Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Los Angeles Kings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TripleCrownLine, 01.06.2017 klo 23.27.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Ei tullut Jumboa ei, mutta Cammalerrin "kotiinpaluu" pienen sopimuksen kanssa oikein hyvä asia. Itse asiassa olen jopa iloissani hänen tulosta. Miestähän voi peluuttaa myös laidalla. Muutenkin tosi hyvä pieni pöhinä nyt menossa pettymykseen päättyneiden keväiden jälkeen.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toivon kaikkea hyvää Cammallerille Kingsissä ja että hän saisi ns. bounce back -kauden itselleen. Toissa kaudella hän oli loukkaantumiseensa asti todella hyvä ja piste per peli -tahdissa, mutta viime kausi oli yhtä kahdeksan (?) pelin spurttia (jolloin hän taisi tehdä 10-15 pistettä) lukuun ottamatta karmea. Jos oikein muistan, niin hän veti kauden loppuun lähemmäs 30 pelin maalittoman putken. Se on paljon maalintekijälle. Mutta toivotaan tosiaan hänelle parempaa/ehjempää kautta.
   
 3. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Eli kuulostaa juurikin samanlaiselta kun nämä Kingsin viimeisimmät fa hyökkääjä haut. Mutta mutta,soppari halpa ja toivotaan että putki kulkee ja kiekko liikkuu.
   
 4. allstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings
  Hieno kesä tähän asti Kingsiltä ja GM Blakelta. Toffolille ja Pearsonille todella hyvät sopimukset, jonka jälkeen loistava drafti, jossa varattiin kaksi erittäin lupaavaa kaveria Vilardin ja JAD:n muodossa ja muutama muu potentiaalinen juniori. Imama, Iafallo ja etenkin Petersen myös hyvät hankinnat tukemaan muuten ohutta prospect poolia. FA-markkinat myös mielestäni hoidettu oikein, muutama low-risk hankinta eikä ole lähdetty höntyilemään ylipalkattujen starojen kanssa. Cammallerilta voisi odottaa tason nostoa ensi kaudelle, sillä HFBoardsien Devils -fanien mukaan hänen tyttärensä sairastui viime kaudella, jonka takia Cammalleri oli hetken poissa kuvioista ja palattuaan ei päässyt enää samalle tasolle. Folin mielestäni hyvä signaus puolustuksen avuksi kätisyytensä vuoksi ja luulisin, että hän löytää itsensä kolmosparista kauden alkaessa. Edelleenkin jotain huhuja liikkuu, että Blake olisi traden kautta hankkimassa Kopitarille laituria, mutta saapa nähdä mitä tapahtuu ennen camppia.

  Mielenkiintoinen harjoitusleiri tulossa, sillä pelipaikoista tulee olemaan joka osastolla kova kamppailu. Maalivahdeista Quickin backupin roolista tulee taistelemaan hyvän kauden AHL:ssä pelannut Campbell ja uusi FA-signaus Kuemper. Petersen todennäköisesti pelaa vähintään ensi kauden Reignissä jomman kumman em. nimen parina. Zatlossin voisi mielestäni upottaa vaikka ECHL:ään. Puolustuksessa kamppailu on vieläkin kovempi, sillä ainoastaan neljä nimeä (8, 6, 27, 24) voisi sanoa varmaksi avaajaksi kauden alussa, ellei joku heistä liiku mahdollisessa treidissä. Jäljelle jäävät LaDue, Folin, Gravel, MacDermid ja Fantenberg kisaavat kahdesta viimeisestä paikasta, joista ennakkosuosikkeina näkisin kaksi ensimmäistä kätisyyksiensä vuoksi. Hyökkäyksestä löytyy myös paljon kysymysmerkkejä. Pystyvätkö herrat Kopitar ja Toffoli nousemaan takaisin omalle tasolleen? Vaikuttaako valmentajan vaihdos ja sitä myötä todennäköisesti hieman uudistettu pelitapa Gaborikiin ja Browniin positiivisesti? Pysyykö Cammalleri ehjänä ja kykeneekö hän tekemään riittävästi tulosta? Nuorista kavereista rosteriin olisi tarjolla ainakin Kempe ja Brodzinski, sekä mahdollisesti jopa hyvän Dev. Campin pelannut Iafallo ja isoja harppauksia parina viime kautena ottanut Amadio.

  Tosiaan paljon on kysymysmerkkejä rosterissa ja penkin takana. Monta palasta pitää kyllä napsahtaa kohdalleen, että tämä Kings ryhmä palaa contender -osastolle. Hankalaa tulee olemaan, sillä moni lännen joukkueista on vahvistunut tämän kesän aikana mutta toivotaan parasta!
   
 5. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Asiallista pohdiskelua. Myös täältä Blakelle iso peukku GM-uran aloituksesta. Case Thorntonista jäi pieni harmitus mieleen, sillä Jumbon hankkiminen olisi a) vahvistanut Losia ja b) heikentänyt Särkiä. Mutta Jumbo Joe selvästi halusi jäädä San Joseen ja hyvä oli, ettei Blake lähtenyt solmimaan hänen kanssaan esim. kolmen vuoden sopimusta.

  En olisi yhtään hämmästynyt vaikka kausi aloitettaisiin kahdeksalla pakilla ja ekalla neljännekselä treidattaisiin/weivattaisiin yksi pois. Ontariossa tehdyt AHL-sainaukset viittaisivat siihen suuntaan, ettei MacDermidin uskota palaavan Reigniin - tarkoitan ennen kaikkea Jamie Devanen kanssa tehtyä sopimusta. Ontarion näyttää muuttuvan paljon ensi kaudeksi, mutta se nyt on AHL-joukkueille tyypillistä. Uusi kapteeni joukkueelle on ainakin nimettävä sillä kolme viime kautta kapteenina toiminut Vincent LoVerde siirtyy Totontoon.

  Alkavalla kaudella tulee olemaan todellakin tiukkaa vääntöä pudotuspelipaikasta. Viime kauden playoffs-joukkueista pienoisella kysymysmerkkillä varustaisin St. Louisin, San Josen ja Minnesotan, mutta loput viisi (Chicago, Anaheim, Edmonton, Calgary, Nashville) näyttävät yhä vahvoilta. Dallas on paperilla konferenssin kärkijoukkue ja Winnipeg ainakin viime kauden tasolla. Ihme olisi jos yksikin kolmikosta Arizona, Vancouver Colorado kiipeisi mukaan playoffs-taistoon - jopa kahdeksankymmenen pisteen saavuttaminen on tälle triolle työn ja tuskan takana.
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Eikö Ontarioon mahdu useampaa fyysistä kaveria samaan aikaan, vai mikä tässä on takana (en ole kovin tarkasti Ontarion asioihin perehtynyt, siksi kysyn). Ainakaan pelipaikkojensa puolesta MacDermid (D) ja Devane (LW) eivät toisiaan pois sulje.
   
 7. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  E: Boldaukset omia!
   
 8. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Niin HfBoardin hyvä Ontario-seuraaja (en ole varma nimimerkistä, olikohan regulate) oletti ja itselle sama tuli mieleen kun luin Devanen sainauksesta. Ei noita raskassarjalaisia nykyaikana oikein mahdu joukkueeseen kuin yksi, ei edes AHL:ssä. Tällä hetkellä NHL:ssä painopiste on siirtymässä yhä enemmän tuonne taito/nopeus-puolelle, joten ei edes farmiin haluta haalia liikaa duunari-osaston kavereita sen paremmin puolustukseen kuin hyökkäykseenkään. Tietenkin voihan Devane olla eläköityneen Bissonetten seuraaja ja hänet hankittiin joukkueeseen hoitamaan hanskauspuoli, jotta MacDermid voisi keskittyä entistä enemmän pelaamiseen. MacDermidin kuitenkin täytyy ensin läpäistä waiverit, jos hänet lähetetään training campiltä AHL:ään. En minä yhtään ihmettelisi vaikka joku nappaisi hänet kokeilumielessä tuolta listalta, koska hän on kuitenkin vuosi vuodelta kehittynyt kohti NHL-tasoa. Pelaajatyyppinä ei kuitenkaan ole "moderni puolustaja" vaan vanhan tyylin puolustava jyrä.

  Tuollaisia fyysisempiä kavereita ensi kauden Ontariossa ovat uusista pelaajista Bokondji Imama ja Keegan Iverson (AHL-sopimus) ja entisistä Justin Auger (RFA) ja Andrew Crescenzi (RFA). Ja fyysisellä kaverilla tarkoitan isoa vääntäjää/taklaajaa, koska en minä oikein usko, että nykyään edes AHL:ssä harrasteta enää mitään goon-hockeytä. Lisäksi varauksista puolustaja Jakob Friend valittiin OHL:n valmentajien äänestyksessä liigan kovimpien taklaajien joukkoon, joten hänkin edustaa fyysisempää osastoa. Friendillä ei ole vielä sopimusta, mutta toivottavsti saa sellaisen training campin jälkeen (ehkä AHL-soppari, jos mahdollista).

  Pistetään tuohon vielä linkki sopimus-uutiseen. Valkovenäläisen Stephan Falkovskyn kanssa solmittu sopimus:

  Stepan Falkovsky signs three-year ELC - LA Kings Insider

  Falkovsky pelasi nuorten MM-kisoissa Helsingissä. Kuten pituudesta pystyy päättelemään, niin siipiväli on hirveä, mutta jalat ja kädet oli kankeat. Pidemmän ajan projekti, mutta jollei mahdu ensi kaudella Ontarioon, niin voihan hänet aina lähettää ECHL:ään Manchesteriin.

  Lisäksi Kings on tehnyt ATO-sopimuksen kahden kehitysleirillä olleen junnun kanssa eli puolustaja Clayton Kirechenkon ja laituri Evan Weingerin kanssa. Harjoitusleiri sitten näyttää saavatko sopimusta vai ei. Molemmat WHL-pelaajia, mikä on sinänsä yllättävää, sillä LA on yleensä suosinut OHL-kavereita.

  Evan Weinger - Eliteprospects.com

  Clayton Kirichenko - Eliteprospects.com


  Kevin Gravel päätti hakea sopimusta välimiehen kautta.

  Gravel among 30 to file for arbitration - LA Kings Insider
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Andrei Loktionov lähtee tavoittelemaan pelipaikkaa tryoutin kautta. Vuoden 2008 draftin varaus on viime kaudet pelannut Lokomotiv Jaroslavlissa. Viime kaudella tehnyt ihan kelpo pisteet ja LA faneille tuttu mies entuudestaan.
   
 10. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Onnea yritykseen. Taisi edellisellä kerralla olla vaikeuksissa kokonsa suhteen. GM Blake onkin näemmä kaivanut vanhat kausioppaat esille. Yhtäkään kiveä ei näemmä jätetä kääntämättä, kun etsitään hyökkäystehoja bottom-six -osastoon.
   
 11. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Tuli vähän sama mieleen eli tuo "vanhat kausioppaat". Ketäs vielä tulis? Frolov, Ivanans, O'donnell.. No mutta olen itse ainaki ihan tyytyväinen tähän PTO kokeiluun, vaikka se vähän "Setolta" haiskahtaa. Loktilla on potentiaalia olla hyvä 3. cena ja ihan tervettä, että sille paikalle saadaan nyt kilpailua (Shore, Dowd, Andreoff, Lokti). 27-vuotias ei ole edes mikään ikäloppu.

  Jotenkin kyllä vähän pelottaa tuleva kausi ja nämä hieman samanlaiset "Low-risk" hankinnat kuin vuosi sitten. Tuntuu että jotain pitäisi seurassa tehdä, mutta mitä edes voi tehdä, kun ei palikoita ole. Joku pakki pitäisi käytännössä laittaa lihoiksi, mutta samalla tuntuu, että eihän noista pysty luopumaan millään.

  Positiivisinta on draftin onnistuminen kärjen osalta sekä hyvät signaukset yliopistoista. Ehkä tässä tuli pari vuotta totuttua liian makeaan ja kun ne rahkeet sekä realiteetit ovat korkealla, niin kaikki toiminta tuntuu pettymykseltä. Onhan meillä vielä rungossa toivoa. Täytyy vain pelitapaa muokata. Eikä voi vielä tuomita ennen kuin näkee Cammallerin, Folinin, Kuemperin ja Loktionovin tositoimissa.

  Ja ainahan sitä voi sormet ristissä toivoa, että Gaborik tekee yli 40 maalia ja Brown pelaa palkkansa tasoista kiekkoa.. Heh.
   
 12. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Kaikkien RFA-pelaajien kanssa tehty lyhyet sopimukset pienellä palkalla, joten Jonny Brodzinski, Paul LaDue, Kevin Gravel, Justin Auger, Kurtis MacDermid, Michael Mersch, Andrew Crescenzi ja Zac Leslie pelaavat ensi kaudellakin Losissa tai Ontariossa. Jos junioreista AHL:ään tulevat nuoret ovat niin hyviä kuin odotan, niini Reignillä on hyvä porukka ensi kaudella. Syvyyttä alkaa olemaan AHL-tasolla jopa niin paljon, että osa nuorista on pakko lähettää ECHL:ään tai takaisin junioreihin yli-ikäisenä. Sainauksista päätellen Blake haluaa myös menetystä AHL:ssä, mikä on tietenkin ihan luonnollista, koska onhan hän entinen Reignin GM.

  Brodzinski, LaDue re-up; all RFAs inked - LA Kings Insider

  Gravel, Auger, Crescenzi, Leslie, Mersch MacDermid re-up for one year, $650K - LA Kings Insider
   
 13. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Matt Greene lopetti sitten virallisesti uransa. Kiitos kuluneista yhdeksästä kaudesta. Ei hän organisaatiosta mihinkään lähde, sillä hän jatkaa pelaajatarkkailijana. Suhteellisen nuorena ura sitten päättyi. Vain 34-vuotiaana.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2017 klo 13.03
 15. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Kuluneella kaudella KHL:ssä kovat tehot latonut ja Kanadan MM-joukkueessakin pelannut puolustaja Chris Lee on liittynyt myös mukaan training campille. Erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joskaan puolustus ei meillä se pahin akilleen kantapää ole. Saas nähdä missä mies syksyllä pelaa. Melkoinen tarinahan se olisi, jos mies paikan nappaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2017 klo 19.14
 16. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Oho! Lee on kyllä loistava lusitelija ja omaa huikean peliälyn. Toki puolustamaan mies on hyvin hatara kortti ja kokoa ei löydy liikaa, mutta parhaimmillaan ylivoimalla ja pelin avaamisessa (toki itse olen nähnyt vain KHL:n pelejä jonkin verran ja siellä kun kaukalot on sitä luokkaa "lentokenttä"). Kings kyllä tarvitsee takalinjoille juuri tuon kaltaista pelaajaa. Vierelle täytyy sitten saadaa joku panssarivaunu paikkamaan virheitä. Toivon, että Lee todellakin vakuuttaa johdon ja saa 1-2 vuoden pahvin. Tuo 36 vuoden ikä on tietysti hieman rassaava, mutta jos Lee on itse motivoitunut palaamaan Pohjois-Amerikkaan, niin en koe sitä edes haittana noiden edellä mainittujen ominaisuuksien takia. Olisipa vielä righti..
   
 17. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Kingsin tulokasleirin osallistujalista on vihdoin julkaistu - leirihän alkaa nyt viikonloppuna. Kaksi mielenkiintoista pelaaja on loukkaantuneena eivätkä voi osallistua sen paremmin rookiecampille kuin varsinaiselle harjoitusleirillekään.

  Rookie camp roster, schedule, notes - LA Kings Insider

  Kesän ykkösvaraus Gabe Vilardi on kärsinyt selkävaivoista koko kesän mikä on nuoren pelaajan kyseessä ollessa aika huolestuttava juttu.

  Injured Vilardi not participating in rookie camp, training camp - LA Kings Insider

  WHL:ssä hyvän kauden pelannut pikalaituri Austin Wagnerilta on leikkauksen jäljiltä pelikunnossa vasta vuodenvaihteen kieppeillä.

  Shoulder surgery for Wagner; 2017-18 destination in question - LA Kings Insider

  Losin rookieleiriläiset pelaavat ensi viikolla kaksi ottelua Las Vegasin rookieita vastaan. Toivottavasti edes toinen otteluista striimataan. Vaikka Vilardi ja Wagner puuttuvatkin, niin olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten pakeista Clague ja Moverare, hyökkääjistä Luff, Iafallo ja Watson ja maalivahti Petersen pärjäisivät Las Vegasin junnuja vastaan.
   
 18. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Molemmat ottelut striimataan, mutta ensimmäisen kohdalla oli kyllä hiukan teknisiä vaikeuksia. Välillä striimi blokattiin ja toinen erä jäi näkemättä, mutta koska ensimmäinen ja toinen erä ovat nähtävissä LA Kings Insiderin sivulla, niin täytyy vilkaista se sieltä myöhemmin. Ottelu päättyi Losin 6-2 voittoon ja kahden näkemäni erän perusteella Kings-lupaukset veivät ottelua pelillisesti selvänlaisesti, vaikka maalinteko olikin nihkeää aina kolmanteen erään asti. Kuvakulma ei ollut kovin hyvä, mutta hyökkääjistä Matt Luff teki positiivisen vaikutuksen. Imama voitti tappelunsa, mutta kaverin pitää tehdä paljon töitä luistelun ja pelin lukemisen kanssa, jotta menestyksekäs ura ammattilaisena urkenisi.

  LA Kings Latest - LA Kings Insider

  Toinen rookie-ottelu alkaa tänään iltamyöhään eli klo 23.00. Linkki ilmestyy aikanaan luultavasti LA Kingsin ja Insiderin kotisivuille
   
 19. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Toinen rookiematsi päättyi Las Vegasin 4-0 voittoon. Jos ensimmäinen ottelu oli LA:n hallintaa, niin toisessa pelissä tahtipuikkoa heilutteli Knights ja otti ansaitun voiton. Tulokasotteluiden yhteenvedossa Rosen ja Evans antoivat positiivisia kommentteja hyökkääjistä Matt Luffista, Jaret Anderson-Dolanista, Drake Rymshasta ja Alex Iafallosta, puolustajista mainittiin Kale Clague ja Matt Roy ja Evans kehui molempia maalivahteja, mutta kaksikosta vanhempi - Cal Petersen - voitti omansa oman ottelunsa ja nuorempi - Matt Vilalta - hävisi.

  Putting the kids to bed - LA Kings Insider

  Varsinainen harjoituskausi alkoi jatkoaikatappiolla Vancouverille numeroin 3-4.

  Losilla oli aika hyvä kokoonpano, minkä merkittävimmät poissaolijat olivat Jeff Carter, Drew Doughty ja Alex Martinez. Canuckseilta puuttuivat mm. Sedinien ketju joten paperilla heillä oli B-tason kokoonpano, kun taas Kingseillä oli B+ -tason porukka. Harjoitusleirin mielenkiintoisin kysymys taitaa olla alempien pakkiparien pelipaikat. Kuutos-kasipakin paikoista käydään tiukka kamppailu ruotsalaisten ja Gravelin/MacDermidin välillä. Vancouveria vastaan lämmittelyissä ketjut olivat:

  Cammalleri-Kopitar-Brown
  Andreoff-Kempe-Brodzinski
  Mersch-Shore-Nolan
  Pearson-Dowd-Toffoli

  Muzzin-Folin
  Forbort-LaDue
  MacDermid-Fantenberg

  Quick ja Kuemper pelasivat ottelun puoliksi.

  Markkinointiotteluun Kiinaan lähtee paras mahdollinen kokoonpano, joten AHL-jyrät, junnut ja muut lupaukset saavat näyttöpaikkansa harjoitusotteluissa Arizonaa ja Anaheimia vastaan. Jos Kojootit ja Ankat pelaavat edes jonkinlaisella NHL-miehityksellä, niin lukemat tulevat olemaan Kingsien kannalta rumat. No, ainakin nuoret - ja vähän vanhemmatkin - pelaajat näkevät miten iso ero vauhdissa on NHL-tason pelajilla ja farmimiehillä. Änärikokemusta näihin otteluihin Kings-nutussa tuovat PTO-hyökkääjät Andrei Loktionov, Brandon Prust ja Brooks Laich ja pakeista Kevin Gravel. Varsinkin tuo puolustus tulee olemaan ko. otteluista Losin puolelta suoraan sanottuna luokaton. Jos vastustajat tekevät vähemmän kuin viisi maalia, niin se kertoo, että Losin maalivahdit ovat onnistuneet erinomaisesti tai Arizona/Anaheim ovat pelanneet puolivaloilla.

  Kings, Canucks release China rosters - LA Kings Insider
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kattelin tuon Kuninkaiden harkkakauden avauksen ja sen verran haluan nostaa esille, että Kopitarilta voi odottaa paljon parempaa kautta jos käytetään vain yhden ottelun otantaa. Vastustaja toki oli kuten yllä todettiin B-tason joukkue, mutta silti. Slovenialainen näytti hyvältä.

  Kempe taas taisi istua enemmän boksissa kuin luisteli kentällä. Joskus mulla oli Kempen suhteen isojakin odotuksia, mutta nyt näyttää siltä, että löytyy kädet, löytyy kroppa ja löytyy nopeus, mutta missä "hockey IQ"? Nuori poikahan se vielä on, mutta ehkä borderline middle-sixin hyökkääjä.
   
 21. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Kopitar on kerrankin saanut pitkän kesäloman/harjoituskauden, kun ei Kings ei selvinnyt pudotuspeleihin eikä hän osallistunut MM-kisoihin eikä nyt syksyllä ollut viime kesän tapaan mitään ihmeen karsintoja tai World Cuppia. Itse odotan Kopitarilta n. 70 pisteen kautta ja tehotilastossa selvästi plussan puolella oloa.

  Minusta Kempe on "seitsemäs hyökkääjä" - ei tarpeeksi hyvä huippujoukkueen top 6 -rooliin, mutta hiukan parempi kuin normaali kolmosketjulainen. Kempen koko/ulottuvuus ja varsinkin luistelu ovat plussaa, mutta eihän niillä puuttuvaa pelinäkemystä tai tietynlaista särmän puutetta pysty täysin korvaamaan. Ilmeisesti Stevens tulee kokeilemaan alkukaudesta Kempeä kolmosen keskellä, mikä minusta on Kempelle väärä pelipaikka. Mutta katotaan nyt mitä kausi tuo tullessaan eikä tuomita nuorta ruotsalaista vielä ihan kokonaan.
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Tietävätkö Kings-fanit, että mikä Dominik Kubalikin tilanne on? Onko tuo takaraja Kubalikin sainaukselle jo mennyt? Alla kaksi vahvaa kautta Extraliigassa (esim. viime kaudella 48 pistettä 51 otteluun) ja tämäkin kausi on alkanut erittäin vahvasti, kun seitsemään otteluun on syntynyt yhdeksän maalia ja kaksi syöttöpistettä. Kun tuota Kingsin rosteria katsoo, niin Kubalikille voisi olla käyttöä.
   
 23. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Brandon Prust ei enää kuulu leirivahvuuteen. Kovempi uutinen kuitenkin se, että Jordan Nolan on heitetty waiver-listalle. Joukkue yrittää tosissaan saada lisää maalintekovoimaa alempiin ketjuihin ja sinänsä yritteliäs kaksinkertainen Stanley Cup-mestari on matkalla Ontarioon. Perhana, nyt tehottomat, mutta niin sympaattiset Dwight King ja Jordan Nolan ovat molemmat poissa kokoonpanosta. Jos Kyle Cliffordin soppari olisi mitenkään inhimillisen kokoinen, niin hänetkin olisi varmaan siirretty jo syrjään.

  Gaborik myös luistelee jo ja on kevyesti mukana joukkueen harjoituksissa ja Nick Dowdia ollaan istuttamassa laitahyökkääjäksi. Merkitseekö sitä, että Kopitar- Carter - Kempe kolmen ekan ketjun senttereinä?

  Cammalleri - Kopitar - Brown ( Those were the days before the electricity -line)
  Pearson - Carter - Toffoli ( That´s 70´s -line)
  Dowd - Kempe - Brodzinski
  Clifford - Shore - Lewis

  Andreoff


  Doughty - Muzzin
  Martinez - Forbort
  Ladue - Folin

  MacDermid

  Quick
  Kuemper

  Parit harkkapelit vielä ja armotonta rosterin trimmausta. Sitten se taas alkaa.

  Go Kings Go!
   
 24. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Kyllähän noita sympaattisia duunariketjun laitureita tulen itsekkin kaipaamaan, mutta ei heidän menetykset mitään maata mullistavia kuitenkaan ole. @TripleCrownLine muodosti tuon ykköskentän, mikä kyllä kieltämättä tuo nostalgiamuistoja mieleen. Voisiko Cammalleri ja Brown vielä nousta ykköskentän vaatimalle tasolle. Gaborikin tilanne kuullostaa hyvältä, vielä kun saisi jostain sen kadoksissa olleen maalivainunsa takaisin. Kopitarin on pakko parantaa penkin alla menneestä viime kaudesta, minkä hän varmasti tekee, kun on nyt pitkästä aikaa saanut pidemmän huilin pelaamisesta. Carter oli yksi viime kauden harvoista valopilkuista. Toivottavasti jatkaa siihen mihin jäi. Itselläni on sellainen oletus, että Carter tullaan myymään, jos ei nyt kuluvalla kaudella, niin sitä seuraavalla. Miehestä varmasti muut seurat ovat valmiita maksamaan. Toffolin täytyisi iskeä ~10 kaappia lisää, jotta mies tasollaan olisi. Sydäntä lämmittää tuo neloskenttä tuossa muodossa, työhaalarit niskassa pelaamassa.

  Puolustuksessa on vieläkin se Slava Voynovin mentävä aukko. Kuitenkin Doughty, Martinez ja Muzzin muodostavat sen verta hyvän rungon tuohon, ettei puolustuksesta meidän akilleen kantapäätä tule. Jonathan Quick jatkaa terveenä ollessaan ihan siellä koko liigan eliitin tuntumassa ja pelaa niin paljon kun jaksaa/haluaa. Viime kaudella hienosti stuntannut Budaj olisi omissa papereissani mennyt kakkosena. Suomalaisten näkökulmasta Alex Lintuniemellä ei taida olla vielä mitään asiaa pelaamaan isoissa valoissa.

  Uusi kausi tosiaan alkaa jo viikon päästä jolloin meidän kotiluolaamme luistelee Philadelphia Flyers. Tulevana yönä harkkamatsi Vegasia vastaan. Mielenkiintoinen ottelu, koska meikäläinen saa sen myötä ensipuraisun Vegasin joukkueseen ja samalla koko alkavaan sesonkiin. Alkais jo!
   
 25. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Täysin samaa mieltä molempien kanssa, että sympaattisia kavereita, mutta ei voi jäädä surkuttelemaan jos haluaa nähdä muutoksia. Jalkoja tarvitaan alempiin ketjuihin enemmän ja nykyään myös tehoja tarvitaan huomattavasti enemmän, kuin esim. Nolanin vakioitunut 10+/-. Edelleen isoin pelko on tuon ykkösen kanssa. Vaaditaan iso tason nosto Kopitarilta, jotta nuo rinnalla viilettävät entiset tähdet saadaan tuikkimaan 40-50 pisteen tahtiin. Uskon, että Anzen 70-80 pisteen kausi voisi jopa hinata Miken ja Dustyn ylisuorituksiin. Eniten kaipaan alempien ketjujen apua aloituksiin ja alivoimalle helpotusta Anzen taakkaan. Toki tiedän, että Anzen nöyryys ei anna periksi oman pään kanssa, mutta pakko on miehen alkaa keskittyä enemmän hyökkäämiseen ja maalien takomiseen.

  Gabbyn on kyllä pakko alkaa lunastaa edes hieman palkkansa arvoisia vaatimuksia tehojen suhteen. Kaikki tieysti tietävät mitä sieltä arsenaalista parhaimmillaan löytyy, mutta onko itseluottamus kadonnut lopullisesti loukkaantumisten mukana? Kauheintahan tässä on, että Gabbyn kanssa saa muuten kärsiä vielä neljä kautta ja itkeä täällä tehojen perään, jos tulosta ei ala syntymään.

  Alkaispa kausi jo, niin nähtäisiin mihin nää organsaation maltilliset muutokset meitä johdattaa. Sen tiedän, että ainakin 82 kertaa saa pureskella kyntensä hajalle...

  Btw, mikä on ollut jäljellä olevien PTO kaverien taso (Lee, Laich, Loktionov)?