Lukko kaudella 2012-2013, Dufvan ensimmäinen

  • 756 233
  • 2 631

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Saas nähdä vieläkö tuleva viikko Raumalla pystytään olemaan ilman paniikkihankintoja.Kärpät,Hifk ja Blues ovat tämän päivän Lukolle tosi kova mittari joten tuleva viikko pisteiden valossa valitettavasti näytää surkealta.

Toiset puhuvat paniikkihankinnoista, toiset vaittavat Dufvan olevan NHL-apuja vastaan, kolmannet vaativat ehdottomasti uusia pelaajia ja jotkut jopa listaavat sopivia nimia. Ei nayta kovin hyvin menevan yksiin kannattajien toiveet ja arvailut siita, mita pitaisi tehda.

No, Lukon paattajat paattavat ja me sitten nahdaan, mita tapahtuu. Mutta ehka taman viikon kolme pelia viela pitaa tutkailla tilannetta mihin suunta Lukon kurssi kaantyy.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Dufva on selvästi yrittänyt päivittää pelityyliään nykypeliä vastaavaksi. Pelkällä pystysuunnan jääkiekolla kun ei enää pärjää, minkä Dufva on huomannut jo aikaisemmin. Nuo kiekkokontrolli elementit vaan eivät toimi Lukon pelissä ollenkaan. Olisiko sitten parasta palata pelkkään pystysuunnan jääkiekkoon?

Tässähän tämä on hyvin kiteytettynä.

Kaikesta Lukon pelaamisesta paistaa läpi se, että Lukko ei ole sinut pelitapansa kanssa. Dufva on aina ollut pystysuunnan lätkän valmentaja, mutta peli on kehittynyt eteenpäin. Siksi Dufva tarkkaili jo viime mm-kisoissa studiossa Leijonien ja Jalosen kiekkokontrolli peliä. Pyrkien tietysti itse oppimaan siinä samalla. Eli varmasta Dufvan ajatus kauteen lähdettäessä on ollut tämä: Säilytetään tuttu ja turvallinen pystysuunnan peli taustalla, mutta tuodaan siihen kiekkokontrollin elementtejä mukaan.

Ainut huonopuoli on se, että Dufva ei taida oikein osata opettaa tällaista peliä pelaajilleen. Siksi Lukon peli on yhtä sekamelskaa, jossa yritetään periaatteessa pelata kiekon kanssa, mutta ei kuitenkaan lopulta tehdä näin. Siksi itse myös uskon, että Dufva heivaa Meidän pelin niksit pois Lukon pelistä, ja siirtyy taas täysin tuttuun ja turvalliseen pystysuunnan peliin. Eli karvataan kovaa, vedetään keikkoa päätyyn ja perään, ei lähdetä viivellä ja hyökätään vähemmän organisoidusti.

En toki väitä, että kaikki Lukon huonot tulokset johtuisivat täysin Lukon pelitavan toimimattomuudesta, mutta kyllä se yksi syy tähän ahdinkoon on. Ja toisaalta, mikäs ihme se onkaan? Mikäli olet lähes koko ikäsi valmentanut ja opettanut yhtä pelityyliä, ei muutos toiseen varmasti ole helppo.
 

Kröni

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos sallitte niin muutama kommentti Lukosta ja Dufvasta näin JYP-fanin näkökulmasta. Jo ennen kauden alkua ihmettelin Lukon kokoonpanoa enkä löytänyt siitä moniakaan samoja elementtejä kuin RD:n JYP-aikana. Poikkeuksena tietenkin maalivahtiosasto ja ainakin jokseenkin työteliäs haalariosasto. Lisäksi RD on työstämässä Jasusta mitä ilmeisimmin uutta JP Hytöstä antamalla hänelle reilusti vastuuta. Hieno juttu.

En tiedä Rauman kaukalon mitoista mutta Jyväskylässä Dufvan puolustuspeliä tuki pieni kaukalo: isot pakit pääsivät helposti kiinni vastustajiin kulmissa ja vetojen eteen saatiin usein mailaa väliin. Kotona päästettyjen maalien keskiarvo olikin välillä käsittämätön (kaudella 10-11 30 pelissä päästettyjä maaleja 37!).

Isoissa kaukaloissa puolustaminen ei ollut JYPillä yhtä aukotonta. Esimerkiksi Turun lentokentällä vastustajan röyhkeä hyökkäyspelitapa ja pakkien pyörityksen aikana sekoitti välillä merkkaukset pahanpäiväisesti. Etenkin vieraskaukaloissa maalivahtipelin merkitys korostui.

Järjestään kokoonpanon puolustajat olivat isokokoisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Lukon puolustus on tähän verrattuna huomattavasti pienikokoisempi, joten Dufvan suunnitelmia täytyy kyllä ihmetellä.

Lukon tämän kauden pelejä en ole nähnyt mutta onko Dufva todellakin muuttanut jääkiekkonäkemystään niin paljon, että vanhojen prinsiippien varaan ei voi enää nojata? Joka tapauksessa mielenkiintoista seurata miten Lukon seuraavat viikot Dufvan johdolla sujuvat.
 

senilix

Jäsen
Kopioin tähän nimimerkki IRI:n kirjoituksen, sen Lukkoa koskevan osan, Lukkomanian puolelta ilman tekijän lupaa, joka suotaneen anteeksi. Aika pitkälle sama kuin minun ajatukseni, poikkeuksellisen hyvin kirjoitettu.

"No niin, avataanpas omakin sanainen arkku tämän kauden osalta.

Kyllä, tietyt pelaajat ovat alisuorittaneet. Kyllä, tietyt pelaajat ovat tehneet karmeita henkilökohtaisia virheitä, jotka ovat syöneet mahdollisuuksia voittaa pelejä. Silti, Lukon suurin ongelma ei ole Ryan Caldwell. Lukon suurin ongelma ei ole Matt Generous. Lukon suurin ongelma ei ole Justin Azevedo. Eikä kukaan muukaan yksittäinen pelaaja, vaikka useammassa suunnassa huudellaankin jo tiettyjä pelaajia ns. hiuksista vittuun ja parempia pelaajia tilalle. Uskokaa tai älkää, tuo joukkue ei ole niin huono, mitä tulokset tällä hetkellä osoittavat. Tilanne ei yhdestä tai kahdesta uudesta pelaajasta muutu miksikään.

Suurin ongelma on se, että joukkueen pelitapa, taktiikka, pelikirja tai miksi sitä nyt halutaan kutsuakin, on aika pahasti hakusessa. Ei yksikään sellainen pelaaja, joka on jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan suhteellisen hyvällä tasolla liigassa muutu yhdessä kesässä sysipaskaksi. Ei Rauman vesi niin paskaa ole, vaikka siinä jotakin vikaa onkin.

Vaikka itseäni kuinka vituttaa pelikirjojen ylikorostaminen, niin se peruspelitapa on kuitenkin se selkäranka, johon pelaajan pitää pystyätukeutumaan. Tällä hetkellä omaan silmään näyttää siltä, että paketti on aika pahasti levällään sekä kiekollisessa että kiekottomassa pelissä. Tässä kohtaa katse kääntyy valmennukseen. Tässä on nyt seuraavanlaatuisia vaihtoehtoja. Joko pelitavan suunnittelu tai toteutus on mennyt pieleen. On hyvin mahdollista, että pelitapa on OK, mutta pelaajat eivät pysty toteuttamaan sitä suunnitellulla tavalla, jolloin ongelma on systeemin jalkauttamisesta ja katse kääntyy suoraan valmennukseen. Tällöin viestinnässä on vikaa. Yhtä mahdollista on se, että pelitapa on poskellaan ja sen toteuttaminen on käytännössä mahdotonta. Niin tai näin, tällä hetkellä pelaajien toiminta ei tule selkäytimestä ja mahdollisista toimintamalleista on melko pettämättömästi pystytty valitsemaan se väärä.

Kyllä, pelaajat ovat tehneet virheitä, mutta itse näen ne enemmän oireena jostakin. Selkeät virheet ovat seurausta siitä, että ei ole osattu valita oikeaa vaihtoehtoa. Tällöin valmennuksen viesti ei ole mennyt perille. Tuli mieleen sellainenkin juttu, että onko valmennus RD etunenässä ottanut turhankin kunnianhimoisen tavoitteen pelisysteemin kehittämisessä? Jos RD on ottanut turhan ison askeleen pois omalta mukavuusalueeltaan ja on itsekin hieman epävarma siitä, ollaanko oikealla tiellä? Jos valmennus on epävarma, pelaajat haistavat sen aivan varmasti. Jos valmennus ei luota tekemiseensä sataprosenttisesti, miten pelaajat voisivat luottaa siihen?

Jos tähän nyt hommataan paniikkihankintana pari uutta pelaajaa, en usko homman muuttuvan yhtään mihinkään. Korkeintaan sekoavan pahemmin. En pidä Lukon materiaalia huippuhyvänä, mutta ihan kohtuullisen hyvänä kuitenkin. Tuolla ryhmälläkin pitää pystyä parempaan suoritukseen. Ensin pitää saada nykyinen joukkue toteuttamaan haluttua pelitapaa sataprosenttisesti. Sen jälkeen on syytä katsoa, pitääkö palikoita vaihtaa. Ja se valmennuksen asia. Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Dufva on toistaiseksi epäonnistunut siinä, mitä on pidetty hänen vahvuutenaan eli pelisysteemin organisoimisessa. Tai ainakin siltä näyttää.

Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja ja eri tahoilta vaaditaan aika paljon kärsivällisyyttä. Niin valmennukselta, pelaajilta, kannattajilta ja erityisesti seurajohdolta. Veikkaan, että RD on valmentajauransa suurimman haasteen edessä. Pitäisi uusiutua ja samalla viestittää kaikille sidosryhmille, että luottoa omaan tekemiseen riittää ja ollaan varmoja, että ollaan oikealla tiellä. Itse ajattelin kaikessa rauhassa katsoa vielä muutaman kierroksen ajan sitä, miten joukkueen pelaaminen kehittyy. Tällä hetkellä se on melkoista sekametelisoppaa."


Piti tuohon lisätä vielä oma kommenttini, mutta jäi pois.
Täällä Raumalla on perinteisesti lähdetty pelaajakaupoille aina kun homma ei ole toiminut. Ihan riippumatta toimimattomuuden syystä. Tätä ovat vaatineet fanit, valmennus, seuran johto... Näin on ollut helppo osoittaa, että tilanteeseen reagoidaan ja asioita yritetään korjata. Me kaikki tiedämme näiden ostosmatkojen tulokset.

Saas nähdä, miten tällä kaudella käy.
 
Viimeksi muokattu:

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuota samaa kuin senilix ja IRI raapustelivat yritin eilen kiukkuspäissäni kirjoitella. Paketti kasaan ja katotaan mitä siihen tarvitaan lisää. Ei siitä ole mitään hyötyä jos otetaan pari seppää sotkemaan ja olemaan yhtä pyörällä päästä kuin nykyiset pelurit.
 

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän vielä malttia

Paljon on tullut porua Lukon palstoille ja ehkä vähän syystäkin. Itse lähtisin kuitenkin kelaamaan huonoa alkua käymällä läpi otteluohjelmaa. Kuinka usein vieraspeleistä Kalpaa ja Jyppiä vastaan on pisteitä haettu? Ihan intuitiolla (en siis tilastoja lukemalla) sanoisin, että vähän on näiltä joukkueilta käyty pisteitä ryöväämässä. Ässä-pelit nyt ovat aina arvaamattomia niin kotona kuin vieraissakin eikä HPK:kaan nyt niin helppo ole ollut. Sitten kun tähdet ovat huonossa asennossa niin voi käydä niin kuin nyt on käynyt eli pisteitä vain se vaivainen yksi.

Totta kai sen onnen on pian käännyttävä. Muuten alkaa paniikki häämöttää.
Pian kai joku jo väittää, ettei tuurilla ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa, mutta tästä nimenomaan olen eri mieltä ja muistelen jääräpäisesti niitä HPK- ja Ässä-pelien tolppalaukauksia ja väitän, että ne sisään niin pisteitä voisi olla vaikka kuusi.

Jos ei pisteitä parin viikon aikana ala olla noin 1/peli , niin täytyy ruveta haikailemaan niitä Uraman ajan kauden aloituksia, jotka kaikki olivat selkeästi numerollisesti tämänkertaista parempia.
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
Kopioin tähän nimimerkki IRI:n kirjoituksen, sen Lukkoa koskevan osan, Lukkomanian puolelta ilman tekijän lupaa, joka suotaneen anteeksi. Aika pitkälle sama kuin minun ajatukseni, poikkeuksellisen hyvin kirjoitettu.
Suodaan anteeksi. Vapaasti lainattavissa :).
Piti tuohon lisätä vielä oma kommenttini, mutta jäi pois.
Täällä Raumalla on perinteisesti lähdetty pelaajakaupoille aina kun homma ei ole toiminut. Ihan riippumatta toimimattomuuden syystä. Tätä ovat vaatineet fanit, valmennus, seuran johto... Näin on ollut helppo osoittaa, että tilanteeseen reagoidaan ja asioita yritetään korjata. Me kaikki tiedämme näiden ostosmatkojen tulokset.
Itse asiassa sellainen juttu jäi tuosta tekstistä epähuomiossa pois, että kyllä, parin hyvän pelaajan hankkiminen saattaisi muuttaa tilannetta sen verran, että pisteitä alkaisi tulla. Se ei tosin muuttaisi perusongelmaa minnekään ja totuus kaikessa karuudessaan paljastuisi vasta kauden myöhäisemmässä vaiheessa. Melko lailla kuin keskinkertaista heikomman yleislääkärin toiminta tapauksessa, jossa potilas on kuumeillut kolme kuukautta. Määrätään kuumetta alentavaa lääkettä ja saadaan oireet pois vaivautumatta selvittämään oireiden aiheuttajaa.

On toki mahdollista, että pari uutta pelaajaa onnistuessaan toisivat tietyllä tavalla työrauhan, jolloin olisi helpompi saada peli loksahtamaan jengoilleen. Sitten voidaankin ryhtyä kinaamaan siitä, että loksahtiko peli kohdalleen uusien pelaajien ansiosta vai heistä huolimatta. Kumpi oli ennen, muna vai kana?

Eräs suuri ajattelija on joskus lausunut seuraavaa: Silloin, kun on vaikeeta, ei oo helppoo.
 

luimuri

Jäsen
Näyttäisi tällä hetkellä siltä, että valmennus ja johto ovat epäonnistuneet lähes täysin sekä joukkueen rakentamisessa että peluutuksessa.
Kukaan hankinnoista ei ole ollut vahvistus joukkueelle ja ainoastaan Riska on hoitanut leiviskänsä suht hyvin ja häntäkin peluutetaan väärässä roolissa. Sen lisäksi Ilomäki, joka on kiekollinen pelaaja, ei saa edes mahdollisuutta siinä roolissa, jossa hän tietääkseni olisi paras. Miksi ihmeessä Dufva edes hankki hänet?
Peluutuksessa ihmettelen sitä, että miksi Caldwell ja varsinkin jäte-Generous saavat illasta toiseen pelata vaikka taso on erittäin huono. Rantanen istuu katsomossa eikä saa edes mahdollisuutta. Luulin Dufvan olevan valmentaja, joka ei nimiä selässä katso vaan peluuttaa taistelevia ja parhaita pelaajia, mutta näin ei näytä olevan.
Lukon ykkössentteristä en viitsi edes sanoa mitään.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaa mieltä nimimerkki luimurin kanssa. Lukon uudet pelaajat ovat pettäneet lähes täysin vanhojen lisäksi. Riska ja Kovanen ovat olleet ihan ok, mutta muut ovat olleet pettymyksiä.

Esimerkiksi Koskenkorva on ollut täysi turhake, eikä kyseessä varmasti ole halpa pelaaja. Galdwell on flegu, eikä Azevedosta voi hirveästi hyvää sanoa. Pitää myös muistuttaa, että vaikka Lukon johtoa on aina kiva syyttää, niin Dufva on suurilta osin nämä pelaajat Lukkoon halunnut. Hän on joukkuetta rakentanut haluamansa laiseksi.

Ja tosiaan, miksei Rantasta voi ottaa sinne kokoonpanoon? Itse haluiasin ehdottomasti nähdä Anssin jäällä. Ja Ilomäkeä on tosiaan peluutettu nelosessa, vaikka kaikki tietävät, että hänen kuuluisi pelata kiekollisessa roolissa ylemmissä ketjuissa.

Pelaajien lisäksi joukkueen pelitapa on lähinnä vitsi, mikäli sellaista edes on olemassa. Viisi tappiota ei paljon naurata ja jotain pitäisi pian tehdä. Dufva voisi nytten osoittaa, että on suuren palkkansa arvoinen. Kiitos.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä katseet kääntyy nyt Dufvan suuntaan. Peli on niin sekaisin, että pari uuttaa pelaajaa ei hommaa mihinkään muuta. Miehet olisi nyt saatava pelamaan, kuten nimi selässä velvoittaa. Tällä hetkellä Lukko alisuorittaa rosteriinsa nähden pahasti. Paperilla liigan paras maalivahti, melko nimekäs puolustus,keskiverto hyökkäys ja huipputason valmennus. Tällä pitäisi tulosta tulla. Vai onko niin ,että Dufva ei pysty mukautumaan nopeasti muuttuneen nykykiekon vaatimuksiin? Jos Dufva ei osaa valmentaa kiekkokontrollia, pitäisikö palkata Lukon valmennukseen joku joka hallitsee tämän osa-alueen? Dufva on selvästi huomannut, että nykyään pelkkä pystysuunnan jääkiekko ei tuo enää menestystä.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitää myös muistuttaa, että vaikka Lukon johtoa on aina kiva syyttää, niin Dufva on suurilta osin nämä pelaajat Lukkoon halunnut. Hän on joukkuetta rakentanut haluamansa laiseksi.

Juuri näin. Nyt ollaan ensimmäistä kertaa tilanteessa jossa ei voi syyttää Lukko johtoa. Tämä on RD:n rakentama joukkue.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onko muuten Tikkasen taso todella laskenut yhden kesän aikana noin paljon? Ennen oli liigan kärkipakkeja. Mitä on tapahtunut Bertrandille? Onko Laaksonen niin huono, ettei voi peluuttaa kuin 2.16 min ottelussa?

Eikö Lukolla riitä liigatason miehiä neljän ketjuun?

Yritän näillä vain herättää keskustelua myös siitä ,että voisiko vikaa olla muuallakin kuin siinä puuttuvassa "stamkosissa" ja "charassa"?

Pystyykö nykyinen lukko-valmennus repimään käytössä olevasta materiaalista mitään irti? Miksi niin moni pelajaa alisuorittaa?
 
Dufvalla on kokemusta siitä, miten kauden alussa otetaan takkiin ottelusta toiseen ja sen jälkeen painetaan runkosarjan voittoon. En painaisi Lukko-fanina vielä paniikkinappulaa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Torstaina saatte avausvoiton Nordikselta. Voisin lyödä pääni pantiksi tämän puolesta. HIFK tulee niin satavarmasti rotsin napit auki sarjajumboa vastaan ja omissa kolisee. Etenkin nyt kun meidän jengi porhaltaa jo voittoputkessa.

Vaikka tuolla otteluseurannassa jo huutelin ja kirosin Lukkoa, niin kyllä itse aion kokeilla vielä kerran Lukon voittoa, jos ei tuu rahoja, niin sitten tyydyn toteamaan, ei teillä hyvin mene!

Pakko sanoa, että jotenkin ei tule yllätyksenä nuo Lukon suuret maalinteko ongelmat. Povailin niitä jo ennen kauden alkua, kuten varmasti moni muukin. Dufvan "pelikirja" höystettynä Lukon heikohkolla hyökkäyksellä, niin ei hyvää seuraa. Yhtä tai kahta ykköskorin hyökkääjää tuo teidän sapluuna huutaisi. Peräpää kyllä muotoutuu ajan kanssa kuntoon, kun Dufvan systeemit alkaa istumaan selkärankaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Dufvalla on kokemusta siitä, miten kauden alussa otetaan takkiin ottelusta toiseen ja sen jälkeen painetaan runkosarjan voittoon. En painaisi Lukko-fanina vielä paniikkinappulaa.
Kyllä, ja tätä on hyvä muistella kun sormi meinaa napille mennä. Eri asia on sitten voiko noin huonoilla pelaajilla runkosarjaa voittaa mitä Lukossa nyt on. JYPillähän oli silloin maalivahtiosastoa lukuunottamatta paljon parempi materiaali kuin Lukolla nyt.

Mutta katsellaan nyt. Ei se ehkä muuta tarttis kuin saada seuraavassa kotipelissä avauserään maalin tai kahden johtoasema. Jostain tuommoisesta joukkue voisi saada voittoon tarvittavaa uskoa ja latausta ja uskon että ensimmäisen voiton jälkeen helpottaa.

Lauantainahan nähtiin että vieraissa ei tähänkään "johdetaan eka erän jälkeen"-konstiin parane luottaa.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Dufva voi katsoa peiliin pelillisissä asioissa mutta turha miestä paskan joukkueen kokoamisesta on yksin syyttää. Vittu nää kulmissapyörijät ja muut vässykät on olleet Lukossa suojatöissä jo vuosia! Onko RD halunnut esim. Caldwellin Raumalle vai onko sille sanottu ettei me tähän hätään parempaakaan löydetä kun pelätään lentokoneita?!
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pystyykö nykyinen lukko-valmennus repimään käytössä olevasta materiaalista mitään irti? Miksi niin moni pelajaa alisuorittaa?

Itse uskon, että tähän pelaajien alisuorittamiseen on monta syytä. Esimerkiksi huono itseluottamus, väärät roolitukset, olematon pelitapa ja kilpailun puute peliajasta.

Selvä asia on, että tuosta materiaalista pitäisi saada paljon enemmän irti. Nytten Lukon valmennuksen pitäisikin keksi jotain tähän ahdinkoon. Materiaali ei ole liigan parhaimmistoa, mutta ei se kyllä tällaisiin peliesityksiin oikeuta. Mikäli vielä tulee kahdesta seuraavasta ottelusta turpaan, niin voidaankin sitten alkaa kunnolla spekuloimaan Dufvan tulevaisuudesta. Siihen asti ainakin minulla on vielä luottoa valmennukseen, mutta ei sekään luotto rajaton ole.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Dufva voi katsoa peiliin pelillisissä asioissa mutta turha miestä paskan joukkueen kokoamisesta on yksin syyttää. Vittu nää kulmissapyörijät ja muut vässykät on olleet Lukossa suojatöissä jo vuosia! Onko RD halunnut esim. Caldwellin Raumalle vai onko sille sanottu ettei me tähän hätään parempaakaan löydetä kun pelätään lentokoneita?!

RD on aivan varmasti halunnut Caldwellin ja Kovasen Raumalle. Caldwell tuli vielä try-outin kautta ja RD totesi, että huippumies jolle on syytä kirjoittaa loppuvuoden pahvi.

Älkää nyt hyvät ihmiset syyttäkö Lukko-johtoa kun ne on kerrankin tehnyt mitä Risto setä pyytää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä nyt alkaa jo pitkämielisemmänkin kannattajan mieleen tulla negatiivisia ajatuksia. Pitäiskö muuttaa Kööpenhaminaan ja ryhtyä kannattamaan Liverpoolia?
Pari päivää sitten kirjoitin, että tuurilla on suuri merkitys peliesityksiin, mutta kyllähän jääkiekko on myös todennäköisyyksien peli. Jos tarpeeksi hävitään aloituksia ja kaksinkamppailuja eikä saada avaussyöttöjä perille eikä saada aikaan kontrolloituja hyökkäyksiä ja menetetään kiekkoja, joista vastustaja pääsee vastahyökkäyksiin, niin kyllä peliä on mahdoton voittaa.
Olisko se Urama mitenkään saatavissa takaisin. Olihan hänen aikanaan sentään joskus tunne, että tämä peli voidaan voittaa. Nyt ei siitä tunteesta ei ole tarvinnut kärsiä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No ainakin Sami Vatasen, Jyrki Välivaaran, Olli Malmivaaran, Antti Pihlströmin, J-P Hytösen, Jani Tuppuraisen, Ossi Louhivaaran ja Eric Perrinin verran edellä.

Eli Lukolla ei ole mielestäsi tällä hetkellä odotusarvoltaan edes Malmivaaran tai Louhivaaran tasoisia pelaajia?
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
RD on aivan varmasti halunnut Caldwellin ja Kovasen Raumalle. Caldwell tuli vielä try-outin kautta ja RD totesi, että huippumies jolle on syytä kirjoittaa loppuvuoden pahvi.

Älkää nyt hyvät ihmiset syyttäkö Lukko-johtoa kun ne on kerrankin tehnyt mitä Risto setä pyytää.

Eli sulla on tarkempaa tietoa asiasta? On varmasti halunnut Caldwellin Lukkoon..?
Joo ei syytellä Lukon johtoa. Onko Lukolla yleensäkään johtoa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös