Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TripleCrownLine, 01.06.2017 klo 23.27.

 1. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Ei riitä, niin ei riitä. PTO -pelaajista edelleen Laich ja Lee mukana. Lee on saanut paljon peliaikaa eli valmennus katsoo tuon kortin. En yllättyisi, vaikka Laich löytää itsensä lopullisesta kokoonpanosta. Kyllähän tuolla kova kilpailu pelipaikoista edelleen on, Campbell on pelannut maalissa hyvin ja haastaa tosissaan Kuemperia kakkosveskan roolista.

  Kings teki todella ison rosterin trimmaamisen, valtaosa junnuja / AHL-miehiä. Ehkä isoin yllätys Kevin Gravel, jota tuolla amerikan nettisaiteilla monet pitävät Forbortia parempana pelaajana. Mielestäni Forbort antoi hyvät näytöt viime kaudella osaamisestaan. Zatkoff selvitti odotetusti waiverit, nythän siellä putkessa on Mersch ja Crescenzi. Merschistä on fanilaumassa odotettu myös pelastajaa jo pari kautta.

  Jordan Nolan napattiin Buffaloon. Kiitos kaikesta Mr. Nolan. Aina muistoissa siellä ekan Cupin voittaneen joukkueen neloskentässä ( King/Clifford - Fraser - Nolan).

  Hauska asia ajan kulumisesta on se, että Alec Martinez, joka pitkään oli Sutterin hampaissa, on nyt itsestäänselvä osa joukkueen puolustuksen runkoa ja samalla tällä hetkellä puolustuksen vanhin pelaaja.
   
 2. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Viimeiset pelaajat leikattu kokoonpanosta. Kuemper varmisti tuon kakkosmolarin paikkansa. Campbell läpäisi waiverit ja Ontariossa onkin hyvä maalivahtitandemi Campbell - Petersen, joka jättää nyt Zatkoffin hiukan ylimääräiseksi mieheksi.

  Taisi olla ensimmäinen pre-season moneen vuoteen, kun pelipaikoista oli oikeasti kilpailua. Ihan mielenkiinnolla uuteen kauteen, tuossa rosterissa viisi uutta naamaa edellisvuoden joukkueeseen verrattuna ja nyt jollain Kempellä, Brodzinskilla oikeasti näytönpaikka. Kopi, Toffoli, Muzzin palaa tasolleen, Pearson jatkaa nousuaan, Cammalleri yllättää jne. Paljon Jos-lausekkeita, mutta kausihan sen kertoo, vastaavatko pelaajat huutoon.

  Philadelphiaa odotellessa, Go Kings Go!

  Oletettu avausottelun kokoonpano:

  Cammalleri - Kopitar - Brown
  Pearson - Carter - Toffoli
  Dowd - Kempe - Brodzinski
  Clifford - Shore - Lewis

  Iafallo
  Andreoff

  Forbort - Doughty
  Martinez - Muzzin
  Fantenberg - Folin

  MacDermid

  Quick
  Kuemper
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Paul LaDue ollut ilmeisesti pettymys harjoitusleirillä? HFBoardsilla ainakin Kings-kirjoittajat ovat tuntuneet puhuvan hänestä varmana tapauksena tämän kauden rosteriin viime keväästä saakka, mutta ilmeisesti tie on nyt kuitenkin viemässä sitten takaisin farmiin.

  Onko kolmoskenttä ollut tuossa muodossa, eli siis Dowd laidalla ja Kempe keskellä? Viime kaudellahan Dowd pelasi käsittääkseni koko kauden sentterinä, ja taas Kempe ei ole tainnut sentterinä ainakaan NHL:ssä vielä pelata.
   
 4. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:

  Fantenberg nousi otteillaan valmennusjohdon suosioon ohi LaDuen. Tosin tuossa on näiden lisäksi MacDermid ja Kevin Gravel, jotka pelaavat noista samoista pelipaikoista ja jos otteet ei valmennusta miellytä, niin kaveria vaihdetaan varmaankin aika pikaisesti. Itsekin ajattelin Laduen olevan ns. varma valinta.

  Dowdia on tosiaan kokeiltu laitahyökkääjänä, Viime kausihan meni valtaosin kolmossentterin roolissa. Pre-seasonilla Kingsillä on nuo kakkos- ja neloskentät olleet stabiilit, ykköskentässä ja kolmoskentässä tehty noita kokeiluja. Luulisin, että kauteen lähdetään Kempe sentterinä.
   
 5. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Tässä taitaa olla kokoonpano Phillyä vastaan. Aikalailla oletettu, mutta hienoa että Iafallo saa mahdollisuuden ykkösessä.

  Iafallo - Kopitar - Brown
  Pearson - Carter - Toffoli
  Brodzinski - Kempe - Cammalleri
  Clifford - Shore - Lewis

  Andreoff - (Laich) - Dowd

  "5.ketju" reenasi eilen tuossa muodossa yhdessä ja Laich on edelleen harjoitusvahvuudessa, vaikka PTO:sta vapautettiinkin. Ilmeisesti Laich on kaavailussa Kanadan olympiajoukkueeseen, kuten moni muukin vapaa pelaaja.

  Uusia pelinumeroita kokoonpanossa löytyy näiltä herroilta:

  7 - Fantenberg
  9 - Kempe
  17 - Brodzinski
  19 - Iafallo
   
 6. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Ensimmäinen ottelu Philadelphiaa vastaan päättyi iloisiin tunnelmiin, kun kotijoukkue nappasi 0-2 voiton. Viimeinen erä jäi näkemättä, kun aamuvuoroon oli mentävä. Peli näytti ihan hyvältä, kun otetaan huomionn kyseessä olevan kauden ensimmäinen ottelu. Kauden mittaan on jännä katsoa, tuleeko tuohon hyökkäyseen mahdollisia vahvistuksia. Gaborikin paluu yksistään ei sellainen ole. Quickin nollapeli on kova juttu ja miehen pysyessä terveenä, uskon hänen voittavan yksinään joitain tärkeitä otteluita kauden mittaan. Kausi on aina mukava aloittaa voitolla ja toivotaan, että se tästä lähtisi homma kulkemaan.
   
 7. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Kahden ottelun jälkeen ihan positiivinen kuva jäänyt touhusta.

  Avauspeli Philadelphiaa vastaan ihan hanskassa kaksi erää, kolmannessa Kings kävi aika ajoin köysissä, mutta tiukka av-pelaaminen ja Quick hoitivat homman kuiville. San Jose tuli kovaa aluksi, mutta niin tuli Kingskin. En viime vuodelta muista kovinkaan montaa noin raikkaan oloista meininkiä nähneeni. Hyvin luisteleva, taisteleva ja maalipaikkoja luova Kings. I like this shit.

  Dustin Brown. Yksi kassi San Josessa, kaksi muuta loistopaikkaa täydentää hat trick. Ensin hieno vääntö ja kiekonsiirto Jonesin edessä ja av:lla karkuunpolkeminen ja kiekko tolppaan. Todella hieno San Josen pelaajan torppaus kolmannessa erässä. Hymy huulilla ex-Kapteeni vetää ja meitsi diggaa.

  Uusista miehistä Fantenberg ja Folin hoitaneet ruutunsa kelvollisesti ja Iafallo ollut iloinen yllätys ykkösessä. Cammalleri ja Kempe hakevat edelleen sitä jotain kolmosessa ja MacDermid peluutettu tasoon nähden hyvin.

  Kaksi ottelua on liian pieni otanta, mutta viime kauteen nähden Kopitar on terävämpi, Muzzin on ollut pelkkää terästä, Toffoli ja Pearson hakevat erittäin ahneesti maaleja ja neloskenttä ollut jumalainen. Clifford - Shore - Lewis saa raastettua ja revittyä peliä vastustajan kenttäpuoliskolle todella hyvin. Palkintona kentällä kaksi maalia kahteen peliin. Tätä secondary scoringia olikin viime kaudella (ja edelliskaudella...ja sitä edeltävällä kaudella) kateissa.

  Seuraavaksi torstaiaamuna Calgary.

  In Quick We Trust!

  Go KIngs Go!
   
 8. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Kertaakaan ei ole ilman pisteitä vielä jääty. Flyersia, Sharksia ja Sabresia vastaan täydet pisteet ja Flamesista yksi pinna, kun mentiin jatkoille. Hyvin lähtenyt kausi käyntiin. Odotuksissa oli paljon nihkeämpi startti kaikkien henkilöstömuutosten ym. jälkeen. Peli näyttää paljon paremmalta jo nyt mitä Sutterin viimeisinä aikoina ja viime kaudella pahasti alisuorittaneet Kopitar ja Brown ovat nostaanet selvästi tasoaan. Brown varsinkin tuossa maskimiehen paikalla ollut erinomainen lapioidessaan lätkää uuniin.

  Positiivisin mielin tässä ollaan ja huomenna taas kello soimaan, kun Staples Centeriin luistelee New York Islanders. GO KINGS GO!!!
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2017 klo 18.43
 9. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Seuran historian paras kauden avaus Islanders-voiton myötä.

  Kingsin peli näyttää nopeammalta, ylivoimaa yritetään monipuolisesti ja alivoima toimii kuten aina ennenkin. Kopitarilta todella hieno passi Doughtyn av-maaliin viime yönä. Vielä Montreal kotona ja sitten aloitellaan pelireissut.

  Joukkueesta ei alkukaudella hirveän paljon negatiivista löydä. Kempe koohottaa menemään ja kolmoskenttä ei oikein ole käynnistynyt. Cammalleri on nyt ollut kaksi peliä sivussa eikä hänen puuttumisensa ole näkynyt mitenkään joukkueen pelissä.

  Positiivisina esiin hyvin suorittaneesta joukkueesta kolme pelaajaa:

  1. Dustin Brown - hurjaa pelaamista, iso mies, vikkelät kädet. Sutterin lähtö vapauttanut ex-Kapteenin.
  2. Christian Folin - tiukka peruspakki, taklauksia ja varmaa purkua. Uusi Matt Greene?
  3. Alex Lafallo - tuonut energiaa ykköskenttään, jaksaa polkea ja hämmentää, hakee maalia ahneesti. Hokiälyltään ainakin alun perusteella parempi kuin Kempe.

  Hieno kaudenavaus. Go Kings Go!
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Hieno alkukausi sai jatkoa, kun Canadiens kaatui kotiotteluputken viimeisessä pelissä numeroin 1-5. Viimeiseen erään lähdettiin 1-1 lukemista, joten ihan läpihuutopisteet kyseessä ei olleet. Brown ja Kopitar eivät tänään pisteillä juhlineet, mutta sen sijaan Michael Cammalleri ja Adrian Kempe niitä nakutteli heidänkin edestä. Cama 2+2 ja Kempe 3+0. Tehopisteistä viis, sillä Jeff Carter sai jotain pientä vammaa jalkoihinsa. Kentällä häntä ei tuon jälkeen enää nähty. Toivotaan miehen olevan kunnossa. Quick jatkaa hurjalla prosentilla tolppien välissä, ollen tämän hetken kenties paras veräjänvartija koko liigassa.

  Itse olin viime keväänä erittäin pettynyt, kun Darryl Sutter sai lähteä. Toihan hän kaupunkiin kaksi Stanley Cupia. Nyt tilannetta arvioidessa ratkaisu oli ainoa oikea. Stevens on saanut joukkueen pelaamaan aivan uudella ilmeellä ja todennäköisesti vaikuttanut myös joidenkin pelaajien tasonnostosta.¨
  GO KINGS GO!!!
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Dustin Brown on ehdottomasti tehnyt suurimman tasonnoston. Caphit-kiviriipasta on tullut taas kantava voima. Isoja asioita isossa kuvassa.
   
 12. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Vihdoinkin onnistu kolmosketju räjäyttämään pankin! Kokonaisuutena hyvä ottelu Habsia vastaan, vaikka hetken näytti kärkiketjuilla iskevän vanhat tuskailumoodit päälle.

  Voitto oli huippu juttu näin ennen vieraskiertuetta, mutta karmea takaisku tuli, kun Carter on sivussa "toistaiseksi". Habsin pelaajan luistin viilsi Carterin pohjetta ja jalka joudutaan leikkaamaan.. Just tätä ei nyt kaivattu hyvän buugin keskelle!

  Brooks Laich saa todennäköisesti sopimuksen ja istuu nelosen keskelle. Shore taas siirtyy 70's linen keskelle.

  Toivottavasti raikas meno jatkuu ja Carterin poissaolo saadaan paikattua vaikkapa niillä ykkösen tehoilla.
   
 13. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Brooks Laichillle yhden vuoden soppari. Eli sentteriosasto Kopitar - Shore - Kempe - Laich ( - Dowd).

  Vaikka Carterin panos tehopisteiden muodossa alkukaudesta oli vähäinen, niin onhan tuo Kopitar - Carter -sentteriduon hajoaminen hirveä takaisku.
  Mahdollinen paluu venynee uuden vuoden puolelle. Kaikille joukkueille näitä loukkaantumisia kuitenkin tulee ja kuten Coach Stevens sanoo: It`s next man up.

  Muutenkin joukkueen tasoa päästään mittaamaan tosissaan seuraavan kuukauden aikana vieraskiertueiden alkaessa.

  Derek Forbort teki myös kahden vuoden uuden pahvin ja caphit 2,525 miljoonaa. Kaudella 2018-19 Kings maksaa Top4 -puolustajilleen $17.5 miljoonaa. Mielestäni siinä on ihan hyvin rahat kohdallaan. Doughtyn jatkopahvi (jos tulee) tietenkin nostaa tuota ylöspäin, mutta silti Muzzinin ja Martinezin sopparit näin jälkikäteen tuntuvat erittäin hyvältä käsityöltä. Kiitos Lombardi!

  Ja kyllä tota Kempen läpiajoa on tullut kelattua. Se oli kuin pikajuna Carter. Kaunista.

  Go Kings Go!
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Kuuden ottelun vieraskiertue päättyi viime yönä 2-4 tappioon St. Louis Bluesia vastaan. Huonolle ei hävitty, sillä kyseessä oli kahden tämän hetken parhaan Lännen joukkueen kohtaaminen. Kaikin puolin onnistunut matka, sillä viime yön lisäksi ainoastaan Leafsia vastaan jäätiin ilman pisteitä. Jackets, Senators ja Canadiens kaatuivat normiajalla ja Bruinsia vastaan mentiin jatkoille, josta Tyler Toffoli kahdella maalillaan pisteet ratkaisi. Peliesitykset ovat jatkuneet alkukauden tapaan erinomaisina ja Blues ottelustakin olisi mahdollista ollut pisteet ottaa. Alkukaudella ollaan kohdattu vasta kaksi kertaa oman divisioonan joukkueita, mikä on vähän kummallista, mutta otteluohjelmaa selailessa on niitä kohta tulossa urakalla eteen.

  Carterin poissaolo on iso menetys. Ykkösyyveesä varsinkin sille rightin puolen kaverille olisi käyttöä. Gaborikin paluu? Milloin?
  Adrian Kempe on osoittautunut kovaksi pelimieheksi. Voisiko olla tämän kauden William Nylander.
   
 15. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Ensi yönä uusintamatsi Torontoa vastaan. Vikkelät kiekkopääkaupungin pojat tulevat pitämään esim. MacDermidin kiireisenä.

  Carterin kaaduttua huudettiin että Get Kempe ja Kempe onkin vastannut hienosti huutoon. Tuo nykyinen kakkoskenttä Pearson-Kempe-Toffoli on ollut pirteä ilmestys, vaikkakin Pearsonin tehot ovat jääneet yhden maalin kokoiseksi vieraskiertueella. Kempellä taisi ekassa pelissä olla aloitukset jotain 2-15, mutta sen jälkeen nostanut prosenttia sinne siedettäville lukemille. Edelleen häslää, mutta häslää varsin tehokkaasti.

  Alemmissa kentissä valmentajan luottamusta on nauttinut Laich. Itselleni näyttäytynyt hiukan hitaana dieselveturina, mutta Stevens on heitellyt ottamaan oman pään aloituksia ja av-minuutteja, joten antaa mennä vaan. Tulokkaista Amadio ei oikein ole mitään kuvaa itsestään antanut. Häntä edeltäneen Augerin raamit löi leiman Sutter/Lombardi -joukkueen näköisestä pelaajasta ja onkin mielenkiintoista nähdä, löytyykö peliaikaa Augerille ja avautuuko toi Amadion peli millään lailla. Lähes kaikki matsit katsoneena olen ilahtuneena huomannut Trevor Lewisin vapautuneen pelitavan. Hakee laukauksia, vääntää ja kääntää kulmissa. Toivon että ihan lähitulevaisuudessa ei ole se päivä, kun Brown ja Lewis lopettavat uransa Kingsin univormussa.

  Carterin loukkaantuminen löi kylmän hien pintaan, mutta toistaiseksi on joukkue selvinnyt ihan hyvin. Gaborik on aloittelemassa kevyttä harjoittelua, joten hänenkin paluunsa nähdään viimeistään vuonna 2020.

  Ensi yönä Quickin johdolla Toronto nurin ja sitten lauantaina Nashville.

  Go Kings Go!
   
 16. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Alkaa tämän kauden Kingsissä näkyä sitä muutaman vuoden takaista refuse to lose -henkeä. Nytkin Ankkoja vastaan 3-1 tappioasemasta tasoihin, ja jatkoilla voitto.

  Lisäksi Dustin Brown jatkaa paluutaan, nyt tehot 0+3.
   
 17. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Real Madrid // Chelsea
  Hyvä nousu taas kerran!!

  On mukava tunne, kun omiin luottaa niin paljon ettei oikeastaan edes kahden maalin taka-asemasta nouseminen tunnu mitenkään vaikealta,,vaan lähinnä odotat vain milloin se tapahtuu.

  Carterin poissaolo harmittaa, mutta hyvältä näyttää kaikinpuolin tekeminen tällä hetkellä. Torstaina sitten kunnon testi Tampaa vastaan.

  Cmon Kings!
   
 18. Siim72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L.A. Kings
  Kopitar on kyllä kovassa iskussa, loistavaa. Tänään Kingsin tasoitus oli hieno näyte Kopitarilta, suojaa pari ukkoa vipuun ja loput kentällisestä sai nautiskella kiekon maaliin.

  Quick on ollut jälleen vahva josta osoituksena useita tärkeitä koppeja ankkoja vastaan sekä muutenkin vahvat tilastot. Koputetaan puuta ja toivotaan miehen pysyvän läjässä.

  Ex-kippari on myös loksauttanut monelta leuat auki ja on tullut lujaa tähän kauteen. Rehellisesti sanottuna, pari edellistä kautta oli niin vaikeita etten oikein luottanut Brownin vielä nousevan. Nostan käden pystyyn ja myönnän olleeni väärässä hänen suhteensa. Ei haittaa ollenkaan..
   
 19. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Ai jaa, mun mielestä tuolla NHL:n virallisella ottelusivulla on tehot 1+1 Brownille. Mutta hyvin pelasi joka tapauksessa!
   
 20. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Itse myös mukana käsien heiluttelussa. Toki on joutunut varmaan kaikki NHL-seuranneet ihmiset nostamaan kätensä pystyyn Brownin kohdalla. Ei kukaan uskonut moista tehoilua. Ilo on kyllä seurata kuininkaita ja todellakin se "vanha" kunnon "väkisin ohi"-ote on löytynyt taas ja siihen voi luottaa. Kempen kohdalla oli leirin jälkeen itselläni iso huoli kuinka mies pystyy hoitamaan centterin roolia kolmosessa, mutta nyt se näyttää jo luonnistuvan Carterin paikallakin.

  Nyt kun kaikki on mahdollista, niin Gaborikista saadaan vielä 40 maalin mies... Gabby oli jo luistellut joukkueen mukana.

  Ja myös Gabe Vilardi oli päässyt luistelmaan, joten toivottavasti hiomaton timantti saa edes jonkinlaisen kauden junioreissa käyntiin.
   
 21. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Pitkästä aikaa saadaan suomalaisväriä joukkueeseen, kun Jussi Jokinen siirtyy meille Edmontonista, johon puolestaan liikkuu Mike Cammalleri. Jussin vaikea viime kausi ja umpisurkea kulunut syksy ei riemumkiljahduksia aiheuta, mutta ei tässä paljoa hävittävääkään ole. Camma ei sitä yhden Habs pelin tehoilua lukuun-ottamatta kummempia mainetekoja esittänyt. Toivotaan Jussin saavaan taas palmujen alla pelistä kiinni, kuten kävi toissa kaudella Floridan auringossa.
   
 22. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Jokinen saattaa olla alemmissa ketjuissa arvokkaampi kuin Edmontonille. Ainakin enemman kuin Cammallerista. Mukava nahda finski Kingseissa ja toivottavasti onnistuu!
   
 23. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Toivottavasti laittavat Jokisen kolmosen vasempaan laitaan Andreoffin tilalle eli leftiltä pelaava Jokinen yhteen kahden rightin miehen (Shore, Lewis) kanssa. Andreoff on aivan saatanan hidas ja kankea luistelija ja sen lisäksi vielä surkea syöttelija ja viimeistelijä. Harmillista että Clifford on loukkaantuneena ja Andreoff saa peliaikaa muuallakin kuin nelosketjussa.

  Iafallon ja Kempen kehittymisen ansiosta joukkueessa on enemmän nopeutta/luisteluvoimaa ja taitoa kuin viime kaudella, mutta loukkaantumisten (Clifford, Carter, Gaborik) takia kokoonpanossa olevat löntystelijät Andreoff ja Laich hidastavat kolmos- ja nelosketjujen vauhdin olemattomiin. Hyökkääjistössä suurin tarve on luotettava kolmosketjun sentteri, sillä Nick Shoren oikea rooli on nelosen keskellä. Ei Shoren taidot vaan riitä kolmossentteriksi, kun siinä roolissa pitäisi saada jotakin aikaan hyökkäyspäässäkin. Ehkä Jokista yritetään istuttaa siihen rooliin, mutta toivon häntä kokeiltavan ensin vasemmassa laidassa.

  En pidä siitä, että Stevens kuormittaa Doughtyä, Kopitaria ja Martinezia näin paljon jo alkukaudesta, mutta pakko antaa kunniaa miehelle siitä, että farmipelaajille on annettu näyttämahdollisuuksia. Iafallo, Fantenberg, MacDermid, Auger, Amadio ja nyt Crescenzi ovat saanet pelata uransa ensimmäiset ottelut ylhäällä. Iafallo on tehnyt meikäläiseen todella positiivisen vaikutuksen, muut eivät niinkään.

  Ilmeisesti Stevens ei pitänyt Cammalleristä, koska hänet treidattiin pois. Minusta hän täytti paikkansa eikä se ole hänen vikansa, kun Losin kolmos- ja nelosketjujen sentterit eivät pysty luomaan Cammyn hyvälle onetimerille paikkoja. En yhtään ihmettelisi, vaikka myöhemmin selviäsi, että Cammalleri olisi itse pyytänyt maisemanvaihdosta. Veikkaan että hän paukuttaa kauden Oilers-Kings otteluissa useamman kuin yhden maalin - on tuo suoraan syötöstä lähtevä veto vieläkin sen verran tehokas.
   
 24. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Nyt on ilmeisesti palattu sille tasolle jolle kuulutaan,alkukauden ylisuorittamisen jälkeen. Iso on aukko joka Carterilta on jäänyt ja vaikka Kempe on toki hyvin pelannut niin ei hän Cartsi ole.

  Tietysti kun 77 ja Gabo (joskus) palaa niin luulisi Kingsilläkin kerrankin löytyvän 3 hyvää kenttää joilta voi odottaa pisteitä.


  Kenelläkään tietoa koska veli nopea meinaa alkaa pelaamaan kiukuttelun sijasta?
   
 25. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Todellakin nyt on ollut menossa ankara arkeen palaaminen. Alkukauden ylisuorittaminen -kuten ylempi kirjoittaja mainitisi- on enää kaukainen muisto. Viimeiseen kuuteen peliin vain yksi voitto. Omalta osalta muutama peli on jäänyt välistä, joten aivan täyttä tilannekuvaa ei ole tämän hetken tilasta. Niin paha tilanne ei kuitenkaan ole, että mitään Stevensille kenkää adresseja alettaisiin raapustaa. Kovan alkukauden ansiosta ollaan vielä hyvissä asemissa kevättä ajatellen.

  Ex-kippari Brownin supervire on ollut laskemaan päin, kuten arvata saattoikin. Carterin kaltaisen pelaajan puuttuminen rosterista alkaa nyt väkisinkin näkyä tuloksenteossa. Jokinen on niissä kahdessa pelissä mitä olen nähnyt häneltä, ollut ihan hyvin pelissä mukana. Saalistanut pari syöttöäkin jo. Gaborik palatessaan tuskin mikään sateentekijä on, mutta katsotaan mitä sieltä tulee, kun kehiin palaa.

  Koko köörin ollessa kunnossa hyökkäysarsenaali näyttää erittäin hyvältä. Aina pitää tosin ottaa huomioon, miten pitkään Carterilla ja Gaborikilla kestää päästä täysin pelikuntoon. Kuemperin nollapeli Panthersia vastaan oli harvoja asioita, joka sai tämän rundin aikana hymyn meikäläisen huulille.

  Synkästä hetkestä huolimatta GO KINGS GO!!!
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 01.29