Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Dev, 14.06.2014 klo 13.11.

 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Oskar Osala ripustaa ainakin toistaiseksi hokkarit naulaan. Lähteenä Iltalehti.
   
 2. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Eetu Pöysti ei näköjään enää viime kauden otteiden myötä löytänyt uutta seuraa ja pisti hokkarit naulaan.
   
 3. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuliskohan se meille...... sais uusia kokemuksia ja tuntemuksia... eikä palkkaakaan tarvi. Omien sanojensa mukaan.
   
 4. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
  Eiköhän hän Vaasaan mene, jos nyt johonkin liigaseuraan vielä palaa edes. Osala siis. Isä Tapiokin ollut vuosikausia Sportin mukana ja tuttu nimi myös Vaasan kunnallispolitiikassa, niin siinä olisi kyllä kova paluumuuttaja.
   
 5. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  En tiedä, tuleeko Kärppiin, mutta neuvotteluyhteys on ainakin olemassa.
   
 6. Ralph Jäsen

  Ville Viitaluoman ura ohi.

  715 ottelua ja 419 tehopistettä Liigassa. HIFK, Pelicans, SaiPa, Blues, HPK ja Sport.
   
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Viitaluomalle pitää nostaa hattua ja onnea jatkoon! Muistaa hyvin kun täälläkin kurvaili.
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ville Vahalahden komea ura tuli päätökseen. Lisää tietoa Lukon kotisivuilta.
   
 9. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
 10. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Enpä olisi vielä kymmenen vuotta sitten uskonut, että Vahalahden lopettaminen ottaa hieman koville. Tokihan miehen hyväksi pelaajaksi tiesin, mutta vasta Lukkoon siirtymisen jälkeen sitä ymmärsi, miten kovasti pelimiehestä onkaan kysymys.
   
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Jaahas, kävin valehtelematta tunti sitten Eliteprospects.com sivustolla kattomassa onko Vahalahdella jo retired tilana kun ei oo miestä kentällä näkynyt. Ei ollut, nyt on. Hieno pelimies, harmi että päättyi ennen aikojaan.
   
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Näin on. Tulivat samaksi kaudeksi Nummelinin kanssa ja oikeastaan Nummelin suuremmat huomiot silloin kaudella 2013-14 keräsi, syystä jos toisestakin, ja Ville meni siinä sivussa vähän tyyliin "no joo, ihan ok pelaaja mutta ei mikään sateentekijä kumminkaan enää".

  Nyt voi sanoa että hyvän pelaajan Lukko silloin 2013 hankki. Ville on yksi kaikkien aikojen parhaista Lukon hankkimista pelaajista ja vaikka tämä uutinen lopettamisesta ei yllätys ollutkaan, niin silti toivoin viimeiseen saakka että hän pystyisi vielä tälläkin kaudella pelaamaan.
   
 13. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kiitos, Ville Vahalahti, upeasta urasta! Hieno mies ja pelaaja, joka parhaiten on jäänyt mieleen tyylikkäänä kapteenina TPS:stä, josta tuli uran aikana niin kultaa kuin kuraakin. Hienosti oli myös tärkeä palanen Lukkoa sen jälkeen kun TPS oli omassa idiotismissaan hankkiutunut seuraikonistaan eroon.

  Ville nousi ns. isojen pelaajien joukkoon, siitä huolimatta, että ura ei kansainvälisesti mikään aivan huikea ollut ja TPS:n kaltaisessa suurseurassa riittää joukko muitakin seuralegendoja. Isot respektit täältä HPK -kannattajaltakin ja hyvää uraa ”siviiliin”!
   
 14. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
 15. Jertsu#20 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Joonas Komulainen odotetusti lopettaa uransa.

  Lisää asiasta Sportin tiedotteessa.
   
 16. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Vaikkakin odotettua, niin ikävää että nuori kaveri joutuu noin aikaisin lopettamaan. Tsemppiä Komulaiselle uran jälkeiseen elämään.
   
 17. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Lainaus:
  Joo-o, aikaisin joutui Kuhmon suuri pieni mies uransa kaukaloissa lopettamaan - valitettavasti. Muistoissa on vielä kirkkaasti junioriaikojen Donskoi-Komulainen-Junttila -ketju, joka piti vastustajia suorastaan pilkkanaan vauhdikkaalla ja mielikuvituksellisella hyökkäyspelillään. Hyvää jatkoa vain Joonakselle!
   
 18. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Minulle Joonaksesta jäi parhaiten mieleen kevät 2012, jolloin hän pelasi pudotuspeleissä legendaarisen Josef Stümpelin kanssa samassa ketjussa Aravirran luotsatessa Kärppiä. Komulainen takoi kahdeksaan otteluun tehot 3+3=6 ja Stümpel yhdeksään peliin 2+5=7. Oi noita aikoja! Mukavaa oli, vaikkei menestystä tullutkaan.

  Joonakselle toivotan onnellista elämää.