumaan. Tuollaisella pelillä pisteitä alkaa kyllä kohta napsumaan.

Immonen oli pieni pettymys, eikä saanut oikein mitään aikaiseksi jos ei lasketa sitä pomppukiekkoa jonka hän suti sisään pelin alussa. Jypistä ei oikein kukaan erottunut kenttäpelaajista edukseen ja ylivoima oli suorastaan surkeata. Filppulakin kuljettin muutaman kerran kiekon paitsioon ylivoimalla ja siihen se yleensä tyrehtyikin. Itse ainakin odotin Jypin hyökkäykseltä enemmän, mutta tietysti se on yhtä keskeneräistä kuin Jokerienkin peli.

Nähdyn perusteella ei kannata olla yhtään huolissaan Jokerien pelistä. Ainoa mikä puuttuu on maalit ja niitä alkaa varmasti tulemaan, sen verran laadukas on meidän hyökkäysarsenaali ja paikkoja tulee jatkuvasti. Taistelu jatkuu.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Pikku huomio pelin ulkopuolelta..

Nelosen urheilu-uutisten Sheddenin haastattelussa kiinnitin heti huomion siihen,
että miehellä on tällä hetkellä kovat paineet. Yritti olla mahdollisimman rento ja
"normaali", mutta elekieli ja käyttäytyminen paljasti ettei kaikki olekaan niin hyvin
kuin Shedden antaa ymmärtää. Haastattelijan kysyessä "Oletko huolissasi?",
Doug töksäytti saman tien takaisin vastakysymyksellä, mikä kyllä kertoo tietynlaisesta
varautumisesta ja todella kovista paineista.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pikku huomio pelin ulkopuolelta..

Nelosen urheilu-uutisten Sheddenin haastattelussa kiinnitin heti huomion siihen,
että miehellä on tällä hetkellä kovat paineet. Yritti olla mahdollisimman rento ja
"normaali", mutta elekieli ja käyttäytyminen paljasti ettei kaikki olekaan niin hyvin
kuin Shedden antaa ymmärtää. Haastattelijan kysyessä "Oletko huolissasi?",
Doug töksäytti saman tien takaisin vastakysymyksellä, mikä kyllä kertoo tietynlaisesta
varautumisesta ja todella kovista paineista.
Doug Shedden 17.9.2007 www.jokerit.com
"Kaikki varmasti ajattelevat, että Jokerit sitä ja Jokerit tätä, mutta minä en ole pätkääkään huolestunut. Tämä ei ole pikajuoksu vaan maraton, ja olemme vahvoilla lopussa."

Kuka muu muistaa tuota eilistä peliä kauden lopussa paitsi Jyp-kannattajat?
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jokerit vs. Wallinheimo 0-1.

Jyp oli totaalinen vastaantulija pelillisesti eilen, mutta onnistui ryöstämään pisteet kahdella räkämaalillansa. Muita paikkoja vierailijalle ei sitten oikein siunaantunutkaan. Ilman Wallinheimoa olisi numerot olleet todella rumat kotijoukkueen puolesta, eikä Jyp puolustuskaan kovinkaan kummoisesti onnistunut kun miestä meni ohi oikealta ja vasemmalta.

Hahahh, päivän paras kommentti. Pidä tuo kun katselet joulutauolla Jokereiden sijoitusta runkkarissa, joka on toivottavasti playoffs-viivan alapuolella.
Taitaa kyrsiä aika kovasti kun miljuuunajengillä ei pärjätä keskisuomen harrastelijoille ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös