Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Lukon parhaat ulkomaanavut

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 17.03.2007 klo 14.06.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  AHL:n Binghamtonissa hän pelasi, oli seuransa ykkösvahti kaudella 1993-94 ja oli luonnollisesti mukana Rangersin harjoitusleirillä 1994, mutta hänelle oli ilmoitettu että edellä rankingissa on kuusi maalivahtia ennen häntä, joten Boris teki omat päätelmänsä ja lähti Euroopan kiertueelle ja hyvällä menestyksellä.

  Saksassahan Boris on vaikuttanut jo reilusti yli 10 vuotta. Ilmeisesti hän tälläkin kaudella valmentaa jotain Hampurin junnuporukkaa, vai onko peräti DEL-seura Freezersin maalivahtivalmentajana.
   
 2. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nyt kun Zapolskilla on alkukauden näytöt annettu niin laitetaas mies listalle johon hän kuuluu. Eli Lukon ulkkarimolarit rankattu jälleen kerran.

  1. Rousson
  2. Draper
  3. Roloson
  4. Briza
  5. Nielsen
  6. Tellqvist
  7. Langow
  8. Zapolski
  9. Racine
  10. Lawson
  11. Myshkin

  Aikaa kun on kulunut ja muistot muuttuneet, niin Spider nousi ykköseksi ja Roli valahti kolmoseksi. Zapolskin alkukausi on ollut pisteiden valossa tahmeahko, mutta nousu on alkanut. Kärkinelikkoon nousu on erittäin kovan työn takana. Toivotaan parasta kun kausi tästä vanhenee.
   
 3. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Nielsen ja Langkow, eivät missään nimessä, mielestäni, mene Zapolskin eteen. Zapolla valtava potentiaali, paljon näiden kahden nimen ohi.

  Omasta mielestäni parempi kuin Tellqvist.

  Zapo Zapo Zapo Zapooo...
   
 4. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  1.Rousson
  2.Zapolski
  3.Draper
  4.Roloson
  5.Briza
  6.Tellqvist
  7.Langow
  8.Racine
  9.Nielsen
  10.Lawson
  11.Myshkin

  Ja heittämällä kakkoseksi kun kausi on ohi. Nousujohteisesti kaveri pelasi ja jos vielä jatkosopparin tekee ja pelaa samalla tasolla niin eiköhän voida puhua kaikkien aikojen ulkolaisvahdista Lukossa. Nielsen valahti nyt alaspäin.
   
 5. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nyt on aika julkistaa jälleen kerran uusi päivitetty Lukon ulkkarimolarilista:

  Zapolski
  Rousson
  Draper
  Roli
  Briza
  Telkkä
  Langow
  Racine
  Simon
  Lawson
  Myshkin

  Kaikilla mittareilla Lukon paras ulkomaalaisvahti kautta aikojen- JA paras ulkkarivahvistus kautta aikojen kenttäpelaajat mukaan lukien. Ja väitän että kirkkaasti Lukon paras maalivahti 50 vuoteen. Kylmähermoinen kivenkova ammattimies joka ei pienistä vastoinkäymisistä hätkähdä. Kehittyi Raumalla kypsässä iässä Euroopan yhdeksi parhaista pelipaikallaan. Viihtyi kaupungissa monta vuotta vaikka muija oli paljolti Amerikoissa.

  Voisi sanoa että nyt on rima taas niin korkealla että on siinä tulevilla molareilla hommaa pitää kaupunki tyytyväisenä.

  edit. ja mikäs sen mukavampaa kun se Lukon kaikkien aikojen toiseksi paras ulkomaalaisvahvistus Aaron Gagnon on myös kehissä samaan aikaan. Laatuherroja molemmat kertakaikkiaan!
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2016 klo 17.22
 6. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lukon ulkomaalaisvahti nro 12 on saanut tulikasteensa. Hyvinhän se meni. Katsellaan miten kausi etenee ja viihtyykö pidempään kaupungissa. Rankkauksen aika koittaa myöhemmin.
  Onko muuten Lukon a/b junnuissa ollut joskus ulkomaalaisvahtia? Hämärä muistikuva että olisi ollut joku vuosia sitten koittamassa.
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tekaisin tällaisen pienen visan, josta voit käydä kokeilemassa kuinka monta Lukossa kauden 1990-91 jälkeen pelannutta ulkomaalaista muistat. Vastausaikaa vartti ja vastaukseksi riittää sukunimi.

  (Linkki Sporcle.com -sivuston Lukko-aiheeseen visaan.)
   
 8. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Pakko antaa propsit tästä visasta. Todella mukavaa, että jollakin aikaa tutkia asioita näin paljon / tietää voidakseen tehdä niistä kyselyn muille. Tälle iso peukku.
   
 9. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jep. 89% sain, mutta muutamaa nimeä tuo ei hyväksynyt. Kannattaa käydä muistelemassa. Loppupeleissä aika kovia pelimiehiä täällä on käynyt ja myös täysin turhia. Sivuhuomiona voi tuosta myös todeta, että RD:n ulkomaalaisvastaisuus on myytti. 17 eri ulkkaria neljän kauden aikana. Tietenkin tuohon vaikuttaa se eka kausi paljon kun oli työsulkua ym.
   
 10. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei millään tullut likikään kaikki mieleen. Kaudelta 2002-2003 muuten puuttuu Jason Ulmer kokonaan.
   
 11. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Näköjään olen laittanut Jeff Ulmerin molempiin. Kiitos huomiosta, nyt on muokattu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2016 klo 15.12
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Kiitos. Tilastot katsoin suoraa Quanthockey.com -sivulta, josta löytyy kätevästi tilastot joukkueittain joka kaudelta.

  Sporclesta löytyy parisenkymmentä tekemääni visaa, jotka suurin osa tosin NHL-aiheisia. Tykkään tilastoista ja muistella vähän menneitä pelaajia, joten ihan mukavasta erätaukoharrastuksesta menee sekä näiden laatiminen että noiden visojen tekeminen kyseisellä sivustolla.

  Vielä aiheeseen. Jännä huomata, että joskus mieleen jää 3-10 ottelua pelanneet flopit paremmin kuin ne 20-30 pistettä tehneet ok pelimiehet (etenkin pakit).

  Itse olen kyllä ollut vaikuttunut Azevedosta, Straka 1.0:sta sekä Tanskan pojista. Maalivahdit menevät kutakuinkin kuten yllä on listattu.
   
 13. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Azevedo ja Straka ovat minulle ehkä ne parhaat ulkomaalaishyökkääjät. Azevedo pelasi huikean kevään, mutta ehkä Straka oli koko kauden aikana mitattuna kovempi (vaikka fleguilusta taidettiin keväällä syyttää), ja ehkä enemmän kuin hänen omat tehopisteensä (60), kovuudesta kertoo paloposti-Dahlmanin 40 tehopistettä. Ja oliko siinä Toporowski toisella laidalla? Kovat pisteet hänelläkin, ja hieno pelaaja myös. Straka ei toki toisella keikallaan ollut entisensä, mutta ei ollut esim Vujtekkaan. Alppiliigassa muuten Straka edelleen vedossa. Kolmanneksi voisi sovitella Leksaa, Petrua, Dinoa tai montaa muuta.
  Jos jättää työsulkuvahvistukset pois, niin parhaat puolustajat on varmaan Measures ja Nordmark. Muistelisin että Stepanek oli myös tosi hyvä, mutta ei ole mainintoja kerännyt joten voi olla että ei riitä?
  Maalivahteja on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen mutta Zapolski ja Rousson sieltä kärjestä varmaan löytyisi, Briza myös.
   
 14. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kiitos tästä. 95kpl sain ja sitten tuli stoppi ja aloin huijaamaan. Mikäköhän järki siinäkin oli, en tiedä.
  Viimeisimmät kaudet tuli aika helposti, samoin nuo varhaisimmat kuusi kautta täyttyi ja muutama muukin 90-luvun kausi. Mutta sitten esim kaudelta:
  11-12 en muistanut kuin Simon Nielsenin, ja Mitja Robarin tietysti. ???
  Tuntuu että jos alkaa tuijottaa noita vihjeeksi annettuja tehopisteitä ja pelipaikkoja niin se vain vaikeuttaa kun alkaa miettiä että kuka perkele pelasi 02-03 hyökkääjänä statsein 29 peliä, 4+1=5.
   
 15. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En kyllä osaisi noita rankata ylemmäs kuin Petrua.
   
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Petrulla on toki ansionsa, ja olen tätä perustellut ketjussa ennenkin:
  Lainaus:
  S ja A olivat parhaimmillaan täysin pitelemättömiä tyyliin Metropolit, Kariya, Vujtek. Petrussa en vaan tätä samaa nähnyt, vaikka erinomainen pelaaja oli ja on.
   
 17. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mietin tuossa juuri millainen olisi ulkomaalaiskentälliseni Lukosta. Omalla kohdalla siitä muodostui tälläinen:

  Petruzalek-Azevedo-Bödker
  Larsen-Gill
  Roloson

  Aika vahvasti näkyy työsulku tuossa, mutta ehdottomasti viihdyttävimpiä ja parhaimpiahan työsulku pelaajat ovat Lukossa olleet. Omalla kohdalla siis nostan myöskin Petruzalekin Strakan edelle, kun sitä puitte mutta mielipideasiahan tuo on.
   
 18. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Makuasioita hyvinkin pitkälti nämä ovat, joten sinänsä on helppoa kun oikeaa vastausta ei edes ole olemassa.
  Lainaus:
  Oma listani olisi ylläolevan kaltainen yhdellä muutoksella niin, että Nordmark ottaa oikean pakin paikan. Gill oli mies paikallaan, mutta pidin enemmän ruotsalaisen kokonaisvaltaisesta osaamisesta.
   
 19. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Tässä edelliset tarjoavat Rolosonia maalivahdiksi ja yhdyn samaan. Aikanaan työsulkukauden aikoihin koko NHL:n ykköstorjujia ellei jopa SE ykkönen, mieletön mailavirtuoosi joka harhautteli vastustajan pelaajia oman maalin takana sekä neppaili kiekkoja omille hyökkääjille keskialueelle luoden läpiajoja. Ehdottomasti kovimpia ammattilaisia liigassa ikinä.

  Lisäksi pitää mainita Justin Morrison jonka tahti hiipui loppua kohden mutta tullessaan Raumalle otti heti suosikin aseman, "pakkia haettiin mutta onneksi saatiin Morrison". Kova rannelaukaus jolla kylvi tuhoa, vahva vääntäjä ja lähes 100 kiloiseksi jässikäksi nopea luistimilla. Ikinä ei unohdu kun Mo pommitti Vahalahden avojäällä Turkuhallissa!

  Sitten vielä se Robert Nordmark. Kokoisekseen yllättävän ketterä luistimilla, teki maaleja viivasta kovalla laukauksellaan. Ammattilainen isolla A:lla. Ikinä ei unohdu Nordmarkin hattutemppu Jokereita vastaan Raumalla! Eikä myöskään Turkuhallissa tehty yhden käden "kuoletus" epätoivoista taklausta yrittävälle Harri Sillgrenille, joka keräili kamojaan törmättyään itse Nordmarkin oikeaan käsivarteen!

  Pakko myös mainita nämä Petruzalek, Azevedo sekä Mclean jotka eivät esittelyjä kaipaa.
   
 20. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lukko voitti 5-2, Nordmark teki 3 ja Riihijärvi 2. Muistan kun katsoin matsia, Nordmark oli juuri tehnyt toisen tai kolmannen maalinsa ja häntä kuvattiin vaihtoaitiossa, kuinka nousi ilmekään värähtämättä seisomaan lähteäkseen onnittelemaan Riihi-Jussia, joka teki heti seuraavasta hyökkäyksestä maalin.
   
 21. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  Sama matsi. Muistan tuon kun nousi aitiossa seisomaan Riihijärven pyyhältäessä läpiajoon. Summanen oli kommentaattorina ja ihasteli Nordmarkin lämäreitä joita veteli seisovilta jaloiltaan, että kyllä on rautaa nosteltu. Silloin Lukko tamppasi Narrit jäänrakoon.
   
 22. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Päivitetty ulkkarimolarilista, jossa Stepanekki uusimpana mukana.
  1. Zapolski
  2. Rousson
  3. Draper
  4. Roloson
  5. Briza
  6. Tellqvist
  7. Langow
  8. Stepanek
  9. Racine
  10. Nielsen
  11. Lawson
  12. Myshkin

  Kaveri saapui joukkueeseen jossa oli maalivahtikriisi, valmennuskriisi, pelitapakriisi jne. Aloitti hyvin mutta tuon joukkueen takana maalivahdin oli äärimmäisen hankala tehdä hyviä tilastoja. Hienot gamesaverit valuivat hukkaan kun kiekko pyörii omalla alueella lähes koko runkosarjan ajan parhailla maalintekosektoreilla ja verkko soi väkisinkin liikaa.

  Ehkä Stepanekin hankinta oli kuitenkin hyvä teko. Kähkönen sai kuin saikin kerättyä itsensä järkyttävän alkukautensa jälkeen kasaan hyväksi liigavahdiksi ja on varmasti valmiimpi tulevaan kauteen ja ottamaan askeleen taas eteenpäin. Uskoisin että Stepanekin tulolla oli tähän osansa. Vei maailmanmestarilta ykkösvahdin paikan lopulta, joka oli hirvittävän alkukauden jälkeen pieni positiivinen ihme.

  Sija 8. ylemmäs ei kuitenkaan yllä.
   
 23. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vuodet vierii ja Sebastian Ylönen on Lukon kaikkien aikojen kolmastoista ulkomaalaismolari.

  En odota kaverilta ihmeitä mutta veikataan nyt että Ylönen pelaa alle kymmenen peliä ensi kaudella. Toivotaan että yllättää iloisesti mutta lähtökohtaisesti hieman ihmettelin tätä sopparia. Ei kai siinä sitten mitään jos Kaapo pysyy ehjänä, ei koomaile niin eikös Sebu kakkosvahtina mene. Katotaan kuinka ylös nousee armottomassa rankingissani kauden jälkeen.
   
 24. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jahas, Sebu otti ja lähti etuajassa. Pelit jäi aikast vähäisiksi kuten odotettavissa oli. Niissä muutamassa mitä pelasi, oli ihan mies paikallaan. Rankataan kaveri sille listalle mihin hän kuuluu:

  1. Zapolski
  2. Rousson
  3. Draper
  4. Roloson
  5. Briza
  6. Tellqvist
  7. Langow
  8. Stepanek
  9. Racine
  10. Ylönen
  11. Nielsen
  12. Lawson
  13. Myshkin
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Minun listallani Ylönen ei mene Nielsenin tai Lawsonin edelle. Nielsen pelasi muuten silloin yksi kevät mielettömän hyvin. Ylönen ei tule koskaan pelaamaan niin hyvin. Mieleen jäi vain haparoiva pelityyli ja ihmettelenkin, miten voisi pelata Ranskan maajoukkueessa.