Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Roku, 11.09.2005 klo 01.29.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näin juuri!

  Vanhoista lukkolaisista Bertrandilla on tosiaan aikamoinen apina selässä. CB pelaa hyvin, raataa molempiin suuntiin, mutta tulosta ei vaan tule. Ehkä joutuu hieman liikaa tekemää itse peliä, eikä saa tarpeeksi kiekkoa vauhtiin.

  Tommila on ollut iloinen yllätys, hyvä kiekollinen liigapakki. Tosin viime aikoina on tullut liikaa yksittäisiä virheitä, mikä näkyy plus-miinus tilastossa.
   
 2. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Paha moka vuorelta tai duffalta päästää menemään. Näkyi kyllä että ihan kelpo peluri tulossa. Tainnut jopa joskus kehua Ässiä hyvästä hankinnnasta?
   
 3. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Lainaus:
  No se oli jinxaus kesken pelin. Pörrääjä se on. Ässät hankki taas muualla onnistuneen. Tai ainakin tuollaisesta porilaiset yrittävät vittuilla. Onne vässyköitä.
   
 4. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Monessa kirjoituksessa on "ei olisi saanut päästää pois". Olisi siis pitänyt maksaa enemmän, vai? Vaikka toisaalta puhumme/puhutaan Lukon ylisuurista palkoista. Täytyy aina muistaa, että pelaajilla kuten meillä muillakin on myös muuta elämää ja välillä on tarve vaihtaa maisemaa tai työnantajaa muutenkin (perhe, omaiset, fyysinen sijainti yms.) kuin mahdollisen isomman palkan vuoksi. Kyllä elämä on silloin hyvällä mallilla, jos raha ei ole ainoa tekijä työ- tai asuinpaikan valinnassa.
   
 5. senilix Jäsen

  Olen antanut itseni ymmärtää, että Tommilan tapauksessa vähäinen peliaika Dufvan Lukossa ja vielä vähäisempi odotettavissa oleva peliaika Vuoren Lukossa oli pääsyy siirtoon. Ei siis raha.

  Kirjoitin joskus syksyllä, että Nurmen ja Tommilan olisin pitänyt Lukossa, muille lähtijöille minun puolestani näkemiin. Olen edelleen samaa mieltä.
   
 6. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Vauhkoselle myös?
   
 7. senilix Jäsen

  Hiinä ja hiinä, on sairastuvalla melkein yhtä paljon kuin Tukonen, syksyllä kirjoitin mitä kirjoitin.
   
 8. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  KeuPan murskatessa JYP-Akateemian (3-9 voitto) Lukkolaiset iskivät hyvin pinnoja.
  Joonas Niemelä 2+0
  Janne Väyrynen 2+1
  Jere Friberg 0+2
  Roni Sevänen 0+1
  Matias Mattsson 0+1
   
 9. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
 10. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Päivän Satakunnan Viikossa oli lähes aukeman kokoinen juttu Eepi Hämäläisestä.
  Satakunnan Viikko jaetaan mainosjakeluna niin tuskin kaikille tulee.
   
 11. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lukon entinen kapteeni Ilkka Mikkola iskenyt Kärppien 0-1 maalin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017 klo 18.59
 12. Radiopää Jäsen

  Antti Karjalainen pelasi tänään nollapelin.
   
 13. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Janne Keränen ja Arttu Ilomäki iski maalin per nokka.
   
 14. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Keränen niin helvetin hyvä.
   
 15. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Olli Palola SHL:ssä 1+2 tehot Frölundan verkkoon. Koko SHL:n pistepörssin kahdeksas tehoin 13+14. Toivottavasti nähdän Olli MM-kisapaikasta taistelemassa.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mainitaan nyt tässäkin että Lukolle CHL:stä tuttu vastustaja, Nottingham Panthers, voitti ensimmäisenä brittijoukkueena Continental Cupin. Brittijoukkuetta ei ole kyseisen Cupin neljän joukkueen lopputurnauksessa nähty seitsemään vuoteen.

  Panthers siis voitti ja Miika Wiikman torjui kaikki kolme lopputurnauksen peliä. Kolmessa pelissä hän päästi vain kolme maalia varsinaisella peliajalla, keskiarvon ollessa 0.97 maalia/peli ja torjuntaprosentin ollessa 96.97. Turnauksen viimeisessä pelissä jossa Panthers kaatoi italialaisen isäntäjoukkue Rittenin 4-1 Wiikman torjui 36 laukausta.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kauden Tsekin liigassa aloittanut, ja BK Mlada Boleslav-nimisestä seurasta joulukuussa monoa saanut Tuomas Tarkki siirtyy Tanskan liigaan Rungstedtiin.
   
 18. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Olisiko Tuomas Tarkki mahdollisesti Lukon toinen maalivahti ensi kaudella? Kähköselle kokenut kakkonen. Ei juuri parempaa vaihtoehtoa voisi löytyä, oma kasvatti, raumalainen, nykynäytöillä suhteellisen halpa ja kokenut maalivahti, josta ei välttämättä ole enää ykköseksi Liigaan. Mielestäni Kähköselle pitäisi hommata kokenut kakkosmaalivahti ja Tarkki olisi loistava vaihtoehto.
   
 19. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 20. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 21. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Janne Keränen kovassa vireessä. Teki juuri kauden 16. maalinsa. Yli 20 maalin kausi ja oma ennätys tulossa. Ja sitten ensi kaudella Lukkoon, hienoa.
   
 22. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Iski vielä 17. maalinsakin.
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja simsalabim. Tehot jää varmaan Kuopioon tai johonkin matkalle.
   
 24. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep. Eiköhän ensi kaudella nähdä taas aivan toisenlainen Keränen. Totuttuun tapaan tämä on lähes kaikkien kohtalo jotka Lukkoon siirtyvät.
   
 25. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lisäksi Keränen tekee vielä paljon muutakin kentällä kuin maaleja. Ihan eri tasoa johonkin Saarelaan verrattuna. Huippuhankinta Lukolta.