Lukko - HIFK ti 22.3.2005

  • 91 945
  • 605
Tila
Viestiketju on suljettu.

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Svante
Ehkä joku muu paikallaolija pystyy sitten selventämään minulle ja ehkäpä muillekin mitä siellä sitten tapahtui, koska tilastoista eikä muista "luotettavista" raporteista ole mitään viittauksia tämäntapaiseen.

Kirjoitin pidemmän raportin jo pelin jälkeen, mutta se on jäänyt jo kauas tässä ketjussa (s.10). Itse huomasin Topo-Petrell tilannetta ennen, että joku punapaita ajelee aika ronskisti kädet ylhäällä. Rönnin olisi ehdottomasti pitänyt huomioida tämä, mutta näkemättä jäi ja seuraavaksi Topo ja Lennu olivat päädyssä vastakkain. Jotain nokkapokkaa näytti miehillä olevan ja mietin tuleeko suurempaa kärhämää, sitten lävähti Topon isku ja Junnu-Lennu (siis tämä kentän nuorin pelaaja) valahti jäähän. Ehkä oli turha temppu Topolta, mutta varmasti otti päähän jos Petrell oli se joka siellä veteli kädet ylhäällä Lukon miehiä.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti S Gagnon
Itse en näkisi Toporowskin temppua yhtä pahana kun veskarin päälle hyökkääminen tai poikittaista leukaan aloituksessa. Kahdessa jälkimmäisessä tempussa vastaanottaja ei osannut varautua hyökkäykseen.

Tää nyt on taas niin puusilmäistä kuvailua, ettei ole tosikaan. Roloson tuli lähes siniviivalle vastaan Fagua ja tunki itsensä väkisin kahakkaan mukaan. Vai ei osannut varautua hyökkäykseen, jos oikein käännetään, niin voisin kuvitella, että Fagu oli se osapuoli, joka ei osannut varautua siihen, että Roloson tunkee itsensä mukaan hippasille. Mutta edelleen mitäs tuosta, tietenkin Roloson niin teki, mies on äijä eikä tuo varmaan ollut ensimmäinen kerta, kun halusi tällaisiin karkeloihin mukaan. Vai ei osannut varautua. Hyi helvetti mitä paskaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sitä minä vaan ihmettelen, että kuinka HIFK voi laittaa jäälle nelosketjun hakkaamaan Lukon parhaita pelaajia, kun Lukolla on viimeinen vaihto-oikeus.

Onko Rautakorvella näin kehno pelisilmä, paha moka ammattimieheltä, että ei tajunnut tilannetta.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Ou jee, loistavaa, media mussuttaa kuinka sikamainen terroristi-HIFK Pääperkele Pentin käskystä teloo viattomia Raumalaisia Risto-Reippaita. Torstaiksi sitten Vokoun maaliin, sen vuoksi se on tänne hankittu. Uskon edelleen että HIFK tästä parista menee jatkoon, nimittäin Hifkiin pätee vanha sanonta: Kun homma muuttuu liian rajuksi keskivertopaskiaiselle, HIFK alkaa toimia.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Owen
Johto: on tosi nasta lukea sinun ei värillisin silmin kirjoitettuja viestejä! Myönnät todella suoraselkäisesti että eilen IFK oli kentällä parempi ja tuomarilija suosi Lukkoa. Upeaa toimintaa!

Kerros vielä oma näkemyksesi tästä IFK:n Rolosonin kimppuun hyökkäämisestä. Tulen luottamaan siihen täysin. Nyt ainakin plussalla näytti minulle siltä, että Fagu meni Rolosonin luokse yksin vittuilemaan, ei tappelemaan (ei ainakaan muuta kun nahistelemaan). Sitten paikalle tuli Torkki (?) ja Saarinen. He alkoivat oman paininsa kolmistaan, johon Roloson sitten tuli mukaan itse oma-aloitteisesti. Eli minun silmäni ei millään nähnyt mitään sellaista että kaksi IFK miestä oli hyökännyt Rolosonin kimppuun. Kerrotko oman näkemyksesi paikan päältä, please!

Ja kyllä ainakin minä ottaisin Topon aina omaan IFK:n. Se ja Gil ovat äijiä ja kaiken lisäksi pelimiehiä!

Vaikka olinkin paikanpäällä, niin tuosta tilanteesta on hyvin hankalaa sanoa mitään varmaa. Olisi pitänyt olla vähintään 8 silmää, että olisi nähnyt kaikki tapahtumat:) Onneksi näen tänään kyseisen ottelun tapahtumat vielä videolta, niin pääsen tarkastelemaan tilannetta hieman tarkemmin. Havaitsin vain sen, että yhtäkkiä Rolosonin kimpussa oli 2 HIFK:n pelaajaa ja sitten samassa kahakassa olivat mukana myös Torkki ja Pirnes. En osaa sanoa, että ketä meni tilanteeseen ensin, mutta mielestäni jossain vaiheessa tilannetta 2 HIFK:n pelaajaa oli Rolosonia ja apuun tullutta Torkkia vastassa. Sitten paikalle saapui myöskin Pirnes. Joku tätä tilannetta tarkemmin seurannut voinee kertoa asiasta vieläkin tarkemmin, itse kun koetin samaan aikaan seurata myös keskialueella ollutta vääntöä.

Ei muuten ollut tuomareillakaan helppo tilanne tuossa loppukahakassa, sillä niin paljon kentällä tuntui tapahtuvan. Hienosti Rönn kuitenkin tuon loppuhetkien nujakan rangaistusten jaon suoritti, eikä lähtenyt suoralta kädeltä jakamaan sen enempää noita ottelurangaistuksia. Muutenkin olen sitä mieltä, että koko OR:n voisi tunkea sinne minne aurinko ei tunnetusti paista, ellei kyseessä ole sitten täysin selkeä tilanne. Rangaistuksia voidaan jakaa myös otteluiden jälkeen videoita katsomalla, mutta väärin tuomittuja ottelurangaistuksia ei voida perua. Eli minun mielestäni voitaisiin aina antaa ensin tuo pelirangaistus ja vasta sitten myöhemmin jakaa pelikieltoja, jos on tarpeen. Näin varsinkin pudotuspeleissä, joissa panokset ovat todella kovat.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti JHag
Turo (reilu voitto reilussa nyrkkitappelussa, ei kelpaa jokerimiehille, koska kaukalon sisäpuolinen kokemus ei riitä tajuamaan, että kun keittää niin keittää ?)

Mitähän tämä "ei kelpaa jokerimiehille" nyt tarkoittaa? Oliko Turo se jäässä makaavan kurmottaja? Ei mulla ainakaan ole vaikea tajuta yli keittämistä kun niin käy itsellekin helposti, mutta onko jäässä makaavan takominen sitten äijätouhua? Jos on, niin ei ainakaan tänne mitään kuitteja "kaukalon sisäpuolisen kokemuksien tajuamisesta", kiitos. Noita toki sattuu tappeluissa useinkin, mutta silti tajuaminen ja hyväksyminen ovat vähän eri asioita.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Viestin lähetti Pate 00
Tässä kuvassa Topparotsi pudotti Petrellin yhdellä SUCKER-punchilla. Katsoi läpi kaikki tuomarit keskialueen nahinoista ja sitten kaikkien selän takana iski tilanteesta kääntynyttä Petrelliä kaulan/korvan seudulle. Eikös tällä tyhjällä tynnyrillä ollutkaan kapasiteettia pistää rehtiä haastetta, tuntuuko A-junnu liian uhkaavalta tappelukumppanilta jos kerran tarvii niistää lajiinkuulumattomista taklauksista pelitilanteessa? Tyylipuhtaasti, joo - pelikatkolla.

Aika tiukasti ottaa päähän että noin ylivoimaisella pelinhallinnalla ei saada aikaan ansaittuja maaleja oikeutettuun voittoon asti. Kaksi matsia Lukko on ollut juuri sen luokan vastaantulija mitä materiaalistakin kuuluu olettaa, mutta silti Raumalla päästiin juhlimaan jo kolmatta voittoa. Ainakin kelkka on jo kääntynyt IFK:n viedessä matseja aivan miten tahtoo, tulokset pitäisi vain jalostaa vielä taululle saakka.
Jos Lennuliini on junnu eikä kestä miesten pelejä, niin paras kai siirtää poju junnuihin tai naisjoukkueeseen. Mitä nyt parista maitohampaasta. Ei tämä Lennuliinalta mikään tavaton suoritus ole. Ennenkin on tämä wannabe-Rautee nähty törmäilemässä.

Varmasti ottaa päähän kisujen tarpominen. Tuliko muuten mieleen, että Lukko on oikeasti ehkä hyvä joukkue, jota vastaan ifk:lla ei olekaan mahdollisuuksia. Kaksi nollille jäämistä ei ole sattumaa.

Mutta muuten siis hyvä, että väriä ottelussa oli. Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin Rautakorvelta oli alokasmainen virhe laittaa ykköskenttä ifk:n sucker-osastoa vastaan. Yleisö tykkää, kun vähän painitaan. Samanlaisia otteita vaan jatkossakin aina silloin tällöin, niin mielenkiinto säilyy.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Jeffrey
Nimenomaan... Jos tapellaan niin sitten tapellaan, mutta ollaan samalla herrasmiehiä... Esim. NHL:ssä taitapi olla semmonen "herrasmies" sääntö, että tappelu lopetetaan sillon kun toinen kaatuu... Tietysti ylilyöntejä tapahtuu, mutta yritetään pitää kiekko miesten lajina. Annetaan Poikien poikailla...

Näinhän se NHLn suunnalla valtaosassa tappeluista on, toisen kaatuessa jäähän tai jäädessä muuten alle lyöminen pyritään lopettamaan välittömästi. Toisinaan tietty sattuu ylilyöntejä eli näitä kirjoittamattomia sääntöjä ei kunnioiteta mutta jos joku gooni jatkuvasti sellaiseen syyllistyy niin taatusti tulee myös saamaan samalla mitalla takaisin - eli kukaan ei myöskään kunnioita enää häntä tappelijana minkään vertaa ja ottaa hänen kanssaan tapellessaan mahdollisesti samat "säännöt" käyttöön. Suurin osa tappeluista kuitenkin on rehellisiä joissa vastustajaa kunnioitetaan ja tappelu lopetetaan toisen kaatuessa tai jäädessä alle.

vlad.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Viestin lähetti Vakio

Ottelusarja
('95 Jokerit-TPS finaali) kääntyi tuolloin henkisesti TPS:lle. Samaa yritti Pena eilen. Jää nähtäväksi, saiko HIFK tästä jotain etua.

Se kääntyi vasta kun Ara matsin jälkeen meni antamaan lehdille(ja näin omalle myös jengilleen) varsinaisen itkuluovutusta julistavan sanoman:
Tehdään rauha! (ei sanatarkasti, mutta jotain vastaavaa paskaa sieltä tuli)

edit. yksi vitun enterin painaminen
 
Viimeksi muokattu:

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jukan takahiukset
Jos Lennuliini on junnu eikä kestä miesten pelejä, niin paras kai siirtää poju junnuihin tai naisjoukkueeseen. Mitä nyt parista maitohampaasta. Ei tämä Lennuliinalta mikään tavaton suoritus ole. Ennenkin on tämä wannabe-Rautee nähty törmäilemässä.

Varmasti ottaa päähän kisujen tarpominen. Tuliko muuten mieleen, että Lukko on oikeasti ehkä hyvä joukkue, jota vastaan ifk:lla ei olekaan mahdollisuuksia. Kaksi nollille jäämistä ei ole sattumaa.

Mutta muuten siis hyvä, että väriä ottelussa oli. Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin Rautakorvelta oli alokasmainen virhe laittaa ykköskenttä ifk:n sucker-osastoa vastaan. Yleisö tykkää, kun vähän painitaan. Samanlaisia otteita vaan jatkossakin aina silloin tällöin, niin mielenkiinto säilyy.

Et olisi sitten paljon enempää saanut paskaa mahtumaan yhteen viestiin. Lennu taklaili vastustajaa, so what? Eikö A-junnut saa taklata? Mikä helvetti näissä Lennun taklauksissa on oikein ongelma, että pitää tulla heittämään tänne näitä Lennuliini, maitohammas, Gorgi, polvitaklauksella ens pelissä lasarettiin ym. kommentteja. Ei mene jakeluun sitten millään. Ei tullut jäähyä, Toporowski puuttui tilanteeseen, ja kaksikko sitoi pitkään toisiaan. Ei kuitenkaan Toporowski pudottanut hanskoja tai muutenkaan aloittanut tappelua. Jos olisi, olisi se ollut ok, ei varmasti kenelläkään olisi ollut mitään valittamista asian suhteen. Lennu kääntyy ja on lähtemässä pois tilanteesta, niin Toporowski päättää äijämäisesti lyödä puun takaa nekkuun.

Onkohan missään viestissä todettu, että Lukon jatkoonmeno olisi suuri vääryys? Ottelusarja ollut odotetun tasainen, ja pienet asiat ovat kääntäneet edun nyt Lukolle. Mistä ihmeestä oikein vedät noi kommnettisi?

Yleisö tykkää kun painitaan? Ehkä yleensä, mutta ei näköjään Raumalla.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Johto
En osaa sanoa, että ketä meni tilanteeseen ensin, mutta mielestäni jossain vaiheessa tilannetta 2 HIFK:n pelaajaa oli Rolosonia ja apuun tullutta Torkkia vastassa. Sitten paikalle saapui myöskin Pirnes.

Valokuvista voi selvästi havaita, että alussa tilanteessa oli kolme miestä, mutta ei todellakaan Fagu, Saarinen ja Roloson, vaan Fagu, Roloson ja Torkki. Joten tilanne oli kyllä 2vs1, mutta toisinpäin, kuin täällä puusilmät asiaa kuvailevat. Sen jälkeen mukaan tuli Saarinen ja lopuksi Pirnes, minkä jälkeen tilanne oli 2vs3 ja jälleen Lukolle. Missään vaiheessa 2 punapaitaa ei Rolosonin päälle käynyt, joten tuon mantran hokemisen voisi jokainen lopettaa. Joka viitsisi katsoa tilanteen uudestaan näkisi tämän aivan selvästi.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Hypnotised
Hyvä, kun edes jossain otteluparissa tapahtuu. Kärppien ja Tapparan tiistain peli oli täyttä muniinpuhaltelua. V*ttu ei minkäänlaista tunnetta pelissä. Tuntuu niin kuin katsoisi perusrunkkismatsia. Kyllähän näitä HIFK-Lukko matseja katsoisi paljon mieluummin, jos niitä näytettäisi. Tänään taas tiedossa maikkarilta kahvapaskaa ja muniinpuhaltelua ja torstaina Ilves-Jokerit. Hohhoijaa.

Tässä juuri yksi syy lisää boikotoida maikkaria. Otteluvalinnat ovat niin runkosarjassa kuin erityisesti pleijareissa täysin luokattomia, täydellistä muniinpuhaltelua koko toiminta kyseiseltä lafkalta.

Mielummin tyydyn lukemaan tunnepitoisia otteluraportointeja Jatkoajan keskustelupalstalta kuin tuhlaan aikaani katsomalla maikkarintuubaa!

vlad.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Svante
Siis, vieläkään ei mitään selvitystä tai kertomusta mitä tapahtui.
"Metsästämistä"???!!! Mitä?
Täällä ollaan väitetty, että hässäkkä alkoi siitä kun Petrell taklasi kyynärpäällä Porkkaa. Edelleen: kertokaa nyt mitä siellä näitte/tapahtui.
RaLu: miksi et kerro mitä näit? Miksi pyydät katso ottelua uudestaan, etkö usko omiin silmiisi? Kun kerran olet nähnyt niin kerro myös muille.

Näin että Petrell taklasi kyynerpäät ylhäällä ja teki sen monta kertaa. Uskon omiin silmiini, mutta kentällä tapahtui sen verran paljon silloin etten muista keneen kaikkiin tuo kohdstui, mutta Porkka oli ainakin targettina.

Rindellin tiputanssi veti vertoja jopa Dannyn hyttystanssille huvittavuudessaan...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti Panzerfaust
Se kääntyi vasta kun Ara matsin jälkeen meni antamaan lehdille(ja näin omalle myös jengilleen) varsinaisen itkuluovutusta julistavan sanoman: Tehdään rauha! (ei sanatarkasti, mutta jotain vastaavaa paskaa sieltä tuli)

Näinhän se meni. Tausta asialle oli se, että Aravirta oli ehättänyt ennen kolmatta peliä julistaa mediassa sodan alkaneeksi. Rauhan miehenä Ara ei tietenkään tarkoittanut asiaa noin kirjaimellisesti, mutta pelästyi sitten, kun sota syttyikin ja meni höpisemään typeriä ottelun jälkeen. "Enhän minä nyt tätä tarkoittanut" jne.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lueskelin lähes koko ketjun läpi. Punanuttujen kannattajat kulkevat penansa perässä kuin kananpojat. meni pena sitten oikealle, tai vasemmalle, -tai vilkkaan autotien yli, -aina kananpojat seuraavat.

Kananpojat eivat ymmärrä että emokanapena saattaa viedä heidät tuhon tielle järjettömällä riskinottamisellaan.

Tekipä emokanapena mitä tahansa, kananpojat huutavat kuorossa, -pena on oikeassa, peena oon oikeassa. Ja, taas menevät penan perässä ja vaaralliset autot sujahtelevat ohi mennen tullen eivätkä ne raukat ymmärrä edes pelkäänsä.

Lopulta ne liiskautuvat maahan ja tuhoutuvat, -niin emokanapena kuin kananpoikasetkin, eikä niitä kukaan enää muista.

Oletteko te ifk:n kannattajat kaikki kananpojan kaltaisia. Eikö yksikään teistä voi myöntää että nyt tuli tehtyä pahemman luokan hävettävä moka.
Kaikki muut sen kyllä tietävät.
Tyhmiä te tämän ketjun otoksen kannalta olette.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Isaksson
Valokuvista voi selvästi havaita, että alussa tilanteessa oli kolme miestä, mutta ei todellakaan Fagu, Saarinen ja Roloson, vaan Fagu, Roloson ja Torkki. Joten tilanne oli kyllä 2vs1, mutta toisinpäin, kuin täällä puusilmät asiaa kuvailevat. Sen jälkeen mukaan tuli Saarinen ja lopuksi Pirnes, minkä jälkeen tilanne oli 2vs3 ja jälleen Lukolle. Missään vaiheessa 2 punapaitaa ei Rolosonin päälle käynyt, joten tuon mantran hokemisen voisi jokainen lopettaa. Joka viitsisi katsoa tilanteen uudestaan näkisi tämän aivan selvästi.

Isaksson, eikös ole kumma, kun laitoin ensimmäisenä(?) tuon ettei siellä ollut kahta IFK:n pelaajaa hakkaamassa Rolosonia, ni keskustelu siitä asiasta loppui aika tyystin. Paria poikkeusta lukuunottamatta. Todisteenahan tässä on jo videot (aamun uutislähetyksistä) ja nyt vielä Paten laittama kuvakin. Tosin tuota kuvaahan on voitu editoida Photoshopilla :)
 
Viimeksi muokattu:

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kritiikki
Kaikki muut sen kyllä tietävät.

Mutta voisiko tuon hienommin enää sanoa. Itse asiassa tuo on suorastaan mannaa meille erimielisille. Sovitaanko samalla, että "suvi-urpoliiga" termin käyttöön annetaan yksinoikeus IFK:n kannattajille ? Kaikki muuthan siitäkin aina puhuvat, mutta tosipaikan edessä ollaankin Suvin parhaita kavereita. Jeesus mitä paskaa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Nyt hyttystanssi!

Viestin lähetti RaLu
Rindellin tiputanssi veti vertoja jopa Dannyn hyttystanssille huvittavuudessaan...
Niin, hyttystanssin suurena ystävänä tämä vain tarttui heti silmiini ja kun en millään jaksa tätä koko eipäsjuupasta kahlata läpi, niin kysynkin vain että mitä se Harri on tanssinut? Jukka Koivuhan tanssahteli muistaakseni myös viime vuoden finaaleissa. Oliko yhtä hilpeä esitys?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Krypton

Varmaankin Penan tarkoitus oli saada Roloson mukaan tappeluun ja pois seuraavasta pelistä, mutta ei sitä ainakaan kahden kenttäpelaajan avulla olisi pitänyt yrittää, vaikutti alaarvoiselta tempulta. Eikös joukkotappeuissa yleensä maalivahdit ota mittaa toisistaan, eli Lundellin olis pitänyt ottaa kunnon spurtti maaliltaan (vai oliko sillä hetkellä vaihtoaitiossa) ja pyytää Roli mukaan tanssiin.

Lundell taisi olla sillä hetkellä vaihtoaitiossa joten ei voinut haastaa Rolosonia.

Kuvausten perusteella (ja sen perusteella mitä telkusta näin) tämä maalivahtiepisodi on erityisesti se mikä ei mielestäni sopinut kuvioon, jos Roloson olisi haluttu pois seuraavasta pelistä olisi se pitänyt hoitaa Lundellin toimesta ei kahden kenttäpelaajan toimesta. Eli olisi toimittu perinteiseen NHL-tyyliin jossa maalivahdit olisivat ottaneet mittaa toisistaan - mielellään vieläpä keskiympyrässä.

Toinen erityisen negatiivinen tapahtuma joukkotappelun yhteydessä oli jäähän kaatuneen lukkopelaajan mukilointi - ei näin missään nimessä.

vlad.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Johto
Onneksi näen tänään kyseisen ottelun tapahtumat vielä videolta, niin pääsen tarkastelemaan tilannetta hieman tarkemmin.

Ok, kerro sitten kommentit jos ne videolta selviävät. Itse olen edelleen Isakssonin kuvailun mukaisella kannalla. Missään ei näy sellaista, että IFK pelaajat olisivat hyökänneet Rolosonin kimppuun. Mistäköhän tämä on lähtenyt liikkeelle?
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Nyt hyttystanssi!

Viestin lähetti Rontti
Niin, hyttystanssin suurena ystävänä tämä vain tarttui heti silmiini ja kun en millään jaksa tätä koko eipäsjuupasta kahlata läpi, niin kysynkin vain että mitä se Harri on tanssinut? Jukka Koivuhan tanssahteli muistaakseni myös viime vuoden finaaleissa. Oliko yhtä hilpeä esitys?

En tiedä mitä hartsa juhli, mutta komeasti tanssahteli Lukon vaihtoaition suuntaan ennen Häppölä-Pirnes aloitusta.
Taiteellinen vaikutelma ei ollut Koivun luokkaa mutta yritys oli hyvä kuitenkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Korak
Isaksson, eikös ole kumma, kun laitoin ensimmäisenä tuon ettei siellä ollut kahta IFK:n pelaajaa hakkaamassa Rolosonia, ni keskustelu siitä asiasta loppui aika tyystin. Paria poikkeusta lukuunottamatta. Todisteenahan tässä on jo videot (aamun uutislähetyksistä) ja nyt vielä Paten laittama kuvakin. Tosin tuota kuvaahan on voitu editoida Photoshopilla :)

Kyllä mun mielestä siinä MTV3+:n videossa oli aluksi kaksi IFK:n pelaajaa Rolosonin kimpussa ja sitten siihen tuli Lukon Sami Torkki auttamaan Rolosonia näitä kahta sankaria vastaan. Voin toki olla väärässäkin mutta näin olin kyllä näkevinäni. Pitää tarkistaa illalla uudelleen miten tuo tilanne kokonaisuudessaan meni.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Isaksson
Valokuvista voi selvästi havaita, että alussa tilanteessa oli kolme miestä, mutta ei todellakaan Fagu, Saarinen ja Roloson, vaan Fagu, Roloson ja Torkki. Joten tilanne oli kyllä 2vs1, mutta toisinpäin, kuin täällä puusilmät asiaa kuvailevat. Sen jälkeen mukaan tuli Saarinen ja lopuksi Pirnes, minkä jälkeen tilanne oli 2vs3 ja jälleen Lukolle. Missään vaiheessa 2 punapaitaa ei Rolosonin päälle käynyt, joten tuon mantran hokemisen voisi jokainen lopettaa. Joka viitsisi katsoa tilanteen uudestaan näkisi tämän aivan selvästi.

Ok, luotan kyllä sanaasi, mutta ymmärrät varmaan myös sen että tuollaista tilannetta on todella hankala tulkita paikanpäältäkin katsottuna, koska yhtäkkiä jokapuolella kenttää on jonkinlainen mylly käynnissä. Lukon kannattajan silmin se näytti siltä kuin että Rolosonin kimppuun olisi käyty, mutta voihan se hyvin olla niinkin, että Roli itse edesauttoi tilanteen syntymistä hyvinkin paljon. Kovasti Roloson ainakin tuntui tilanteessa vääntävän, tiedä sitten koettiko ottaa oikeuden omiin käsiinsä vai mitä lie miettinyt?:) Toivottavasti tuon episodin vaiheet selviävät vieläkin tarkemmin kun ottelu tänään uusintana telkusta tulee.

Näin jälkeenpäin ajateltuna koko tilanne alkaa huvittamaan entistä enemmän, kukaan ei tiettävästi loukkaantunut eikä mitään muutakaan sen kummempaa tapahtunut. Tätähän se on kun 2 liigan fyysisintä joukkuetta iskee yhteen. Meni tästä sarjasta jatkoon kumpi joukkue tahansa, niin on siltikin aivan varmaa että välieräotteluista ei puhuta lähellekään yhtä paljon kuin näistä otteluista, pelasi siellä sitten mitkä joukkueet tahansa.
 
Viimeksi muokattu:

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti flintstone
Kyllä mun mielestä siinä MTV3+:n videossa oli aluksi kaksi IFK:n pelaajaa Rolosonin kimpussa ja sitten siihen tuli Lukon Sami Torkki auttamaan Rolosonia näitä kahta sankaria vastaan. Voin toki olla väärässäkin mutta näin olin kyllä näkevinäni. Pitää tarkistaa illalla uudelleen miten tuo tilanne kokonaisuudessaan meni.

Flintstone, kuten jo muutama sivua aikaisemmin pohdiskelin, ketkä kaksi IFK:n pelaajaa pelaavat numerolla #77? Pasi Saarinen on toinen, ja hän on aluksi siellä laitakahinoissa mukana. Ja hyvinhän noista klipeistä näki, että Saarinen huomaa Fagerstedtin olevan yksin Torkin ja Rolosonin kanssa, jolloin lähtee sinne mukaan. (Katso mm Paten laittama kuva, montako IFK pelaajaa näet kuvassa)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös