Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lukkopelaajat maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana L4E, 28.10.2004 klo 18.29.

 1. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
 2. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  U19 ja U20 maajoukkueet ottivat toisistaan mittaa numeroin 1 - 3.
  Honkaheimo teki ottelussa tehot 1+1 ja Tarkki sai tililleen 45 torjuntaa.

  Lammasaari ja Vainiola esiintyivät myös U19 maajoukkueessa. Ihmetytti miksei kavereita alunperin joukkueseen oltu nimetty, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan(nyt nimet löytyvät jo tuolta liiton sivuiltakin).

  Pitäisi ainakin lahjakkaita omia junnuja olla tulossa, kun ne vielä osattaisiin hyödyntää oikein.
   
 3. Olkku Jäsen

  Lammassaaren Petri on nuoruuden ystäväni Reijon poika Eurajoelta. Isä Reijo muuten pelasi jalkapalloa silloisissa Hakreissa, varttuneemmat muistavat, kun oli Rauman-Pallo ja Hakrit ennen yhdistymistä ja Pallo-Iiroja. Itsellä on aikaa Eurajoelta muuttamisesta sen verran, että Petri taisi olla 4v, kun olen hänet viimeksi nähnyt, niin se aika menee.

  Mainittakoon, että UR teki Petristä lehtijutun, kun poika oli, jotakuinkin 5-7 vuotias ja silloin Petri sanoi, että hän menee isona Tapparaan, kun se on niin hyvä.
   
 4. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lammassaari oli ainakin nuorempana kloppina melkoinen kynäilijä niin kiekon kuin pallonkin kanssa. Se poika oli pieni kuin piru, mutta nopea ja taitava kuin mikä. Lapijoen kaukalollakin se pisti 10 vuotta vanhempia tyyppejä välillä ihan 6-0. Velipoika oli sen luokkakaveri ja sen puolesta pääsin seuraamaan varsin läheltä Peten kehitystä ja kasvua. Monet kerrat se oli meilläkin yökylässä nappulana.
  Pete on pienestä asti hallinnut lajin kuin lajin. Mites Lammassaaren poika tätä nykyään pelaa? Onko kynäilyt vielä tallella?
   
 5. hannssoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko, Luki-82
  Eikä saa unohtaa Bartekia joka pelaa (tosin varmaan viimekauden näyttöjen perusteella) Slovakian maajoukkueessa.
   
 6. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Vainiola ei muuten ollut kokoonpanossa tänään Tsekkitasurissa (4-4). Kuitenkin löytyy tuosta ilmoitetusta kokoonpanosta. (EDIT: Kuulin että Vainiola oli ollut kuumeessa)

  Se ettei Jarkko Hattusta oltu valittu tuohon alle 18-vuotiaiden (1987 synt.)porukkaan ihmetytti meikäläistä, mutta kuulin siihen selityksen että hän ja valmentaja Pajuoja olivat ottaneet hyvinkin värikästä verbaliikkaa käyttäen yhteen erään turnauksen jälkeen. Näin hankalan miehen maineen valmentajana saaneen Pajuojan (jo ennen tätäkin) oli helppo pudottaa kaveri pois.

  Vielä yksi maajoukkueen vakiokokoonpanoihin (alle 17-vuotiaat) kuuluva kaveri on lukolla eli tällä hetkellä loukkaantuneena oleva tälläkin palstalla aina välillä vaikuttava Juhani Jasu (nimimerkin voi joku tietää mutta luonnollisesti en sitä paljasta). Tuon maajoukkueen valmentajana muuten vaikuttaa hyvinkin tuttu mies siellä etelässä eli Rauli Urama.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2004 klo 20.05
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Osaa sitä muutkin Lukkolaiset maajoukkueissa maaleja tehdä kuin vaan Martin Bartek.

  Teksti-tv nimittäin kertoo että Växjössä pelatussa 20-vuotiaiden maaottelussa Suomi-Venäjä 2-5 Suomen ensimmäisen maalin teki tuttu mies putkimies eli Otto Honkaheimo. Eikä tuo toisen suomalaismaalin tekijäkään kovin vieraalta kuulosta, Kim Nabb osui nimittäin kans putkien väliin.
   
 8. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Tässä talven kynnyksellä on tehty erilaisia maajoukkue valintoja, joten päivitetäänpäs tilanne.

  Tämän hetkiset maajoukkuepelaajat ovat:
  Esa Pirnes A-maajoukkue, Rosno Cup 16.12-19.12.04
  Otto Honkaheimo U20, MM-kisat Grand Forks(USA) 25.12.04-6.1.05
  Jarkko Hattunen U18, turnaus Huttwil(Sveitsi) 25.-31.12.04
  Joonas Välisalmi U16, Ruotsi-ottelu ja Norjan turnaus 15.-18.12.04
   
 9. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Honkaheimo tehokkaana

  Teksti-tv:stä totesin tyytyväisenä, että Honkaheimo oli täräyttänyt maalin avausottelussa Saksaa vastaan.

  Uusi Raumakin on jo ehtinyt raportoida:

  http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=10193
   
 10. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Joka keväiset karkelot ovat pian alkamassa ja Lukon edustus Pirneksen pudottua jää Gillin harteille. Täytyy toivoa, että Gill onnistuu kisoissa ja saa vaikka sen mitallin mikä Lukon kanssa jäi saamatta.

  Urama on ensi kauden U18 joukkueen päävalmentaja. Kertonee Uraman arvostuksesta nuorien pelaajien kouluttajana. Hieno homma kuitenkin.
   
 11. Lone Wanderer Jäsen

  Nyt pitää kyllä ihmetellä, notta mitähän vittua, siellä on pojat Pahi maajoukkueessa, ERKAN Tsekkeihin matkaavassa maajoukkueessa.

  Mitä nyt tapahtuu, miten tämä on mahdollista, soitetaanko jo Karpolle?
   
 12. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Kyllä nyt on maailman kirjat sekaisin tai erkka on sekaisin vai olisiko jo vihdoin tajunnut että pitää jonkun ne maalitkin tehdä. Mutta joka tapauksessa ihmetys on suuri.

  Toivottavasti Pahi näyttää nyt kaapin paikan.
   
 13. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  No joo vähän täälläkin loksahti leuat tuon uutisen luettuani. En tiedä Pahin tai kenenkään muunkaan valitun pelaajan kunnosta up today, mutta en voinut olla välttymättä myöskään sellaiselta ajatuskuviolta, että kun Pahi eräiden harjoitusottelukuvausten (siis tältä foorumilta luettujen) mukaan ei olisi kaksisessa kunnossa, niin käykö tässä siten, että Pahi ei menesty nyt maaotteluissa ja sitten onkin taas ovet kiinni koko loppukaudeksi. Ns. ojasta allikkoon ilmiö. Toivottavsti olen väärässä.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Noin kirjoitin "Pasi Saarela"-ketjuun 29.4. ja eikös tänään pitänyt moinen uutinen teksti-tv:stä lukea. Ei siis tuota välimallijätkää välimallinaamataulunsa kanssa koskevaa, vaan se että Saarela on maajoukkueessa.

  Ei se Erkka vaan vieläkään mitään mistään tajua. No, tekihän Pasi ne 31 kassia viime kaudella, mutta kun ne eivät silloin vaikuttaneet valintaan niin ei kai ne nytkään voi vaikuttaa? Ja Pasihan ei harjoituspeleissä todellakaan ole onnistunut (vaikka ilmeisesti parempaan päin jo Sveitsin reissulla oltiin menossa).

  No, nyt Pasin sitten pitäisi Tsekin reissulla nakuttaa joka pelissä pisteet 2+1 jotta edes seuraavaan maajoukkueturnaukseen kutsua kehtaisi odotella. Ja jos ja kun tuo 2+1/peli ei toteudu, niin ovi sulkeutuu loppukauden osalta, ja saadaan kuunnella Westerlundin hyminää suuren nokkansa takaa siitä kuinka "me tarkkaillaan koko ajan".

  Missä muuten ovat Hannes Hyvönen ja Kimmo Kuhta, jotka kai sentään viime keväänä olivat jossain vaiheessa edes kaavailuissa kisajoukkueen mukana? Niillä vasta huonosti harjoituspelit on menneet, luulen.

  Toivottavasti Pasi tulee ehjänä takaisin Tsekin reissulta.
   
 15. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Haataja ja Vehanen matkaavat Moskovan turnaukseen. Mukana myös Lukon kasvatit Heikkinen ja Tuomas Tarkki.

  Toivotaan että Lukon pelurit säästyvät kolhuilta. Vehanen olisi kyllä tarvinnut pientä lepoa, mutta toivotaan että valinta kasvattaa itsetuntoa ja nähdään sitä kautta entistä parempia otteita.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Joo, niinhän tää meni kuten Karjala-turnauksen aikaan ennakoitiinkin eli Vehanen sai näyttöpaikan Moskovan turnauksessa, vaikkei enää ole edes pelannut maajoukkuepaikan edellyttämällä tavalla viimeisimmissä peleissään. Mutta ilman muuta hän on paikan maajoukkueessa ansainnut, se on selvä, vaikka lepokin olisi ollut paikallaan.

  Haatajasta sen verran, että ei kai tätäkään valintaa yllätyksenä voi pitää, mutta mieluummin minä kuitenkin Lammassaaren olisin Moskovassa nähnyt kuin Haatajan.
   
 17. TwentyThree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tästä aivan samaa mieltä, mielestäni Lammassaari olisi paikan ansainnut ennen Haatajaa. Ainakin itseä vituttaa katsoa Haatajan kärkkymistä ja omaan pussiin pelaamista.
   
 18. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Vehanen ja Haataja olivat tänään Venäjää vastaan kaukalossa. Haataja nyt ei minun mielestäni kovin erikoista osaamista esittänyt, mutta Vehanen oli kyllä hyvä. Venäjän neljäs maali ehkä olisi otettavissa ollut, mutta eipä Petri saanut tässäkään pelissä omilta pakeilta merkittävää apua.
   
 19. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Peliä en nähnyt, mutta tästä kommentista saa sen käsityksen, että sitä oikeaa harjoitusta tuli taas lisää, ja vielä kaupan päälle nopeiden luistelijoiden muodossa. Eihän se tietenkään puhdasta harjoittelua korvaa, jota Moisanen meinasi tällä viikolla suorittaa, mutta tässä tilanteessa siis paras mahdollinen korvike sille treenijaksolle.
   
 20. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jep, ihan hyvin Pete koppaili, mutta pelissä nähtiin taas tuttuja pomppukiekkoja joille ei voinut mitään sekä paikallaan jököttäviä puolustajia. Tuntuukohan Petristä siltä, että ihan sama missä pelaa niin meininki on sama? Luulis ketuttavan...
   
 21. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Hyvin se Vehanen tänään taas pelasi, ei siinä mitään. Pari maalia meni selän taakse, mutta vika ei ollut kummassakaan maalissa maalivahdin.

  Toivottavasti Lukon muu porukka katsoi myös tämän pelin, ja huomasivat sen, että kyllä se kiekkoja torjuu, mutta siltikin täytyy olla tarkkana, koska niitä reboundejakin tulee putoamaan edelleen, ja niiden siivous kuuluu pakistolle.
   
 22. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Ja Haataja teki ainakin Mertsin mukaan uransa ekan maajoukkuemaalin.
   
 23. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Maalintekijät nyt on tietysti helppo nostaa esille mutta minusta Haataja pelasi paljon paremmin kuin torstaisessa Venäjä-ottelussa ja eilen Tsekkiä vastaan.

  Vehanen oli oma itsensä, eli torjui minkä pystyi ja olin jopa hiukan yllättynyt siitä että ero Tarkkiin oli noin iso. Suora kolmen pisteen voitto olisi eilenkin tullut Tsekeistä, jos Shedden olisi ankaran mietiskelynsä tuloksena vaihtanut Peten maalille.

  Vaikka mä luulen että jos Taake olisi tässä pelissä pelannut, niin ei eilisestä jännittämisestä ja haparoimisesta olisi ollut tietoakaan, nyt on tietenkin helppo lyödä miestä joka yhdessä ottelussa pelaa ja senkin mokaa.
   
 24. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Hyvinhän Vehanen ja Haataja tosiaan eilen pelasivat.

  Rautakorpi valitsi muuten Nico Aaltosen ainoana lukkopelaajana nuorten maajoukkueen MM-kisaryhmään(U20) .
   
 25. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Hyvää peliä koko Immosen kentälliseltä, josta iskikin mieleeni, pitäisköhän kupata Jypistä samantien Immonen ja Pihlman Lukkoon? Nyt Lapa faksi laulamaan, pistä kova tarjous menemään, siellä on nyt varastontyhjennysmyynti käynnissä (tjeu: Wallinheimo).

  ...sit mä heräsin.