Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lukko kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Peery, 26.10.2016 klo 11.30.

 1. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Tuo Ilomäki ykkösessä pistää pahasti silmään. Muutenkin tuolla rosterilla taistellaan max säälipaikasta ensi kaudella.
   
 2. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei tuo ketjujen numerointi välttämättä niin tärkeää olisi. Ennemmin olisi kolme hyvään tuloksentekoon pystyvää ketjua kuin yksi superketju ja loput selviytyy parhaansa mukaan. Hyökkäyksestä lähtijöinä on Gags, Saarela, Lähteenmäki, Pitkänen ja Kangasmäki, joten luulisi tulevan joku hankinta Keränen-X-Ilomäki kombinaation lisäksikin.

  Muutenkin aika rajua sanoa olevan max säälipaikan tasoinen nippu, tämän kauden pörssivitonenkin kakkosketjussa. Muutoinkin tuo kakkosketjuksi hahmoteltu koostumus oli mutulla jopa yksi sarjan tehokkaimmista, kun Gagsin lähdön jälkeen lyötiin yhteen.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  @Ratikka ei tuo rosteri päätä huimaa, eikä Ilomäki välttämättä ole ykkösessä, mutta tuota enempää ei ole varmoja huhuja liikkeellä ja niitä käsittääkseni kysyttiin. Toki tuohon olisi voinut lisätä Salmisen, Bertranditn ja Haatajan, mutta eipä noista taida kukaan olla realismia, vaikka ainakin yhdelle noista olisi tarvetta.

  Lisäksi Lukon budjetista on n. 20-25 pinnaa kiinni sellaisissa kavereissa kuin Tukonen, Liedes, Riikola, Antonen, Väyrynen ja jos/kun tuohon lyödään päälle vielä valmiiksi loukkaantunut Marttinen, niin hyvin on taas rahaa palanut pelaajiin jotka eivät pysty pelaamaan tai eivät mahdu kokoonpanoon.

  Eli tekemistä riittää joukkueen kokoamisesta vastaaville. Oma mutu on sellainen, että ensi kausi katsellaan/kasvatetaan/kasataan joukkuetta tulevaisuudelle ja kaikki menestys puoliväleristä ylöspäin on plussaa kaikille muille paitsi meille kannattajille.
   
 4. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Rajalan mukaan sentteri, laituri, pakki ja kakkosmaalivahti hankitaan vielä. Siis Keräsen, Ilomäen ja Marttisen lisäksi. Tuosta @#16 rosterista ainakin tuo laituri puuttui.

  Keränen - X - X
  Vahalahti - Tiivola - Koivisto
  Niemelä - Ilomäki - Tukonen
  Suuronen - Friberg - Claireaux
  Liedes - Koivistoinen - Antonen
  Vidgren, Väyrynen jne.

  Ahonen - Niskala
  Marttinen - X
  Sevänen - Riikola
  Suistio, Mäkinen jne.

  Kähkönen
  X
  Lehtinen
   
 5. Madfexx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Tampereen paikallisosasto)
  Lainaus:
  Sanoiko Rajala sitä, että tuo sentteri ja laituri tulevat ykköskenttään? Jos ei, niin nuo X:thän voivat olla yhtälailla vaikka neloskentässä.
   
 6. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Lainaus:
  Juu ei ollut tarkoitus sinun huhuja kritisoida, vaan tuota tulevaa rosteria. Jos Ilomäen ja Keräsen lisäksi saadaan tulosyksikön laituri ja sentteri höystettynä kovalla pakilla, alkaa rosteri näyttämään jo oikeahkolta.
   
 7. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Ei sanonut. Mutta kuulemani perusteella sentteriä ja pakkia etsitää "kriittisille paikoille" (toisin sanoen ykkössentteri ja kärkipakki). Laiturista ei tietoa, mutta todennäköisesti sellainen yleisjamppa 1-3 ketjuun.
   
 8. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Jani Siekkiselle tehty 1+2 vuotinen sopimus. Sameli Ventelä puolestaan ei jatka Lukossa. Lukko tarjosi jatkoa, mutta Ventelä päätti lähteä. Näin ollen Lukko joutuu etsimään uuden jämäpakin. Lukko ei onnistunut edes Niklas Nevalaista houkuttelemaan Lukkoon, vaikka Vanhatalolla oli ainakin vuosi sitten kovat puheet, että kyseinen herra aloittaa Liigauransa Raumalla. Jos tämän tason janarit alkavat jo sanomaan "ei kiitos" Lukolle niin ehkä nykyisen pelaajakoordinaattorin olisi aika astua sivuun.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Juu jos Ventelälläkin on varaa kieltäytyä tarjotusta sopimuksesta niin kyllähän se hiljaiseksi vetää. Niinkuin sekin että Ventelälle ylipäätänsä on jatkoa tarjottu.

  Eikös jätkät muuten palanneet tänään harjoituksiin?
   
 10. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Eiköhän Ventelä hae isompaa roolia muualta.

  Tänään on salille palattu ja varmasti on uusia miehiä mukana, mutta edes Kiekkoareena ei tuo niitä ulos ennen kuin Valmennus ja kaikki tuodaan ulos.

  Ja mitä tulee jämäpakkeihin niin katsokaas Pekka Virran vaomennus filosofiaa. Omat junnut edellä niin miksi ostella kun sielta junnuista voidaan nostaa
   
 11. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Itse sain käsityksen, että kun Ventelän optio purettiin, Lukko tarjosi varmaankin reilusti heikompaa sopimusta. Ei ole minkään tason menetys tämä jannu, oli kaikissa pelaamissaan liigaotteluissa täysin paska.

  Kuka on Niklas Nevalainen?
   
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ässien kasvatti, viisi edellistä kautta Amerikan kultamaassa, ja siellä neljä vuotta yliopistosarjassa, pelannut pikkuinen puolustaja. Treenasi muistaakseni viime kesänä Lukon kanssa, ja ensi kaudella pelaa Sportissa.
   
 13. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Okei. Miksi joku porilainen olisi pitänyt saada Lukkoon?
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sitä ei tiedä pirukaan.
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tekisi mieli sanoa tähän että koska Juha Vuori...

  Ja varmaan Nevalainen tuolla menisi mäkisten ja riikoloiden jatkeena ihan hyvinkin, tai jopa paremmin.
   
 16. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos nyt saataisiin ensin ne isot kalat katiskaan ja ihmetellään sitten "ynnämuiden" kohtaloa. Ei kannata vetää ranteita vielä auki, kun ei ole mitään uutisoitukaan. Pelaajat liikkuvat sinne missä eniten maksetaan, missä parhaiten kehittyy, tai missä on eniten jääkiekon ohella piparia tarjolla. Ihan normi meininki nuorilla miehillä.

  Lukon kausi oli niin kurainen paskaläjä kaikkineen, että mikään ei yllätä enää. Ei edes isompi kurainen paskaläjä. Itse organisaatiosta sen verran, että tällä hetkellä johdon toiminta noin muuten vaikuttaa BB-talon ja Johanna Tukiaisen väliltä.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Onko tietoa milloin on Lukon "massiivinen"? Eli tiedotustilaisuus ensi kauden uusista pelaajista.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Varmaan joskus Kesäkuun alussa kun Virran Peksi on selvinnyt mestaruus juhlista... *hymiö*
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Niinno, mestaruuskrapula voi hyvinkin kestää kauden pari. Lukon kannalta olisi toivottavaa, että Tappara ottaa omansa.
   
 20. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Jyri Marttinen pyörinyt tänään Lukon pukukopilla ilman keppejä.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Marttinen ottaa vielä uran ehtoopuolella löysät rahat pois. Saapa nähdä liittyykö lukuisien pelaajien joukkoon, joille siirto Ässistä Lukkoon tarkoitti isoa takapakkia uralla. Harva on onnistunut noin päin, toisinpäin onnistuneita on sentään muutamia (mm. Raanta ja Elo)
   
 22. Ministeri Jäsen

  Lainaus:
  Muutamia, eli kaksi. Miten olisi Heinänen ja Tähtinen?
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lönnberg, Saarikoski, Miikkulainen, Tähtinen, Heinänen... Ei nuo ihan paskoja Lukosssa olleet ja tuskinpa Marttinenkaan tulee huono olemaan, vaikka odotukset täällä pakkaa olemaan ylimitoitetut. Lähteenmäki ja Langkow osuvat sinne johonkin välimaastoon ja suurinpiirtein loput suoraan Ässistä tulleet olisivatkin sitten saaneet jättää tulematta.
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lönnberg kolmantena, Saarikoski neljäntenä ja kyllähän Miikkulainenkin ihan kohtalaisesti pelasi kovassa joukkueessa kolmospakkiparissa.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kunnollisia supernousuja eivät ole urallaan tehneet kuin Raanta ja Elo, varsinkin jos ajatellaan viimeisen 10v ajalta eikä mennä minnekään menneisyyteen. Hienoa jos Marttinen nostaa tasoaan parilla pykälällä, silloin puhutaankin jo KHL/NHL tasosta.