Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukon parhaat ulkomaanavut

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 17.03.2007 klo 14.06.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jakub Petruzalek lienee yksi tähän ketjuun kuuluvista pelaajista. Petrun alku on sujunut äitee-venäjällä erittäin hyvin. Tänään 4-0 voitossa Kazania vastaan tuli kauden avausmaali, mutta syöttöjä onkin kasassa jo komiat 10 kpl. Eli Petrun tehot kahdeksassa pelissä 1+10=11. Samaa rataa kun tuolla jatkaa, niin ura saattaa aueta uudestaan myös NHL:n suunnalla.
   
 2. Panosmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Minnesota Wild, Jarmo Kekäläinen
  Petru johtaa koko KHL:an pistepörssiä, se melkoisen kova saavutus. Sen näki kyllä viime kaudella selkeästi mihin kaverilla on rahkeita.
   
 3. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kah, pitääpä päivittää vanha ulkkari-molarilistani. Laitetaan Telkkä sijalle 5. Arvioidaan uusi tanskalaisvahvistuksemme vasta tuonnempana. Eli kymmenenkö noitakin jo on Raumalla käynyt..

  1.Roloson
  2.Draper
  3.Rousson
  4.Briza
  5.Tellqvist
  6.Langow
  7.Racine
  8.Lawson
  9.Myshkin
  (Nielsen)

  Edit. Asia joka avautui minulle. Eli viimeisen n. 20 vuoden aikana Lukossa on ollut 9 ulkomaalaista ykkösmolaria. Ja näistäkin pari pelasi Raumalla useamman vuoden. Tuontipitoista on ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2011 klo 22.09
 4. Mdawg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Noista ulkomaalaisista kassareista sen verran, etta harmillisesti ne ovat aina vahan pettaneet pudotuspeleissa. Briza imi ainakin Assia vastaan aika pahasti ja HPK:ta vastaankaan seuraavana vuonna ei kaikki mennyt ihan 100% putkeen.

  Rousson puolestaan pelasi sen ensimmaisen TPS-sarjan suoraan sanoen huonosti, ainakin ne Rauman pelit menivat perseelleen. Seuraavana vuonna oli jo parempi, mutta silti vahan haparoi.

  Draper puolestaan oli kylla mies paikallaan Jokereita vastaan, vaikka se Lehteran 0-1-voittomaali hiukan helposti ylapesaan menikin. Kuitenkin Draper pelasi helvetin hyvan sarjan ja kauden. Miehen loppu-ura olikin sitten jotain muuta...

  Racine myos haparoi vahan Tapparaa vastaan.

  Roloson torjui HIFK:n, mutta Karppia vastaan taisi menna liikaa viinan juonniksi ja tulokset olivatkin sitten sen mukaisia. Pronssimatsia ei varmaankaan tarvitse edes mainita.

  Tellqvist oli myos sitten sita itseaan Tepsia vastaan...

  Langkow, Lawson jne. jatan arvioimatta.


  Joka tapauksessa Briza ja Rousson ovat olleet aikanaan meikalaisen suosikkipelaajia. Monet kerrat tuli oltua ulkopeleissa maalissa Roussonina tai Brizana.
   
 5. Kai-Sakari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panelian Raikas
  Lainaus:
  Tähän sama. Molemmilla oli tällainenkin arvo joukkueelle ja tulevaisuudelle. Rousson hämähäkkivarusteineen oli varmasti monen maalivahdiksi aikovan junnun mielessä, kun suosikkipelipaikkaa etsittiin. Itselläni oli Briza ja jostain syystä Savolaisen Klasu.
   
 6. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kun en googlettaakaan jaksa, enkä muista, niin kysäisenpä. Mites Tompan ura Lukon jälkeen jatkui? Entäpä missä vaikuttaa tätä nykyä?
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sitä en tiedä mitä Tomppa nykyään puuhaa, mutta Lukostahan hän lähti Bluesiin. Pelicans oli myös vahvasti silloin kuvioissa mukana, Piri Eloranta esitteli Tompalle sekä Lahden kaupunkia että jäähalliakin mutta lopulta Blues vei voiton. Oli hän Bluesissakin ihan hyvä, muttei tietenkään niin hyvä kuin Lukossa.

  Bluesista tie vei Tapparaan jossa tuli 9 nollapeliä ja muistaakseni jakoi tuolla sen aikainen nollapeliennätyksen Jussi Markkasen kanssa. Hopeaa pokkasi kauden päätteeksi.

  Tapparasta tie vei HIFKiin jossa hän oli HIFKin jokavuotiset maalivahtiongelmat tietäen suuri floppi. Ei saanut oikeastaan mitään kiinni ja lähti seurasta jo syksyllä, jos oikein muistan.

  Sen jälkeen Tomppa kolusi vielä kaksi kautta rapakon takana alempia farmisarjoja, UHL:ää ja ECHL:ää. Tai oikeastaan hän pelasi vain yhden kauden eli 2002-03 edustaen kolmea eri joukkuetta, kaudella 2003-04 hän pelasi vain yhden pelin UHL:n Adirondackissa. Mielestäni hän tuolla 2003-04 kaudella valmensi niitä Adirondackin maalivahteja, eli olisiko tuo yksi pelattu peli tullut sitten ikäänkuin pakollisena hänelle kun muut veskarit olivat pelikyvyttömiä. Tiedä tuota.

  Sen jälkeisistä touhuista ei ole mitään tietoa, hockeydb.com ei ainakaan kerro että hän olisi missään valmennustouhuissa mukana.
   
 8. ganaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Robert Nordmark #31)
  Vähän myöhässä tullaan...

  Paras puolustaja, kestää jopa vertailun kaikista avuista vs. hyökkääjät. Robert Nordmark "Robbe".

  Luistelu/liikkuminen ei ollut parasta osaamista. Sijoittuminen, tasapaino, laukaus oli jotain aivan mahtavaa. Betonin haudattavaksi jäi monta hyvää yrittäjää.
   
 9. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei helkkari kun voi olla mulla huono muisti.. Ei Tompan ura sentään Raumalle loppunut.
   
 10. Trekolmestar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Wikipedian mukaan toimii Binghamton Senatorsin junnujen mv-valmentajana.
   
 11. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Kun Draperin Blues-ajasta on puhe, niin täytyy sanoa, että alku eli ensimmäinen kuukausi oli hyvä. Lokakuun lopussa tuli polvivamma kun joku tepsiläinen kaadettiin puolittaisessa läpiajossa päin.

  Paluu tositoimiin joulutauon jälkeen ja ekassa matsissa nollapeli, mutta sen jälkeen seuraavissa peleissä upposi aika paljon helppoja osumia, eikä asenne tuntunut olevan kohdallaan. Jotenkin tuntui, että loukkaantuminen näkyi otteissa koko kevätkauden. Blues jäi lopulta ulos pudotuspeleistä ja Myllys päätettiin hankkia ykkösveskariksi. Draper lähti elokussa vuokrasopimuksella Tapparaan, joka oli menettänyt ykkösveskari Markkasen NHL:ään.
   
 12. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Seuraavan kerran kun päivität, niin tsekkaa samalla myös nimet oikein.

  Scott Langkow – Wikipedia
   
 13. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Onkin jo korkea aika rankata Simppakin listoille, kun maalivahdit ovat olleet päivän keskustelun aiheena.

  1. Roloson
  2. Draper
  3. Rousson
  4. Briza
  5. Nielsen
  6. Tellqvist
  7. Langow
  8. Racine
  9. Lawson
  10. Myshkin

  Simon voi hyvinkin nousta leikkimielisellä listallani korkeammallekin tulevaisuudessa. Nousi selkeäksi ykkösmolariksi Norosen ohi ja jos haastaa Vehasen kunnolla ensi kaudella niin mikäs sen mukavampaa. Meinasin vanhoja muistellessani (sekoilu maalin takana Kärppiä vastaan pleijareissa) tiputtaa Rolin pois ykköspaikalta, mutta olkoonpa nyt näin.
   
 14. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Et sitten vieläkään jaksanut päivittää sitä nimeä oikein?

  k <--------- Tuossa. Sijoita sopivaan väliin.
   
 15. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Aika hurja luotto on Simppaan, kun nostit mm. Tellqvistin ja Racinen edelle. Racinen kausi Lukossa oli mielestäni erittäin hyvä, vaikkei sitä ennen ja sen jälkeen ura mikään huikea ollutkaan. Oma lista olisi ehkä suurinpiirtein tällainen:

  1. Rousson
  2. Roloson
  3. Draper
  4. Briza
  5. Racine
  6. Tellqvist
  7. Nielsen
  8. Langkow
  9. Lawson
  10. Myshkin

  Tuossakin jo Nielsenille on annettu "potentiaalibonusta", ei Langkowkaan huono maalivahti nimittäin ollut. Muutenkin neljä ensimmäistä ovat olleet huippuvahteja, neljä seuraavaa hyviä maalevahteja ja kaksi viimeistä sitten melkoisia huteja.
   
 16. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No joo, ehkä Simpan otteet ovat vähän turhan tuoreessa muistissa. Telkkää tuli alitajuisesti verrattua huippukuntoiseen Vehaseen ja Racinea taas Draperiin joka oli erittäin hyvä Lukossa. Nämä ehkä sotkevat muistikuvia negatiiviseen suuntaan. Langow pelasi taas heikon Tolvaspakiston edessä ja teki mikä pystyi, ihan kelpo molari.
   
 17. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Omassa listassani Rousson ja Briza ovat kärjessä. Sitten tulevat loput kaukana perässä. Roloson oli Lukossa erittäin hyvä, mutta epäammatillisuus lopussa laskee osakkeita pahasti. Verrattuna sitten kaksi kautta Lukossa pelanneisiin legendoihin kuten Rousson ja Briza.
   
 18. Uno Louner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko.
  Mihin ovat kaikilta unohtuneet kauden 96-97 ruotsalaiset Oscar Ackeström, Patrik Ross, Matias Olsson, Peter Högardh ja Mattias Lööf?

  Sarkasmi sikseen, miun listalla Robert Nordmark menee ykköseksi. en rupia perustelemaan sen enempiä, koska siihen ei ole tarvetta. :)
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Ackeström oli pelimies. Tossa listauksessa olikin vain maalivahdit. Kenttäpelaajista sitten omaan TOP 10 nousee juurikin Nordmark, Straka, Petruzalek, McLean, Measures, Korinek jne.
   
 20. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  Mitä vittua? Korinek pääsee ehkä juuri ja juuri omalle Top 100-listalle.
   
 21. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Sama. Voisin jopa sanoa, että oli paljon parempi kuin Hall Gill.

  ***

  Tuo maalivahtien paremmuus on vähän kuin kauneus katsojan silmässä. Absoluuttisen oikeaa listaa ei ole olemassakaan, koska asioita voi katsoa niin monelta kantilta.

  Rousson, Roloson, Draper ja Briza olivat kaikki kovia jätkiä. Paremmuusjärjestys on sitten jo makuasia.
   
 22. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Högardhin suurin ansio oli olla osana huikeaa vaihtokauppaa jossa Raumalle saatiin legendaarinen punakoneen KLM-ketjun hyökkääjä Sergei Makarov. Tai näin ainakin Raumalla todennäköisesti luultiin, koska mitään muuta järkevää syytä Makarovin hankkimiselle ei ollut.
   
 23. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Ensimmäinen tsekkitukka ja taiteilijasielu Lukossa, jonka omalta aktiiviselta kiekonseuraamisuralta muistan. Toki oli löysä kuin mikä omassa päässä (jos siellä kävikään), mutta 42 pistettä 46:ssa matsissa. Tuuletukset. Jäi mieleen.
   
 24. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  ...joista n. kolmasosa oli puhuttuja kakkossyöttöjä. Kyllä Korinek tietynlainen kulttipelaaja oli, mutta mieleen hän on jäänyt lähinnä negatiivisesti.
   
 25. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Puhuttuja kakkossyöttöjä ala Uusitalo & Hirso?

  Nojoo, voipi olla. Tuohon aikaan en peliä vielä katsonut niin analyyttisesti, joten ehkä jäi mieleen kulttipelaajana juuri.