Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Liigapörssi-keskustelua

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana tutzba, 07.09.2007 klo 14.55.

 1. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Tosin veskarihomma on taas vähän hankala. Kävi jopa mielessä aloittaa jollakin puoli-ilmaisella paskalla, jotta saa merkkejä kenttäpelaajiin.

  Saas nähä.
   
 2. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Itsekin tullut pähkäiltyä 150k molarin ottamista.
   
 3. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Vaikkakin etenkin pudotuspeleissä tämä on hölmöä, kun veska lienee ainoa ns. varma, joka tuo pisteitä.

  Omalla kohdalla on korvien välissä syviä traumoja, kun viime aikoina niin LP:ssä kuin HGM:ssä on veskarivalinnat menneet aivan päin persettä.
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Maalivahti tilanne kieltämättä haastava, muut varmaan vaihtelee joten pelaavia Rämö, Kilpeläinen ja Larmi? Toki Ilves Ässät kumpikin peluuttanu yhtä nyt viime aikoina kumpi meneekään jatkoon. Mutta ehdottomasti maalivahti pleijarijaksolle.

  Turkulaisen Jerry @ 220 on varmaan kaikilla mutta ton ympärille lähden rakentamaan mäkin. Lindsten tepsistä edukas ja pelaa ykkösessä. Ihan auki on vielä.
   
 5. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Niimpä..

  Lainaus:
  Eikös Juvonen ole kunnossa kanssa? Ei siinä tapauksessa varmaan Rämö kaikkia pelaa, jai..
   
 6. Alex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara + Pelaajista Nimo
  Rämö on Juvosta edellä ja pelannee kaikki jos kulkee. Samoin Domi Tapparalla pelannee niin kauan kun kulkee. Jypin ja Tepsin tilanne on auki, lähtevätkö vaihtelemaan vai löytyykö ykkönen.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Eipä ole Kilpeläisen Eeronkaan paikka KalPassa varma. JYP vs täydellinen sulaminen ja seuraavassa pelissä pommitettiin vaihtoon. Godla pelannut siitä lähtien kaikki pelit. Jos ei Eerolla koppi tartu ekasta pelistä lähtien voi Godla pelata jopa jo seuraavassa.
   
 8. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Setänen on pelannut loppukaudesta selvästi enemmän kuin Georgiev, joten eiköhän Setäselle lähdetä liikkeelle ja pelannee kaikki ellei sitten taso romahda.

  Lisäksi TPS aloittaa tahdilla ti, to, la, ma, eli ei tule back-to-back peliä joten ei tarvitse sen vuoksi lepuuttaa. JYP ja Pelicans taas pelaavat pe + la ja vähän epäilen, että peluuttavat eri veskoja, vaikka mistä näistä tietää.

  Ilveksen Lehtonen vois kyllä olla hyvä, jos pääsevät jatkoon. Ipalla henki päällä, niin en usko että mitään rökäletappioita tulee.
   
 9. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pitäisiköhän lähteä kahdella kalliilla pakilla ja kunnon molarilla? Se tarkoittaisi yhtä todella halpaa hyökkääjää ja kahta keskihintaista. Olisikohan Leimu iskussa pleijareissa? Uskaltaisikohan ottaa Lehtosen, sillä aivan huikeasti torjuu tällä hetkellä. Turkulainen olisi tosi halpa hyökkääjä, mutta saako mitään aikaiseksi.
  Maaleja tehdään kyllä yleensä aika vähän, joten sen puolesta kyllä pitäisi löytää ainakin pari ihan varmaa pisteentekijää. Mikä ottelupari mahtaisi pelata pisimpään ensimmäisellä kierroksella?!
  Tässä on rahaa kiinni, joten tarkkaan pitää miettiä *hymiö*
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Itse mietin ihan samaa. Tällä hetkellä joukkue onkin muodossa.

  Puustinen-Ruuttu-Turkulainen
  Rantakari-Tallinder
  Setänen

  Setänen aloittanee TPS maalilla melko varmuudella. Hieman kallishan tuo on mutta Kilpeläinenkään ei oikein vakuuta. Monilla muilla pelaakin sitten 50-50 järjestelmällä. Tapparallakin voi Lassila hypätä puikkoihin jos Hracovinalla ei koppi tartu. Sama Kilpeläinen-Godla akselilla. Toki myös jos Setänen hörppii niin Georviev vaihdetaan. Onhan nuo hyökkääjät hieman heikot mutta niitä kerkee vielä kokoonpanojen esille tullessa vekslaamaan.
   
 11. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Turkulainen-Nurmi-Perrin
  Kemiläinen-Vittasmäki
  Hrachovina
   
 12. SteelGate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
  Kokeillaan josko viimein tulisi kimpassa jaksovoitto kotiin:

  Thorell (TPS) - Savinainen (TAP) - Pitkänen (KAL)
  Savilahti-Nagander (TPS) - Fagerudd (ILV)
  Setänen (TPS)
   
 13. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mietiskelin tuossa että täytyy varmaan jakson alkuun vähän vaihtoja roplata kun pelaavat noita puolikkaita kierroksia ekalla neljällä kiekalla. Ekalle kiekalle jos vaikka ottaisi Tappara-painotteisesti 5 jätkää jotka pelaa sillä kiekalla ja yks joka ei pelaa, ja sitten vaihtaisi 3 kaveria seuraavalla kiekalla pelaaviin, ja kolmannelle ja neljännelle kiekalle vaihtaisi sitten vielä pelaavan maalivahdin niin saisi viidellä vaihdolla aikaan tilanteen missä ekalla kiekalla pelaisi 5 jätkää, toisella 4, ja seuraavilla 3 ja 4, ja aina olisi maalivahti pelaamassa. Jos ei tekisi mitään vaihtoja ekoilla kiekoilla ja kaikki pelaajat pelaisivat, olisi tilanne että neljällä ekalla kiekalla pelaisi 10 kenttäpelaajaa + 2 maalivahtia, noilla vaihdoilla taas 12 kenttäpelaajaa + 4 maalivahtia. Pitäis tulla pointseja ja oletettavasti arvoakin saisi hilattua heti alkuun kivasti ylöspäin kun kuitenkin alussa taas hätäillään vaihtojen kanssa ja tulee kymppitonnin arvonnousuja ja -laskuja. Mutta silti jäis 15 vaihtoa vielä loppujaksoonkin, niitä pitää kyllä säästellä niin että saa vielä ens kiekalle ja finaaleihin täys kentällisen ukkoja pelaamaan. Ja kivahan se ois jos pystyis vaihtelee pelaajia siinäkin tapauksessa että saisi väliaikaisesti pois pelaajat semmosesta jengistä joka voittaa neljässä matsissa ja vaihdettua vielä kavereihin jotka hakkaa seittemän peliä.

  Tietty jos Tappara ei alussa hakkaakaan Ilvestä ja pelaavat maalivahdit vetää samalla homoiluvaihteella ku Kilpeläinen viime jakson lopussa ja muutenkin osuu 0+0 pelaavat ukot niin aivan hukkaan menisi vaihdot siinä tilanteessa. Mutta eihän nyt toista jaksoa putkeen voi mennä niin paskasti, eihän? Ai voi vai? No niinpä tietenkin.
   
 14. Junttura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL:n Suomalaiset
  11 vaihtoa ja näillä lähdetään taistelemaan kimpan voitosta
  Rauhala (TAP) - Ilomäki (KAL) - Nättinen (JYP
  Kemiläinen (TAP) - Tallinder (TPS)
  Rämö (PEL)
   
 15. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Tämähän on helppoa kun sen osaa.

  Jengi täyteen IFK:n äijiä, kun kellään muulla ei ole luottoa. Jos onnistuu, saa luultavasti olla melko rauhassa kimpan kärjessä. Jos menee vituiks, menee kunnolla vituiks. Näillä mennään!

  E: Kyllä, kyllä. 3-4 IFK:laista per jengi. Jengien kasaamisessa on aivan liikaa vaihtoehtoja, mutta ans kattoo.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017 klo 13.04
 16. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  Rauhala (TAP) - Lajunen (TAP) - Turkulainen (JYP)
  Kemiläinen (TAP) - Eronen (IFK)
  Rämö (PEL)

  Maalivahdin valinta oli vaikein, mutta itse uskon Pelicansin kaatavan KalPan Rämön avulla. Rämö on ehkä vähän riskialtis valinta maalinsuulle, mutta potentiaalia huippupisteisiin on mielestäni valittavissa olevista maalivahdeista kaikista eniten. Pakistoon Kemiläinen on tuolla hinnalla ihan ilmiselvä valinta. Turkulainen löytyy aika useasta joukkueesta, mutta eihän sitä tuolla hinnalla voi sivuuttaa. Rauhala myös erittäin halpa, etenkin kun pelaa Haapalan ja Repon kanssa samassa ketjussa. Lajunen on kevään pelaaja ja tulee tekemään Kuuselan kanssa tuhoja. Eronen sitten pakistoon lopuilla rahoilla. Pelasi aika hyvin Kärppiä vastaan ja tulee olemaan aika tärkeä palanen IFK:lle.
   
 17. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt kun Lassila spelailee niin

  Nurmi(TAP)-Savinainen(TAP)-Turkulainen(JYP)
  Kemiläinen(TAP)-Kaski(IFK)
  Lassila(TAP)

  on jengi ekalle kiekalle. Tokalle kiekalle lähtee Lassila ja Savinainen ja jompikumpi kaksikosta Nurmi-Kemiläinen vaihtoon, Nurmi varmaankin. Jypin Louhivaara ja HPK:n Hagman vois olla kivoja plokkauksia ja sitten joku maalivahti joka pelaa. Rahaa jäisi sitten niin paljon, että kolmannelle kiekalle voisi ottaa kenet vaan moken ja saisi ainakin Tapparan Nurmen takas jengiin Turkulaisen tilalle, ja sitten neljännelle kiekalle voisi vaihtaa vielä maalivahdiksi joko Rämön tai Kilpeläisen ja niillä tykitellä sitten eteenpäin kunnes joku tippuu.

  Vituiksihan tämä suunnitelma toki menee, en varmaan tuu ottamaan ketään noista nyt kaavailluista ukoista mutta jotenkin tollee vaihtelen alussa jotta saisi vähän enemmän pelaajia alkukiekoille ja arvoa nostettua ja jos hirvee tuuri käy niin ehkä jonkun syöttöpisteenkin sieltä kolmannelta kierrokselta kerättyä, ja kenties maalivahditkaan eivät joka kiekka vedä miinuksia. Jos taas homma onnistuu ja tulee pointseja, niin pelaajien arvot saattaa sillee kivasti heitellä että voisi saada enemmän kalliimpiakin pelimiehiä jengiin sitten loppujaksolle. Luotan ja toivon että Hifkin Oliwer Kaski tulee olemaan kevään yllättäjä, koska jos se ei ole ja se on ihan paska ja tippuu pois kokoonpanosta, sen tilalle ei saa ketään ellei sitten myy jotain kalliimpaa ukkoa samalla pois.

  Vinkeiksi vielä, TPS:n Thorell ja Lindstedt, Pelicansin Rämö ja Hifkin Grillfors on tuossa peluriruletissa myös pyörineet mutta niitä en ottanut, eli sieltä kannattaa hakea hyvät pisteentekijät omaan jengiinsä.
   
 18. Artyukhin Jäsen

  Houkuttelisi ottaa Lehtonen maaliin mutta ehkä otan Lassilan..
   
 19. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Nurmi - Rask - Hintz
  Kemiläinen - Kaski
  Lankinen

  Oijjoijoi.
   
 20. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  IFK:n ja JYPin pelaajat näyttäisivät hinnan puolesta pelattavilta. Itselläni on hyperpelijoukkue ja yleensä taktiikkani on ollut, että noin jakson puolivälissä vaihtoja olisi hyvä olla käytettynä sellainen ~2/3. Nyt pyrin saamaan kymmenen vaihtoa käytettyä ennen välierävaihetta. Ihan hyvä noita on vaan rohkeasti käyttää heti alussa jo pelkästään pelaajien arvojen nousun/laskun vuoksi. Esim huomiselle kierrokselle Lassilan, Kemiläisen yms hinnat laskevat pomminvarmasti sen 10k.

  Ihan kaikkia pelaajia ei kuitenkaan pysty vaihtamaan jokaiselle kierrokselle, joten täytyy vähän miettiä. Ehkä 5 pelaajaa pyrin saamaan tälle kierrokselle ja kolmelle seuraavalle kierrokselle sitten 4-5 pelaajaa. Sen jälkeen täytyy katsoa mitkä sarjat ovat 1-1 tilanteessa ja koettaa niihin pommittaa lähes koko joukkue pitkän sarjan toivossa.

  Tällä hetkellä joukkue näyttää tältä:

  Hintz - Nurmi/Rask/Puustinen - Turkulainen
  Kemiläinen - Eronen/Rantakari
  Lassila

  Etenkin yksi hyökkääjä tuottaa vaikeuksia, varmaa on vain se että todennäköisesti tulen päätymään siihen huonoimpaan vaihtoehtoon. Puolustuksessa houkuttelisi ottaa Kemiläinen-Rantakari -kaksikko, mikäli Tappara yv-maalin tekee, niin hyvällä todennäköisyydellä jompikumpi on maalissa mukana. Eronen puolestaan pelasi hyvän sarjan Kärppiä vastaan ja on suuressa roolissa HIFK:lla, paha.

  Huomiselle kierrokselle sitten 2 hyökkääjää, toinen puolustaja sekä maalivahti vaihtoon.

  E: Päädyin Teemu Nurmeen sekä Teemu Eroseen. Siitä vaan sitten Rantakaria, Raskia ja Puustista kentälliseen niin johan alkaa pistetili ropisemaan :)
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017 klo 15.39
 21. Artyukhin Jäsen

  Kemiläinen-Turkulainen vai Lyytinen-Puustinen?
   
 22. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Klaavalla Kemiläinen - Turkulainen, kruunalla Lyytinen - Puustinen. Pystykolikolla ulos kimpasta.
   
 23. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Tuli vielä arvottua Savinainen-Kaski ja JMJ-Eronen duojen välillä. Päädyin jälkimmäiseen.
   
 24. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tällaisella kokoonpanolla avauspäivään. Huomenna sitten muut paitsi Turkulainen vaihtoon.

  Teemu Lassila, Tappara (320 000)

  Halpa ja erinomainen. Paljon pelanneista maalivahdeista paras pistekeskiarvo runkosarjassa, yli 10 Liigapörssipistettä per ottelu.

  Henrik Tallinder, TPS (410 000)
  Runkosarjassa pakkien ykkönen Liigapörssipisteissä, 478 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

  Ilkka Heikkinen, TPS (440 000)
  Runkosarjassa pakkien kakkonen Liigapörssipisteissä, 468 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

  Jasper Lindsten, TPS (310 000)
  Runkosarjassa mm. 37 pistettä ja +28 (Liigan ykkönen). Hintansa arvoinen kultaa. Pelaa Tomi Kallion ja Eric Perrinin kanssa ykkösketjussa.

  Patrik Virta, TPS (300 000)
  49 pelissä 14+12=26 ja +9 on hyvä saldo tämän hintaiselle pelaajalle. Pelaa Erik Thorellin sentterinä kakkosketjussa.

  Jerry Turkulainen, JYP (220 000)
  Liigapörssin ykkönen halpikset-kategoriassa. 48 pelissä 26 pistettä ja +14. Pelannee runkosarjan tapaan Juha-Pekka Hytösen (17+22) ja Janne Tavin (13+21) kanssa. Turkulaista en varmaankaan lähde hintansa takia ihan heti vaihtelemaan, jos edes jotain saa aikaiseksi.

   
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei piru, ensimmäisen erän jälkeen näytti jo hyvältä tuo valinta, kun Nurmi sai Kemiläisen yv-maaliin syöttöpinnan. Toisessa erässä sitten Rantakari tekee 5v5-pelissä maalin ja perään Rask nappaa syöttöpisteen 5v5 -pelissä. Legendaarisia nämä kahden väliltä arpomiset, aina väärinpäin :D

  Noin muuten on tulossa kyllä hyvät pinnat, siltä ainakin näyttää kun puolet peleistä on pelattu. Mutta jos olisin päätynytkin Rantakariin ja Raskiin, niin tässä olisi mahdollisuus aivan huippupisteisiin..

  E: Joo-o, 31 pinnaa olisi tullut enemmän Rantakari-Rask -kaksikolla.. Ei toki yllättänyt, että väärän valinnan tein, mutta että yli 30 pistettä meni nyt sinne. Meni kyllä heti kättelyssä maku tähän jaksoon.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017 klo 21.22