Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Lukon tiedotuspolitiikka

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Johto, 01.02.2010 klo 21.42.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eikös täällä jokunen vuosi sitten kitisty kun Lukolla ei ollut omaa virallista Facebook tiliä, Twitteriä, Instaa tai mitään noista? Kysymys kuuluukin että kuka s***ana meni kertomaan Tipille, että noissa voi mainostaa? Tuo mainosten tulva on kyllä oikeasti jo mautonta toimintaa, kun päätuotteesta saadaan sadan mainoksen sekaan aikaan kahdessa viikossa juttu Reunasen NHL-sopimuksesta, puolen minuutin video painitreeneistä ja juttuja melkein kaikesta muusta kuin jääkiekosta. Toki siellä on hyviäkin asioita, kuten vähävaraisten ruokailumahdollisuus timosissa,nuorisokausarikampanja jne. mutta aika hyvin nämä saadaan tuonne mainosten sekaan hukkumaan somessa. Lukon omilta sivuilta sentään löytyvät suht helposti ja näillä sivuillakin tulee edelleen ruotsailaiskaksosten naamarit vastaan ensimmäisenä, vaikka uutinen on jo reilun kuukauden takaa.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jospa se oli vihje että kaksi pelaajaa on tulossa ja kumpikin viihtyy mukin vierellä erinomaisen hyvin?
   
  peliitat, eriatarka, Olkku ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toinen on selkeästi Steve Larouche mutta kuka se toinen on? Toivottavasti laittavat lisävihjeitä tulemaan ettei mene liian jännäksi plus kaikki mainoksetkin on luettu jo.
   
 4. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Mark Ardelan? Puolustuksen kaivattu liideri ja isähahmo sekä roolimalli nuorille.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joukkeella alkaa omatoimiset ja kaksin käsin #jokapäivä...
   
  Olkku tykkää tästä.
 6. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onneksi muutamat fiksut jatkoaikalaiset kertoivat näiden mukipäivitysten todellisen tarkoituksen. Lukkohan on vaan aikaansa edellä, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!
   
 7. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Huhujen mukaan toinen on Mike Siklenka.

  Toki Lukon sometiimi olisi voinut keksiä jonkun omankin tavan tähän arvuutteluun. Mukikampanja on nimittäin suoraan HPK:n osiosta kopioitu.
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Janoisia kavereita kyllä kumpainenkin. Toinen herroista osasi siinä sivussa pelatakkin sentään.
   
 9. senilix Jäsen

  Kun tässä nyt koohotetaan näistä mainoksista, niin ajattelin itsekin katsoa. Menin siis Lukon sivuille. Ensimmäisenä tuli mainos superpikkujouluista ja se sai nauraa hörähtämään ääneen. Ymmärrän kyllä, mitä kirjoittaja on yrittänyt sanoa, mutta. "Esiintyjinä Apulanta, Eini ja kolmas huippuartisti julkaistaan elokuussa." Toisin sanoen: Apulanta esiintyy. Sitten elokuussa julkaistaan Eini ja kolmas huippuartisti.
  Olisi kai pitänyt kirjoittaa: Esiintyjinä Apulanta, Eini ja kolmas huippuartisti, joka julkaistaan elokuussa.
  Kuvaa hyvin nykynuorten äidinkielen taitoa. Pidemmälle en mainoksia viitsinyt katsella, varmaankin samaa tasoa.

  Huolestuttavaa on tällekin sivustolle kirjoittavien kielitaito. Yhdyssanat näyttävät olevan isolle osalle täysi mysteerio ja esimerkiksi
  sanaparin koettaa / koittaa merkityserosta ei näytä olevan hajuakaan....

  Antaa olla
   
  Rommeli tykkää tästä.
 10. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  On muuten aika merkillistä, että lähes kaikkea muuta Lukko mainostaa, mutta ei sitä tärkeintä - joukkuetta. Ei mene minun kaaliin tämä Lukon ajattelumalli.

  Itse voisin vaikka ilmaiseksi alkaa päivittelemään Lukon someja, joten ota Tipi yhteyttä.
   
  eriatarka, Olkku, Ruuhkis ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Sama. Olen jopa meinannut laittaa viestiä Lukolle, että jos kaipaa apuja joka jaksaa/haluaa mainostaa joukkuetta yhteisölle, niin olen käytettävissä talkoovoimin. En ole jaksanut viestiä lähettää, koska tiedän lähes satavarmasti tämän olevan hyödytöntä.

  Vituttaa koko vitun touhu. Joukkue on äärimmäisen mielenkiintoinen ja hyvä ja perseillään kiinnostus juomapulloilla, ruokalistoilla ja pikkujouluilla.
   
  Strongbow, #16, Anu Saukko ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Alleviivasin virheet tuosta viestistäsi.
   
  Janiz80, hokkikokki, Kynämestari ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 13. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Käytän sen verran aikaa muutenkin ajastani Rauman Lukon ajattelemiseen, että tuohan olisi aivan unelmaharrastus. Voisin oikeastaan tarjota Tipille vaikka kahvit pari kertaa viikossa jos pääsisin tekemään työtä rakkaan seuran eteen. Tällä hetkellä katson surullisena vierestä kuinka potentiaalia heitetään roskiin.
   
  Kynämestari ja Ruuhkis tykkäävät tästä.
 14. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Mysteerio on nykysuomen sanakirjan mukaan arvoitus, salaisuus. Mysteeri on ilmeisesti yleisemmin käytetty sana
  Välilyönnit kautta-merkin kummallakin puolella ovat selvyyden vuoksi.
  Oliko muita virheitä?
   
 15. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Rauma ja Lukko merkitsevät allekirjoittaneelle niin suurta kunniaa ja ylpeyttä, että tekisin ilomielin töitä rakastamalleni joukkueelleni, ilmaiseksi.

  Minun tunteeni eivät jäädy taikka muutu, vaikka mainostaisivat tuhat kertaa päivässä vuoden 2031 Rauma Rockin esiintyjiä, mutta pitäisin ehdottoman tärkeänä saada uusia nuoria kannattajia kokeamaan niin syvälliset tunteet, mitä itselläni on. Tähän oikeanlaisella tiedottamisella on mielestäni aihiot, kun muistaa kuinka isoa roolia some nykypäivänä nauttii nuorten parissa.

  Edit. Jos mietin vaikka vielä lyhyttä aikaani esimerkiksi täällä keskustelupalstalla, niin käytän päivästä erittäin suuren ajan kirjoittamassa edes jotain mikä liittyy Lukkoon. Olisi hienoa hyödyntää tätä innostusta laajemmin. Mutta kuten sanoin, surullisena joutuu vierestä nyt seuraamaan nykyistä touhua.
   
 16. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Viimeisestä lausahduksesta/huudahduksesta puuttui lopetusmerkki ja sitä edeltäneissä ”ajatuspisteissä” oli yksi piste liikaa. Tuo neljän pisteen käyttäminen ei ole lainkaan niin paha kuin kahden pisteen käyttäminen. Omassa kielilakikirjassa neljästä pisteestä saisi viikon pelikiellon ja kahden pisteen käytöstä elinikäisen porttikiellon. Haen takkini.
   
 17. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Täytyy kyllä kompata palstaveljiä, että kyllä tästä sometouhusta haiskahtaa kilometrien päähän "sieltä missä aita on matalin"-mentaliteetti.

  Mainoksia tulee aivan liikaa. Parhaimmassa tapauksessa sama ruokalista repostataan kaikissa somekanavissa.
  En muutenkaan näe juurikaan järkeä siinä, että jääkiekkoseuran sometilillä mainostetaan Tifosin lounaita.
  En usko, että hirveästi enempää asiakkaita sillä saadaan paikalle.

  Siinä voisi ollakkin jo jotain molempia (Lukko ja Tifosi) hyödyttävää "näkyvyyttä", jos vaikka pelaajat värkkäisivät muutaman "sesonkiannoksen" listalle.
  Siitä olisi hyvä ottaa pientä mainospätkää kaukalon ulkopuolelta ja saattaisi siinä muutama euro kassaankin kilahtaa. Mahdollisuuksia on monia, kun vaan viitsittäisiin käyttää.
  Kun Tifosi avattiin, olin varma, että ravintolaa hyödynnettäisiin vahvalla kädellä Lukon "markkinoinnissa".
  Peliveikkauksia, avausmaaliveikkauksia yms.joista sitten voisi voittaa vaikka liput seuraavaan kotimatsiin ja vaikka sitten kaikkien kauden aikana veikanneiden kesken esim.kausari.
  Ei ole toteutunut. Näkisin tässäkin erinäköisiä mahdollisuuksia, koska Tifosissa tupa on välillä aivan täynnä, kun Lukolla on vieraspeli. No onhan niillä Lukko-bingo, jes!
  Näkisin tämän Lukko-Tifosi asian niin, että Lukko yrittää houkutella porukkaa Tifosiin, mutta Tifosi ei Lukkoon eli suomeksi sanottuna peleihin. Päivän sana on molemminpuolinen yhteistyö, vaikka samaa konsernia ollaan.

  Joukkueen kesäkuulumisista, harjoituksista jne. olisi äärimmäisen helppoa tehdä jonkilainen spinoff-sarja kesän ajalta videomuodossa.
  Esim.yksi "5min" jakso kerran viikossa, jossa käsiteltäisiin hieman eri juttuja, ei pelkkää raudankolistelua salilla. Henkilökuvia, uuden pelaajien esittelyjä, haastatteluja...
  Videoihin saisi varmasti jemmattua kaikenlaista "piilomainontaa" ja tuotesijoittelua. Ehkä joku yhteistyökumppanikin saattaisi tälläisestä kiinnostua ja lähteä mukaan rahoittamaan, ettei Timon ihan omasta pussista tarvitsisi maksaa jotain "helvetin kallista" viestintäjeppeä. Jos on varaa antaa jokaiselle työntekijälle joku "ylätorijohtaja" tms titteli ja johtajatason palkka niin luulisi rahaa löytyvän muuallekkin.

  Luulisin, että kesällä tälläisen sarjan ymsyms. kuvaaminen toisi oikein hyödynnettynä hyvin vipuvartta myös perinteisiin sponssineuvotteluihin.
  Pari uutta pelaajaa esittelyssä esim.paikallisessa kahvilassa tai muussa yrityksessä, siitä videonpätkää Lukon saiteille ja yritys saisi välillistä näkyvyyttä.
  Näkisin tälläisen sijoituksen erittäin kannattavana ja olen täysin varma, että tälläiset videot keräisivät erittäin hyvin katsojia - myös Rauman ulkopuolelta.
  Markkinoinnissa on ihan helvetisti mahdollisuuksia, jolla saataisiin boostattua joukkueen ympärillä olevaa pöhinää ja jopa kassojen kilinää.

  Nyt ne mukit ovat tuolla kanalin rannassa #jokapäivä hashtägillä höystettynä. Luuleeko siellä toimistolla joku oikeasti, että nyt tuhat ihmistä saapuu renkaat ulvoen toimistolle hakemaan mukit talteen ja nappaavat siihen kylkeen vielä jonkun Rajalan nimmarilla höystetyn Braun kahvinkeittimen sesonkihintaan 299e (ovh.19.95e)? No ei perkele saavu.

  Kuten sanoin, markkinoinnissa ja mainostamisessa on mahdollisuuksia, mutta olisi ihan kiva, että se rakennettaisiin itse ydintuotteen kylkeen, eikä niin, että jääkiekkotoiminta on sivuseikka.
   
  eriatarka, #16, Fibo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Rupesi aihe nyt sen verran kiinnostamaan, että päätin laittaa tarjouksen henkilökohtaisesta avunannosta sähköpostiin Lukolle. En rehellisesti sanottuna odota edes vastausta, mutta voi ainakin sanoa tehneensä nyt itse muutakin, kuin valittaa täällä asiasta.
   
  Strongbow, hokkikokki, Anu Saukko ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hyvältä sinun kirjoittelusi vaikuttaa ja selkeästi huomaa, että mm. ensikauden ennakkoon olet panostanut paljon aikaa ja vaivaa. Meinaan vaan sitä, että taidoillasi päihität Lukon somevastaavat 6-0. Ja muidenkin jengien ennakot ovat erinomaista luokkaa.

  Toisaalta tekisi mieleni sanoa, ettei Lukko edes ansaitse ilmaiseksi esim. sinun asiantuntijuutta ja moni muukin tällä palstalla pystyisi tuottamaan varmasti hyvää sisältöä Lukon sivuille.
   
  Anu Saukko, Kynämestari & #16 tykkäävät tästä.
 20. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Vastaus tuli hyvinkin nopeasti ja henkilö kenen kanssa keskustelin oli hyvinkin samaa mieltä asioista, joita täälläkin on harmiteltu. Tilanne on Lukon päässä tiedostettu ja osaksi otti omaan piikkiin tiedottamista joka on johtunut osaksi henkilövajauksesta sekä asioista jotka ovat monimutkaisempia mitä ulkopäin näyttävät. Näitä ei tietenkään voi avata enempää, joten en sen enempää asioita udellut.

  Lähiaikoina tilanne tulee kuitenkin palautumaan raiteilleen ja somea koitetaan aidosti kehittää. Viestintään on tulossa lisää tekijöitä, joten luonnollisesti pakkaa ei ole järkevää lähteä enää sekoittamaan uusilla tekijöillä, mikä on täysin ymmärrettävää mielestäni.

  Summa summaarum. Sain varsin asiallisen vastauksen ja oikeastaan olen tyytyväinen siihen, että selkeästi myönnettiin tilanne, missä tileissä pitäisi olla enemmän urheilu ja joukkueasioita. Eiköhän näihin sitten ole muutosta tulossa.

  Ainiin. Jos joku pohtii luetaanko toimistolla tätäkin palstaa, niin uskaltaisin väittää että kyllä. Viestissä oli yksi selkeä asia, jonka voi tietää vain tätä ketjua lukemalla.
   
  Lukko8, Kynämestari, Larsen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itselleni tuli ensimmäisenä mieleen, että siellä on joku Rajalan yläasteikäinen sukulaistyttö kesätöissä ja päivän toimeksianto ollut tehdä "joku kiva kesäinen päivitys facebookiin".
   
 22. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Viestissäsi oli niin paljon asiaa, että jaksan kommentoida ainoastaan muutamaa kohtaa:

  Lainaus:
  Kun Tifosia muutaman kerran mainostettiin alussa, niin ravintolan fb-sivu varmasti sai kelvollisen määrän seuraajia henkilöistä, joita ravintolan asiat kiinnostaa. Ne ihmiset, jotka seuraavat Rauman Lukon fb-sivua, seuraavat sitä siksi, että ovat kiinnostuneita Rauman Lukosta, ei ravintola Tifosista. Tämän pitäisi olla itsestään selvää.

  Lainaus:
  Tästä olen itsekin maininnut ja olisin tarjoutunut talkoopohjalta avuksi, jos en asuisi pk-seudulla. Videoita on loppujen lopuksi helppo tehdä, vaikkei olisi kummoista editointiosaamista, yksinkertaisetkin videot ajavat asiansa = haastattelu + kuvituskuvaa. Tässä yksi esimerkki, mikä nopeasti tulee mieleen (Jonne Virtanen kertoi Tepsissä kesätreeneistä).

  Veikkaan että erilaiset kesätreenivideot kiinnostaisi monia, varsinkin jos ne kuvaisi (ja editoisi) kunnolla. Tästä Jarkko Ruudun treenivideosta tykkäsin hirveästi, vaikkei teknisesti olekaan mikään kovin hyvälaatuinen.

  Lainaus:
  Saa tehtyä helposti ja siten, ettei ole ihan läpinäkyvää mainostamista, jos vähän käyttää mielikuvitusta, olen itse tehnyt vastaavia videoita runsaasti. Jos esim. Lukolle tulisi uusia pyyhkeitä, niin laittaisin haastatteluvideoon kuvituskuvaa, jossa ohjeistaisin "kuivaa hikeä silleen, että kameralle näkyy, millainen uusi pyyhe on" tms.
   
  Lugu63 tykkää tästä.
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Avaan Facebookin ja mitä näen ensimmäisenä: Lukko mainostaa Tifosia. Tarkistan huvikseni ja huomaan, että sama IG:n puolella.

  Tähän loppui seuran some-tilien seuraamiseni. Luotan siihen, että saan tarvittavan tiedon pelaajasopimuksista ja muista tältä palstalta.
   
 24. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Se on kyllä jännä juttu muutenkin, miten paljon somessa mainostetaan. Olen nyt alkanut seurata muutamia suomalaisia yksilöurheilijoita, ja varsinkin naisilla suurin osa postauksista on mainoksia/markkinointiyhteistyötä. Ei perkele voi olla näin. Mainosten ja muun sisällön suhde pitäisi olla max sama kuin vaikka lineaarisessa telkkarissa tai sanomalehdissä, eli ehkäpä max 20% sisällöstä mainontaa. Minua ei perkele kiinnosta mitkään sidosteen sukat tai jotkut tofupallerot jatkuvalla syötöllä, vaan urheilu ja urheilijat (tai no oikeasti naisurheilijoiden tissi- ja persekuvat).
  Sitten taas vähän tunnetummilla urhelijoilla, esim Kimillä ja Bottaksella mainoksia on todella vähän, lähinnä suomalaiset lukkofirmat mainostaa. Toki nämä ei varmaan ole ihan halpoja mainoksia kun seuraajia on miljoonia, mutta ei niitä seuraajia kyllä myöskään mainosten ylituuttauksella tule.
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuolla aiemmin jo @Ruuhkis kirjoitti tuosta Lukon sometoiminnasta, kun oli ottanut yhteyttä sinne. Eli toiminta on kehittymässä lähi aikoina. En tavallaan ymmärrä, kun täällä ei riitä kenelläkään maltti odottaa sitä hetkeä. Siellä tiedostetaan varmasti ongelmat jo, mutta parannus ei tapahdu sekunnissa varsinkaan, jos ilmeisesti osa porukasta lomailee. Eli ihan turha valittaa joka päivä tuosta Lukon sometoiminnasta tällä hetkellä.