Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Liigapörssi-keskustelua

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana tutzba, 07.09.2007 klo 14.55.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hehe. Täysin samaan ratkaisuun päädyin itsekkin. Vähän vaan kutina, että Fränä byyrissä floppaa ja tulee miinusta. Mutta tsäänssi pelata tässä kohtaa näin. Jakso on kuitenkin sen verta lyhyt. High risk high reward vai miten se meni.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Itselläni mietintä käynnissä Lankisen ja Tuohimaan välillä. Lankinen olisi helppo valinta, hyvä mahdollisuus nollapeliin tänään, mutta tuskin pelaa huomenna? Jos Lankiseen päädyn, niin siellä on Nikke maalissa huomenna, jos taas Tuohimaahan niin se SaiPan "pakollinen" kyykkäys tulee tänään.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Samaa pyörittelin itsekkin. Joka tapauksessa tekee sen väärän ratkaisun. Päädyin kuitenkin tuohon Fränään.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sama valinta lopulta itsellä. Toivotaan nyt sitä 30+ torjuntaa ja maksimissaan kolmea päästettyä. Lankiselle vähintään yksi päästetty ja huilivuoro huomiselle. Vähän tuntuu, että kaikki toiveet menevät lopulta päälaelleen. :D
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Höh. Kahden erän jälkeen näytti vähän turhan hyvältä.. Lopulta yksi torjunta liian vähän ja yksi päästetty liikaa. Toivottavasti Lankinen nyt avaisi luukkua huomenna.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Näinhän siinä sitten kävi kuten ounasteltiin. Maaleja liikaa selän taakse ja tyhjä arpa käteen. Vielä kun Lankinen tosiaan sitten huomennakin loistaa IFKn maalilla niin Tuohimaa istuu luukkua availemassa. No ei tämäkään jakso täysin tähän kaatunut vaan useampi ns paska ratkaisu tullut tehtyä jo tähän vaikka jakso vasta puolessa välissä..
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Tuohimaa hieman suli eilen kuten koko SaiPa. Pitää toivoa että sama meno ei jatku tänään. Siellähän se Lankinenkin on IFKn maalilla. No sitä on turha murehtia enää. Mutta mites sit jatkossa? Ässiltä putosi Marttisen Jyri varmasti pitkäksikin aikaa pelistä pois. Ei välttämättä kannatakkaan enää Bernarttia ottaa takaisin.
   
 8. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt ois taas hyviä vinkkejä tiedossa, alunperin ajatuksena oli pitää Lankinen maalissa vielä tänäänkin jos se sattuu paikan saamaan, ja koska sehän sai, niin Kärpistä sitten piti ostaa Ässien miesten tilalle Leskinen ja Svarny kun ei parempiin rahat riittäneet. Mutta kikkailin kuitenkin sillee että nyt on maalissa Ilveksen Lehtonen tämän kiekan ajan, jolloin Kärpistä sai Kukkosen ja Trotterin. Eli Lankinen pitää tänään nollat ja Leskinen-Svarny tulevat tehoilemaan! Oletettavasti myös Heshka, koska Leskinen-Heshka oli myös yksi vaihtoehto jota en valinnut. Lehtonen taas päästää kolme maalia ekaan erään ilman torjuntoja kunnes vaihdetaan pois, Kukkonen loukkantuu ekassa vaihdossaan ja Trotter ajetaan ulos.
   
 9. heavylutaa18 Jäsen

  Ja vikat vaihdot maalivahteihin jotka pelaa SaiPaa vastaan, nollapeliin on aiak iso mahis??????

  Tolla joukkueella ei liigajoukkueita vastaan paljon maaleja tehdä.
   
 10. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Kahta erilaista koostumusta kolmessa eri jengissä, yksi vaihto jäljellä kaikissa.

  J. Nättinen - Mankinen - Perrin
  Niku - Matushkin
  Bernard

  Suomela - Mankinen - Hakulinen
  Niku - Matushkin
  Bernard

  Ilman loukkaantumisia Mankinen vaihtuu johonkin pelaajaan kolmelle vikalle kierrokselle.
   
 11. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Saatana sentään, välillä ei vaan osu mitkään vaihdot ja valinnat kohdilleen. Muutama kierros sitten näytti vielä oikein valoisalta mutta sen jälkeen vetänyt melkeinpä kaikki naamat 0+0 kierroksesta toiseen ja kirsikkana kakun päällä maalivahdiksi valittu Kilpeläinen jolla meinasin jakson loppuun asti mennä on noukkinut miinuksia tai ollut pelaamatta.

  Loppukiekoille poltin nyt kaikki vaihdot sitten, en todellakaan uskalla ottaa samasta jengistä kaikkia koska ne ottaisi kuitenkin vitusti turpaan. Yks pelaaja per jengi kun on niin ei ne kaikki joukkueet voi aina nollille jäädä ja ehkä niistä munkin pelaajista joku jonkun väsyneen kakkossyötön ees saa. Tai no mitä vittua, ei tietenkään saa, haha.

  Sopanen-Miklik-Nurmi
  Virtanen-Heikkinen
  Kilpeläinen

  Tuossa varoitustaulukko, pysykää näistä pelaajista erossa jos haluatte vielä jonkun loppukirin saada aikaiseksi.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Ei saatana. :D

  Mulla meni toissakiekka ihan kelvosti. 5/6 pelasi ja -3 pistettä oli saalis. On se, no onhan se.
   
 13. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kannattaa nähtävästi pysyä. Sopanen on tänään sivussa.
  Minulla meni tämä jakso kyllä täysin penkin alle. Tuntuu, ettei mikään valinta ole onnistunut. Pitänee viimeiset vaihdot vetää riskillä, kun ei mitään menetettävää enään ole.
   
 14. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, Sopanen vaihtui Perriniin, sori kaikki joilla oli se.
   
 15. Lämpö Jäsen

  Itse veikkaan, että Pyörälä iskee tänään. Otin eilen pois.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Näinhän se myös teki.

  Toka jakso putkeen kun sen jonka vaihdat pois alkaa syttymään ja tekemään pisteitä. Ja kun 3 pelajan kohdalla pomputat kenet otat niin otat juuri sen mikä ei tee niitä pisteitä. 50p toki vain kärestä perässä, mutta kun 1-4 samaa pelaajaa on kuin yllä olevilla niin eipä siinä jossittelut paljoa enää auta.

  Kauden mittaan tullut kuitekin kimpan sijoitukset 1. ja 3. nyt näyttää sijoitus 5-6 olevan "otettavissa". No jospa sitä vielä poffeissa napsuisi edes osa nuista "hyvistä jotka on tulessa" ukkeleista.

  Edit. Tänään siis vasta älysin Suomelan vaihtaa pois ja pompotin Savinaaman, Haapalan ja Pyörälän välillä. Kaikki varmaan osaavat sanoa, kenetkä sitten lopulta "fiksuna" otin.
   
 17. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kai otit Haapalan joka ei tänään pelaa lainkaan?

  Omista ukoista Lukon Virtanen yllätti tekemällä maalin, mutta sentään kompensoi tätä järjettömyyttä loukkaantumalla heti. Kilpeläinen ei oo enää ees varamaalivahtina, oli kyllä ehkä paskin valinta ikinä, kallis ku mikä ja otti kahdessa pelaamassaan pelissä pelkkiä miinuspisteitä.

  Se on kyllä jännä että ku touhu alkaa mennä vituiksi niin se sitten tosiaan menee oikein urakalla päin helvettiä. Harmillisesti taisi tämä katastrofijakso vetää pohjan pois myös koko kauden tuloksissa.
   
 18. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Olisihan sitä voinut Haapalaankin päätyä. Teki sentäs eilen 1+1. Itse otin Savinaisen joka veti eilen kiikarit ja 0+2 tänään jee.. Näky Suomelakin vetävän 1+1 ja Pyörälä eilen 1+1 tiskiin. Aika varmasti Savinainen ei pelaa sitten maanantaina..

  Mokeksi otin tuossa lopulla Setäsen.. vuorotellen pelaavat (toki tiedossa). Tänään pelasi kuitensen Setänen uudestaa. Ajattelin et isketään kapteeniks niin helpot nollat saa. No mitä vielä. Itse tunaroi alivoimalla SaiPalle 1-0 ja se niistä. Ottihan tuo 6 torjuntaa ja 2 imas..

  Samanlaista ollut jo pari jaksoa putkeen. Taitaa playoffit jäädä kokonaan mun osalta pois. Ei vain kestä enää. Tuo sama slumppi jatkunut jo pitkään
   
 19. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Frans Tuohimaa tarjosi aika hyvän selkänojan tähän jaksoon. Riskillä mentiin ja joka kierroksella oli pelko perseessä, että joko jänne katkeaa, mutta niin vain mies toi tasaista pottia viimeistä peliä myöten.
   
 20. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Mikä helvetti siinä on, ettei säälejä oteta mukaan peliin? Ihan kun noissa vaihdoissa ei olisi tarpeeksi tuhlattavaa muutenkin. Voi vvvv... että ärsyttää. Pollopaat!
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jonakin vuonna nuo säälit minust olivat myös pelissä. Siinähän tekee sen että kun otat vaikka 2 joukkuetta koko pelaajat ja molemmat tippuvat niin käytöt jo 6 vaihtoa siinä. Sama homma seuraavalla kierroksella ja taas on menny 6 vaihtoa. Mites sitten välierissä, pronssipelissä ja finaaleissa?

  Ihan mutulla että tuosta on "purnausta" tullut ja siksi niitä ei enää pörssiin oteta mukaan
   
 22. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Jahas, Lähdetääs mukaan tähän ekan kerran tällä kaudella. Playoffien verran se taas kiinnostaa, muuten ei kyllä kuin alkukauden demokierroksen verran aina. Sen verran taikauskoinen olen, etten tee rosteria ennenkuin säälit ovat selvät, eipä tule pahaa karmaa Ilvekselle.
   
 23. Alex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara + Pelaajista Nimo
  Eihän säälejä voi mitenkään ottaa mukaan. 11 vaihtoa playoffseihin on jo muutenkin liian vähän, menee niilläkin jo tuuripeliksi sen suhteen ketkä selviävät jatkoon varsinkin nyt kun pelejä on melkein joka päivä.
   
 24. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Oliko tämä nyt taas sitä "sarkasmia" vai ihan vaan tyhmyyttä. Eihän playoffeissa riitä muutenkaan vaihdot mitenkään, kun jo neljännesfinaaleissa pelaa eri otteluparit eri päivinä. Sitä ennen pitäisi ennustaa täydellisesti miten tulee käymään sääleissä. Ja sitten vielä pitäisi jäädä vaihtoja välieriin sekä pronssiotteluun ja finaaleihin. Sellainen 100 vaihtoa olisi kiva playoffeihin.
   
 25. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Ja jos säälit olisi mukana, niin aikaa kasata joukkue olisi nippanappa vähän yli 24h.

  Hyvä vaan, että on aikaa hieroa pakka kunnolla sekaisin ennen kuin pelit alkaa.

  On muuten kivasti hinnoiteltu pelaajat, tykkään.