Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Peery, 26.10.2016 klo 11.30.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Varmasti Virta on hyväksynyt apukoutsit, jos/kun sopimuksen on allekirjoittanut.

  Me fanit nyt tehdään ongelma milloin mistäkin ja kun näiden ensi kauden apureideiden historiaa katsoo, niin sen ymmärtää varmasti hyvin. Saarikosken aikaansaanokkset Lukon ja Ässien junnuissa eivät juuri positiivista kuvaa anna ja aika monen mielestä Welling on pelkkä kiekonkerääjä ja sellaiseksi paljastui valitettavasti Vuorikin hienoine ideoineen. Ideoiden käytäntöön laittaminen vaatii kuitenkin näkemystä ja munaa. Lisäksi Vuorion ansioksi on laskettu Zapolskin kehitys ECHL-vahdista Liigan huipuksi, mutta tiedä sitten. Toiset ovat sitä mieltä, että Zapolskin kehitys johtui enemmän miehestä itsestään ja toiset sitten nostavat valmennusta jalustalle. Totuus lienee jossain välimaastossa. Kähkösen kanssa onneksi trendi on ollut ylöspäin ja kyllä tämän kauden positiivisimmiksi asioiksi voi laskea sen, että maalivahdit eivät ole pahemmin pettäneet, vaan ovat torjuneet vaikean alun jälkeen Lukon edes sinne missä tällä hetkellä ovat.

  Enemmän kuitenkin itseäni kiinnostaa, ketkä siellä kentällä ensi kaudella valmennuksen kuvioita toteuttavat ja psytyvätkö he siihen. Tällä kaudella meni heti alusta alkaen kaikki päin vittua ja sen korjaamiseen ei enää riittänytkään aika. Ensi kaudella siihen ei ole varaa.
   
 2. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Facen mukaan on kynäilty Vallulle sopparia
   
 3. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tähän on tultu, sopimusjulkistuksetkin tehdään nykyään hymiöillä. Eli jostain ranskalaisesta on vedetty nimet paperiin.
   
 4. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Claireauxin optio käytetty, tiedottaa Lukko.
   
 5. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Hieno homma. Takuuvarma ja koko ajan kehittyvä sentteri 3-4 kenttiin, joka pystyy myös tuuraamaan tarpeen vaatiessa tulosyksiköissä.

  On vielä > Bertrand.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017 klo 15.47
 6. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvä kiinnitys ja mielestäni ollut ihan päivän selvää, että Lukko option käyttää vaikka kovin porilaiset ovat koittaneet piruja maalata seinälle. Toivottavasti kehitys jatkuu samanlaisena ja miksi ei jatkuisi, kun asenne on noin mahtavaa luokkaa ollut heti harkkamatseista lähtien.
   
 7. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvä homma, rupeaa alakentät olemaan täysin koossa ilman huhuja: Friberg, Claireaux, Koivistoinen, Niemelä, Suuronen, Vidgren ja Antonen, Liedes sekä Väyrynen. Eli 6+3, joista neljä osaa pelata sentterinä. Sitten omia junnuja vielä päälle niin on alakentät koossa sekä Keupallekkin pelaajia.
   
 8. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mä kyllä mielelläni näkisin tuonne alakenttiin hommattavan jonkun puolustuspään ja alivoimien erikoismiehen tyyliin Jasu, Riska, Sailio jne. joka ottaisi Vahalahdelta sitä kuormaa pois ja olisi jopa hyvä siinä.

  Edit. Pelaako Koposen Tero vielä? Heh.
   
 9. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Hienoa ettei ässät pystyneet ryöväämään Lukon option omaavaa Claireauxia poriin.

  Kuluvan kauden parhaita pelaajia. Voi laittaa kentälle missä tilanteessa tahansa. Kasvaa vielä hyväksi puolustavaksi hyökkäjäksi jolla on annettavaa myös hyökkäyssinisen jälkeen.

  Nimeä jatkosopimukseen.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kerrankin täsmälleen samaa mieltä. Olisi voinut viedä nelosessa jonkun lupaavan Ässäjunnun pelipaikan.
   
 11. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin, varsinkin kun saman asian tulee jo hoitamaan Lähteemäki.
   
 12. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Jos huhut. Marttinen, Keränen, Ilomäki. CB. Kalapudas, Haataja, pitää paikkansa niin hyökkäyksen osalta saadaan lisää jalkoja toteuttamaan Virran kiekollista pelitapaa. Jokainen noista hyökkääjistä on noin 10 maalin mies eli toisivat noin 50 maalia. Ratkausuvoimaa olisi laajemmalla rintamalla ainakin 3 ketjussa.
  Tuskin kaikki huhut toteutuu ja nähdään yllätyksiäkin kuten aina. Pari ulkkariakin uskon joukkueessa olevan.

  Jotta ei mene pelkästään huhuiluksi odotan peli tyylin taas muuttuvan kiekko kontrollin suuntaan jossa toivottavasti päästään pitkiin hyökkäyksiin ja sitäkautta myös vastustajalle saamaan jäähyjä. Nykyään pelejä ratkotaan erikoistilantella kuten kaikki tiedetään joten vastustajan on saatava rikkomaan ja se taas useimmiten tapahtuu puolustuspäässä.Riskinä pelitavassa on kiekon menetykset keskialueella ja sitäkautta vastahyökkäykset. Tämän kauden opetuksen jälkeen peli on lähdettävä luistamaan paremmin jo kauden alusta ja buumi päälle Raumalle. EHT pelejä tuskin Raumalla nähdään ensi syksynä joten 100% keskittyminen vain liigaan.
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei varmasti jokainen noista tule, tai noh, jos tulee, niin silloin käy ovi reippasti muös toiseen suuntaan. Isot kysymysmerkit laittaisin Haatajan, Kalapudaksen ja CB:n perään ainakin. Noista veikkaisin että max. 2/3 toteutuu, hyvä jos 1/3.

  Jos kuitenki 3/3 tulee, niin rosterissa olisi hyökkäyksen osalta "ihan "hyvin" laajuutta.

  Keränen-Ilomäki-Haataja
  Koivisto-Tiivola-Bertrand
  Vahalahti-Kalapudas-Tukonen
  Suuronen-Friberg-Claireaux
  Niemelä-Koivistoinen-Liedes
  Väyrynen-Antonen

  Friberg on siksi tummennettuna, kun hänellä on Lukon kanssa 2 v. optio. Uskoisin että se käytetään.
  Hyvältähän tuo näyttäisi ja jos tosiaan kaikki huhut toteutuisivat, niin aivan varmasti tuolta lähtee silloin myös 2-3 ukkoa ulos sopimuksesta huolimatta. Ensimmäisinä tulee mieleen nimet Antonen, Liedes ja Väyrynen, joilla ei ole kyllä ollut mitään käyttöä tällä kaudella.

  Lisäksi puolustus on melkoisen vaiheessa.

  Ahonen-Niskala
  Marttinen-Riikola
  Sevänen-Mäkinen
  Suistio

  Sitten vielä Ventelällä ja Lahtisella on 2 v. optiot.
  Eli puolustus olisi melkoisen köykäinen jälleen, eikä sitä kiekollista osaamistakaan kovinkaan paljoa olisi, vs. 3-4 viimeistä kautta.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Claireauxin jatko on ihan hyvä asia eikä sitä minään ihmeenä voi pitääkään kun hän niin hyvin on pelannut. En olisi silloin elokuussa CHL-pelien aikoihin uskonut että hänestä liigapelaaja tulee.

  Ja muistetaan sitten ensi kaudesta se että silloinhan häneltä jo odotetaankin jotain tämän tulokaskauden jälkeen. Käy pian niin kuin Bertrandille joka ei toisella täydellä kaudella saanut mitään itsestään irti hyvän ensimmäisen kauden jälkeen, kun valmentaja vaihtui ynnä muuta.
   
 15. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Claireauxin jatko on hyvä juttu, ja ylittänyt pisteissä, pelattujen pelien määrässä ja ottamassaan roolissa kaikki omat odotukset. Bertrandiin en lähtisi silti odotuksia vertaamaan. Erityyppiset pelaajat, ja samaa ikäluokkaa kuitenkin. Mutta potentiaalia on, odotin rotaatiopelaajaa joka pelaa muutaman pelin ylhäällä.
   
 16. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Eiköhän Fribergin optio käytetä, jossitellaan pikkuisen lisää, sisään: Keränen, Ilomäki, CB, Kalapudas ulos; Liedes, Pitkänen, Antonen, Väyrynen, Kangasmäki niin joukkue näyttäisi hyökkäyksen osalta ratkaisuvoimaiselta ja luisteluvoimaiselta, siinä olisi myös riittävästi syvyyttä.

  Puolustuksen osalta, kiekolista osaamista lähtee Virtasen ja Seigon myötä, mutta nykyinen pakisto on vaikeuksissa omissa, joten mielelläni vaihdan esim. Seigon Marttiseen ja Virtasen isokokoisempaan peruspakkiin joka pitää oman maalinedustan puhtaana, Ellerby on liian pehmeä siihen rooliin vaikka kokoa olisikin, Niskala ja Ahonen vastaa suurimmasta osasta kiekollisesta ruudusta.

  Jossain oli huhu/heitto että Kilpeläinen olisi mahdollisesti tulossa Kaapon pariksi.

  Tuohon pitäis se 2.7 M euroa riittää.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mites olisi Ari Ahonen? Siinä olisi aika kova kaappaus kerralla Porista: CB, Marttinen ja Ahonen. Toiseen suuntaan vain Lähteenmäki.
   
 18. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kuulostaa Atte Mäkiseltä. No ei kuulosta tai aika helvetin tarkkaan saa sitten kyllä kuulostella, mutta näin siinä voi käydä.
   
 19. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tosi kova kaappaus. Ehdoton ei Ahoselle ja CB:nki voitte ainakin mun puolesta pitää.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoitin kovalla kaappauksella koko kolmikkoa kerralla, en ketään yksittäistä pelaajaa. Ahonen on ollut ihan terveenä ihan hyvä maalivahti ja nuorelle Kähköselle sopiva kokenut mentori joka voi pelata 1/3 peleistä.
   
 21. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Jos nämä kaikki huhut toteutuu,niin Virralla on semmonen pakka käsissä, ettei voida pelata kuin kolmen kärjessä. Virran suosimaa luisteluvoimaa on kerrankin.
   
 22. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eiköhän sekin luisteluvoima saada hukattua, kun Raumalle saapuvat. Mielenkiinnolla odotan ensi kautta, että käykö näin ja joko siinä vaiheessa sitten aletaan katsoa mättääkö joku Lukon fysiikkatreeneissä.
   
 23. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa, Virran joukkueille luisteluvoima on melkein tärkein ominaisuus, RD:n joukkueissa asenne tuntui olevan tärkein, Uraman joukkueissa taito jne (jos oikein kärjistetään tarkoituksella). Joutuu nyt tuo Lukon fysiikkavalmennus sitten kunnolliseen kokeeseen. Veikkaan että jos Virta ei ole tyytyväinen, niin vastuu tuossa hommassa vaihtuu aika äkkiä. Toki toivon että fysiikkavalmennus on ollut osaavaa ja päävalmentajien toiveet treenien tavoitteista on aiheuttanut sen että luisteluvoima on ollut _hieman_ heikkoa.
   
 24. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lukkoon huhuttu Jyri Marttinen loukkaantui pahannäköisesti ja kausi todennäköisesti ohi. Seuraavan pelin pelaa Lukon paidassa, toivottavasti saa hyvän kesän alle eikä menisi kokonaan kuntouttamisessa. Nyt jo kahteen viime kauteen paha loukkaantuminen ja Lukkoon pitkä sopimus. VainLukkojutut.

  Tai odotetaan vielä viimeinen tuomio loukista.
   
 25. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sama täällä, oletin että taistelee 4-sentterin paikasta, mutta ottikin jo varhaisessa vaiheessa vakipaikan kokoonpanossa ja sittemmin jopa tulosyksikössä. Tehnyt tällä kaudella enemmän pisteitä Liigassa kuin viime kaudella Mestiksessä. Claireaux on monipuolinen pelaaja, jota voi peluuttaa melkein missä kentässä tahansa.