Lukkopelaajat maajoukkueissa

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmettelen, ellei Tammela vielä jonkun turnauksen tällä kaudella pelaa.
Varsinkin, jos vastuu Lukossa kasvaa. Peliaika ka. on ollut vain 13:04 min, mutta nyt viime pelissä Tammelan minuutit olivat jo isompia.

Reunanen on varmasti toinen nimi, joka on MJ-valinnoissa esillä. Muita ei oikein ole. Ruotsin joukkueeseen toki sitten koko kova kolmikko. Tiedä vaikka Danforth saisi kutsun Spengler Cupiin. Klok ja Nemecek saattavat myös kärkkyä paikkaa Tshekin pakistoon, varsinkin jos ja kun Nemecek pääsee täyteen pelikuntoon.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
On se siinä mielessä hyvä juttu että minä ainakin pelkään pirusti jokaisen Lukon pelaajan loukkaantumista kun nämä maajoukkueessa hurjastelevat. Niin parempi se että loukkaavat itsensä työnantajan hommissa kuin mitäänsanomattomissa hmv-maaotteluissa, kun kumminkin jossain itsensä kolmen kuukauden sairaslomalle telovat.

Mutta sitä piti sanomani että Tammela saa nykynäytöillä ihan varmasti paikan Moskovan turnauksen joukkueessa, Reunanenkin mahdollisesti ja jos Lukon pelit tähän malliin sujuvat kuin nyt alkukaudesta, eli kolmen-neljän kärjessä ollaan ja päästetään vähän maaleja, en pitäisi ihmeellisenä edes Setäsen paikkaa kyseisen joukkueen maalivahtina. Tuo Moskovan turnaushan on perinteisesti menty kokemattomammalla joukkueella kuin tämä kototurnaus.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miska Kukkosen lisäksi Lukkoa edustaa Kolmosketjun keskellä operoiva Ville Petman, toisena laiturina hänellä on muuan Antti Saarela.
 
Lukkolaiset tänään:

U20:

Miska Kukkonen, 13:37 peliaikaa
Ville Petman, 12:29 peliaikaa, 3 laukausta, - 1 & 2-2 aloitukset

U19:

Mikko Petman, yksi maali

U18:

Thomas Hölsömäki, kaksi ottelua ilman tehomerkintöjä
 

Puke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, New Jersey Devils
Saarela kyllä ipassa ja majussa todella paska. Kusipäistä sukua toki, mutta isoveli sentään alisti majussa aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös