Lukko-HPK 5.1.2003 Rauma

  • 10 930
  • 108

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Viestin lähetti Sistis
Mutta sinulle myös sellainen kommentti, että ei siellä paikan päälläkään aina näe tilannetta siten, miten se oikeasti tapahtuu.

Tähän oli pakko vielä tarttua, anteeksi siitä :)

Eli tuon lausahduksesi perusteella voidaan laittaa epäilyksen varjo sekä "kaverisi" että myös "radioselostajasi" niskaan, eikö ;)
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti rellu
Ei hyvää päivää.... Tämä menee nyt hieman off-topic, mutta pakko sanoa, että tämä Eepi-kinastelu menee nyt ainakin täällä raumalaisille paikalla olleille 100-0. Sistis perustaa näkemyksensä Radiosta kuultuun ja nimimerkki Ossin kirjoitukseen, joka puolestaan perustuu Joksin selostuksen rivien väliin, Joksin ja Höntsyn (ketä lienevät) kertomaan :))). Ai niin, mutta onhan Sistis kerran Osiin tavannutkin eikä se ainakaan silloin puutä heinää puhunut :)) Hoo hoo ja heh heh...

Hahhaa ja hehhee.... arvasin jo, että joku neropatti lukee kommenttejani, kuin piru Raamattua, enkä ota tästä hernettä nenään. Jos luetun ymmärtäminen on kehnoa, niin olkoon. Turha ruveta väkisin paukuttamaan mielipidettä kalloon.

Erehdyin, sillä tulkitsin, että Ossi olisi ollut paikalla, mutta hänellä onkin näemmä myös pohjana sama lähde, kuin meikäläisellä, joten tästä pahoitteluni.

Ja se, mitä perustelin sillä että olen Ossin tavannut, on lähinnä se, että Ossi ei ole sellainen henkilö, joka puhuisi asioista paskaa. Eli siis, mikäli hänen kommenttinsa olisi tullut pelistä nähdystä asiasta, en epäilisi sitä ollenkaan. Tämä ei nyt toki päde, sillä myös Ossin kommentti on siis Joksin selostuksesta saatua.

Hee hee... ja sorry Ossi, jos jouduit meikäläisen väärinkäsityksen takia tähän keljuun väittelyrumbaan mukaan...

Ja edelleen, kuten Ossi jo sanoi, niin tuo tarkistetaan varmasti videolta vielä. Linjatuomari on kuitenkin raportoinut Siipolle ja tämä on passittanut Eepin ulos. Tämä tukee melkoisesti sitä, että kyseessä on ollut vakava rike, josta on rankaistu aiheellisesti. Odotetaan nyt kuitenkin päätöksiä virallisilta tarkkailijoilta.

Ja kuten ensimmäisen viestini teksti kuului:
Jos kerran linjuria pistetään suoraan päin taulua, niin ei siinä silloin ole muuta vaihtoehtoa.

Eli siis tämä tuomio on oikeudellinen, jos tuo lyönti pitää paikkaansa. Ja edelleen jos lyönti pitää paikkaansa, niin se kymmenen ottelua on mielestäni sopiva rangaistus.

Jos taasen todetaan, että Eepi ei ole lyönyt tuomaria, niin sitten that´s it. Ei pelikieltoa Eepille.

Minä en missään vaiheessa ole tuota pelikieltonäkemystäni perustanut tilanteeseen, jota en nähnyt. Olen vaan tarkoittanut sitä, että mikäli lyönti on tapahtunut ja Eepi todetaan syylliseksi, siitä on seurattava iso rangaistus. Tämä olkoon loppukaneettini, jos tämä ei jonkun kalloon vielä uppoa, niin olkoon, ei väkisin.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jännä, että näitä sattu Kerhon peleissä aika tiuhaan. Siis tällaisia puhetta aiheuttavaa toimintaa. Eikä tämä mikään syytös ollut, ihmettelinpä vain tietokoneen ruudulle viimeaikaisia tapahtumia
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Viestin lähetti rellu
Itse en nähnyt enkä kuunnellut ottelua. Varmaan selko tulee Eepi-tapaukseen kun asiasta jatkopäättävät katsovat oikein videonauhaa. Siitä varmaa näkyy kuka mitäkin teki ihan oikeesti eikä vain rivien välistä ja radioista rivien välistä katsottuna.

Nojoo, Raumalla peliä kuvataan vain yhdellä kameralla ja koska kiekko oli jo muualla niin tilanteesta tuskin löytyy videokuvaa.. noh, me näemme huomenna Rauma-tv:ltä tarttuiko filmille mitään..
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos Eepin tulikitaan loukanneen tuomarin fyysistä koskemattomuutta niin ehkäpä sääntöjen mukaan siitä jonkinlainen sanktio seuraa.

Mutta on sanottava kyseisten linjatuomarien olleen koko ottelun ajan muutenkin isojen miesten pelaamisen tiellä ja lähinnä vain häiritsemässä ottelutapahtumaa. B-pistealoituksissa lähes poikkeusetta ei puuttunut, kuin että poju olisi ottanut kairan esiin, porannut reiän ja sitten alkanut sen pilkkimisen. Kumma kun peliä yritetään nopeuttaa jollain viiden sekunnin säännöillä ja nämä penteleet kuitenkin aina nysväävät kiekkoa kätösissään ja vaihtavat aloittajia ennenkuin (keskus)hyökkääjä on kunnolla edes ovat ympyrään ehtinyt.

Ja sanompa vielä että sellaisia lampaita ei linjoilla tarvita jotka eivät muuta osaa kuin kieliä isommalle pässille, kuinka isopaha-Erik pääsi irti hänen käpälistään. Kautto vai mikä lie poitsun nimi ollut, vaihdapa harrastusta ja mene hiekkalaatikolle leikkimään. Kiekkokaukalo on sinulle pikkaisen liian vaativa paikka!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Äksönn
Tähän oli pakko vielä tarttua, anteeksi siitä :)

Eli tuon lausahduksesi perusteella voidaan laittaa epäilyksen varjo sekä "kaverisi" että myös "radioselostajasi" niskaan, eikö ;)

Periaatteessa voidaan. Tiedän, että Joksi on erittäin paljon kotiinpäin vetävä selostaja. Ossin niskaan ei voida heittää nyt mitään, sillä kuten selvisi, ei hän olekaan ollut paikalla, vaan seurannut peliä radiosta, kuten meikäläinenkin.

Kuitenkin, kuten sanoin, linjatuomari raportoi Siipolle ja tämä pisti sen jälkeen Eepin pihalle. Haiskahtaa aika pahasti sille, että lyönti on todella tapahtunut. Käsittääkseni kuitenkin selostajat ovat yleensä fyysisesti sellaisessa paikassa, että sieltä on erittäin hyvä näkyvyys kentälle - verrattuna erilaisiin katsomopaikkoihin, joista ei aina näe jokaista tapahtumaa, varsinkin kun keskivertokatsoja yleensä seuraa ensin kiekkoa ja vasta sitten viiveellä muuta actionia, jos sellaista syntyy kentällä.

Ja ota huomioon, että radioselostajani puhui samaa hänen kanssaan selostaneen henkilön kanssa. Eli heidän näkemyksensä olivat identtiset ja menivät melko hyvin samaan kuosiin linjatuomarin ja päätuomarin näkemysten kanssa.

Mutta rauhoitetaan nyt tilannetta ja odotetaan tuota kurinpitoelinten ratkaisua.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kysymys tuomareille

Kun täällä on joukossa runsaasti säännöt tuntevia tuomareita, niin esitän yhden kysymyksen: Saako linjatuomari käydä pelaajaan kiinni pelin ollessa kesken eli ennen vihellystä?
Mitä pelaaja voi tehdä jos omaan päähän on tulossa hyökkäys ja "lipputanko" pitää takaapäin kiinni? Eiköhän itsensä irrottaminen kuulu jokaisen perusoikeuksiin? En nähnyt tarkkaan tilanneta, mutta Eepi kävi tilanteessa todella kuumana ja ihmettelin, että mitä helvettiä siellä tapahtuu.

Ei kauheasti sinänsä vituta tulos, mutta jos Eepiä rankaistaan syyttä, niin se onkin sitten pahempi juttu.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Hämeen viihdyttävintä kiekkoa... my ass. Olipas sellaista kahvaa koko peli ettei sitä olisi saatanakaan katsonut hyvillä mielin. En olisi uskonut, että Kerhokin tuollaista peliä... noh, ei ollut Lukonkaan peli mitään hienoa todellakaan, mutta sympatiapisteet H:linnan suuntaan menivät tästä taloudesta. Käytän karkeaa sanaa vitutukseni purkamiseen: ämmäjoukkue. Helpotti...

Tuomaritoiminta oli sitä itseään ja sitä on kenenkään sellaisen, kuka ei paikalla ollut, aivan turha kommentoida.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No juu. Uusimpien tietojen mukaan Hämäläinen olisi työntänyt linjamiehen sivuun, muuta linjamies ei edes ollut kaiketi väittänytkään. Mistään lyömisestä ei ole kyse.

Ottelurangaistus Eepille, niin sanovat säännöt jos tuomarin koskemattomuutta on loukattu, ja tässä niin on kai tapahtunut. Pelin hengen mukaista ei sen sijaan ole se, että tuomari roikkuu pelaajan rinnuksissa samaan aikaan kun peli on koko ajan käynnissä ja estää näin pelaajaa osallistumasta peliin.

Mutta, koska Eepi lensi pihalle, tulee hänelle ainakin yhden ottelun pelikielto. Pidempää rangaistusta ei ole edes odotettavissa, sen suuntaisia olivat linjatuomari Kauton mietteet asiasta Uuden Rauman Lankin takaa-sivulla.

Ja HPK:han se on tähän Hämäläisen ulosajoon se vähiten syyllinen osapuoli. Se kannattaa pitää mielessä, vaikka HPK:n fanit Eepin ulosajoa kovasti puolustelevatkin. Niin tietysti minäkin tekisin päinvastaisessa tilanteessa, kun vastustajan yksi tärkeimmistä pelaajista ajetaan ulos kaksi minuuttia ennen loppua.

Linkki Lankin takaa-sivun peliselostukseen: http://www.uusirauma.fi/index.phtml...=7&juttu=4577&ref=3e18726fad593&arkistoitu=ei
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
RaLu ehti ensin. Nimittäin kysymään asian, jota olin pohtimassa. Pidättelin kuitenkin kysymystäni, koska se olisi perustunut täältä luettuihin kuvauksiin tapahtumista :). MUTTA otetaanpa asia teoreettisesti tätä ketjun ottelua ajattelematta: voiko tuomari tosiaan pelin käynnissä ollen riippua kiinni pelaajassa estämättä tätä pelaamasta? Yleensähän tuomarit käyvät pukareihin kiinni aikaisintaa yhtä aikaa vihellyksen kanssa tai sen jälkeen, eikö?

Jos palataan sitten vielä tämän tapauksen tulkintaa ja oletetaan, kuten Roku (?) epäili, ettei hallin videosta saa "todisteita", niin miten sitten jatkotuomioista päätetään? Onko erotuomaritarkkailija ratkaisuasemassa? Minkälaisessa tilanteessa kuullaa muutakin osapuolta kuin tuomaristoa?
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Lainaan uutta raumaa, "HPK:n Jyrki Louhi veti häntä(eepiä) takaa rajusti päähän.", eihän tuohon voi muuta sanoa kuin että neiti mikä neiti. Etsikää ensi peliin se hame mukaan, veikkaan että sopisi kuin nenä ottaan.
Eikä kaveri saa edes rangaistusta, vaan eepi pelirangaistuksen. Kuulostaa absurdilta ja lähinnä totaaliselta pelleilyltä.

Lisäksi huvittaa se, että jossain viestissä puhuttiin eepin lyöneen linjuria suoraan puhelimeen, niin ne vaan ne ylijumalat peliä seuraavat :D

ensi peliin lasit mukaan ja pullo lasolia, pysyy linssit tässä pakkasessa avoimina.
 

Zeke

Jäsen
NÄIN SE MENI!!

No niin, jos minäkin nyt kerron näkemykseni case-eepistä, koska satuin seuraamaan koko tilanteen alusta loppuun, ja yritän olla mielipiteineni nyt puolueeton:

Eepi on tulossa vaihtoon ja liukuu kaukalon reunaa pitkin HPK:n vaihtoaition edestä kohti Lukon aition ovea. Samaan aikaan Louhi on tulossa suoraan keskeltä kenttää omaan aitioonsa ja miehet osuvat toistensa linjoille HPK:n aition oven kohdalla. Törmäys nyt ei ole mitenkään raju, mutta Eepi kuitenkin hieman tönäisee Louhea, ikäänkuin "poika pois tieltä". Siitä Louhi suivaantuu, ja tönäisee Eepiä niin että Eepi kaatuu. Eepi "singahtaa" ylös ja lahtee vihaisesti kohti Louhea. Etäisyyttä on noin kolme metriä. Linjamies on kuitenkin paikalla ja nappaa Eepin syleilyynsä ennen kuin Eepi ehtii Louhen luo ja herrat ilmeisesti vielä huutelevat toisilleen jotain. Louhi kääntyy ja lähtee vaihtoon päin. Linjuri pitää edelleen Eepiä syleilyssään. Ja HPK tulee hyökkäykseen, jolloin Eepi kaksin käsin tönäisee tuomaria rinnasta, jotta pääsee irti. Peli jatkuu.

On aika vaikea sanoa, oliko Eepin irrottautuminen tönäisy vai lyönti, mutta MINUN mielestäni kuitenkin "nopea tönäisy", ja koska tilanne oli se, että HPK oli tulossa hyökkäykseen, niin ehkä Eepin riuhtaisu oli liian raju, kun nopeasti yritti irti, mutta tahallisesti hän ei kuitenkaan MISSÄÄN TAPAUKSESSA tuomaria lyönyt. Itse ajattelin heti, että, "ottipas Eepi nyt vähän turhan rajusti tuon irtiriuhtaisun", mutta kyllä vakavasti sanottuna puheet kymmenen matsin huilista on täysin järjettömiä.

Tilanne siis lähti siitä kun törmätessään Eepi tönäisi Louhea ja Louhi tönäisi kovempaa takaisin. EI siis mistään sellaisesta että "Louhi lyö tuhannen pelin äijää nyrkillä niskaan."

Näin se siis meni, ja tämä on totuus, jonka omin silmin näin seuratessani KOKO tapausta alusta loppuun, noin kahdenkymmenen metrin päästä.


Jaa niin, Kronin kotidebyytti: Se äijä on SAIRAAN hyvä !! Nyt on kyllä Lukolla sellanen pelimies, että oksat pois. Jos toinen matsi kahdeksaan kuukauteen on näin hyvä, niin Kron ei ole vain Lukon kaikkien aikojen paras ulkomaalainen, vaan lähellä jopa koko liigan parasta !!! Lukko pleijareihin, ja Kronille viiden vuoden sopimus.....
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ookoo, tässä oli nyt ensimmäinen tuomarin näkemys tilanteesta. Eli siis, tuo 'päin pläsiä' lyönti ei siis pitäisi paikkaansa. Lisäksi tuomari olisi siis tehnyt selkeästi virheen mennessään väliin pelin ollessa käynnissä. Joka tapauksessa Hämäläisen ulosajo oli sääntöjen mukainen, kuten myös tässäkin on tullut todetuksi. Tuomari on myös selkeästi tehnyt virheen jättäessään Louhen rangaistuksen viheltämättä...

Odotetaan Urkkaruutua, jos sieltä vaikkapa saisi jonkin sortin teevee-kuvaa ottelusta...


edit: Ja kyllä, asioiden näin ollessa en vaadi sitä kymmenen ottelun pelikieltoa. Tönäisy ei ole lyönti.
 
Viimeksi muokattu:

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Nonnii..eikähän tästä asiasta väittely voida jo lopettaa.. Eepi siis TÖNÄISI Kauppia, kun tämä roikkui Eepissä kiinni kesken pelin.. ikävä juttu jos tuollaisesta virheestä tulee jatkoseuraamuksia.. Louhi the chicken..
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Pronger
Tämä tarkoitti tänään sitä, että kun lukko teki kaikkensa saadakseen tasoituksen, niin HPK roikkui ja esti lukkolaisia surutta ja se sallittiin. "Linja" tosiaan sama, mutta se linja suosi HPK:ta selkeästi. Miksi lukko lähtisi kahvaamaan ja roikkumaan vastustajassa, kun se pitäisi tehdä maali?!?
Jos tilanne olisi ollut toisin päin, niin eikö Lukko silloin olisi hyötynyt, ja kukaan täällä ei itkisi (<--- tuohan on Jatkoajan virallinen termi oman mielipiteen julkituomiselle)? Lukollahan olisi ollut aivan samanlainen mahdollisuus tehdä ensimmäinen maali. Se on surullista ja valitettavaa, että SM-liigan linja on tämä, mutta luuletteko ettei HPK olisi siitä kärsinyt? Ainahan jompi kumpi joukkue hyötyy tuomarilinjasta, mutta minun mielestäni on kiitettävää ja erittäin harvinaista tässä liigassa, että linja pysyy samana läpi ottelun ja on kaikille sama. En tiedä onko näin käynyt, mutta jos, niin pointsit Siipolle.

Niin tosiaan, ämmäjoukkue, kahvaa, mailanmittaajia, tuomareille itkijöitä. Aivan sama, meistä on kivaa olla parhaita, vaikka muut eivät siitä pidäkään. Ja häviävät vielä ämmille niin kuin pojat. On se niin kunniakasta...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Roku
No juu. Uusimpien tietojen mukaan Hämäläinen olisi työntänyt linjamiehen sivuun, muuta linjamies ei edes ollut kaiketi väittänytkään. Mistään lyömisestä ei ole kyse.
Ok, jos linjatuomari itse niin sanoo, niin lienee luotettavampi lähde kuin Radio Jannen selostaja. Lähetyksessä puhuttiin tosiaan oikeasta suorasta.

Ottelurangaistus Eepille, niin sanovat säännöt jos tuomarin koskemattomuutta on loukattu, ja tässä niin on kai tapahtunut. Pelin hengen mukaista ei sen sijaan ole se, että tuomari roikkuu pelaajan rinnuksissa samaan aikaan kun peli on koko ajan käynnissä ja estää näin pelaajaa osallistumasta peliin.
Ei varmasti ole pelin hengen mukaista. Olet oikeassa.

Mutta, koska Eepi lensi pihalle, tulee hänelle ainakin yhden ottelun pelikielto. Pidempää rangaistusta ei ole edes odotettavissa, sen suuntaisia olivat linjatuomari Kauton mietteet asiasta Uuden Rauman Lankin takaa-sivulla.
Tässä kohtaa olen eri mieltä. Kyseessä on niin vakava rike, että pitempi pelikielto lienee luvassa. Mutta seurataan tilannetta. Eiköhän videonauhaa tutkita (jos siellä jotain näkyy) ja osapuolia kuulla.

Ja HPK:han se on tähän Hämäläisen ulosajoon se vähiten syyllinen osapuoli. Se kannattaa pitää mielessä, vaikka HPK:n fanit Eepin ulosajoa kovasti puolustelevatkin. Niin tietysti minäkin tekisin päinvastaisessa tilanteessa, kun vastustajan yksi tärkeimmistä pelaajista ajetaan ulos kaksi minuuttia ennen loppua.
Kuten jo edellä totesin, Louhi pelaa usein sikaa ja hän on melko varmasti kopauttanut Eepiä takaraivoon. Ei sitä kai kukaan ole kiistämässäkään. Ulosajon puolustelu perustuu ainakin omalla kohdallani sääntöihin eikä paitojen väriin. Mitä nyt itselläkin tuomaripaita (salibandy) kaapissa homehtuu.

PS. Sistis: Sattuuhan tuota. Arvasinkin kommenteistasi, että luulit minun olleen paikalla. Ei noin kylmään viitsi autoaan viedä, mutta miten olisi Strbakin katsastus joku sopiva hetki?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Äksönn
Lainaan uutta raumaa, "HPK:n Jyrki Louhi veti häntä(eepiä) takaa rajusti päähän.", eihän tuohon voi muuta sanoa kuin että neiti mikä neiti. Etsikää ensi peliin se hame mukaan, veikkaan että sopisi kuin nenä ottaan.
Eikä kaveri saa edes rangaistusta, vaan eepi pelirangaistuksen. Kuulostaa absurdilta ja lähinnä totaaliselta pelleilyltä.
Minä lainaan Zekeä, joka omien sanojensa mukaan seurasi tilannetta 20 metrin päästä "Tilanne siis lähti siitä kun törmätessään Eepi tönäisi Louhea ja Louhi tönäisi kovempaa takaisin. EI siis mistään sellaisesta että "Louhi lyö tuhannen pelin äijää nyrkillä niskaan.""

Olisiko meillä menossa 'pata kattilaa soimaa'? On varmasti kiva huudella rumia vastustajan kannattajille, mutta onneksi on noita objektiivisiakin silminnäkijöitä. Uskottavuutesi on nollan luokkaa minun kirjoissani tästä eteenpäin. Median suhteen kannattaa aina pitää mielessä kohdeyleisö. Radio Jannella se on Kerhon kannattajat, Uudella Raumalla varmaankin Lukon vastaavat.
 

Junskeri

Jäsen
Ei h*lvetti! :o

Tää menee jo ihan naurettavaksi :D
HPK-fanit puhuvat siitä kuinka SIKA Eepi on, ja (me) Lukko-fanit puolustellaan ihan täysillä. Hohhoh :D
Ja mitä tohon "uusimpaan" tietoon Eepin tönäisystä tjms tulee, niin Ika ainakin sanoi heti että Hämäläinen "työnsi linjatuomarin pois tieltä", nämä "tähtäsi suoraan turpaan" -tyyliset viestit ovat luultavasti peräisin jonkun radioselostajan suusta.
Ja EI, minäkään en ollut katsomassa peliä. Ensin v*tutti, mutta eipä pahemmin enää :D
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Viestin lähetti Ossi
Minä lainaan Zekeä, joka omien sanojensa mukaan seurasi tilannetta 20 metrin päästä "Tilanne siis lähti siitä kun törmätessään Eepi tönäisi Louhea ja Louhi tönäisi kovempaa takaisin. EI siis mistään sellaisesta että "Louhi lyö tuhannen pelin äijää nyrkillä niskaan.""

Olisiko meillä menossa 'pata kattilaa soimaa'? On varmasti kiva huudella rumia vastustajan kannattajille, mutta onneksi on noita objektiivisiakin silminnäkijöitä. Uskottavuutesi on nollan luokkaa minun kirjoissani tästä eteenpäin. Median suhteen kannattaa aina pitää mielessä kohdeyleisö. Radio Jannella se on Kerhon kannattajat, Uudella Raumalla varmaankin Lukon vastaavat.

Älä nyt hyvä mies vedä hernettä nenään, ethän!? Ja missä vaiheessa olen sanonut rumia esim. sinulle??? Jos neiti/hame ja lasoli ovat sinusta rumia sanoa, taidat elää vielä teini-ikää edeltävää ajanjaksoa, ei pahalla ;)

loppuun vielä sellainen kommentti, että minulle on ihan sama pidätkö minua uskottavana vai et enhän itsekään ota ketään todesta ;)

nyt loppu tämä off-topic lörinä, hyvää yötä
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ossi

Uusi Rauma lainasi puolestaan Ismo Lehkosen kommenttia, eli tuo Louhen "nyrkillä päähän vetäminen" oli Ismon sanoma, ei Janne Rantasen. UR:n JR piti Eepin ulosajoa oikeutettuna, mutta pelin hengen vastaisena. Niinkuin minäkin.

Ja muuten, olen ihan oikeasti sitä mieltä että vähiten syyllinen tuohon ulosajoon on HPK ja Louhi. Mistään tuomarikolmikon ja HPK:n välisestä salaliitosta pisteputken jatkamiseksi ei ole kysymys, ei tosin niin ole kukaan väittänytkään, vielä. Ajattelin vaan ennakoida ja kertoa oman mielipiteeni.

Itse pelistä jos jotain kirjoittaisi, niin avauserä oli vauhdikasta kiekkoa, joskin maalitilanteet olivat aika vähissä. Toinen erä ei enää niin hyvää peliä ollutkaan, HPK teki yhden maalin, Lukko ei yhtään vaikka parempia paikkoja Puurulan maalille loikin kuin HPK Vuorion maalille. Kolmas erä puolestaan oli Lukolta kamalaa surffailua, ja osasyy siihen oli Ismo Lehkosellakin kun meni ja sotki ketjuja. Voi voi sentään, minun mielestäni Kronin ja Torkin paikkoja ei olisi kannattanut vaihdella, ainakin Token peli sekosi siitä. HPK puolestaan pelasi pelin loppuhetken älykkäästi, Eepin vitosen ajankin vain kiekkoa pitämällä, edes yrittämättä mitään muuta kuin ajan kuluttamista loppuun.

Tappio tuli, ei voi mitään. Oli tuomarina kuka tahansa, lensi ulos kuka tahansa niin aika vaikea on peliä voittaa jos ei yhtään maalia tee, luulen mä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Ossi

Viestin lähetti Roku
Uusi Rauma lainasi puolestaan Ismo Lehkosen kommenttia, eli tuo Louhen "nyrkillä päähän vetäminen" oli Ismon sanoma, ei Janne Rantasen. UR:n JR piti Eepin ulosajoa oikeutettuna, mutta pelin hengen vastaisena. Niinkuin minäkin.

Ja muuten, olen ihan oikeasti sitä mieltä että vähiten syyllinen tuohon ulosajoon on HPK ja Louhi. Mistään tuomarikolmikon ja HPK:n välisestä salaliitosta pisteputken jatkamiseksi ei ole kysymys, ei tosin niin ole kukaan väittänytkään, vielä. Ajattelin vaan ennakoida ja kertoa oman mielipiteeni.
Ok, kiitän tarkennuksesta. Tosin kaikki Raumalla eivät taida olla samaa mieltä tuosta salaliittoteoriasta, mutta sitähän sattuu kaikissa leireissä, esim. viime kauden pleijareissa HPK tai Tappara vs. Jokeri&tuomarit ;)

Ja olen samaa mieltä Torstin kanssa siitä, että Kerhon peleissä sattuu ja tapahtuu nykyään normaalia enemmän. Kärpät-matsi taitaa olla niitä harvoja, missä kukaan ei vetänyt hernettä nenään mistään. Jäämme jännityksellä odottamaan Ilves-peliä.
 

KOBA

Jäsen
Selittelyjä...

Hävinneellä osapuolella on usein tapana selitellä...
Jos ei tee yhtään maalia niin harvemmin voittaa.
Lehkosellekko se pelirangaistus olisi pitänyt antaa, kun on uransa aikana enemmän kiroillut???
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
En päässyt paikalle

Oli oma matsi ja peli oli ehtinyt jo alkaa ja sittenpä ajattelin kuitenkin näin Lukko-fanina pistää Ramonan päälle, että pääsisi vähän tunnelmaan.... Mitä kuulen ensimmäiseksi?? ONNETON PELLE! Risto reipas Leinon suusta ja siinä vähän aikaa arvottuani kuulen sanan Siipo... Mitäkö teen? Suljen radion. Laitan auton käymään. Lähden punttisalille. Tulin juuri kotiin. Luen täältä näistä "tuomioista" ja koen kerrankin olleeni oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kiitos Jumalani, ettet antanut minulle tänään sydänkohtausta hallilla, kiitos että teit minulle selväksi, ettei peliä kannata kuunnella jotta perhesopu säilyisi.


Olen nähnyt alkukaudesta pari kolme Siipon viheltämää peliä ja sen kokemuksen takia tein tämän ratkaisuni. Minulla ei yksinkertaisesti kestä hermot kyseisen herran tuomitsemisen katseleminen. MIKSI Pakaslahti lopetti?!?!??! Tule takaisin!!

Pelistä en kommentoi mitään muuta kuin sen, että miettimäni kolmos neloskentän peliin tämä matsi ratkesi. Molempien joukkueiden ykkös-kakkos-vitjat ei onnistuneet maalinteossa.


Sistis. Ota lepoa ja kattellaan tulosruutua, josko näyttäisivät tai sitten, tehdäänkö siten, että otan huomenna pelin nauhalle ja kerron puolueetoman mielipiteeni. Sikäli mikäli RaumaTV:n ammattitaitoiset kuvaajat onnistuivat saada tilanteen purkkiin?

Porilaiset!!! Tekin voisitte toimia tässä ns. puolueettomina tarkkailijoina ja katsella siellä Björneborgissa peliä???
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Ossi
Ok, jos linjatuomari itse niin sanoo, niin lienee luotettavampi lähde kuin Radio Jannen selostaja. Lähetyksessä puhuttiin tosiaan oikeasta suorasta.


Jos kahden käden tuuppaus on Radio Jannen selostuksessa oikea suora, niin mitenkähän siellä selostettiin Lukon tolppalaukaukset, pleksit kolisevat? ;)

Tuomittu, mikä tuomittu, Eepi saanee yhden pelin ottelurangaistuksen. Kaikki sen yli menevä on suurta vääryyttä. Ei erotuomarin virheestä johtuneesta tilanteesta voi enempää antaa. Kai joku koskemattomuus pelaajillakin on tuomarin taholta pelin ollessa käynnissä!
Kuulopuheen (hearsay) perusteella tilanne oli aivan absurdi: alivoimalla pelaava joukkue pääsee vaihtovirheen turvin ylivoimahyökkäykseen, koska pelipaidassa roikkuva tuomari estää pelaajaa osallistumasta peliin!

SportFM:ssä haastateltiin Arto I. Järvelää Eepin tapauksesta ja siinä ihmeteltiin miksi nämä veteraanit (Raipe, Eepi) kuumenevat tuomareihin. Järvelä tuumi, että olisiko tämä kiivas pelitahti ja kova kuormitus polttamassa käämejä veteraaneilta (BULLSHIT! Raipelta paloi käämit, Eepi yritti vain pelata). Hän totesi myös, että NHL:ssä joku yli kolmekymppinen kaveri oli saanut 3 ottelun pelikiellon tuomarin tuuppaamisesta.

Yksi onnenkantamoinen maali ja sillä kaksi pistettä Hämeenlinnaan. Onneksi olkoon. Ajattelin, ettei Puurula kestä Lukon pommitusta, mutta en tiennyt, että hänellä oli niin paljon sitä hyvälle maalivahdille kuuluvaa onnea.

Rantasen Janne kehui Kronia niin laveasti, etten ole aiemmin häneltä sellaista tekstiä lukenutkaan. Lukko on onnistunut siis super-hankinnassaan. Lukon kevät on todella mielenkiintoinen!

Värikäs ottelu, varmasti. Eikä oikein edes vituta, ennemminkin käy sääliksi JYPiä, joka seuraavaksi joutuu Lukon vastustajaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös