Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TripleCrownLine, 01.06.2017 klo 23.27.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Katsoin sen TSN:nän haastattelun ja Doughty tarkoittaa, että haluaa tehdä mahdollisimman rahakkaan, eli markkinahintaisen jatkon Kingsiin.
   
 2. Eekenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings
  DD ei liiku Kingsistä. Piste. Turhia huhuja.
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Oletko seuran uusi GM tai omistaja, kun varmaksi pystyt sanomaan?
   
 4. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:

  Joskus sitä voi taputtaa itseään olalle ja sanoa: "Olet sä aikamoinen velho!". No ei vaiskaan.. Olihan tuo nyt aika nähtävissä. Sinne jätettiin syötiksi nyt nuo Gabby ja Brown. Edes toisen lähtöä odotellaan, mutta vähän pelottaa, että joku muu "mukava kaveri" lähtee ja sitten itkettää.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Muistaakseni Dreger osasi kertoa, että Blake olisi alustavasti tiedustellut hintaa mikäli McPhee ottaisi Gaborikin ja keskustelut olivat jo siihen tyssänneet ilmeisen korkean hinnan takia. Brown olisi jo aikamoista utopiaa.
   
 6. Eekenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings
  Lainaus:
  Kyllä.

  Itse kyllä vähän yllätyin Lewiksen suojaamattomuudesta. Toivottavasti ei karkaa Vegasiin.
   
 7. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Ei karannut, vaan Sin Cityyn meni Brayden McNabb. En osaa pitää minään suurena menetyksenä, koska organisaatiossa on leftin puolustajia riittävästi. Nyt yhdellä nuorista pakeista on mahdollisuus valloittaa paikka ylhäältä. Siis sillä edellytyksellä, ettei Blake hanki kesän aikana paria veteraanipakkia lisää.

  Ensi yönä on draftin ensimmäinen kierros ja alustavasti Kings varaa numerolla 11. LA Insiderissa on esitelty muutamia junnuja, joiden arvioidaan olevan varattavissa noilla tienoilla.

  Sentteri Michael Rasmunssen

  Royal Lineage: Michael Rasmussen? - LA Kings Insider

  Sentteri Elias Pettersson

  Royal Lineage: Elias Pettersson? - LA Kings Insider

  Sentteri Nick Suzuki

  Royal Lineage: Nick Suzuki? - LA Kings Insider

  Erilaisissa mock drafteissa noille tienoille on laitettu myös tshekkihyökkääjä Martin Necas, venäläinen Klim Kostin ja Eeli Tolvanen. tsn:can mockissa Los valitsi vuorollaan Michael Rasmunssenin. Jos ensi yönä todellakin käy niin, että Kings varaa Rasmunssenin tai Pettersonin, niin olen hemmetin tyytyväinen. Suzuki ja Necas ovat meh, mutta olen pettynyt jos ensimmäisen kierroksen varaus on Tolvanen. Sen mitä kakskymppisten kisoissa häntä näin, niin ei tehnyt positiivista vaikutusta. Joo, hieno laukaus ja osaa luistella, mutta en oikein perusta tuollaisista yhden suunnan pelaajista. Vaikka Losilla on noita leftin pakkeja ennestäänkin ja esim. Clague ja Moverare tulossa, niin minua ei haittaisi yhtään, jos Kings varaisi Juuso Välimäen. Kostinin varaamiseen en oikein usko, koska Losilla ei ole ollut "onnea" noiden venäläisvaraustensa kanssa.
   
 8. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Ei tullut Rasmunssenia tai Pettersonia, koska heidät varattiin ennen Losin vuoroa. Sen sijaan tuli sentterilaituri Gabriel Vilardi.

  Introducing: Gabriel Vilardi - LA Kings Insider

  Vilardi talks about getting drafted; Futa describes his skill set - LA Kings Insider

  Olihan se melkoinen yllätys, että Vilardi tippui noin alas, mutta eipä se yhtään harmita. On kokoa ja taitoa ja plussana vielä, että on rightin mies. Skouttien mielestä isoin miinus on luistelu, mutta ei ko. asia Futaa ja Yannettia tuntunut isommin huolestuttavan. Ensi kausi menee varmasti vielä junnuissa ja toivottavasti ottaa paikan Kanadan WJC-joukkueesta, niin pääsee näkemään miten pärjää kv. vauhdissa.

  Muutaman tunnin päästä alkaa toinen kierros ja sitten nähdään jatkuuko tuuri yhtä hyvänä myös muilla vuoroilla. Syvyyttähän organisaatiossa ei ole tällä hetkellä muilla pelipaikoilla kuin leftin pakeissa, joten sitä asiaa varauksia tehdessä ei tarvitse miettiä. Blake on maininnut maalivahtitilanteen - tai siis sen, että seurassa ei ole maalivahteja - joten katsotaan varaako Kingsin skoutit molarin toisella vai vasta kolmannella kierroksella.
   
 9. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  LA Kings 2017 NHL Draft Recap | NHL.com

  Elite Prospects

  Maalivahti otettiin kolmannella kierroksella, sillä toisella kierroksella haaviin tarttui WHL:stä hyökkääjä Jaret Anderson-Dolan. Kaveri näytti haastattelussa todelliselta baby-faceltä, mutta ei se mikään ihme ollut, koska Anderson-Dolan oli yksi draftin nuorimmista kavereista. Jos Vilardin kohdalla vahvuutena mainittiin koko ja heikkoutena luistelu, niin Anderson-Dolanin kohdalla asiat olivat päinvastoin - vahvuus luistelu ja heikkous koko. Ainakin tuossa nhl.comin draft-haastattelussa näytti kyllä pienemmältä ja hentoisemmalta kuin mitat antaisivat olettaa (180 cm, 85 kg). Kun Losin prospektikatrasta arvioi, niin näiden kahden valinta nosti sentteriosaston tasoa huomattavasti. Itse pidin molemmista varauksista todella paljon.

  Kahden sentterin jälkeen Kings varasi siis OHL:stä maalivahti Matt Villaltan. Maalivahdit kehittyy omaa tahtiinsa, joten Villaltan potentiaalin näkee paremmin vasta joskus kahden-kolmen vuoden päästä. Tai todennäköisemmin joskus kolmen-neljän vuoden päästä.

  Ymmärsin kyllä noi kolme ensimmäistä varausta, koska niiden kohdalla näytti kohtaavan sekä "best player available" ja "draft for need" -periaate, mutta kolmea seuraava poimintaa en ymmärrä. Pelaajakuvausten perusteella Michael Anderson, Markus Phillips, Cole Hults ovat suunnilleen samankokoisia (180-183 cm, 85-90 kg) leftiltä pelaavia kahden suunnan pakkeja. Anderson ja Hults pelasivat USA:n puolella USHL:ssä ja pelannevat ensi kaudella yliopistokiekkoa, kun taas Phillips pelasi OHL:ssä Owen Soundissa. Kai he sitten edustavat nykysuuntauksen mukaista modernia pakkityyppiä, missä puolustajalta vaaditaan aikaisempaa enemmän taitoa ja liikkuvuutta ja aikaisempaa vähemmän kokoa ja kovuutta.

  Viimeisellä vuorollaan Los otti vielä yhden sentterin lisää eli jo viime vuonna varattavissa olleen, mutta silloin ohiskipatun Drake Rymshan. Ainakin jonkin verran Rymshalla on hyökkäyspään potentiaalia, sillä hän nakutteli OHL:ssä varsin kovat tehot (35+27). Se kyllä kiinnitti meikäläisen huomion, että Rymsha on ollut joka vuosi OHL:ssä miinus-pelaaja ja hänet on kolmen kauden aikana treidattu kahdesti - ensin Londonista Ottawaan ja sitten Ottawasta Sarniaan.

  Ainakin tämän ja viime vuotisen draftin perusteella LA Kings on varauspolitiikassaan siirtynyt aikaisemmasta "size&strenght" -painotuksesta enemmän nykyisen valtavirran suuntaan eli korostamaan taitoa ja tehoja. Jos ajatellaan prospektpoolia kokonaisuudessaan, niin jäihän sinne yhä ammottavia aukkoja. Cernakin, McKeownenin ja C. Millerin kauppaamisten jälkeen rightin pakkeja ei ole tulossa käytännössä yhtään. Nuoria maalivahtilupauksia organisaatiossa on oikeastaan vain yksi, nyt varattu Villalaltan. Jollei nyt varatuista pakeista joku ota kehityksessään isoja askelia, niin todellisia hyökkääviä pakkeja ei ole tulossa. Kale Clagueta pidetään hyökkäävän pakkina, mutta eihän tilastot tuota olettamaa oikein tue. Kyllä laadukkaan hyökkäävän pakin pitäisi yltää kolmannella kaudellaan WHL:ssä vähintään piste per peli vauhtiin.

  Sen sijaan puolustavien peruspakkien kohdalla on jopa ylitarjontaa - MacDermid, Lintuniemi, Moverare, Reddekopp, KHL:ään kehittymään lähetetty Shrizapanov. Vilardin, Anderson-Dolan ja Rymshan hankinta korjasi sentterivajetta huomattavasti. Kahdessa ensimmäisessä on potentiaalia jopa top 3 -senttereiksi ja lisäksi Rymsha ja Amadio omaavat hyvää "long shot" -potentiaalia. Laituriosasto - vaikka Vilardi onkin pelannut pääosin laidassa, niin lasken hänet sentteriksi - ei saanut tässä draftissa vahvistusta, mutta uskon että Kempe, Brodzinski, Auger, Wagner, Watson, Luff, Bokondji -seitsikosta löytyy aikanaan täydennystä kolmos- ja nelosketjuihin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 09.55
 10. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Odotetusti seura on tehnyt perustarjoukset suurimmalle osalle RFA-pelaajista eli Justin Augerille, Jonny Brodzinskille, Andrew Crescenzille, Kevin Gravelille, Paul LaDuelle, Zac Leslielle, Kurtis MacDermidille, Michael Merschille ja Nick Shorelle. Andy Andreoffin kanssahan tehtiin jo sopimus. Eipä noilla RFA-pelaajilla oikein neuvotteluvaraa ole, joten luulen, että sopimuksia alkaa tippua aika suht nopsasti. Andreoff sai kaksi vuotta 0,667 milliä per vuosi, joten se on ihan hyvä vertailukohta muille Losin RFA-pelaajille.

  Kings qualify nine, but not Bjorkstrand, Lowry - LA Kings Insider

  Andreoff re-ups for two years, $1.355M - LA Kings Insider

  "Kehitysleirin" eli development-campin kokoonpano ja aikataulu julkistettiin:

  Development camp roster, schedule, news, notes, links - LA Kings Insider

  Koska Kingseillä on ollut aika vähän varauksia viime vuosina ja osa prospekteista myyty pois, niin en yhtään ihmettelisi, jos tälläkin kertaa seura sainaisi jonkun leirille kutsutuista nuorista. Vaikkeivat he ole saaneet NHL-varausta, niin joukossa on kuitenkin ihan laatupelaajia (esim. aikanaan Martin Jones). Camp invitee -pakkeja näytti olevan listalla selvästi enemmän kuin hyökkääjiä - kolme vs. seitsemän - joten en ihmettelisi, vaikka joku puolustajista saisi sopimuksen. Maalivahteja on näytillä kolme + kolmannen kierroksen varaus Villalta.
   
 11. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lewis näköjään tehnyt uuden sopparin capfriendlyn mukaan 25.6. Caphit 2milj. ja kesto 3 vuotta. Onhan tossa nyt ehkä vähän hyvän miehen lisää kyllä vaikka tärkeä pelaaja joukkueelleen onkin. Ei toki mikään ongelma soppari verrattuna Browniin tai Gaboon.

  Los Angeles Kings - CapFriendly - NHL Salary Caps
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tuo sopimus tehtiin jo vuosi sitten. Neljän vuoden sopimus josta siis ensimmäinen sopimusvuosi on jo pelattu pois.
   
 13. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Vahvasti vedetty siis täällä päässä juhannuksena.
   
 14. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
 15. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Itse ei uskaltanu mitään tänne laittaa kun en tiennyt luinko omiani vai näinkö unta. Kyllä olisi erikoinen näky harmaa parta Kings paidassa. Ei voi kieltää etteikö miehelle varmasti ruutua löytyisi.
   
 16. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Toteutuessaan olisi melkoinen näky nähdä vanha partajermu Kingsin väreissä. Lisämausteena vielä tuo, että siirtyisi yhden pahimman kilpakumppanin joukkoihin. Throntonin tulo toisi luonnollisesti Kingsin keskikaistalle tarvittavaa syvyyttä ja aika herkulliselta kuulostaisi sentterikolmikko Kopitar - Carter - Thronton.

  Tervetuloa #syöttökone19. Jos.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2017 klo 18.50
 17. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Thorntonin värväämisessä olisi mielestäni paljon enemmän plussaa kuin miinusta.

  Plussana: Jumbo Joe pystyy liikuttamaan kiekkoa parhaiten pienillä siirroilla siellä tärkeimmällä alueella eli hyökkäyspäässä. Joe pystyisi avittamaan paljon luovaa työskentelyä mihin Kings ei ole kyennyt Sutterin aikana juurikaan. Joe toisi myös takkuavaan ylivoimaan uuden uhan ja antaisi Anzelle tilaa takoa maaleja. Joe myös veisi Anzen aloitusvastuuta huomattavasti ja kapteenin ei tarvitsisi joka kerta käydä omassa päässä kasvamassa kiekkoa. Kopitar - Carter - Thornton kuulostaisi kyllä loistavalta ja massiiviselta keskikaistalta. Plussaksi voidaan laskea myös kiusanteko delfiin.. Anteeksi hailaumaa kohtaan ;)

  Miinuksena näen sen, että Joe on tiettävästi halukas tekemään vain kolmen vuoden pahvin. Se kävisi Kingsin tapauksessa vain, jos hinta on kohtuullinen. Thornton haluaa varmasti nyt parhaaseen mahdolliseen seuraan, missä voi voittaa vielä Stanley Cupin ennen uran päättymistä.

  Kohtuullinen peukutus tälle.
   
 18. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Expansion Draftissa lähti pelaaja, jonka toivoinkin lähtevän. McNabberille kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin, mutta nyt on taas askeleen lähempänä se, että Trevor Lewis aikanaan myös lopettaa uransa Kingsin sotisovassa.

  Varsinainen Draft-tilaisuus meni myös mallikkaasti, tästä Vilardista olen jopa innoissani. Muutaman vuoden päästä Carter saa sopimuksensa pelattua loppuun ja käyttöä alkaisi olemaan maalintekoon ja syöttelyyn pystyvälle isokokoiselle sentterille. Muutenkin Blake & co vetivät draftin hyvin, ei tullut mitään pommeja varausvuorojen myymisen muodossa jne. Uusi johto tuntuu uskovan, että nykyisellä rosterilla + parilla täsmähankinnalla ollaan edelleen hyvin kuvioissa mukana.

  Jumbo-Joe olisi mahtava kolmossena. Niistä lätyistä saisi Lewiskin tehtyä sen 13 maalia kauden mittaan. Luulen kyllä, että Thornton Hailaumassa kuitenkin jatkaa.

  Onhan tässä fiilikset nousseet paljon kauden lopetuksesta. Kun luultavammin nuo qualifying offerit menee kaikki läpi, niin joukkueelle kakkosmokke ( Campbell?) ja joku maalintekoon kykenevä laitahyökkääjä free agent -markkinoilta. Puolustukseen en välttämättä uusia nimiä toisi, katsoisin alkuun LaDuen, Gravelin ja Forbortin kestävyyden Quickin edessä.

  Go Kings Go!
   
 19. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Itse ajattelin kyllä Jumbo-Joeta kakkossentterinä ja Carter siirtyisi laitaan.

  Gaborik/Kempe - Kopitar - Carter/Toffoli
  Pearson - Thornton - Carter/Toffoli
  Brown - Shore/Dowd - Lewis
  Clifford - Shore/Dowd - Andreoff/Kempe/Brodzinski

  Gaborik on kauden alussa sairastuvalla, joten Kempeä voisi kokeilla muutamasa ottelussa top 6-roolissa. Iginlan mahdollinen jatko?

  Forbort - Doughty
  Muzzin - Martinez
  Gravel - LaDue

  MacDermid/Lintuniemi/mahdollinen UFA-pakki

  MacDernid ei ole enää waiver-vapaa, joten voi olla että hän saa kauden alussa näyttöpaikan. Toisi ainakin roppakaupalla kovuutta puolustukseen.

  Quick
  Campbell

  Veikkaan että Blake&co sainaa jonkin kokeneen veskarin Ontarion ykköseksi/Campbellin varamieheksi.

  Jos omat RFA:t sainataan ja Thorntonin kanssa tehdään sopimus, niin mahtaako enää löytyä rahaa laituriosaston tai pakiston parantamiseen. Eihän tuo btämän kesän UFA-tarjonta mitenkään erikoinen ole.
   
 20. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
 21. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Mike Cammalleri oli sit Kingsin free agent avaus. Kiva paluumuuttaja todella low risk sopparilla, joka on paras uutinen tässä diilissä. Hyvä täyte ylempiin ketjuihin, vaikka epäilen kyllä silti vahvasti nykyistä panosta. Silti tuossa hankinnassa tuskin häviää mitään paitsi maksimissaan yhden paikan NHL-rosterista. Muu onkin plussaa.

  Report: Cammalleri coming back to Kings on one-year deal - LA Kings Insider
   
 22. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  No ei tuo nyt kallis ilmeisesti ainakaan ole, tuskin on mitkään huimat bonarit sopparissa tuon 1 milj. päälle. Tosin eipä viime kausi ainakaan hirveän vahvasti mennyt kun 61 pelissä syntyi 10+21. En kyllä yhtään tiedä oliko mies loukkaantunut tai muuta kauden aikana jos on tekemiseen vaikuttanut.
   
 23. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
 24. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Darcy Kuemper Kingsiin, 1 vuosi ja 650K AAV. Hyvä, ellei jopa loistava haku kakkoseksi, pudottaa samalla Zatkoffin siihen rooliin johon kuuluu, eli kolmoseksi. Toivottavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että Campbell haudataan ECHLään/ulos, jotta oikeasti lupaava Cal Petersen saisi pelejä alleen Ontariossa.

  Tykkään.
   
 25. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Mukavan maltillinen Free Agent -päivä takana. GM Blake hoiti joukkueeseen laadukkaan kakkosmaalivahdin ja tämän myötä näivettynyt maalivahtipooli onkin saanut runsaasti muskelia ympärilleen viikon sisään. Zatkoffin tulevaisuudesta en tiedä, mutta Campbellia tuskin ollaan ECHL:n hautaamassa. Hänkin pyörinyt kakkosmokkevaihtoehtona ennen Kuemperin tuloa.

  Jumbo ei tullut, sen sijaan tuli Cammalleri. Toivottavasti virtaa riittää vaikka Kopitarin rinnalla iskeä noita maaleja. Hinta erittäin kohtuullinen ja on tästä kokeilusta jotenkin parempi fiilis kuin esim. Purcellista. Olisinko mahdollisesti ottanut Hartnellin samalla miljoonalla painimaan Sharksin mörköjen kanssa? Kyllä vaan olisi kelvannut. Mutta kun ei nuo kannumahdollisuudet kaiken kaikkiaan suuren suurilta vaikuta, niin mun mielestä ihan ookoo, että haetaan yhden Millin hakuja monivuotisten soppareiden sijaan.

  Christian Folin on matkanut meikäläisen tutkan alapuolella ja enpä kaverista mitään tiedä. Kätisyys ainakin hyvä.

  Ihan positiiviset fiilarit näistä soppareista.