Lokomotiv Jaroslavl lentokoneonnettomuudessa

  • 436 202
  • 844

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
R.I.P.

Tämä uutinen tuli kyllä aivan puskista ja pani allekirjoittaneenkin miettimään elämän raakuutta. Löyhässä se on huippukiekkoilijankin elämä.. :(
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ainahan nämä lento-onnettomuudet on ikäviä, mutta siltikin tämä tuntuu pahemmalta kuin yleensä näitä uutisia lukiessa. Siinä meni monta hienoa pelaajaa.

Levätkää rauhassa... :(
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Harmillisia tosi asioita rajan takaa, missä näitä valitettavasti sattuu liian usein. Kyseisen koneen lentolupa olisi loppunu lokakuussa ja teknistä vikaa epäillää, yllättävää.

Yllättävää tosiaan, kun näitä Jak-42:sia on pudonnut teknisen vian takia 18 vuodessa yksi kappale?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Olipas tyystin järkyttävä uutinen, kun tulin töistä kotiin ja avasin netin - jotenkin hieman epätodellinen olo koko tapahtumasta: miten näin voi käydä?

Itsekin Venäjällä kauan työskennelleenä ja mm. ko. konetyypillä paljon lentäneenä voin vain todeta, ettei näköjään lentoturvallisuus ja koneet ole 2000-luvulla juurikaan parantuneet, vaikka jo kymmenen vuotta sitten asiasta siellä puhuttiin paljon.
Pahin kuolemanloukku nykyisinkin käytössä olevista koneista lienee kuitenkin Tupolev 154, tällä konetyypillä (Jak 42) en juuri muista sattuneen pahoja onnettomuuksia.

Pahaa pelkään, että taaskin asiat jäävät vain puheen asteelle - se on se venäläinen todellisuus...

Edit: Näyttäisi, että Salei ei ollut koneessa, vaan jo Minskissä.
 
Viimeksi muokattu:

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ei paras hetki sanoa, mutta tuntuu vähän ihmeelliseltä, että seura/(t) jolla/joilla on "rajattomat" budjetit lentävät menneen aikakauden jäännöksillä ? Venäjällä tuo lentokalusto ei taida olla sieltä tuoreimmasta päästä, valitettavasti,
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ei vittu. Ruotsalainen irkkituttu heitti tuossa tunti takaperin juttua, että Liv oli kuollut. Pilke silmäkulmassa tuli kyseltyä tekikö mies sopparin Suomeen vai nostettiinko nuuskan verotusta. Siinä sitten AB:n uutinen esiin ja... Kohtuullisen epäuskoinen fiilis, hyvä päivä duunissa ja muutenkin kaikki kohdillaan, niin eiköhän pamahda tällaista uutista....

Hiljaiseksi vetää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todella todella ikävä ja surullinen päivä jääkiekkomaailmalle. Paljon taitoa ja jääkiekon historiaakin meni siinä mukana. Koskettaa aivan varmasti lajin harrastajiakin kautta maailman, koska noilla pelaajilla oli paljon ystäviäkin lajin parissa. Lisäksi sitten omaiset vielä siihen päälle.

Elämä on hauras lanka.

R.I.P.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä meni paljon enemmän kuin koneellinen pelaajia, mikä sekään ei ole ihan vähän. Ajatelkaapa itse, minkälaisen palan kaikkine lonkeroineen jonkun läheisemmän joukkueen menetys veisi elämästä. Ihmiset, muistot, toiveet, kaikki. Harvoinpa mikään oman lähipiirin ulkopuolella tapahtuva näin paljon koskettaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Venäjällä tuo lentokalusto ei taida olla sieltä tuoreimmasta päästä, valitettavasti,

Epäilisin että vielä jostain kansallisylpeyteen liittyvistä syistä venäläiset lentelevät suureksi osaksi noilla omilla vanhentuneilla koneillaan kun eivät Euro/USA-koneita halua.
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
"Legendaren Viktor Tikhonov föreslår att varje khl-lag skickar minst en spelare till Lokomotiv så de kan slutföra säsongen"
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Esko Seppänen päivittelee twitteriään aika tiuhaan. Kohtalaisen sairasta on meininki KHL:ssä, jos jutut pitävät paikkaansa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
1949 - Torino A.C. - jalkapallo
1958 - Manchester United - jalkapallo
1960 - Cal Poly University - jenkkifutis
1961 - USA taitoluistelumaajoukkue
1970 - Marshall University - jenkkifutis
1970 - Wichita State University - jenkkifutis
1972 - Old Christians Rugby team
1979 - Evansville University - koripallo
1987 - Alianza Lima seurajoukkue - jalkapallo
1993 - Sambian maajoukkueen pelaajia - jalkapallo
1989 - Surinamin maajoukkueen pelaajia - jalkapallo
2011 - Jaroslavl Lokomotiv - jääkiekko

Tässä surullisimmat tarinat urheilujoukkueita koskettaneista suurista lento-onnettomuuksista. Ei ole ainutkertainen, valitettavasti. Hiljaiseksi vetää, etenkin kun iso osa pelaajista on tuttuja televisiosta ja lehdistä.

Täydennäpä listaasi: Vuonna 1950 tippui kone, jossa oli Neuvostoliiton jääkiekkomaajoukkueen enemmistö.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Epäilisin että vielä jostain kansallisylpeyteen liittyvistä syistä venäläiset lentelevät suureksi osaksi noilla omilla vanhentuneilla koneillaan kun eivät Euro/USA-koneita halua.

Mikäli tutustuisit yhtään venäläisten yhtiöiden lentokalustoon niin voisit yllättyä siitä, että siellä lennetään myös suhteellisen paljon länsikalustolla. Löytyy Airbusseja ja Boeingeja. Ja sitten jo jonkin verran uudempaa venäläiskalustoa, kuten Sukhoi Su-100 Super Jet'iä.

Ikävä kyllä kaikilla yhtiöillä ei sitten ole varaa tai mahdollisuutta sijoittaa rahoja uuteen kalustoon vaan lennetään vanhentuneella kalustolla tai sitten kalusto voi olla hyvää mutta lentäjien koulutustaso ei aina vastaa tätä aikaa, sekin nimittäin laski melkoisesti Neuvostoliiton romahdettua ja 90-luvun kaaoksen aikana, jolloin moni lentäjä jäi vaille palkkaa ja työpaikkaa.

Ja kuten todettua, onnettomuuteen joutunut lentokonetyyppi, Jakolev Jak-42 on luotettava ja varmatoiminen, hyvin huollettuna ja osaavissa käsissä.

vlad.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo. "KHL jatkaa otteluita normaalisti, mutta poistaa hyvän maun hengessä musiikin pelikatkoilta." Selväpeli.

Ja mitäs viddua musiikin soittaminen liittyy tähän ikävään onnettomuuteen? Jo on meno taas viisasta..haudan vakava hiljaisuus se parasta terapiaa onkin..
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Onneksi sitä onneksi tätä, onneksi koneessa ei ollut suomalaisia plää plää plää.. MIKÄ vittu teitä vaivaa!? Tässä jutussa ei ollut mitään onnea. Aivan sama ketä siellä oli, uutinen on yhtä järkyttävä. Niin sanattomaksi tämä uutinen vetää ettei sitä voi käsittää, ihan kuin joku kaveri tai läheinen olisi kuollut. Hienoja miehiä poistui niille paremmille kentille. Levätköön rauhassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös