Los Angeles Kings 2008-2009

  • 40 450
  • 168

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Oliskohan kellään hajua miten kapteeni valinnat ovat menneet tulevalle kaudelle? Rob Blaken lähdettyä kapteenin paikka olisi auki. Joko Kopitarille laitetaan C rintaan?
C Brown, A Kopitar, A Greene.

Brown ja Kopitar olivat aika selkeitä jo aikaa sitten, mutta toisen A:n veikattiin tosiaan menevän Stollille. Ei olisi ollut huono valinta sekään, mutta Greenekin on ilmeisesti ihan johtaja-ainesta. On paljon äänessä kopissa ja aitiossa ja puolustajana vielä alleviivaa tuota Murrayn painottamaa puolustuspelaamista.

O´Sullivan sitten saatiin vihdoin signattua. Aivan käsittämättömän kauan siinä kestikin. Toisaalta kyllähän Kings ja Lombardi tässä ikäänkuin voitti kun tuo palkka ei kuitenkaan tuon kovempi ole. Mutta en oikein tiedä tuosta Lombardin touhusta, hänellähän on aikaisempiakin kokemuksia näistä palkkataisteluista. Nabokov ainakin veti joskus vähän pidempääkin holdoutia kun ei sopimusta saatu aikaiseksi ja muistaakseni Marleaunkin kanssa oli vähän enemmän vääntöä sopimuksen suhteen. Vähän pelottaa että mitäköhän tapahtuu sitten Kopitarin ja Johnsonin kanssa, heidän kanssa on istuttava sopimuspöytään tämän kauden jälkeen. Toivottavasti jo aiemmin. Kopitarin jatkosta en ole hirveän huolestunut, luulisi jopa Anschultzin ymmärtävän minkälaisesta pelaajasta ja PR-unelmasta on kyse. Mutta Johnsonin kanssa en usko neuvotteluiden menevän välttämättä kovin sulavasti. Johnson itse voi kuvitella olevansa jo liigan eliittiä ja pyytävän sen mukaista palkkaa. Ja Lombardin taas tarjoavan paljon vähemmän kuin Johnson pyytää. Voi mennä vielä vaikeaksi tuo kuvio.

O´Sullivanin liityttyä joukkueeseen ketjutkin menevät vähän uusiksi. Sully ottanee oman paikkansa ykkösen laidalta jolloin Moulson tippuu johonkin muuhun ketjuun. Tällä hetkellä kakkonen olisi Frolov-Stoll-Möller mutta Möller tippuu tästä varmaan pois ja Moulson tulee siihen. Kolmonen on ollut Calder-Handzus-Simmonds ja nelonen on vähän vaihdellut mutta siinä ovat pelanneet Boyle, Ivanans, Richardson ja Armstrong. Todennäköisesti Sullivanin tulo tarkoittaa sitä, että Möller laitetaan takaisin WHL:ään 9 pelin jälkeen, mutta itse kyllä toivoisin että näin ei kävisi. Mölleristä ei voi olla pitämättä ja toivoisinkin hänen pysyvän koko kauden ylhäällä. Eli joko pyrittäisiin treidaamaan Calder tai sitten laitettaisiin Simmonds farmiin, joka ei kyllä sekään olisi suotavaa.

Pakisto näyttää olevan aika stabiili, Johnson-Greene, O´Donnell-Doughty ja Gauthier-Preissing. Harrold healthy scratchina katsomossa. La-Su yönähän kausi Losin kohdalta alkaa, vastassa heti paikallisvastustaja San Jose.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mitä Lombardiin tulee, olen itse Sharks-fanina kohtuullisen tyytyväinen, ettei tarvitse enää jännittää kuka tai ketkä pelaajista eivät ota osaa harjoitusleirille tai aloita kautta joukkueen mukana. Vetää kovaa linjaa ja varmasti työntää joukkueen luota osan pelaajista.

Lombardin ideana on maksaa pelaajille heidän senastisten suoritustensa mukainen palkka, tulevaisuuden odotuksilla ei juuri ole hänelle arvoa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Otteluennakko: Kings - Sharks

Sharksit lähtevät kotiotteluunsa selkeänä ennakkosuosikkina. Materiaalietu San joselle on nimittäin valtavan suuri. Kingsin puolustusosasto on aivan liian kevyt näin kovatasoiseen sarjaan, eikä maalivahtiosastonkaan taso vakuuta. Sharks puolestaan materiaaliltaan vahva joka osa-alueella. Sharks saattaa intoutua todellisiin maalikarkeloihin tässä ottelussa ja Kings voi olla tyytyväinen, jos Kopitar tai Brown saa rikottua Nabokovin nollapelin.

Ottelun teemat:

1. Mikä on Sharksin ykköskentän peli-ilme?
2. Onnistunut ylivoima on Kingsien ainut mahdollisuus pysyä pelissä mukana.
3. Kestääkö Kingsin pelaajien hermokontrolli tappioasemassa?
4. Terry Murrayn panos joukkueen sytyttäjänä tappioasemassa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ensimmäinen peli takana ja tulihan se sitten Yahoon avustuksella katsottua. Kenttäpelissä Kings oli aika jyrän alla, todisteena tästä tuo laukaustilasto joka meni SJ:lle 41-13. Eipä oikeastaan missään vaiheessa ollut Nabokovilla hommia, silloin tällöin tuli jokunen laukaus. Viime vuonna en Losin pelejä omin silmin paria enempää nähnyt joten sinänsä vaikea mennä vertailemaan viime kauteen, mutta omassa päässä nyt kuitenkin homma oli joten kuten hallussa. Tai vaikka SJ hallitsikin ja sai paljon pahoja paikkoja niin puolustus ei ollut ihan päätöntä ryntäilyä. Sharks oli vaan yksinkertaisesti parempi ja vyörytti tilannetta toisena perään Barberan maalille. Labs pelasi muuten aika hyvän pelin, kolmas maali meni hänen piikkiin, mutta muuten piti kyllä Kingsiä pystyssä ja lukemat siedettävinä. Kenttäpelaajista kukaan ei kiekollisena mitään kummoista esittänyt mutta jos jotain pitäisi sanoa niin Möller oli ihan pirteä ilmestys. Uskalsi yrittää omia ratkaisuja ja antoi hyviä syöttöjä. Brown kilautti kerran tolppaan ja kolasi kaksi kertaa haipaitalaisen jäänpintaan. Myös Johnson osui kerran hyvin. Kopitar oli aika yössä ja Doughty menetti kiekon kertaalleen vastustajan sinisellä josta Sharks isti vastahyökkäyksestä 3-1 maalin. No huomenna sitten rematch San Joseta vastaan, tällä kertaa Staplesilla ensimmäinen kotimatsi. O´Sullivan tulee mukaan kokoonpanoon, saa nähdä kuka tiputetaan pois. Eilisen esityksen jälkeen Möllerillä ei pitäisi olla mitään hätää, varmaan valinta osuu Simmondsiin tai Calderiin.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Voihan v****. Elikkä Doughtyn pitää ottaa kiekollisen johtajan rooli. Juuri täydellinen unelmatilanne 18-vuotiaalle rookiepakille joka on jo valmiiksi heitetty helvetin kovaan paikkaan. Ei saatanan saatana. 2-3 kuukautta sivussa ja olkapääleikkaus.

Kings sainasi jo waivereista Detroit Kyle Quinceyn. Ei minkään valtakunnan käsitystä koko ukosta, toivottavasti osaa edes jotenkin pelata.

EDIT. Varmaankin Harrold joutuu nyt astumaan esiin ja ottamaan kiekollisen pakin roolia Doughtyn ohella. Quincey hyppää sitten pakkirotaation mukaan, mutta aloittaa varmaankin pressiboksista seitsemäntenä pakkina.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tarvitseeko Kings Kyle McLarenia? ;)
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Viime yönä tuli avausvoitto, kohteena paikallisvastustaja Ducks. LaBarbera päästi alkuun pari helppoa maalia, mutta Kings taisteli itsensä tasoihin ja paineli saman tien ohi. Erittäin hyvä esitys koko joukkueelta, paljoa ei pahaa sanottavaa jäänyt. YV:llä oli paikkoja tehdä enemmänkin, vaikka kaipa kolme yv-kassia yhteen peliin on ihan hyvin. Puolustus toimi myös ihan hyvin, tällä osa-alueella voidaan jo nyt sanoa että ollaan menty eteenpäin viime kaudesta. Doughty jatkoi hyviä otteitaan, aivan uskomatonta miten kaveri voi 18-vuotiaana olla jo hyvä NHL-pakki. Tästä jätkästä tulee vielä jotain erityistä. Vähän ehti jo pelästyä kun Drewta ei loppupelissä näkynyt, mutta ilmeisesti kyse oli vaan flunssasta tai vastaavasta eikä mistään isosta loukkaantumisesta.

Muista junnuista myös Simmonds oli hyvä. Uskalsi haastaa rohkeasti ja avasi NHL-uransa maalitilin nousemalla röyhkeästi maalille ja lyömällä O´Donnelin tolppakudin sisään. Möller sen sijaan saattaa vielä joutua alas junnuihin, kaveri yrittää täysillä ja on muutenkin todella hieno tyyppi, mutta ehkä hänen paikkansa ei vielä ole NHL:ssä. Ei vaan pysty ottamaan sellaista roolia mitä WHL:ssä on pelannut. 6 peliä olisi vielä aikaa antaa näyttöjä, sen jälkeen pitää tehdä päätös loppukaudesta. Toivottavasti pysyy ylhäällä, mutta alas lähettäminen olisi sekin kyllä ihan perusteltua. Ennen training campia Möllerillä ei pitänyt olla mitään asiaan joukkueeseen, joten vaikka hän joutuisikin takaisin junnuihin, niin eiköhän hän itsekin ole tyytyväinen tähän visiittiinsä. Perjantaina sitten Hurrikaanien kaatoon.
 
Uteliaana kysyisin. Kenen kanssa Kingseillä on TV-sopimus. Katselin Kings-Ducks -ottelua netin kautta. Joku linkki avautui mediaplayerin avulla tuolta myp2p:n kautta. Kingsin logo oli koko ajan ruudun yläkulmassa eli varmaan jokin Kingsin oma lähetys. Ihmetytti lähetyksen ohjaus. Välillä mm. koko Ducksien ylivoimapeli näytettiin vaihtoaitiosta kuvatulla kameralla. Muutenkin lähes kaikki kuvakulmat olivat sanalla sanoen erikoisia. Tällä "vaihtoaitio"-kameralla kuvattiin jopa kokonainen vaihto, jossa kiekko kävi pari kertaa molemmissa päissä kenttää. Kameroita oli kuitenkin hidastuksista päätelleen hallissa runsaasti ja välillä sai katsella ns. normaalistakin kuvakulmasta katseltua ottelua.

Joka tapauksessa tuollaisella TV-toteutuksella kyseinen kaapeliyhtiö ei saa ainakaan lisää ystäviä lajin pariin. Omiin silmiin katsottuna vähintäänkin outo ohjaus ja toteutus. Välillä tosiaankin tuntui, että kuvaako joku omalla kamerallaan vaihtopenkin takaa ottelua. Grafiikat ruudussa ja selostus todisti, että näin ei ole. Huom. katsoin vain kolmannen erän.

Tässä ottelun highlight-linkissä näkyy tuo kuvakulma mistä ottelua pääosin näytettiin. Ja sehän on tietenkin vaihtoaitiota vastapäätä, mutta ihmeellinen sammakkoperspektiivi.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Joo tämä on-ice vai olikohan ollut rink side-kuvakulma oli olevinaan joku uusi uudistus juuri tähän peliin. Ja toivottavasti palaavat perinteiseen kuvakulmaan. Vaikka aluksi tuntui että tämähän on mukavaa vaihtelua ja tavallaan kyllä tunsi olevansa enemmän mukana toiminnassa, mutta pidemmän päälle tuli vaan vähän merisairas olo ja muutenkin sekava fiilis. Eihän missään Kanadassa tällaista varmaan kokeiltaisi, kertonee sitten osaltaan tuosta kiekkokulttuurista. Mutta Enkelten Kaupungissa kun ollaan niin pitäähän sitä Hollywood-meininkiä yrittää tuputtaa tv-lähetyksiinkin.

Ja tv-yhtiö joka pelit lähettää on Fox Sports West.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Joo tämä on-ice vai olikohan ollut rink side-kuvakulma oli olevinaan joku uusi uudistus juuri tähän peliin.

Ikävä kyllä ei ollut uudistus juuri tähän peliin. Edellinenkin Anaheimin peli mentiin samalla oksennus kuvakulmalla. Itselläni jäänyt siis kaksi peräkkäistä Anaheimin peliä katsomatta, kun idiootit on yrittänyt keksiä uudelleen jääkiekon kuvaamista. YV:llä, nämä "hienot" viritykset vielä jotenkin jaksaa, vaikka pääsääntöisesti niilläkin ne on täyttä paskaa, mutta kokonaista peliä ei kyllä mitenkään. Toivottavasti siis tuo kuvaamistapa haudataan pikaisesti, sillä en jatkossakaan tule tuolla tavalla kuvattuja pelejä katsomaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pakko yhtyä Repen kommenttiin. Itsekin koitin katsoa Anaheimin ja Phoenixin ottelua ja eihän sitä voinut seurata. Aivan paska kuvakulma ja kiekko oli koko ajan hukassa. Mitään ei nähnyt ja se jäi sitten siihen. 3min sitä ehkä kesti. Toivottavasti ei todellakaan mikään pysyvä ratkaisu.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ikävä kyllä ei ollut uudistus juuri tähän peliin. Edellinenkin Anaheimin peli mentiin samalla oksennus kuvakulmalla.
Aa, okei. Mutta Losin peleistä oli ensimmäinen joka näin kuvattiin. Ja nimenomaan sitä siinä alussa hehkuttivat miten "nyt on uusi ja hieno kuvaustyyli meillä". Pellet.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Hieman ihmetyttää tuo Greenen uusi sopimus, 5 vuotta ja lähes 15 miljoonaa. Millä ansioilla Matt noin ison palkan ansaitsee?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hieman ihmetyttää tuo Greenen uusi sopimus, 5 vuotta ja lähes 15 miljoonaa. Millä ansioilla Matt noin ison palkan ansaitsee?
Ei ansaitsekaan. Mutta useinhan se on näin, että mitä pidempi sopimus niin sitä enemmän ylihintaa joutuu maksamaan. Greene on aloittanut Losissa hyvin, nimettiin varakapteeniksi ja on saanut Murraylta kehuja fyysisestä pelistään ja johtajaominaisuuksista. Lombardi ja Murray näkevät Greenen osana Kingsin tulevaisuuden ydintä johon kuuluvat myös mm. Brown, Kopitar, O´Sullivan, Stoll, Doughty, Möller, Simmonds, Bernier ja toivon mukaan Jack Johnson. Varmaan tässä katsottiin Greenellä olevan vielä käyttämätöntä potentiaalia, eihän hän ole kuin 25-vuotias. Joten ehkä ajatusmalli oli, että nyt maksetaan vähän ylihintaa, mutta sopparin loppuvaiheilla on jo halpa diili. Täytyy myös katsoa millaisia diilejä viime kesänä suht nimettömät pakit (Finger!!!) saivat. Jos tämä on trendi, niin on suht järkevää sainata omat nuoret pakit ajoissa ennen kuin he lähtevät FA:lla pois ja joutuu hankkimaan tilalle järkyttävään hintaan muiden nuoria pakkeja.

EDIT. Ja vertailun vuoksi esim. Mike Commodore siirtyi kesällä Columbukseen niin ikään 5 vuoden sopparilla, arvo 18.75 milliä. Ehkä Commodore on vähän parempi kuin Greene, mutta ei tuo Greenen sopimus tuohon verrattuna mitenkään huono ole.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näytti Kyle Quincey pelanneen Drew Doughtyn parina yli 25 minuuttia edellisessä ottelussa. Ja 21 minsaa edellisessä. Aika huikeaan paikkaan äijä on pistetty ja onnistunut ilmeisesti ihan mukiinmenevästi? 2 peliä, 1 syöttöpinna ja +1.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Joo hyvin on Quincey pelannut. Ei ole kyllä pelannut Doughtyn parina vaan Matt Greenen parina. Mutta kuitenkin top 4 minuutteja, eilen taisi pelata eniten koko joukkueesta. Yv:lläkin on päässyt kentällä, mm. eilen 4 vs 3-tilanteessa oli viivamiehenä. Ja mikäs siinä kun on pelannut hyvin. Eihän hän kiekollisena mitään ihmeellistä esitä, mutta varmasti ja suht virheettömästi on pelannut. Ja YV:llä uskalsi laukoa kun muut tuntuivat vaan siirtelevän kiekkoa. Quincey pääsi pelaamaan kun Johnsonin loukkaannuttua Peter Harrold ei vakuuttanut. Ja hän tarttui saumaansa. Positiivinen yllätys, jonka toivotaan jatkavan Losissa vielä monta kautta, jos pelaa jatkossakin yhtä hyvin. Omasta mielestäni ollut parissa viime pelissä Doughtyn ja ehkä O´Donnellin ohella Losin parhaita pakkeja.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Yöllä tuli sitten käkeen Avseilta 4-3, suurelta osin kiitos LaBarberan. Sen ajan mitä näin (kaksi ensimmäistä erää), Kings vei Avseja kuin pässejä narussa. Mutta jotenkin LaBarbera onnistui hörppimään Colot 4-2 johtoon, josta Kings ei tällä kertaa enää noussut. Kenttäpelissä Losi oli parempi, mutta maalit ratkaisee ja kauden kolmas tappio on tosi asia.

Kehut
Doughty - jatkaa loistamistaan. Luistelu sulavaa, pelinluku ja ratkaisut veteraanikamaa. Miinuksena Smythin toinen maali jossa Drewta vietiin, mutta näitä sattuu. Kuittasi mokansa uran avausmaalilla kolmannessa erässä.
O´Sullivan - kiekollisena aivan loistava. Tulee parantamaan viime kauden piste-ennätystään (22+31=53) tällä kaudella roimasti.
Möller - pelasi taas pirteästi. Nyt erottui myös kiekon kanssa. Avasi niin ikään NHL-uransa maalitilin. Laukoi myös muutaman kerran vaarallisesti. En voi olla pitämättä.
Frolov - hyvää duunia taas kolmosen laidassa. Erittäin epätyypillinen venäläinen, raataa ja tekee hommia. Enemmän yleispelaaja kuin kiekollinen neppailija.

Haukut
LaBarbera - okei, oli varmaan vaikea peli kun vetoja tuli niin vähän, mutta eihän tämä ukko kyllä ole NHL-tason ykkösveskari. Toisessa maalissa säälittävää sivuttaisliikkumista ja kolmas oli sitten yksinkertainen hörppy, oli kuinka hyvä veto tahansa.

PS. Ryan Smythe on hyvä pelaaja, ei voi muuta sanoa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Millainen pelaaja tämä mammutti Brian Boyle oikein on?

Viime kaudella häntä kokeiltiin AHL:ssä alkuun puolustajana ja sitten omalla paikallaan sentterinä. Nyt pelannut ilmeisesti nelosen keskellä, laidoilla Ivanans ja Armostrong. Onko hänestä puolustavaan rooliin, koska peliaikaan nähden pahat miinuslukemat?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Millainen pelaaja tämä mammutti Brian Boyle oikein on?

Viime kaudella häntä kokeiltiin AHL:ssä alkuun puolustajana ja sitten omalla paikallaan sentterinä. Nyt pelannut ilmeisesti nelosen keskellä, laidoilla Ivanans ja Armostrong. Onko hänestä puolustavaan rooliin, koska peliaikaan nähden pahat miinuslukemat?
Oman käsitykseni mukaan hän ollut koko uransa kiekollinen ja pisteitä tekevä sentteri. Ei kuitenkaan fyysinen vaan enemmänkin taitava. Toki koosta on ollut paljon hyötyä, mutta raporttien mukaan hänen pelityylinsä ei ole ikinä perustunut fyysiselle jyräämiselle. Viime kaudella hän pääsi jo pelaamaan NHL:ssä ja teki muistaakseni ihan suht hyvät tehotkin. Pelasi kakkos- tai kolmosketjussa melko hyökkäävässä roolissa. Training campille tullessa Boyle, Moulson ja Purcell olivat kaikki ikäänikuin "job to lose"-tilanteessa eli hyvin pelatessaan paikka ylhäällä olisi heidän. Kuitenkaan Moulsonia lukuunottamatta kukaan näistä ei oikein erityisemmin erottunut campilla ja niinpä Purcell joutuikin AHL:n. Boyle pysyi ylhäällä, mutta on joutunut pelaamaan nelosen keskellä hyvin pienillä minuuteilla kahden puukäden keskellä.

Pisteitä ei ole ymmärrettävästi syntynyt ja viime pelissä Boyle olikin taas katsomossa. Ilmeisesti valmennusjohto haluaisi Boylen pelaavan fyysisemmin, käyttävän kroppaansa enemmän hyväksi ja taklaavan enemmän. Eli pyrkivät kai tekemään hänestä, ellei nyt puolustavaa, niin ainakin enemmän kahdensuunnan pelaajaa. Tosiasia taitaa olla, että Boylella ei ole asiaa kolmeen ensimmäiseen ketjuun ellei Kopitarille, Stollille tai Handzusilla tule loukkaantumisia. Silloin Boyle voisi päästä isompaan rooliin, mutta muutoin taitaa olla aika vähän vastuuta luvassa. Olisi ehkä parempi laittaa mies AHL:n pelaamaan isoilla minuuteilla kiekollista roolia. Toisaalta jos Murray&Co haluavat tehdä Boylesta nimenomaan enemmän puolustavan yleisluudan niin silloin ei auta muuta kuin peluuttaa miestä nelosessa.

Eli vastaus kysymykseen onko hänestä puolustavaan rooliin: synnynnäisesti hän ei ole sen tyylinen pelaaja. On enemmän hyökkäävä ja kiekollinen sentteri. Pystyykö hän oppimaan tämän uuden roolin ja muuttamaan pelityyliään puolustavampaan ja fyysisempään suuntaan? Vaikea sanoa, tähän mennessä on näyttänyt että ei pystyisi, mutta vielä on liian aikaista tehdä lopullista johtopäätöstä. Kautta on kuitenkin takana vasta erittäin vähän.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Loistava esitys Kingsiltä eilen. St.Louis oli aika jyrän alla, varsinkin viimeisessä erässä. Losilta onnistui melkein kaikki, Barbera pelasi nollapelin (!), pääsi kyllä helpolla kun joutui torjumaan vain 15 kertaa, mutta oli kyllä ihan perusvarma. Hyvä peli häneltä kuten koko joukkueelta. Parhaimmistoon nostaisin Möllerin, O´Sullivanin ja Quinceyn. Mölleristä tuossa aikaisemmin kirjoitin että olisi ehkä hyvä laittaa takaisin WHL:n mutta ne puheet voi varmaan nyt unohtaa. Kaveri on täysin valmis NHL:ään ja pystyy pelaamaan jopa kunnon roolissa. Ei ole mikään täyteukko vaan ihan kunnon NHL-pelaaja. Kaverista tulee vielä jotain erityistä, en tarkoita mitään 100 pisteen miestä, mutta todella arvostettu pelaaja joukkueen keskuudessa, joka tulee saamaan vähintään A:n joskus rintaansa.

O´Sullivan on kiekon kanssa taikuri, 80 pistettä olisi mulla toiveissa häneltä. Quincey taas ollut tosi hyvä joka pelissä missä on pelannut. Pelaa hyvää ja varmaa peruspeliä. Eilen heitti vielä maalinkin joten vaikuttaa loistavalta pick upilta tähän mennessä. Myös Ivanans oli tavallaan tosi hyvä eilen. Nelosketjun tappelijaksi pelasi erittäin hyvän pelin. Tälläsi hirveän pommin ylärimaan ja muutenkin touhusi kiekon kanssa useamminkin. Ja toki oli jakamassa karhunhalauksia torikokouksissa. Myös Matt Greene oli hyvä, oli hyvin hereillä kun Blues yritti hakea fyysistä yliotetta kolaamalla O´Sullivanin kädet ylhäällä seinälle. 10 sekuntia myöhemmin Greene ajoi Hinoten levyksi josta Jackman hyppäsi niskaan ja mylly oli valmis. Hienoa reagointia varakapteenilta. Muutenkin vaikken tappeluista mitään erektiota yleensä saakaan niin nyt kyllä oli hieno katsella kun äijät eivät perääntyneet yhtään vaan vastasivat Bluesin fyysisyyteen ihan samalla mitalla. Upea peli, tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös