Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukon parhaat ulkomaanavut

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 17.03.2007 klo 14.06.

 1. Olkku Jäsen

  Täällä on useammassakin ketjussa spekuloitu, onko Straka paras Lukossa koskaan pelannut ulkomaalainen, vaiko vain TOP 3 kamaa. Eiköhän asiasta voitaisiin keskustella omassa ketjussaan. Ei kuitenkaan tehdä ketjusta pelkää "listausta", vaan laitetaan pientä perustelua myös mukaan. Koitetaan saako tämmöinen spekulaatio tuulta siipiensä alle.

  Laitetaan viisi omastamielestä parasta ulkomaalaista Lukossa, järjästysnumeroilla ei väliä, mutta perustelut olisi oltava.

  Omat valintani.

  -Neil Belland
  Todella kiekkovarma puolustava puolustaja, joka ei tehnyt kauden aikana yhtään virhettä. Eniten "möllin" ylistämä pelaaja -88 hopeajoukkueessa. Todellinen joukkuepelaaja.

  -Allan Measures

  Allu oli yksi sm-liigan parhaista "välihyökkääjistä" ja Suomessa edelläkävijä alallaan. Pelasi tosi lyhyellä mailla, mutta se pelisilmä...

  -Josef Straka

  Paras ulkomaalainen hyökkääjä koskaan Lukossa. Myöskin liigajoukkueiden kapteenisto valitsi "joosepin" kauden 06-07 parhaaksi hyökkääjäksi. Erittäin epätyypillinen Tsekki, puolustusasenteeltaan ja motivaatioltaan.

  -Robert Nordmark

  Robbe pisti tasoihin Maukan silloisen pakkien maaliennätyksen kauden aikana (16). Isällinen ja karhumainen ruotsalaispuolustaja hoiti omanruutunsa lisäksi, myös muiden virheitä. Pääsipä mies otsikoihinkin ylimääräisen kotilomansa vuoksi. Ehdotonta eliittiä.

  -Boris Rousson

  Tuli täysin tuntemattomuudesta pelastamaan, kun kenttäpelaajilta ei löytynyt luottoa Kimmo Vesalle. Pelasi loistavasti. Järjästi yksin pisteitä enemmän Lukolle, kun Myllys.

  -Hal Gill

  Työsulkukaudella tämä jättiläinen ilmestyi puolustamaan Lukon omaa päätä. Hoiti sen 100%:ti. Silloin, kun Hal oli jäällä, ei Lukon maalilla ollut, kuin makuupaikkoja, vai mitä IFK hyökkääjät.

  Lopuksi toivoisin, että ei aleta kinaamaan, vaan pistetään omasta mielestä viisi parasta. Järjästysnumeroita ei tarvita, TOP 5 riittää. Katsotaan kiinnostaako tämä.

  Olkaa hyvät.

  edit. eri pelaajien tekemisistä voidaan toki keskustelle, ettei ketjusta tule liian kaavamainen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2007 klo 14.38
 2. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Laitoit sitten itse kuusi kappaletta miehiä listaan, mutta ei väliä, sovitaan että on ketjun avaajan oikeus.

  Boris Rousson
  Perusteluita tuskin tarvitsee mainita miehestä, joka pystyy yksin torjumaan pisteitä niin paljon kuin tämä herra teki. Muistan vielä elävästi, kun herra tuli Suomeen, ja näki heti alkuun Lukon pelin vieraissa Jokereita vastaan, ja ihmetteli mihin Lukko uutta maalivahtia tarvitsee. Oli sitten tosiaan muutamaa astetta kovempi pelimies, mitä Kimmo Vesa.

  Robert Nordmark
  Miten sitä voikaan ihminen tykästyä niin paljon ruotsalaiseen huippupakkiin, kun meikäläinenkin teki. Kovuutta, pelisilmää ja hieno laukaus, sekä kaiken lisäksi rightin-pakki. Näitä lisää Raumalle, kiitos.

  Neil Belland
  Puolustavana puolustajana erittäin hyvä mies. Yksittäinen ja erikoinen muisto herrasta on se, kun pelattiin Turun kupittaalla, ja Belland veti kiekon puolesta kentästä vain päätyyn päästääkseen vaihtoon, niin eikös Rokama (muistaakseni) imuroinut senkin vedon sisään, vaikka kiekko oli menossa pari metriä ohi maalin.

  Hal Gill
  Lisää puolustajia riviin vaan. Edelleen puolustava puolustaja, joka hoiti tonttinsa hienosti, vaikka olikin aavistuksen kankea liikkumaan.

  Josef Straka
  Poikkeuksellinen "takatukka", jota myös puolustusvelvoitteet kiinnostivat oikein heittäytymisten muodossakin. Siinä sivussa teki upean määrän pisteitä, ja enemmänkin olisi tullut, jos kaverit olisivat kaikista niistä paikoista pistäneet sisään, mitä tämä maestro pelasi tyhjälle takatolpalle.

  edit. Tulipahan vähän saman tyyppinen lista kuin Olkullakin, mutta näin saattaa joskus käydä.
   
 3. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Niin laitoin. Huomasin itsekkin vasta niin myöhään, että en ilennyt poistaa ketään. Menkööt. Hyviä jätkiä kaikki.

  Lainaus:
  Mun mielestä se oli Lehkosen Timppa. Itsekkään en ole satavarma, mutta olin Kupittaalla kyllä katsomassa ja muistan vedon.
   
 4. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Brad Palmer
  En oikein muista millainen pelaaja oli. Kova laukaus. Äiti on kertonut että pikku-Repolainen oli pelaajan kova fani, joten listalla on oltava:)

  Neil Belland
  Ala-asteella kuuluin Belland-klaaniin. Kovia kiistelyitä joissa joskus jopa taidettiin lyödä oli Measureksen kannattajien kanssa. Mitä muistan niin parempi kuitenkin kun Allu.

  Shayne Toporowski
  Loistava pelaaja. Mukava ihminen siviilissä.

  Robert Nordmark
  Paras puolustaja jonka olen nähnyt pelaavan livenä. Gill on paperia tähän jätkään verrattuna.

  Dwayne Roloson
  Näytti miten menestystä voidaan saada tähän "vehaslaiseen" kulttuuriin. Valitettavasti viesti ei mennyt johtoportaaseen, eikä osaan kannattajista. Paras maalivahti joka Lukossa on koskaan pelannut. Jopa Myllystäkin parempi.
   
 5. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Samoja nimiä jonkin verran mullakin:

  Josef Straka: Tuli alkukaudesta mieleen, että tämä jätkä on liian taitava pelaaja ketjukavereilleen, eikä ajatus ihan täysin kokonaan kadonnut missään vaiheessa kautta mielestä. Varsinkin alkukaudesta sitä uhrautuvaa puolustuspeliä nähtiin paljon, ja pistepörssin sija kaksi on kova saavutus. Aika harva Lukon pelaaja siihen on pystynyt.

  Petr Briza: Kaksi kautta SM-liigassa, ja molempina kausina All Starsin maalivahti. Vaikka kevään tosipelit hiukan heikommin menivätkin, niin silti varsinkin keväällä 1993 kolmen pelin sarjassa HPK:ta vastaan hän oli kahdessa pelissä Lukon paras pelaaja. Brizassa oli aika paljon samanlaista showmiestä mitä Strakassa, mm. Porin lauantai-illassa hän meni yhden haamukopin jälkeen tuulettamaan päätykatsomon eteen kuin neekeri.

  Boris Rousson: Boris päästi hiukan enemmän helppoja maaleja mitä Briza, mutta eipä näiden kahden loistavan maalivahdin välillä juuri muuten eroja synny. Tilanne syksyllä 1994 oli hiukan samanlainen kuin nyt vuonna 2006, suomalaisista maalivahdeista ei ollut Lukon tukipilariksi joten katse käännettiin rapakon taakse ja helvetin isoon kanadalaiseen. Tämä ensimmäinen sellainen osui lopulta nappiin, ja Boris siivitti Lukon sellaiseen lentoon että maalivahtivaihdoksen jälkeen pelatuissa peleissä Lukko keräsi enemmän pisteitä kuin sarjan lopulta voittanut Jokerit. Pudotuspeleissä ei Boriskaan pystynyt Lukkoa kannattelemaan, ja myös maalin takana Boris oli ajoittain suurissa vaikeuksissa.

  Allan Measures: Jos suosiolla unohdetaan se että Allu pelasi SM-liigauransa parhaat kaudet Ilveksessä, niin minkäänlaista listaa Lukon tärkeimmistä ulkomaalaisista ei voi tehdä ilman häntä. Jo ensimmäisenä kautenaan 1987-88 pippurinen kanadalainen pelasi jalka murtuneena finaalit. Olisi ansainnut parempaa kohtelua Lukon johdolta.

  Leonids Tambijevs: Sähäkkä latvialainen pelasi itsensä ikuisiksi ajoiksi varmaan monen muunkin Lukon kannattajan sydämeen kuin sivullekirjoittaneen. Tuli Tanskasta, ja muistan vähättelevät kommentit joita Äijänsuolla miehestä sanottiin. Muutama peli siinä menikin totutellessa mutta sen jälkeen tahti oli murhaavaa. Maalinteko oli päällimmäisenä mielessä, aivan kuten silläkin pelaajalla joka nykyään Lukossa kantaa paitaa numero 14, ja muutakin yhtäläisyyttä miehistä löytyy.

  Siinähän noita. Ulkopuolelle jäi vielä vaikka ketä: Nordmark, Roloson, Gill, Belland, Kron, Toporowski...
   
 6. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Onkohan Topo niin itsestään selvyys, että häntä ei edes muista. Itse en ainakaan muistanut listaa laatiessa. Ehdotonta kärkiryhmää.

  edit. korjattu lainaus asianmukaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2007 klo 17.02
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Itse muistin vasta ihan lopussa, kun viidestä pelaajasta olin jo helvetin paljon kirjoittanut...

  Se on vähän niin että näitäkin pelaajia ruvetaan arvostamaan vasta sitten kun he jo ovat lähteneet joukkueesta.
   
 8. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Hyviä ulkomaalaisia miehiä ,kun on ollut seurassa pelaamassa enemmän kuin ne viisi, aina tulee vähän kompromissejä, ketä arvostaa kaikkein eniten, mutta ainakin omalta kohdalta voin sanoa, että olen armoitettu vahvan puolustuspelin kannattaja maalienkin kustannuksella, joten rivistäni tuli siksi sellainen, että siitä löytyy enemmän alakerran työhevosia.
  Eli jos peli päättyy 1-0 olen tyytyväisempi, kuin jos sama peli päättyisi 5-4.
   
 9. Johnny92 Jäsen

  Yhdyn edellisiin, eiköhän noista ylläolevista nimistä ne parhaat vahvistukset löydy. Ja nimenomaan sellaiset, jotka sai Raumalla ollessaan jotain aikaan (eikä käynyt pelaamassa neljää ottelua tehoilla 1+1).

  Itselleni tulee kuitenkin väkisinkin mieleen seuraavat pari heppua jotka eivät ehkä olleet parhaita, mutta henkilökohtaisia suosikkejani kyllä. Nimittäin Robert Kron, vaikka tehoilla ja joukkueen menestyksellä mitaten ei uskomattoman hyvin menestynytkään, niin dominoi kyllä luistelullaan ja kiekonkäsittelyllään vähän samaan malliin kuin Straka nyt.

  Toinen oma suosikkini oli Lubomir Kolnik, jonka laukaus oli kyllä parhaita mitä olen koskaan nähnyt. Jos en ihan väärin muista, pelasi lukossa 20 peliä tehoilla 10+10, mutta oli kyllä vaarallisimpia maalintekijöitä mitä lukossa on pelannut.
   
 10. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Huippu jätkä. Muistan porin ottelun. Kolnik murtautui laidalta läpi, pakki koitti pitää, Lubo kiersi ketterästi, näytti veskarille(Takko?) hanskalla, "vasen alakulma". Veto lähti ja meni juuri sinne.

  Näitä maalintekijöitä on ollut muutoma. Kolnikin lisäksi jo mainittu Tambijevs. Myös aliarvostettu Brad Palmer oli armoitettu maalintekijä. Hän kärsi loukkaantumisista, muuten olisi ollut Lukkofanien ehdoton suosikki.
   
 11. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Jostakin olemme samaa mieltä.
   
 12. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Boris Rousson
  Kaikkien aikojen suosikkipelaajani Lukossa. Boris The Spider teki rämpivästä joukkueesta kerralla mitalikandidaatin.

  Robert Nordmark
  Mahtavan monipuolinen puolustaja.

  Neil Belland
  Lähes virheettömästi aina pelannut huippuhyvä joukkuepelaaja.

  Shayne Toporowski
  Topoa ei voi mitenkään sivuuttaa kun puhutaan Lukon parhaista ulkomaalaisista. "Täydellinen" pelaaja joka pystyy pelaamaan lähes missä roolissa tahansa. Johtaja paitsi jäällä niin myös pukukopissa, joko olisi C:n paikka ensi kaudella?

  Josef Straka
  Vaikka loppukausi vähän himmensikin loistoa niin jo sen mahtavan alkukauden takia ansaitsee päästä tälle listalle. Paitsi että on mahtava pelaaja niin ottaa aina myös fanit huomioon, asia josta monella liigapelaajalla olisi oppimista.
   
 13. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Samoja nimiä...

  Shayne "Topo" Toporowski:
  Kiekkokiertolainen tuli visiitille Raumalle, mutta aloittaa jo neljännen kautensa Lukossa. Loistava joukkuepelaaja. Yli 50 pistettä ja jäähymäärät vain pienenevät. Voisi ehkä puhua jopa liigan parhaasta ulkolaisvahvistuksesta, jos ajatellaan asiaa kokonaisvaltaisesti. Jotkut Smurffit ja Martat saattavat iskeä pisteitä ylivoimalla yhden kauden ajan, mutta Topo on ja pysyy. Ei epäselvyyttä kapteenin roolista, jos Eepi ei jatka. Respect!

  Neil Belland:
  Jotkut väittävät, että tämä herra on ollut Lukon paras ulkolaisvahvistus historiassa. Itse oli tuolloin kymmenvuotias pojanjolppi, kun hän ihastutti Äijänsuolla. Omaan mieleeni on parhaiten syöpynyt Bellandin viikset. Niillä pensseleillä pitäisi saada nykypäivänä jo joku erikoispalkinto kauden jälkeen.

  Robert "Robbe" Nordmark:
  Muistan MM-95 aikaan Suomi-Ruotsi pelin alkusarjassa. Ihmettelin, että mikä sika siellä ajelee suomalaisia tuolla tavalla maalin edessä. Kauhea karpaasi, joka pisti suoraan sanoen vituttamaan. Pelaisipa tuollainen äijä Suomen joukkueessa, ajattelin. Eipä Robbe sentään Suomen joukkueeseen liittynyt, mutta Lukkoonpa liittyi! Sitä epäuskoisuuden määrää ei tajunnut, kun Lukko uutisoi miehen hankinnasta. Nyt se "sika" pelaa Raumalla ensi kauden. JES! Nordmark pelasi itsensä kaikkien Lukkofanien sydämeen. Mieleen jäi myös hyvin eräs Ipa peli Tampereella, kun Robbe isällisesti sitoi kaksi pikkuilvestä voimalla ja Lukon pelaaja pääsi vapaasti iskemään maalin. Olisipa käyttänyt enemmän lämäriä...

  Josef "Jooseppi" Straka:
  Taito, laukaus, asenne (suurimmilta osin) ja fanien huomioon ottaminen. Tässä eräs puheenaihe kaikkiin jääkiekkoaiheisiin saunailtoihin seuraavaksi 50 vuodeksi. Huikea pelimies. Kaikkea hyvää jatkoon!

  Hal "Siivooja" Gill:

  Jättiläinen, jolla on myös jättiläisen sydän. Silloin odoteltiin kovaa pelintekijää tms. mutta sieltä tulikin joku "saatanan gill". Mitä helvettiä? Siinä ensiajatukset monella ja myös itsellä tällä foorumilla. Gillin alkaessa pelaamaan selvisi se, miksi hän tuli Raumalle. Kukaan ei enää kyseenalaistanut Gilliä, paitsi kateudesta vihreinä olleet porilaiset. Ei enempiä hänestä, eikä tarvikaan. Teot puhuivat puolestaan.

  Dwayne "Roli" Roloson:
  Allstar maalivahti tuli näki ja voitti. Ainoa miinus oli imurointi HPK-pelissä pronssipelissä, mutta muu oli sitten silkkaa mahtavuutta. Baseball avausta muistelee vielä kaikki hänet nähneet fanit. Huikeilla suorituksilla masensi maailman IFK:n keväällä 2005.

  Boris "The Spider" Rousson:
  Pystyssä pelaava maalivahti ei ollut notkeudeltaan mikään Vitali Štšerbo, mutta kiekot pysähtyivät kuin seinään. Lukon pelastaja ja vapahtaja. Vapaudenpatsas Boriksella päässä olikin Raumalle tullessaan, siis kypärässä. Sitä uutta maskia sitten ihailtiinkin oikein urakalla. Ja tietenkin niitä polvareita. 41# jää mieleen suurena sankarina.

  Bubbling under:

  Leonids "Leksa, Tamppari" Tambijevs:
  Paljon maaleja. Hienoja suorituksia. Oli kauden 99-00 ilmentymä. Ratkaisumaali sykähdyttää vieläkin, jonka Leksa väsäsi Ässiä vastaan jatkoajalla Äijänsuolla.

  Zdenek "Dino" Nedved:
  Tuli kesken kauden Lukkoon ja näytti vähän haluttomalta surffarilta. Sitten kun Dino pääsi vauhtiin, alkoi tapahtua. Lähtönopeus oli huikea ja laukaus ei ollut mikään ihan huono. Se oli kova ja tarkka. Jos asenne olisi ollut Strakan tasoa, olisi Nedved ollut valmis vaikka NHL:aan. 28 maalia kaudessa ei ole huono suoritus, tältä viime kaudella Aasian liigaa tahkonneelta kaverilta. Vähän outo paikka vasta 32 vuotta täyttäneelle noinkin hyvälle pelurille. Meidän onneksi sekä Dino, että Leksa pelasivat parhaat kautensa Lukossa.

  Petr "Pete" Briza:
  Tuli näki ja voitti, ainakin melkein. Olisi kiistatta ehkä paras ulkolainen Raumalla, jos playoffit olisivat onnistuneet häneltä. Vei uskon omiltakin, kun ei laskenut taaksensa kiekkoja harjoituksissa. Loistava pelaaja ja ihminen. Runkosarjan paras maalivahti molempina kausina.

  Lubomir "Lubo" Kolnik:
  Yksi sana hänestä vain: Laukaus
   
 14. Koljat Candlelight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
  Dwayne Roloson:
  Maailman parhaita maalivahteja, tälläisiä kavereita soisi näkevän liigassa enemmänkin. Vaikka muutama avaus meni huti, niin jo se yksi runkkaripelin läpiajoavaus Koivistolle korvaa paljon. Show-mies. Joukkuepelaaja.

  Hall Gill
  Vaikkei olisi osannut pelata yhtään.. en odottanut lakkopelaajalta näin isoa sitoutumista. Lempipelaaja nykyisin.

  Shayne Toporowski
  Liigahistorian parhaita power forwardeja, ansaitsee paikkansa heittämällä.

  Josef Straka
  Jokainen peleissä tällä kaudella käynyt tietää miksi.

  Robert Nordmark
  Puolustajalegenda, ja magnumin paikka on oikeutettu.

  Harmi että perustelut jäi nyt heikoiksi, mutta tässä omat valinnat.
   
 15. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Palmerillahan oli tosiaan kova lämäri, mutta valitettavasti siihen se sitten jäikin. Taisi lähinnä tulla hoidattamaan selkävaivojaan Suomeen.
   
 16. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  1985-86 Lukko Rauma 31 16 8 24 10
  1986-87 Lukko Rauma 22 5 6 11 16

  Joo, mutta kyllä nuo tehot silloin alle kymmenvuotista ilahduttivat. Rousson tai Straka olisi ollut viides valinta jos näin vanhana parruna analyyttisesti ajattelisi.
   
 17. Olkku Jäsen

  Pakko mainita "janne". Jan Neliba oli ensimmäinen Tsekkipelaaja Suomessa ja länsimaissa yleensäkin. Kaveri ei ollut ihan superstara, mutta luotettava pakki ja kuulopuheiden perusteella myös hyvä koppipelaaja. Kuitenkin laskisin Neliban onnistujien joukkoon, kun puhutaan Lukon ulkomaalaisvahvistuksista.
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nelibasta

  Varsinkin tuo kausi 1984-85 oli Nelibalta oikein hyvä. Hän oli hiukan samantapainen puolustaja kuin Robert Nordmark 10 vuotta myöhemmin, jonka karhumaisesta syleilystä ei hyökkääjä omille teilleen enää lähtenyt. Toinen kausi olikin sitten jo hiukan kehnompi.

  Mitähän porukkaa Janne nykyään valmentaa? Mitään tietoa en nyt osannut hakea, kuten en hänen Stefan-pojastaankaan. Stefan Neliba kiinnostaa sen takia, että muistan kun joskus oltiin jotain pikkunaskalien pelaamista katsomassa (en nyt muista missä kaukalossa se Raumalla oli, enkä sitäkään oliko talvi 84-85 vai 85-86 kyseessä) ja asioista tietävät valistivat minua, että "toi on Neliban poika". Kesken höntsäilyn tälle Stefanille ja toiselle pikkunassikalle tuli kärhämää, jolloin Stefan pudotti mailansa ja pienet tumppunsa jäähän ja ryntäsi paljain pikku nyrkein takomaan tätä kiistakumppaniaan. Pojat olivat tuolloin varmaankin 7-vuotiaita.

  Selvää kiekkoilijan ainesta siis. Mutta ei Eurohockey Stefan Neliba-nimistä pelaajaa tunnista, joten ei pojasta ainakaan pääsarjatason kiekkoilijaa tainnut tulla.
   
 19. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Itselle ei tästä Nelibasta jäänyt oikein muuta kuvaa kuin se, että luistimien kärjet näyttivät aina 180 astetta eri suuntiin, kun mies kentällä viiletti menemään. Tosin jonkun asteista kovaa pelaajaa hänestä kait odotettiinkin, ja sitä ehkä vähän olikin, mutta noin muuten ei herättänyt mitään sen suurempaa tunnetta ainakaan meikäläisessä.
   
 20. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyviä pelaajia mainittu. Yksi on kuitenkin joukosta poissa. Oma suosikkini oli kuumaverinen maalivahti Tom Draper. Ei nyt ehkä paras ulkomaanapu, mutta ulkolaisista maalivahdeista nostan Tompan "Spiderin" ohi kakkoseksi Rolin perään. Roussonille lisäpisteet siitä että mies viihtyi Raumalla pitempäänkin. Briza olkoon mv-listan nelonen.

  edit. Eli Lukon ulkomaalaisvahdit meikäläisen valitsemassa järjestyksessä:

  1.Roloson
  2.Draper
  3.Rousson
  4.Briza
  5.Langow
  6.Racine
  7.Lawson
  8.Myshkin

  Lankun ja Racinen välinen sijoitus siinä ja siinä mutta menkööt kun muistaa minkälainen pakisto Lankun edessä hääri.. Unohdinkohan jonkun listalta..?
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2007 klo 15.01
 21. Koljat Candlelight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
  Lainaus:
  Itse lasken Prizan kakkoseksi, Rousson kolmas, ja Draper se nelonen.
  Hienoja miehiä toki kaikki.

  Muistaakos joku paljonko lukko voitti Tapparan? heti Spiderin debyyttipelissä, kaikkien ongelmien keskellä. Muistaakseni 8-1 tjs?
   
 22. edison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tulihan tuo peli oltua katsomassa mistä sitten se voittokulku alkoi ja tulos oli 9-1. Roussonille torjuntoja jotain 27-28 paikkeilla.
   
 23. Olkku Jäsen

  Monikos muistaa Kamil Kastakin? Kaverihan tuli samassa paketissa Petr Korinekin kanssa Lukkoon. Harjoitus ottelussa taisi olla jotain kontaktia tuomarin kanssa. En nyt lähde etsimään hänen tehojaan, mutta muistaisin, että pinna/peli kaverista oli kyse. Pelasi ainoastaan n.10 ottelua ja häipyi, tai lähetettiin pois, en tiedä kumpaa. Ilmeisesti ei viihtynyt Raumalla? Jos jollakin on tietoa ja muistikuvia kertokoot sen täällä.
   
 24. edison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tehoja Kastakille syntyi 19 pelissä 4+7=11 ja jostain syystä vaihtoi maisemaa muistaakseni Litvinoviin, Tsekinmaalle, jossa kiekkoili loppukauden.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Muistan, vaikkei niin väliä olisi.

  En tiedä oikeaa syytä miksi hän lopulta Lukosta lähti, mutta ei häntä kukaan kaipaamaan jäänyt. Olisi saanut alunperinkin olla tulematta, sillä hänen hankintansa takia toimistolla saatiin varsinainen kuningasajatus että Allun pitää ruveta hakemaan Suomen kansalaisuutta. Ja sitten kun ilmeni että Allu ei kansalaisuutta saisi, kun vietti liian pitkän ajan kotimaassaan pelikauden ulkopuolella (tms. syyn takia), niin mainio pakki siirrettiin kylmästi sivuun. Lukko kehtasi vielä esittää Allulle että "mee TuToon pelaamaan", ja semmoisen käsityksen minä asiasta sain että Rauno Mokka ja tj Timo Johansson olivat oikein ällistyneitäkin olleet kun Allu sai paikan Ilveksestä eikä divariin joutunutkaan pelaamaan.

  Se oli muuten Petr Korinek jolla oli tuomarin kanssa kärhämää. Tämä tapahtui Kalajoella harjoituspelissä Junkkareita vastaan, ja ilmeisesti Korinek vähän tuuppi linjatuomaria maalineduskahinan jälkeen. Raporttia tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta ei kuitenkaan jostain syystä tehty, pelkkä suihkutuomio pelissä riitti.