Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Peery, 26.10.2016 klo 11.30.

 1. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin. Kun ottaa hallituksen nimilistan tarkasteluun, niin on varsin helppo päätellä kenen tai keiden sieltä pitäisi lähteä.
   
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Valaiseppas vähän. Ketäs kaikki näistä pitäisi potkia pellolle ja millä perusteella?

  Pj. Ari Salmi
  Harri Huhtamaa
  Veli-Matti Lanne
  Mikko Leppälä
  Mika Marttila
  Janne Mokka
  Esa Tommila

  Lanne, Tommila ja Salmi ovat uusia nimiä, joten tuskin heitä ainakaan tarkoitat. Lisäksi Mokka ja Leppälä ovat vaikuttaneet tuolla vasta reilun vuoden. Huhtamaa ja Marttila ovat olleet mukana pidempään. Puhut kuitenkin monikossa, joten avarratko vähän tietämätöntä, vai pitääkö hallituksen jäsenet valita nimen perusteella, vai onko nyt tehty juurikin niin että pelkällä nimellä nämä kaikki ovat päässeet leikkimään kiekko-manageria?
   
 3. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 4. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Lainaus:
  Vahvan huhun mukaan Rauno yritti syystalvella nuijia tahtoaan läpi Lukon kulisseissa, mutta Lukko valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Janne Mokan sijasta Ari Salmen.

  Tämäkin tieto kuvastaa vain sitä, että saunakerhon vallan pito oli lähellä jatkua. Toki sillä edellytyksellä, että Ari Salmi ei ole myös Rauno Mokan ja muiden vietävissä.
   
 5. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tätä olen koko ajan koittanut sanoa, että olisi joskus kiva nähdä Lukossakin jonkun lyövän läpi kunnon harjoittelun ansiosta. Näin ei juurikaan ole käynyt. Tuohon Tapparan kovaan duuniin, kun lisää vielä Marjamäen mainostaman ruokavalion niin hyvä tulee.
   
 6. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kolme tukijalkaa:
  1. Harjoittelu
  2. Ravinto
  3. Henkinen.
  Mitään noista mielestäni ei nykypäivän huippu-urheilussa saa unohtaa. Ei vaikka kuinka ajateltaisiin, että suomalainen mies ei kallonkutistajaa tarvi.
   
 7. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Tämän illan perusteella kun reilut puoli joukkuetta uusii Raumalla, niin saattaisi pelinopeus ja luisteluvoima olla Pekan vaatimalla tasolla. Vaikeat ajat on Raumalla vielä edessä.
   
 8. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Käy nyt vielä varmuudeksi kirjoittamassa sama asia vielä muutamaan ketjuun ; ) Kuopiossa jälleen alkamassa mikkihiirien kevät, joka tunnetusti päättyy aika nopeasti. Tällä kertaa kalakukon niskaa ei ikävä kyllä voi Lukko katkaista.

  Onneksi alkaa joskus taas uusi kausi. Mikään kiire ei tosiaan ole, sillä antikliimaksi on nyt koettu. Toki tämä kaikki alkoi lässähtää jo kevään 2015 jälkeen (kitkerä tappio välierissä) kun Dufva kasasi seuraavalla kaudella Jukureita ja käytti Lukkoa, sekä Keupaa hautomonaan. Nyt voisi suunnan ottaa vaihteeksi ylöspäin ja koittaa saada luottamus kannattajiin palautettua. Helppoa se ei ole ja Lukon on oltava se aktiivinen osapuoli nyt.
   
 9. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Se on totta. Asiasta ei ole paljoa puhuttu, mutta kyllä Risto teki kaikkensa, että Jukureilla olisi loistavat pelaajat Liigan alkaessa. Siinä asiassa oli kyllä todella mulkku kaveri. Omaa tulevaisuutta vain ajatteli tämä kaveri.
   
 10. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Risto myös painosti Lukon helppoa johtoa purkamaan Asplundin sopimuksen.
   
 11. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Ehkä myös Koiviston. Ja... Minulle ainakin jäi paska maku RD:stä.
   
 12. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Jälkikäteen on aina helppo olla viisaampi. Mutta minä olisin vapauttanut RD:n siinä vaiheessa kun alkoi esiintymään Jukureiden tilaisuuksissa kesken kauden. Olisin antanut Vuoren silloin näyttää niin ehkä tämän kauden mahalasku olisi vältetty. Vuoren kyvyt olisi myös tullut esille.

  RD teki kyllä ihan hyvää työtä kolme kautta mutta neljäs oli liikaa. Siinä vaiheessa olisi voinut jäädä UTJ:ksi
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pekka Virta juttelee Länsi-Suomessa leppoisasti tulevaisuudestaan valmentajana. Ei hän tietenkään ole Lukkoon tulossa, ei tietenkään, mutta toteaa mahdollisen ensi kauden joukkueensa rakenteesta ja tulevasta pelityylistä sen että:

  "Tietyt lainalaisuudet tarvitaan. Pidän kiekollisesta ja vahvasta luistelupelistä, jossa itse määrätään pelin rytmiä. Sen mukaan pitää valita pelaajat. Jos joku ei siihen pysty, sitten vaihdetaan. Mekin olemme KalPassa nyt kolmatta vuotta tehty tätä. Olemme vaihtaneet muutaman äijän ja saaneet junnuista pelaajia ylös. Näin ne rakentuvat. Eivät nämä ole vuoden juttuja".
   
 14. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Jos se huhu Vittasmäen tulosta pitää paikkansa niin on kyllä loistava hankinta.
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep. Täsmälääkettä. Toki tuokin vielä kesän aikana ehtii muuttumaan ihan eri pelaajaksi.
   
 16. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Muistanko väärin, mutta eikös Vittasmäki ollut vielä tepsiaikoina joukkueensa sylkykuppina?
   
 17. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Muistat ihan oikein. Kovat oli odotukset Turun ja tuolloinhan Vittasmäki oli vielä nuori. KalPa-Ilves kierroksen aikana kehittynyt lähelle EHT-tasoa.
   
 18. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Vittasmäestä odotettiin monta vuotta hyvää omakasvatteista Liigapakkia, mutta kehitystä ei tapahtunut, mikä varmasti johtui myös joukkueen rypemisestä. VMVn toiseksi viimeinen kausi Tepsissä, 2013-14, tuotti koko Liigan huonoimman tehotilaston -26, joka oli peliesitysten perusteella ihan oikeutettu. Maisemanvaihdos teki tässäkin tapauksessa hyvää, vähän kuten Frimanilla tällä kaudella. Nythän kyseessä alkaa olla EHT-tasoa kolkutteleva pakki, eli ihan hyvä vahvistus varmasti. Hienoa että mies sai vielä uransa käännettyä nousuun.
   
 19. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Fribergille kahden vuoden jatko.
   
 20. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on loistava uutinen.
   
 21. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Suuronen-Friberg-Vidgren voisi olla tulevaisuudessa huippuluokan 3-4 kenttä ja alivoiman tappaja. Ei tarvitsisi hommata Riskoja ja Sipiläisiä rahalla.
   
 22. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainattu toisesta ketjusta:
  Lainaus:
  Näissä kannattaa aina muistaa se, että Lukko on tehnyt tälläkin kaudella jatkosopimuksia. Muistaakseni ainakin Niskalalle, Ahoselle, Claireauxille, Seväselle, Fribergille ja Vidgrenille on tehty uusi sopimus. Kaikki muut paitsi Niskala ovat saaneet palkankorotuksen. Niskalalla varmaankin palkka laski jonkin verran ja se korvaa uusista jatkoista pienen summan. Esimerkiksi KeuPa-yhteistyöpelaajat Sevänen ja Friberg pelasivat viime kaudelle Liigaa noin 200€ per peli palkalla. Uudet sopimukset ovat puolestaan luokkaa 30k-40k kaudesta.

  Ihan oma arvio, mutta sanoisin, että noin 500k-600k voisi olla käytettävissä uusiin pelaajiin.

  Ja on paljon puhuttu, että nykyisiä sopimuksia pitäisi ostaa ulos, mutta näin ei ilmeisesti ole tapahtumassa. Mutta jos on niin itse pitäisin Joose Antosen. Virta on tällä kaudella saanut esimerkiksi Matias Myttysen ja Alexander Ruutun pelaamaan. Myttynen teki kovat tehot ja Ruuttu pelaa nykyään alivoimaa sekä näkemissäni peleissä ollut todella työteliäs voimahyökkääjä. Antonen on hyvin samanlainen laiska entinen lupaus ja Virta voisi kaivaa sen potentiaalin viimeinkin esiin.
   
 23. Jörö82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, KeuPa Ht
  Onko Vili Sopasesta tietoa, jostain luin että pelikaanipaidoissa ei jatka. Sopisiko Virran hyökkäysketjuihin. Kuitenkin itse pitäisin selkeänä vahvistuksena hyökkäykseen.
   
 24. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Huhuttu KalPaan ja Sveitsiin.
   
 25. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukollahan pitäisi alkaa kohta treenit, onko jollain tarkempaa tietoa päivämääristä?