Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Liigapörssi-keskustelua

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana tutzba, 07.09.2007 klo 14.55.

 1. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mieli tekis laittaa alkuun koko rahalla Kärppiä, kaks ekaa kiekkaa pelaavat kahta tyhjennysmyyntijengiä vastaan. Jaksokin on nyt niin lyhyt että vaihtoja voi melko huoletta poltella heti alussa, kahen ekan kiekan jälkeen vois sit vaihtaa koko paletin pois semmosiin jamppoihin jotka pelaa seuraavilla 4-5 kiekalla, oliko siellä Jyppiä ja Ässiä ainakin jotka osuisivat tuohon.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Ei nyt taas oikein luonnistu tää joukkueen kasaaminen. Voutilainen @ 200k hinnalla olis kyllä mahdollinen koska tulee pelaamaan. Luottaakko sit Kärppiin muuten kuten ylempänä pohdittiin, ei kyllä muut sieltä houkuttelis ku Pyörälä, ketkä muut siellä tehoilee edes.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Alkaako muilla olemaan tiimit kunnossa?
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Vauhkonen-Saarinen-Sopanen
  O'connor-Voutilainen-Bonsaksen
   
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Saarisen Jeppe ei välttämättä pelaa huomenna. Vieraskiertueella kuitenkin mukana.
   
 6. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Mikäs tämä Voutilaisen homma on? Onko Juvonen loukkaantunut vai miksi ukkoa mietitään pörssijoukkueisiin?
   
 7. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Sai vastuuta kahdessa viime jakson lopun ottelussa, kun Juvosella ei koppi tarttunut.

  E: Ja Rämö näköjään sisään. Taitaa Voutilainen olla tyhjä arpa :)

  Pyörälä-Kalapudas-Leskinen
  Heshka-Salmela
  Rynnäs

  Odotellaan kokoonpanoja vielä...
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2017 klo 11.49
 8. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jaaha, huonolta näyttää, kokoonpano melkein yks yhteen @Red Label kanssa. Salmelan paikalla on tällä hetkellä tosin Niemelä Kärpistä, mutta vähän arvon pitäisikö ottaa Hakanpää vai sitten SaiPan Lappalainen. Jossain puhuttiin myös että KooKoon Mikko Lehtonen olisi Kärppiin tullut, jos näin on, kovasti tahtoisin myydä Pyörälän sekä tuon Niemelä/Hakanpää/Lappalaisen ja ostaa tilalle kaksi kappaletta Kärppien Mikko Lehtosia, koska oishan se nyt pakko sitten olla ne molemmat ettei harmita kun lukee tilastoja että siellä on Kärppien Mikko Lehtonen tehnyt kovat pisteet, mutta vittu, väärä Mikko Lehtonen.

  No, saas nähdä, kokoonpanot kun julkaisevat niin kaikki on kuitenkin sitten päin helvettiä ja koko systeemi pitää uudestaan miettiä.
   
 9. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Ei oo Lehtosen Mikko tulossa Kärppiin. Eikä varmaan ketään muutakaan. :D
   
 10. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  @FASlapsi

  Salmelan vaihdoin pois, kun ei olekaan kokoonpanossa. Tilalle otin Ilveksen Vainion.
   
 11. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Halosen Niiloon luotetaan täällä, kun aika hurjan kokoonpanon saa muuten kasaan jos ottaa pari kärppä junnua vielä lisäksi. Omalla tuurilla Halonen lähtee vaihtoon ekan erän jälkeen eikä mikään muukaan osu, mutta pakko oli taas lähtee liigaakin koittamaan!
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Täälläkin hyvin pitkälti samanlainen runko kuin @Red Label. Tosin Vainion tilalla itselläni Nordlund ja Pyörälän tilalla HuliviliSopanen. Ei viitsinyt aivan 6/6 napata Kärpistä, jotta saisi vähän "hajautettua" riskiä. Eiköhän siellä siis Pyörälä tule tekemään 40-50 liigapörssipinnaa seuraavaan kahteen peliin.

  Nordlund maksoi vain 260k ja pelaa myös KooKoo+Saipaa vastaan kaksi seuraavaa peliä, joten pidän ihan hyvänä hakuna. Viimeisin peli Pelicansia vastaan oli häneltä ainakin ihan hyvä, liigastudiossa valitsivat kentän parhaaksi. Pelaako Nordlund muuten ylivoimaa Sportissa?

  Nyt viimeisimpänä alkoi houkuttamaan Sopasen vaihto Tuhma-Olaviin, jotta saisi Nordlundin tilalle jonkun "takuuvarman" pisteitä sylkevän pakin, saas nähdä mitä tässä vielä käy.. Lisäksi Pelicansilla on melko pahat vastustajat kahdessa seuraavassa pelissä, mutta toisaalta taas Sopanen on niin hirveässä vedossa, että eiköhän se pari tehopinnaa ainakin merkkauta noihin kahteen peliin. Ainut mikä tässä on varmaa on se, että nämä viime hetken muutokset kosahtavat yleensä joka kerta omaan nilkkaan :D
   
 13. SteelGate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
  Kokeillaan lähteä näillä, josko kimpan kärki olisi jakson jälkeen minun:

  D'amigo (ILV) - Savinainen (TAP) - Kalapudas (KÄR)
  Elorinne (TAP) - Salo (SPO)
  Larmi (HPK)
   
 14. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Kousa & Salonen tekevät muuten hyvin pisteitä nyt pari ensimmäistä kierrosta! Vaihdoin nimittäin heidät juuri pois, vaikka lupasin itselleni etten tänään muutoksia jengiin tee, jos kaikki vain pelaavat..
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Itse tein jengin valmiiksi heti samana päivänä kun edellinen reisille mennyt jakso loppui. Yhden hienosäädön tein, kaikki voivat varmaan arvata mikä se oli:

  Repo (TAP) -Kalapudas (KÄR) - Erkinjuntti (PEL)
  Ellerby (LUK) - O'Connor (IFK)
  Larmi (HPK)

  Saa käyttää muttei oo pakko hei!
   
 16. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, pelannut keskimäärin 2min/ottelu ylivoimaa.
   
 17. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Minä tein itselleni saman lupauksen ennen kokoonpanojen katsomista. Sitten Lankinen ei pelannutkaan ja ylimääräisellä rahalla sainkin sitten Kärppien kaksikon Leskinen-Albert tilalle vähän laadukkaampaa ukkoa, vaikka juuri tuosta kaksikosta aloitin koko joukkueen rakentamisen. Vartti ennen vaihtojen sulkeutumista tuli pakonomainen tarve käydä perumassa vaihdot ja pitää kaksikko kokoonpanossa. Sen sijaan sain Lankiesesta jääneillä rajoilla kolmanneksi hyökkääjäksi mahdutettua Vili Sopasen. Noilla hyökkääjillä sitten muikeat 75 pinnaa. Harmi vain, että pakkipari Heshka-Kousa tai maalivahti Halonen eivät "ihan" samoihin pisteisiin yltäneet, mutta kokonaisuutena loistava startti jaksoon.
   
 18. heavylutaa18 Jäsen

  Pitäskö lähtee riskillä koittamaan tyyliin aaltonen-lankinen-o'connor, näyttää ostetuimmat painottuvan tuonne jyppi ässä akselille... Pelaako Matushkin muuten ylivoimaa edes @Mondie
   
 19. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aika yllättävää että Hifkistä ei oo ku Aaltonen ostetuimpien listalla, vaikka niillä on 5 kiekkaa putkeen peli. Ässillä ja Jypillä on 4. No, Hifk on kyllä ollut aika sukka, mutta pakkohan tommosella rosterilla on voittoja ja pisteitäkin alkaa tulla.

  Koko Kärppä-kuusikko pitää tietty vaihtaa nyt pois, maaliin on Lankinen aika selkee, Ässillä ja Jypillä kun ei oo selkeetä ykköstä. Hifkistä kiinnostais ottaa junnu Oliwer Kaski, halpa kiekollisesti taitava pakki jota on ylivoimissakin käytetty, en vaan tosin tiiä pääseekö enää miten paljon pelailemaan nyt kun siellä noita pakkeja on joku 100 kpl. Toiseks pakiks pakko ottaa vanha tuttu Niku Jypistä, ja yhdeksi hyökkäjäksi sarjatulittava Kärki Ässistä. Sit jäis vielä rahaa pariin tykkihyökkääjäänkin, Suomela Jypistä ja Malinen Hifkistä on nyt valittu, Bertrand, Aaltonen, Hintz, Luttinen, Tavi, Kantola, Rask kaikki kanssa pyörii kuvioissa. Koskahan Miklik ois tulossa saikulta..?
   
 20. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Suomela-Sailio-Lindsten
  O'Connor-Lankinen-Tallinder

  Viisi vaihtoa tuhlasin tänään. Sailio ainoa joka jäi. Aluksi oli Bernard maalissa, mutta päätinkin ottaa mielummin Lankisen. Eli sinne suuntaan katseita, jos haluaa tänään osingoille Andreaksen huippuillasta. 60 torjuntaa, nollapeli ja 0+2.
   
 21. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No nyt kun nuo kokoonpanot tuli niin, pakko oli muutama paniikkiliike vielä tehdä. Lankinen, Niku ja Kärki jäi, Hifkin Aaltonen ja Jypin Löfman tulikin hyökkäykseen ja Ässien Matushkin pakiksi. Nyt on kaks pelaajaa joka jengistä jotka pelaa ens 4 kiekalla.

  Elikkä nyt jos täältä haluaa joku vinkkejä hakea niin ottakaa tosiaan @sinnepäinsä :n Bernard maaliin, ja minun viime hetkellä hylkäämäni HIFK:n Kaski pakiksi ja HIFK:n Malinen ja Jypin Suomela hyökkäykseen, noi jätkät tekee tänään pisteitä.
   
 22. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Pelaa ylivoimaa, ja on parin pelin perusteella osoittautunut hyväksi yv-pakiksi Ässien tasolla.
   
 23. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Ihan hyväksi hauksi on tämä meidän Silli Sailio osoittautunut. 3 peliin 1+3. 33LP. Hintaahan kaverilla oli jakson alussa jotain 250k.

  Kärppiä paljon seuraavana tuon luonnollisesti osasin jokseenkin ennustaa. Siinä vaiheessa kun näitä hakuja alkaa tekemään muista kun omasta jengistä, niin kilpaillaan jo koko jakson voitosta. Tuo on jo vähän vaikeampaa.
   
 24. heavylutaa18 Jäsen

  Käykäähän vastaamassa liigapörssin sivuilla kyselyyn. Mielestäni hyviä kehityskohteita oli vastausvaihtoehdoissa!
   
 25. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Bernie Bernard kun huilaa tänään, niin Tuohimaa maaliin. Toivotaan että pelaa huomennakin. Sen jälkeen taad Bernie maalin suulle. Riskillä mennään..