FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Enää on 4 pistettä eroa kärkeen. Otin jo pois Pressiltä kapteeninarvon, ja laitoin Hakuliselle ku aattelin että jospa sillä nyt sais kiinni vähän enemmän, Press kun on nyt ollu aika hiljaa ja se on sillä toisellakin kapteenina. Mut en mä sitten uskaltanut, onneks.

Hakulinen pelas näköjään vaan alle 10 minuuttia, meniköhän se klesaksi? Jos meni, niin täytyypä funtsia jos uskaltais vaihtaa sen Saarelaan, se meinaisi kyllä sitten sitä että Repo pitäis kanssa vaihtaa. Liedes tai Petman tai joku Mattila ois sit enää pelureita joihin pennit riittäis. Saiskohan Saarela-Liedes 4 pistettä enemmän ku Ishkakov-Vainionpää? Repo vähän hirvittää vaikka se on nyt tehoillut, se saattaa saada isojakin rangaistuksia ja sellanen pilaisi kyllä kirin aika hyvin. Vainionpäällä on vähän samaa riskiä yllä.
 
RAPORTOI

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
No on tämäkin, kun meinaa kolme vaihtoa jäädä kokonaan käyttämättä. Voiskohan nää siirtää ens kauden alkuun ja lähteä 28 vaihdolla liikkeelle, heh.
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kai se on perkele pakko ottaa lopuilla neljällä vaihdolla Tepsiä jengiin ja toivoa ihmettä. Koko roskan kakkossija kuitenkin vain 30 pisteen päässä ja siitä saa näköjään jo ihan hyvän palkinnon. Nuo jämäpalkinnot ovat kyllä nimenomaan tasoa jämäpalkintoja niin se on sitten ihan sama onko 15 vai 105:s
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Helvetti sentään, Skalicky tais yksinään voittaa Saarela-Mattilan ja jäi kimpan voitto saamatta. Liedeksen ku oisin kehdannu pitää enkä Mattilaa, ni ois voinu olla lähempänä. Tai vissiin ois riittäny ku ei ois tehny mitään ja pitäny Repo-Hakulisen.. no, saipahan taas pyöritellä ja jännittää loppuun asti, se on aina mukavaa.
 
RAPORTOI

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Pisteitä tuli, mutta sijoitus tippui tämän finaalin aikana vaan ja lopullinen sijoitus jossain tuhannen jälkeen eli ei kovin hyvin. Ei kyllä mennyt kovin hyvin pudotuspelijakso.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara + Pelaajista Nimo
Koko kausi meni aika vahvasti. Kaikki jengit ihan kärkipäässä koko roskassa ja saa Ville maksaa kylmää käteistä tänne päin. Tuntui sopivan 16/25 vaihtoa ja saisi omasta puolesta jatkossakin olla enemmän vaihtoja. Vähän kyllä epäilen, että palataan 11/20 vaihtoon.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kausi ohi ja liigapörssi kausi ohi. Olen kans pitkäaikainen harrastaja. Viimeisessä jaksossa oli palkintokoodeilla neljä joukkuetta, joista 2 meni ihan pieleen. Kahdella muulla sentään kova loppukiri ja kimpan palkintokoodeille, joten kyllä sitä ens kaudella taas ollaan LP mogulina.
 
Well, I pick up all the pieces and make an island
Might even raise just a little sand
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy