Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lukon tiedotuspolitiikka

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Johto, 01.02.2010 klo 21.42.

 1. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tällaista ketjua ei täällä Lukko-osiossa tainnut vielä olla, joten avataanpa menneen viikon lausuntojen tiimoilta ketju, jossa voidaan pohtia seurajohdon ja valmennuksen lausuntoja sekä Lukon viestintää noin yleisesti ottaen.

  Itseäni ainakin korpeaa suunnattomasti viime päivien lausunnot, joita ollaan saatu lehdistä lukea. Esimerkiksi McLeanin loukkaantumisen kohdalla Urama totesi 29.1 UR:n verkkolehdessä (nyt juttu näemmä poistettu sieltä syystä tai toisesta), että miehellä on flunssa eikä sen takia ole pelikunnossa. Tässä vaiheessa oli siis jo ollut yli 2 viikkoa tiedossa, että miehen sormi on paskana. Myöhemmin samana päivänä Urama toteaa, että McLean on 6-8 viikkoa sivussa sormivamman takia. Ok, loukkaantumisista ei aina tarvitse eikä kuulukaan antaa yksityiskohtaista tietoa, mutta ehkäpä tuohon kohtaan olisi voinut keksiä jotain muutakin sanottavaa.

  Pelaajahankintoihin liittyen Lukko tiedotti pitkään, että vahvistuksia hankintaan ainoastaan, jos uusi pelaaja on selkeä vahvistus joukkueelle ja tulee myös ensi kauden kattavalla sopimuksella. Tästä oli useampaankin otteeseen juttua eri medioissa, ja lopulta Lukko hankki siirtorajan kynnyksellä Aki Seitsosen loppukauden mittaisella sopimuksella. Eli siirto meni täysin päinvastoin kuin mitä kannattajille oli annettu ymmärtää. Kaiken kruunasi Uraman kommentti "Ei häntä missään nimessä voi tituleerata vahvistukseksi". Toisaalta tottahan tuo Uraman lausahdus on, mutta harvoinpa uuden pelaajan hankintaa perustellaan noin huvittavalla kommentilla, ja vieläpä seurajohdon/valmennuksen aiemmat kommentit mahdollisiin uusiin hankintoihin huomioon ottaen.

  Tässä siis muutama esimerkki viime aikojen möläytyksistä, ja ainakin itseäni tällaiset kommentit ärsyttävät suunnattomasti, varsinkin kun tietää miten paljon koko kaupunki elää jääkiekosta ja kuinka paljon Lukon asiat faneja kiinnostavat. Kausi on ollut kertakaikkisen upea ja Lukko on ensimmäisestä kierroksesta alkaen johtanut sarjaa, mutta tämän viikon kommentit toivat tietyllä tapaa mieleen aikaisempien kausien puuhastelut. Tietenkään emme tiedä mitä kaikkea taustalla aina tapahtuu, mutta kyllä hyvin hoidettu viestintä on yksi hyvän organisaation tunnusmerkeistä. Tässä suhteessa Lukolla on vielä paljon parannettavaa.
   
 2. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Johdon kirjoitukseen voisi myös lisätä nuo Rajalan kommentit koskien mitä tahansa pelaajasiirtoa. Oliko viime kaudella Collinsin kohdalla kun Rajala kommentoi ettei ole tulossa ja seuraavana päivänä soppari julkaistiin?

  Ok, ei siinä mitään jos pelätään jotain nokituskilpailua toisen liigajoukkueen kanssa, mutta hei Collins..Mielestäni parempi olla kommentoimatta mitään kuin valehdella suoraan tai kertoa mitä tahansa tuubaa medialle.

  Jotenkin nuo loukkaantumisista vaikenemisetkin ovat ärsyttäviä. Playoffseissa ok, mutta runkosarjan aikana vakavalla naamalla heitetään jotain "torsovamma" kommentteja. Ei näin.

  Tiedottamisessa tosiaan paljon parennettavaa ja mielellään sen soisi tekevän yksi ja sama henkilö organisaatiossa. Nythän Mokka, Rajala ja Urama saattavat kaikki antaa eri lausuntoja medialle mikä antaa organisaatiosta erittäin sekavan kuvan.
   
 3. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lukon tiedottamisen suurin ongelma on ainakin viime vuosina ollut se, että seurassa ei ole sellaista henkilöä, joka selkeästi vastaisi tiedotuksesta. Tai siltä se ainakin ulospäin näyttää. Parhaat naurut tiedottamisesta on saanut siinä vaiheessa, kun samaan asiaan on pyydetty kommentteja organisaation eri tasoilla toimivilta henkilöiltä ja jokainen on antanut erilaisia kommentteja.

  Jos seuralla on selkeä visio ja strategia, ei kuvittelisi olevan täysin ylipääsemätöntä sisällyttää siihen myös sitä miten kommentoidaan, milloin kommentoidaan ja kuka kommentoi julkisuuteen seuran asioita. Eikä sen tarvitsisi olla edes virallisessa, julkisessa strategiassa vaan ihan seuran sisäisesti sovittu järjestely. Ongelmallisen asiasta tekee se, että kukaan Lukon kommentteja antavista tahoista ei ole tiedottamisen ammattilainen (tai tottunut antamaan lausuntoja) ja lausunnot ovat sen mukaisia.

  Täysipäiväisen tiedottajan palkkaaminen tuntuisi suuruudenhulluudelta vaikka jääkiekko (varsinkin liigakauden ollessa käynnissä) kerääkin melkoiset palstamillimetrit niin printti- kuin sähköisessäkin mediassa. Käsittääkseni NHL-joukkueilla tällaiset on, mutta niinpä ovat ympyrätkin melko lailla suuremmat.

  Vähin vaatimus olisi, että vaikka kaikkea ei aina olekaan välttämätöntä tuoda esiin, tyylipuhdasta paskapuhetta ei julkisuuteen suollettaisi. Joissakin yhteyksissä valkoisen valheen päästäminen ja lievästi muunnellun totuuden puhuminen on hyväksyttävää. Helpoimmalla pääsisi, jos julkisuuteen asioita kommentoisi aina yksi ja sama henkilö, koska mitä useampi kommentoija on, sitä poukkoilevammalta seuran toiminta vaikuttaa ja pariin otteeseen itselle on jäänyt sellainen kuva, että vasen käsi ei todellakaan tiedä, kenen taskussa oikea käsi on. Ellei tämä ole sitten tietoista ja tarkoitus on antaa ulos amatöörimäinen vaikutelma. Mihin en jaksa enkä halua uskoa.

  Eli yksinkertaisesti niin, että joko yksi ja ainoa henkilö kommentoi asioita julkisuuteen (joka on vaikea toteuttaa) tai selkeä jako siitä, kuka kommentoi mitäkin asioita. Vähimmäisvaatimus olisi kuitenkin se, että mikäli kommentteja pyydetään useammilta henkilöiltä, olisi etukäteen sovittu mitä kommentoidaan. Ja aina voi sanoa kuuluisat kaksi sanaa: "En kommentoi". Itse joudun työssäni satunnaisesti tilanteisiin, joissa on pakko sanoa, että "En kommentoi" tai "Minulla ei ole valtuuksia kommentoida tätä asiaa". Ei se ole kovinkaan vaikeaa. Toki tilanne on siinä mielessä eri, että en ole tekemisissä median kanssa.
   
 4. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Mikä sopii jollekin isolle yritysorganisaatiolle tai järjestölle ei välttämättä päde Lukon tiedotukseen.

  Vaikka esimerkkejä Lukon virheellisestä tai harhaanjohtavasta tiedotuksesta on yllin kyllin, esim. viime viikolta Uraman lausunto McLeanin "flunssasta", joka seuraavana päivänä olikin muuttunut jo operoiduksi sormivammaksi, niin tiedotusongelmat eivät ratkea keskittämällä tiedotus yksiin käsiin.

  Ensinäkin vapaassa länsimaisessa mediassa toimittaja voi kysyä kommenttia keneltä tahansa organisaatioon kuuluvalta. Tai joltakin hyvin perillä olevalta lähteeltä. Tavallisemmin lausuntoa pyydetään luonnollisesti päävalmentaja Uramalta tai toimitusjohtaja Rajalalta tai joskus myös Lukon nokkamies Mokalta. Jos yhdeltä ei saa mitään irti, niin toiselta tai kolmannelta voi jo saada ja toimittajat rakentavat näin omaa palapeliään tietolähteistään.

  Selvää on, että mitä epävirallisempi lähde sitä paremmin sen antama tieto pitäisi varmistaa. Jos herra A esimerkiksi olisi soittanut vaikkapa Ilta-Sanomiin ja kertonut, että Lukko hankkii pelaaja B:n, niin lehti ei olisi uutista pystynyt julkaisemaan ilman tsekkausta toisista lähteistä. Ellei A:lla olisi ollut jotain vastaansanomattomia todisteita esittää.

  Toinen syy on se, että jääkiekko on Suomessa erittäin suosittua, seurattua ja uutisoitua. SM-liigasta aloitetaan kirjoittelemaan jo ennen kuin kausi alkaa ja jokaista joukkuetta seurataan miltei pelaajan tarkkuudella koko matkan hamaan viimeiseen finaaliin. Tämä johtaa siihen, että toimittajat ovat koko ajan töissä eli herhiläisinä kimpussa, joten esimerkisi salailulla tai vaikenemisella ei pitkälle pötkitä.

  Mikään joukkue ei tietenkään haluaisi kertoa mitään negatiivista itsestään tai antaa liian avoimella tiedotuksella avaimia vastustajan käsiin. Esim. merkittävät muutokset ketjuissa tai päällä olevat sairaustapaukset yritetään pitää piilossa niin pitkään, ettei vastustaja pääsisi omia vastalääkkeitään nauttimaan.

  Toisin sanoen, SM-liiga ja sen joukkueet ovat oma maailmansa tiedotuksellisessa mielessä.
   
 5. JamMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Dallas Stars
  Tuo Lukon tiedotus on ollut melkoisen sekavaa jo vuosikaudet, joten siihen on jo aikalailla tottunut. Käytännössä siis lausunnot julkisuuteen voivat pitää paikkansa, olla osatotuuksia tai sitten olla ihan puutaheinää. Tiedotuksesta vielä sen verran että siitä on ihan Rauman Lukon arvoissakin maininta. Rauman Lukon arvot ja strategiset business-alueet -esitteessä lukee kohdassa "Avoimuus" seuraavanlaista; "Me toimimme avoimesti ja rehellisesti" ja alakohtina "Päätösten takana olevat motiivit tiedotamme mahdollisimman avoimesti", sekä "Avoimuuttamme tukee kattava ja toimiva tiedotuspolitiikka. Tällä varmistamme tiedon saumattoman ja samanaikaisen kulun asianosaisille." Kyseinen esite löytyy kokonaisuudessaan Lukon nettisivuilta samaten kuin Fosters-ravintolan pöydiltä. Eli ei se pojilta tuo tiedotuspolitiikka ihan putkeen aina ole mennyt.
   
 6. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Tämä on aivan totta. Moni muukin asia hoidetaan "ei-niin-perinteisin" menetelmin silloin, kun kyse on urheilumaailmasta - erityisesti jääkiekon SM-liigasta. Mutta kuten sanoin, niin vähin mitä voisi odottaa olisi se, etteivät kommenttien antajat puhuisi toisiaan pussiin tasaisin väliajoin. Uskottavuus kärsii.

  Ja totuuden nimissä... Ei minua suuresti häiritse tuo tiedottaminen. Moni päivä on pelastunut kunnon camp-huumorin merkeissä. Yksi parhaista huveista on arvuutella Lukon antamista lausunnoista tarkoittaako "Kyllä" tässä kohtaa "Kyllä", "Ei", "En tiedä", "Ehkä", "Mahdollisesti" tai "Ehdottomasti ei".

  Terveisin nimimerkki "Meillä on 15-22 pelaajasopimusta ensi kaudelle"
   
 7. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Miksi Lukon johtoporras ei tiedota nyt mikä Lauri Tukosen ja Miikka Tuomaisen todellinen tilanne on ja etenkin onko jotain neuvotteluja mahdollisesti menossa?
  Vituttaa tämä "saattaa olla pitkää pois" "0-66 uutta hankintaa" jne. ei pitäisi olla fanien vastuulla spekuloida mikä todellinen tilanne on.

  Lukon tiedotus saa kouluarvosanaksi välttävä 5-. Ei tuollainen rapakon takaa matkittu playoff-salailu oikein toimi runkosarjassa, 40000 ihmisen Raumalla.
   
 8. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Tämä on kaikki niin päin vittua hoidettua hommaa. En nyt noihin loukkaantumisista tiedottamisiin puutu enää, olen sitä tarpeeksi jo viime kaudella ihmetellyt, muuta kuin että kummallista salailua se on kun nämä asiat kuitenkin kiinnostavat meitä kannattajia, mutta varsin ihmeissäni olin siitä ettei edes Lukko tainnut tietää tiistaisen HPK-pelin olleen seuran 2000. peli SM-sarjassa ja -liigassa. Vasta Uusi Rauma eilisessä lehdessään asian paljasti.

  En tiedä kuuluisiko tuollaisia tonnin paukkumisia sen kummemmin juhliakaan. Mutta on siellä pelinumeroitakin odottamassa jäädytystään, mutta ei se toimiston kyklooppi taida edes tietää mitä tarkoittaa pelinumeron jäädyttäminen.

  En tiedä sitäkään liittyvätkö nämä kirjoittamani asiat edes seuran tiedotuspolitiikkaan yleensäkään, mutta parun nyt asioista kun vituttaa oikein vitusti.
   
 9. Rave On Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Toronto Maple Leafs
  eiköhän se niin ole että samat vanhat jäkälät siellä lukon johdossa paljoa vaivaudu kannattajien pyyntöjä kuuntelemaan, " saavat olla tyytyväisiä että Raumalla yleensä pelätään liigakiekkoa"-linja jyllää! Siellä sais iso luuta lakaista
   
 10. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Noista mahdollisista neuvotteluista ei todellakaan kannata odottaa mitään tietoa. Jos keskeneräisiä asioita levittelee eteenpäin, niin joku saattaa iskeä kyntensä väliin ja sopimuksen teko mutkistuu heti varsin oleellisesti, kun viime kaudesta muistamme.

  Ja loukkaantumisista sen verran, että Tuomaisen on sanottu huilaavan maaottelutaukoon asti. Tukosen tilanne on niin kimurantti, ettei siitä oikeasti osaa kukaan sanoa mitään varmaa. Ne jotka ovat sairastaneet edes pieniä selkävaivoja, tietävät mitä tarkoitan.
   
 11. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämä ketju nyt oli ylhäällä ja aihetta sivuaa niin kysynpä jos joku tietää:

  Onko jossain tietoa vuosista tai peräti päivämääristä jolloin nykyiset katossa olevat pelinumerot on jäädytetty? Forssin paidan nostossa taisin olla jopa paikalla mutta en kyllä muista edes vuotta milloin se oli. Puhumattakaan noista vanhemmista tapauksista.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2011 klo 18.25
 12. Sääksi Jäsen

  Vaikka annankin Krstev´n (?) tapauksesta puhtaat paperit, niin nyt sitten joku toimiston tyttö naputtelemaan tiedotetta asiasta. Tekstarilla ja varsinkin Lukon sivuilla siirtouutinen möllöttää vielä ihan komeasti.
  Tähän on totuttu, mutta ammattimaista tämä ei ole.
   
 13. Korinekki Jäsen

  Miksi julkaista sopimus, kun tiedossa on lääkärintarkastus?? Ja onhan tuokin saatanan naurettavaa, että siellä se Lukon sivuilla on edelleenkin tämä uutinen. Ja kyllähän tuossa Krstevin tapauksessa pitäisi jo hälytyskellojen soida, jos kaveri on 5-6 edellistä matsia ollut sivussa, vaikka aikaisemmin on pelannut yli 20min.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2011 klo 23.11
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  No minulla ei ole kokemusta uutisten tekemisestä, mutta eikö se nykypäivänä ole aika nopeaa toimintaa kun molemmat iltapäivälehdet suoltavat uutisia nettiin? Jos Lukko olisi pantannut sitä uutista sen aikaa että Krstev ja Lukon edustajat käyvät lääkärissä niin kai sekin jo olisi vuotanut nettiin? "SM-liigaseuran edustajat pelaajan kanssa lääkärillä! Katso kuvat!". Ja sitten olisi kumminkin jouduttu selittelemään.

  En minä tiedä meneekö se noin, mutta tuo liian hätäinen uutisointi on ainoa mistä Lukkoa voi syyttää. Plus tietenkin se ettei seuran nettisivut ole ajan tasalla. On ihan ymmärrettävää että päivän jääkiekkouutisista jäi joillekin kannattajille samanlainen fiilis kuin lapsena jouluna kun toivottujen kovien pakettien sijaan tulikin vain niitä pehmeitä.
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lukon puolustajavahvistuksen sopimus raukesi lääkärintarkastuksessa havaittuun vammaan.

  "Otimme tietoisen riskin Krstevin tilanteen kanssa, koska kyseessä oli erittäin kova pelimies. Valitettavasti vamma osoittautui sen verran vakavaksi, että jouduimme luopumaan hänestä." kertoo Lukon tj. Rajala eilisen päivän kuvioita.


  Tällainen olisi voinut olla Lukon virallisilla sivuilla tilanteen selvittyä. Se mitä iltapäivälehdet kirjoittavat on oma juttunsa ja seuran virallinen tiedotus on oma juttunsa.
   
 16. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Olen ymmärtänyt, että Lukon uutissivustoa päivitetään lähinnä vain toimistoaikana, siis n 9-17 välillä. Toki otteluraporit ilmestyvät peli-iltana ennen puolta yötä.
   
 17. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Jo viime kaudella ihmettelin sitä, että miksi Lukko ei saa edes kaikkien omien pelaajiensa naamoja ym. omille sivuilleen.

  Lukon sivut päivittyvät aika lailla sattumanvaraisesti. Jos olisin Lukon toiminnanjohtaja määräisin yhden sepon tai pirkon pitämään sivut tuoreina ja kiinnostavina. Voisi esimerkiksi valaista tätä Enkelin tapausta hiukan enemmän taustoineen. Ihan vaan esimerkkinä tämänpäiväisestä keissistä.
   
 18. EddieE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ihan totta. Vieläkun tietää, että se nuori Seppo tai Pirkko nettisivujen päivittäjänä on todella halpa kustannuserä. Kyse on tässäkin asiassa jonkun sortin priorisoinnista, jonka perusteella nettisivut eivät ole tärkeä asia?

  300 e/kuussa niin pidän noi sivut kokoajan ajan tasalla, hyvä pohja on jo sivuilla valmiina.

  Btw, onko toi Pettisen Tomi kuitenkin joku viimehetken hankinta joukkueeseen, kun nettisivuilla ei ole ihan joka tietoa vielä päivitetty:

  Pelaajaesittely
  -
  Kuvaus
  -
  Viime kausi
  -
  Ura
  -
  Joukkuetoverit persoonasta
  -
  Joukkuetoverit pelaajasta
  -
   
 19. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nostetaanpa vanhaa ketjua hieman ylöspäin. Nimittäin Lukon kotisivuilta ei ainakaan vielä löydy yhtään raporttia eilisestä turnauksesta. Kävin vakoilemassa muiden turnaukseen osallistuneiden joukkueiden kotisivuja ja Sportin sivuja lukuunottamatta kaikkien joukkueiden sivuilta löytyi juttuja eilisistä peleistä (Sportinkin sivuilta löytyi kuitenkin linkki facebookiin josta löytyy tietoa peleistä). Lukko oli sentään turnauksen isäntäseura joten luulisi jotain juttua turnauksesta saatavan aikaan, kun kaikki muutkin seurat saman homman pystyvät hoitamaan. Surkeaa touhua taas vaihteeksi, eikös tähän tehtävään palkattu keväällä ihan erikseen joku henkilökin hoitamaan kotisivujen päivitystä? Mikään nettisivujen uudistusprojekti ei käy tähän asiaan selitykseksi (tämäkin projekti toki viivästyi alkuperäisestä aikataulusta).
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Niin mutta kun nyt on viikonloppu hei. Ei voi vaatia että ammattilaisseura nettisivujaan lauantaina päivittäisi...
   
 21. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukon mediavastaava on koko illan ja yön ollut työn touhussa ja nyt Lukon kotisivut ihan pullottavat materiaalia tekstistä videoihin. Sitten mä heräsin.
   
 22. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Uskomaton rimanalitus kyllä Lukolta tämä tiedottaminen. Ennakkoa turnauksesta ei näkynyt ja raportteja tai edes tuloksia turha odottaa. Facebook myös huutaa tyhjyyttään. Surkeaa toimintaa kyllä. Eipä voi kuin nauraa.
   
 23. LehväsLUKKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Näin on! On se uskomatonta ettei pystytä noin pientä asiaa hoitamaan. Ei minkäänlaista tiedotusta missään. Pallo-Iirotkin hoitavat tällä hetkellä tiedotuksensa paremmin. Ennen jokaista peliä ilmestyy ennakko kotisivuille ja facebookkiin ja päivä tai kaksi pelin jälkeen tulee raportti.
   
 24. TD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Feran tytöt <3
  Lainaus:
  Pakko ottaa kantaa tuon Pitsin uutisointiin seuran sivuilla. Ennen turnausta ei tosiaan mitään ennakkoa ja kun turnaus oli pelattu, niin KOLMANTENA päivänä haastattelu missä Azevedo ja RD sanoivat "kivaa oli,mahtava tunnelma". Kuitenkin puhutaan seuran kannalta kesän tärkeimmästä tapahtumasta.

  No perjantainakin oli harkkapeli Porissa, ennakkoon ei edes kokoonpanoja, eikä vieläkään edes tulosta, saati raporttia kotisivuilla.

  Lukkohan _palkkasi_ täksi kaudeksi tiedottajan, niin mistä tämä voi olla kiinni? Eikö toimistolla ymmärretä pyytää päivityksiä sivuille? Kyseinen tiedottaja kuitenkin on minun tietojeni mukaan ammattitoimittaja, niin perjantain pelin raportissa menisi tältä henkilöltä max 15 minuuttia.

  Kautta odotellessa.

  Iirojenkin tiedottaja toimii täysin OTO:na ja silti toiminta on tosiaankin laadukkaampaa.

  Varmasti tiedottaja kirjoittaa pelaajasopimuksista ym. tiedotteet paremmin kuin toimiston muu väki tähän asti, mutta nämä raportit ja ennakot ovat n. 90 % sisällöstä jota sivuilla on. Tai tässä tapauksessa ei ole :)

  Kesää tietty vielä eletään, katsotaan nyt mihin tää kääntyy...

  Seuraavassa linkissä infoa mm. tästä tiedottajan palkkaamisesta:
  Kohti valoisampaa tulevaisuutta: kehityskeskustelu Lukon johdon kanssa | Raumam Boja
  (Linkki vie Raumam Boikien kotisivuilla olevaan uutiseen seuran ja Boikien kesken pidetystä kehityskeskustelusta)
   
 25. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lieko tama web-tiedottaja viela kesalomalla, kun mitaan ei tapahdu? Mutta oikeassa olet, Lukon nettisivut ovat surkeat ja amatoorimaiset.

  Niitten pitaisi antaa boostia joukkuelle ja kannattajille eritoten, nyt ne heijastavat pysahtyneisyytta ja ovat epakiinnostavat, kun ei edes paivityksia ei viitsita tehda.