Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Roku, 11.09.2005 klo 01.29.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  ...mutta menköön.

  Lainaus:
  Joo, tuota sopisi vaikkapa Janne Grönvallin ajatella, ennenkuin menee niistä "haaveistaan" ääneen puhelemaan.

  (Tarkoitan sitä UR:n paperiversion tämänpäiväistä pikkujuttua, jossa oli lainattu Grönvallin mietteitä liigaristeilyltä: "Haaveeni on jonain päivänä pelata vielä kasvattajaseurassani").
   
 2. Metalwarrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Grönvallista on ollut juttua, että mies itse kyllä haluaisikin Lukossa pelata, mutta vaimo ei halua asua Raumalla.
   
 3. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Merkillisiä kavereita nuo Grönvall ja Sahlstedt. Molemmat teki 2 vuotisen sopparinsa muualle. 34-vuotiaina sitten Lukkoon? Olkoon Kalle ja Janne siellä missä ovat, sillä ei Rauma mikään vanhojen pelaajien hautuumaa ole.
  Lainaus:
  Tuskinpa montaa sellaista jääkiekkoilijan vaimoa löytyy, että on valmis miehensä perässä juoksemaan pitkin maailmaa, mutta Rauma onkin sitten liian paha paikka. Ei mene läpi. Taitaa olla niin kuin Hannuskin sanoo, ettei pelaajan tahto pelata joukkueessa kohtaa joukkueen tarvetta saada pelaajaa riveihinsä.

  Ei se Janne Raumalle halua, kunhan puhuu lämpimikseen, jotta saisi raumalaiset iloiseksi. Jos ei halua Raumalle, niin miksi puhua tuollaista (halusta palata Raumalle) jo toistakymmentä vuotta. Sama koskee Kallea.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2005 klo 10.35
 4. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Muistan hyvin nuoren Jannen ja kyyneleet baaritiskillä, mies oli ensimmäisiä kertoja pelaamassa Lukon väreissä pleikkareissa,(putosivat) vuotta en muista. Jannella oli suuri sinikeltainen sydän, voi olla että se on hävinnyt, itse sitä en kuitenkaan miehen aika hyvin joskus aikanaan tuntien usko. Raha ja toimeen tulo on kuitenkin meillä kaikille tärkeä juttu, jääkiekkoilijan elämä on vähän kuin perhosella pitää tehdä voitavansa silloin kuin se on mahdollista, raha ja kotipaikkarakkaus on valitettavasti kaksi ihan eri asiaa.
   
 5. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niinpä! Maailman menoa ja ihmisen ajatuksia on vaikeaa ymmärtää. Suuri osa ihmisistä asuu koko elämänsä yhdellä paikkakunnalla jopa samassa pienessä kylässä ja samassa talossa. Asuessani 5 vuotta ulkomailla jotenkin Suomen asiat silloin tuntuivat hieman kaukaisilta, suomalaiset uutiset välillä jopa hieman merkityksettömiltä. Täällä paikallisen pikkukaupungin asukeiden kommentit ovat usein, että tuhlasin elämääni noina 5 vuotena. Vaikka jääkiekkoilija en olekaan, niin ihmisen ajatukset muuttuvat vuosien varrella ja ajatuksissamme juuremme menettävät jollakin tavoin sitä jotain sisällämme (niistä tulee muistoja).

  Tuskinpa jollekin Grönvallille, Sahlstedtille tai Rintaselle enää Rauman Lukko merkitsee samaa asiaa kuin joskus muinoin. Elo maailmalla avartaa maailmankatsomusta ja kasvatusseurastakin on ilmeisesti tullut hiljalleen joukkue muiden rinnalla. Turhaa sitä kieltää, että isossa kaupungissa ei olisi enemmän mahdollisuuksia esim. vaimolle ja lapsille jne.

  Kuitenkaan Kallenkaan tapauksessa ei ollut ilmeisesti kysymys rahasta, sillä Lukko tarjosi lähes historiansa kalleinta sopparia (tuskin Kärpät paljon enempää maksoi), mutta eipä Kalle halunnut Raumalle tulla, pelkäsi varmaan suurta roolia edelliskauden flopin jälkeen. No, ehkä Kärpissä 3. ketjussa suurta läpimurtoa ei tule. Turhaa noita Rintasia, Sahlstedteja tai Grönvalleja on Raumalle odotella kauniista puheista huolimatta. Palkataan samalla rahalla sitten saman tasoisia nuorempia pelaajia joukkueeseen. Ei niitä väkisin Raumalle kannata havitella, kun heillä ei näemmä ole kuitenkaan todellista halua kasvattajaseuraansa palata ja ei Raumallekaan enää tarvitse vastaavia ikämiesluokan pelaajia hankkia kauniista kasvattajaseuran titteleistä huolimatta. Eiköhän Porkan ja Lätin anneta jäädä lajinsa viimeisiksi todellisiksi kasvattajaseurauskollisiksi pelaajiksi hetkeksi ainakin täällä Raumalla. (varauksella Hämäläinen ja Saarelakin)

  Jääkiekko vain on muuttunut kovin paljon vuosien varrella ja mitä on oikeastaan tämän päivän kiekkoilijalle seurauskollisuus?
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2005 klo 13.54
 6. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Janne olisi aivan varmasti saanut enemmän Lukosta kuin Tapparasta. Tässä ei nyt kyseessä ole raha vaan se ettei Janne halunnut pelata Lukossa.
   
 7. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Täytyy nostaa hattua Hämäläiselle, Saarelalle, Porkalle ja Grönmanille kun ovat Lukossa suostuneet vielä pelaamaan nähtyään muun maailman autuuden. Rintanen lienee niin hyvä pelaaja ettei Lukolla ole ollut mahdollisuuksia hänen palveluihinsa enää hänen huipulle nousunsa jälkeen. Grönvall ei nyt niin suuri menetys ole ollut vaikka Tampereella viihtyykin, mutta Sahlstedt ihmetyttää. Eikös hän jo aikoinaan päässyt määräämään ketä Lukossa saa pelata ja ketä ei? Ainakin Högardh joutui muistaakseni Kallen hyökkäyksen kohteeksi. Sahlsted saa minun puolestani pelata Kärpissä vaikka lopun uraansa, joka ei todellakaan tule olemaan pitkä nykyisillä esityksillä. Ei sitä Raumalle enää kukaan halua, vaikka Laiho näytti hulluuttaan tarjoamalla tusina sentterille seuran kaikkien aikojen suurinta sopimusta.
   
 8. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Kallea haastateltiin urheiluruudussa, ja mies kirkkain silmin selitti että hän valitsi kärpät koska halusi mahdollisimman suuren haasteen, mahdollisimman vaikean paikan, ja sen hän sanojensa mukaan löytää 2 kertaa peräkkäin mestaruuden vieneestä SM-liigan ennakkosuosikista. Minä taas en näe tuossa mitään logiikkaa. Mikä haaste on pelata tähtisikermässä, joka vähän huonommallakin suorituksella on todennäköisesti vähintään finaalissa?

  Jos Kalle haastetta ihan aikuisten oikeasti kaipasi, hän olisi toki mennyt Kalpaan. Luulisi opettajaksi itsensä opiskelleen kaverin pystyvän keksimään edes parempia tekosyitä, edes jotain jollain tavalla loogista tai uskottavaa.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Niinpä, jos nyt ajatellaan että "maailmalla" ei tarkoiteta Suomen rajojen sisäpuolella pelaavia, niin ulkomailla olevat Lukon kasvatit ovat tällä hetkellä seuraavat:

  - Janne Niskala, Zug
  - Petri Vehanen, Mora
  - Sami Torkki, Linköping
  - Kimmo Rintanen, Kloten
  - Jaakko Harikkala, Storhamar
  - Petteri Lotila, Stavanger
  - Pekka Kärkkäinen, Stavanger
  - Juha-Pekka Ketola, ???

  Voi noita muitakin olla, nuo nyt äkkiä mietiskellen tulivat mieleen. Niskalan kausi on jo alkanut, avausottelussa Janne napsi pisteet 0+2.

  Jännä on seurata Jannen lisäksi noiden Elitserien-pelaajien otteita, Elitserien alkaa vasta 26.9. jolloin Vehanen joutuu Färjestadin tulitukseen ja Sami Torkki puolestaan pääsee testaamaan 27.9. Luulajan pelaajien hermoja.
   
 10. Jallu Koo Jäsen

  Lainaus:
  Näytti Ketola menneen Kajaanin kuukausikohtaisella sopimuksella. Ihmeellistä, ettei Lukko ottanut Ketolaa Jämingin sijaan tryoutille. Ovat kuitenkin aika samantyylisiä pelaajia. Jos itse olisin saanut valita, niin olisin kyllä ehdottomasti ottanut Ketolan.
   
 11. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Raumalla käsite "oman kasvatin päästäminen liigajoukkueeseen" on nykyään aika unohdettu.
  Mitähän muuten Viljasen Rollelle kuuluu? Teki muistaakseni ihan mukiinmenevät pisteet viime kaudella Hokissa, olisin hänetkin ottanut mielummin try-outille kuin Tommi "Se Vielä Paskempi Käkkäräpää" Jämingin.

  Ja asiasta Ahvenanmaalle.
  Entinen naapurini Akkasen Juuso muuten, jatkaakohan uraansa?
  Juusohan pelasi viime kaudella Salamoissa, mutta loukkaantuminen pilasi kauden suurimmaksi osaksi...
   
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ainakin tuota valintaa Jämingin sijasta olisi puoltanut se että Ketola on oma kasvatti.

  Ketolan piti lähteä Islandersin leirille, mutta samalla tavalla suunnitelmat muuttuivat kuin Mikael Vuoriollakin. Vuorionkin piti lähteä Floridan leirille, mutta niin vaan molemmat ainakin aloittavat kautensa Mestiksessä.
   
 13. Korinekki Jäsen

  Pikku-Token Elitserien ura alkoi heti maalilla, kun Linköping haki vierasvoiton Luulajalta maalein 2-3.

  Ei voi muuta sanoa kuin, että vituttaa vieläkin Samin poistuminen kettupaidasta. Jotain puuttuu. Ja paljon.
  Itselle Sami Torkki on pelaaja, jonka ensimmäisenä Lukko-paitaan haluaisin.
   
 14. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vehasen Pete pelasi eilen Elitserien -uransa ensimmäinen nollapelin, kun Mora kaatoi Timrån 3-0. Torjuntoja kertyi 27.
   
 15. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näytti muuten Canal+ lähetyksessä Tokelle kertyneen noita 2 minuuttisia melko rajusti. Luulaja ottelussa ainakin Linköping meinasi hävitä Token loppuhetkien tyhmiin jäähyihin. Taisi tulla 3 erän lopussa jopa 4 kappaletta kaksi minuuttisia. Tunnin ruokatunnilla vain katselin hetken ottelua. Oli juu Token nimi hyvin esillä...
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Ilta-Sanomien mukaan Torkilla on tällä hetkellä tilastoissa pisteet 1+0 ja jäähyjä 16 minuuttia (6x2 min. + 1x10 min.).
   
 17. Boris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LiigaEura
  Tuomas Tarkki ei näköjään saanut sopimusta AHL-joukkue Chicago Wolvesiin.
   
 18. Korinekki Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä Tuomaksen voisi kiinnittää Lukon maalivahtiosastolle haastamaan Jokelaa. Peliaikaa molemmille löytyisi varmaan Mestiksestäkin kauden mittaan.

  Voin olla väärässä, mutta mielestäni Jokelalla ei ole koskaan edellytyksiä pelata ykkösmaalivahtina, mutta vanhemmalla Tarkilla voisi olla?
   
 19. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  katselin Storhammerin sivuilta, että Storhammer on voittanut 6 ottelua Norjan sarjassa ja hävinnyt 2. Harikkalan tehot ovat siellä 2+4=6. Tosin eilisestä ottelusta ei ole tietoa.
   
 20. masaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FC Hiekkaa Vaginassa
  Lainaus:
  Täh? 6x2+10=16? :D Siis 22 min, jooko...


  niin, Kyllähän Tarkillekin voisi suoda ainakin mahdollisuuden, koska on Lukko kasvatti. En tiedä sitten, että miksi ei ole vielä näin taoahtunut? Toki yliopistoaika verottaa jonkin verran tuota seurantaa, mutta kai nyt sauma sentään annetaan?!
   
 21. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Sami Torkki 7 ottelua 1+3=4 ja 24 jäähyminuuttia. Tokehan lämpenee aina hitaasti. Joulun tienoilla alkaa verkot heilua taas tuttuun malliin! =)
   
 22. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eihän tää varsinaisesti tähän ketjuun kuulu, vaikka onhan Antti Jokela nyt "maailmalla" eli FPS:n maalilla Kirkkonummella Salamoita vastaan. Eipä ole ollut häävi ensimmäinen erä Antilla. Lukemat jo 5-3 Salamoille. 14 torjuntaa.
   
 23. H-katsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
  Oli tuossa Linköping-Djurgården matsin toisella erätauolla masturboitava, sen verran messevän jalkakikan Torkki heitti läpiajon päätteeksi. Kaikki kuukauden maali-ainekset oli ilmassa siihen asti kunnes Lassila veti pitemmän korren. Ihme, jossei Torkki nouse kulttimaineeseen Linköpingissä.
   
 24. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jep, oli Tokelta jäätävä suoritus. Harmi ettei ihan uponnut. Muutenkin Tokelta hyvää peliä. Kiekonriistoja ja pelinrakenteluja kavereille. Varmasti jo fanien suosikkina sielläkin. Linköping muuten otti 8. voiton putkeen, eli hyvin menee joukkueellakin.
   
 25. Korinekki Jäsen

  Lainaus:
  Toke viiletti eilen (ainakin) Tarvaisen ja Peltolan ketjussa.
  Samanlaista taistelua, taklauksia ja laukauksia käsittämättömistä kulmista.