Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lukkopelaajat maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana L4E, 28.10.2004 klo 18.29.

 1. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Arttu Ilomäki kiskaisi ylivoimalla maajoukkueuransa ensimmäisen maalin ylivoimalla Norjaa vastaan. Pelasi muutenkin mallikkaan avauserän.
   
 2. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kun kuuntelee Kapasta ja Ahoa niin on jotenkin käsittämätöntä, että miten Ilomäki on saanut Lukossa niin paljon paskaa niskaan. Mutta oli tosiaan Ilomäeltä tosi hyvä erä ja toivotaan lisää onnistumisia.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Onhan Ilomäen pelaaminen hiukan erinäköistä maajoukkuepaidassa kuin Lukon vastaavassa. Polkee omiin todella kiivaasti, ylimääräinen neppailu ja sitä kautta helpot ja turhat kiekonmenetykset loistavat poissaolollaan. Ei sillä, etteikö niitä hyviä pelejä osunut Lukkoaikaankin.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vähän helpompi on tietysti toteuttaa itseään, jos ketjukaveritkin pelaa hyvin hyökkäyssuuntaan. Kieltämättä Keränen oli koko kauden kaukana parhaasta ja Liedeksen kuuluu pelata muualla kuin ykkösessä ja ylivoimassa. Eikä tuo Sopanen juuri mitään myöskään tuonut.
   
 5. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kevyet 2+2 tehot Ilomäellä kun pariminsaa matsia jäljellä. kakkosketjulta muutenkin hyvä peli eli Artun laitureilta Manniselta ja Suomelta.
   
  Pistelinko87 tykkää tästä.
 6. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Oisko jopa saumaa päästä MM-kisoihin, kun NHL:stä ja KHL:stä ei hirveämmin apuja ole tulossa sentteriosastolle?
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olihan Ilomäki Lukossa vähän yksin, mutta tänään kyllä nähtiin sitä parhainta kun ketjussa olivat molemmat laiturit samalla aaltopituudella. Kisoja ei vielä kannata miettiä, vaan nauttia näistä peleistä päivä kerrallaan, kuten Ilomäki itse sanoi pelin jälkeen. Kertoi myös että oli todella mukava yllätys että kutsu tuli, kun luuli jo kautensa päättyneen. Nyt nähdyillä otteilla ei tarvitse Ilomäen Lukossa tai Liigassa yleensäkään ensi kautta aloittaa.
   
 8. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Reunanen tippui pois A-Maajoukkueen leirityksestä. Uskoisin Lukon ehkä olevan jopa tilanteesta helpottunut, vaikka on hienoa seuran pelaajia maajoukkueessa nähdä. Reunasen osalta tulikaste miesten maajoukkueeseen nyt tehty ja nälkää jäi varmasti ensikaudeksi, kun hieman on haisteltu tunnelmaa ja näytetty omaa nimeä isommallekin yleisölle. Lukon kannalta kuitenkin tärkein asia, ettei tarvitse pelätä loukkaantumisia taikka Reunasen kansainvälistä läpimurtoa MM-kisoissa, koska siinä vaiheessa NHL peikko olisi voinut Riikolan tavoin jo kolkutella kotiovelle. Tarmo lienee lähtökohtaisesti pakiston ehdoton liideri ensikaudella, joten nyt on aika haukata hieman happea ja sitäkautta katseet kohti tulevaa kautta.
   
 9. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Kyllä Tarmolla on vielä matkaa NHL tai MM kisa joukkueeseen. On liian riskialtis ja kevyt eikä taidoiltaan vielä esim Oliver Kasken tasoa. Saa vielä ottaa reippaasti kehitysaskelia, toivottavasti näin tapahtuu, mikään automaatio se ei ole.

  Ilomäki taas pelaa paremmin maajoukkueessa kun Lukossa. Kyllä Ilomäessä ykkössentteri ainesta Liigassa on kunhan saa tasoisensa laiturit.

  Heinolan otteet kuten koko U18 joukkueen ei ole vakuuttaneet tähän asti, noilla esityksillä ei varausnumero ainakaan nouse.
  Petman on pirteämpi ja neloskentän roolinsa täyttänyt ok, näyttää isoveljeään nopeammalta ja paremmalta.

  Saarelalla on iso ruutu jossa pitää tulosta saada, harmi että ei jatka Lukossa, ei tämän tason nuoria lahjakkuuksia tässä ikäluokassa ihan helposti muiltakaan kaapata, tosin on matkaa Kakkoon tai Lundelliin tasoon.
   
 10. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Oli kyllä ihmeen köykäiset esitykset Tarmolta niin Tanska kuin Norja mittelöissäkin. No nyt on maaottelut korkattu ja siitä on hyvä jatkaa eteenpäin.
   
 11. Mikko Petman iskee Suomi-Sveitsi pelissä Suomen 4-0 maalin. Hienosti nousi maalille ja käänsi kiekon maaliin.

  Maali:

  Lassi Alanen on Twitter
   
 12. Ville Heinola tekee Suomen 9-0 maalin. Katkoo hienosti keskialueella syötön ja vetää ylänurkkaan.

  Maali:

  Lassi Alanen on Twitter
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 13. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 14. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Lainaus:
  Tossa lukee molempien nimet...
   
  eriatarka, benicio & Via Dolorosa tykkäävät tästä.
 15. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei lue... =)
   
 16. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Lukeepas. Ville ja Mikko.
   
 17. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Onhan toi surullinen tarina ettei Leijonilla ole kunnon ykkössentteriä eikä maalintekijöitä.. totuus on kuitenkin ettei Artusta ollut lähellekään ykkössenan paikkaa ja ihan oikeutetusti poppariosastolla.
   
 18. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ilomäen luistelu ja terävyys eivät olleen lähelläkään MM-kisojen vaatimuksia. Lisäksi Ilomäen pelaaminen oli tutusti aivan liian pehmeää.

  Liigaan Arttu on hyvä pörssihai, mutta MM-kisoissa tai esim. KHL:ssa taso ei tule koskaan riittämään.
   
 19. Viimeksi muokattu: 14.08.2019 klo 13.12