Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan yleisömäärät kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Varonen, 12.09.2017 klo 21.06.

 1. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Ruudun tarjouksen lisaksi kausi alkoi myos tavallista aiemmin olympialaisten takia. Syksylla kun muutenkaan kiekko ei valttamatta ole paallimmaisena ajatuksena hajakatsojalla niin saattaa vaikuttaa
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Näiden yleisömäärien kanssa on sellaista sammakon keittämistä tämä touhu. Joka vuosi sama kuvio. Syksy toisensa jälkeen rikotaan edellisen kauden vähyysennätyksiä vähän joka puolella, mutta kun sitten loppukaudesta katsojamäärät nousevat, ollaan tyytyväisiä ja hiljaa, vaikka kokonaiskeskiarvo taas laskikin.

  Kuinka moni muuten uskoo, että ensi kaudella nähdään joku isokin kansainvaellus takaisin halleihin, kun Ruutua ei todennäköisesti enää saa samalla hinnalla?
   
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Minä luulen, että monet Ruudun käyttäjistä totuttuaan sen välityksellä katsomaan pelejä ensi kaudella maksavat vastaavasta palvelusta mieluummin kovempaa hintaa kuin viitsivät marraskuun pimeydessä lähteä hallille.
   
 4. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Hinnan kipuraja akselilla tv vs livematsi nousee lähelle 50 euroa. 50€ tai 2x lippu, safkat, parkit, matkat, aika (3,5-4h). Kyllä yhteen matsiin voi päästä alle 50 eurolla, mutta kyseessä luultavasti lokakuu, maanantai ja vastassa Palkamon Ponnistus.
  Jos tv:n hinta nousee, niin myynti vähenee kohtuu paljon. Nyt jengi on tarttunut tuohon olemassaolevaan tarjoukseen, koska se on halpa. Tulee katsottua lätkää vaikkei lukeutuisikaan mihinkään kannattajaryhmään. Jos hinta nousee dramaattisesti tämä porukka jättää lätkän väliin.
  Kyllä väen vähenemiseen syyt löytyvät muualta, kuin tv:stä yms muista hilavitkuttimista.
   
 5. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Kyllä Ruutu-tarjous on yksi ihan selkeä syy, mitä on turha vähätellä. Nyt useammalla on ne pelit ruudussaan, ja keskimäärin näille tulee pelejä paikan päällä vähemmän. Tunnen itsekin ihmisiä, jotka tämän ovat ihan suoraan sanoneetkin. Ja näissä on yllättävän paljon ihan aitoja lätkän seuraajia. Ei läheskään kaikilla noita paketteja aiemmin ollut, vaikka fanaattisimmat fanit voisivat näin kuvitella. On paljon muitakin syitä, ja isompiakin.
   
 6. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vaasassa tänään suht surkeat lukemat (2416). Marraskuinen tiistai on marraskuinen tiistai, mutta onhan toi nyt karua.
   
 7. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Sporti koko kauden yleisökeskiarvo on 2879 (ainoa seura, jolla keskiarvo on alle 3000), siellä selvästi tekemisen meininki päällä!
   
 8. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Mikähän Sportin yleisökeskiarvo oli seuran viimeisimmillä Mestis-kausilla? Puhumattakaan kaudesta 2008-09, jolloin tekemisen taso in " Hockey Business " ( Head Coach etc. ) oli Simply Great, sanon minä !!
   
 9. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Mä en tiedä kuin pari tyyppiä, jolla on toi paketti. Johtuu siitä, että esim. itselläni ei ole ATK:ta televisiossa. Urho mulla oli, kun se tuli kaapelitv:stä, mutta sitten sanottiin, että pitää olla joku ATK, niin en ole tuota ottanut. Toinen syy tietysti se, että nykyisellään olen aina treeneissä tuohon aikaan ja tulen vasta klo 21 jälkeen himaan, joten matseja näkisi, mutta silti tuo ATK on jonkinlainen ongelma. Epävarmaa paskaa mikä tulee netin kautta.

  En oikein tajua, miksi Ruudusta on tarjous, kun on muutenkin heille viimeinen kausi. Eivät saa millään niin paljon lisää tilaajia, että se kannattaisi. Paljon fiksumpaa olisi olla ilmaispeli kerran viikossa vapaalla kanavalla. Minun ehdotukseni olisi sunnuntai-iltapäivän ottelu vaikkapa JImillä (jos Nelosen ohjelmakartassa ei ole tilaa) ja se olisi rahoitettu hockeynight-tyyppisellä brändäyksellä ja mainostuloilla. Joka sunnuntai olisi peli ilmaiseksi, eikä sinä päivänä pelattaisi mitään muuta ottelua. Tällaisella ratkaisulla saataisiin uusia katsojia, varsinkin nuoria liigan pariin. Samalla voisivat innostua niin paljon, että menisivät peleihin halliinkin.
   
 10. Hops Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KooKoo
  Lainaus:
  Eihän tuossa olisi mitään järkeä Nelosen kannalta. Käytännössä käyttäisivät rahaa ja ohjelma aikaa Liigan mainostamiseen vikalla kaudellaan. Ei siellä Liigan yleisömäärät enää tässä vaiheessa kiinnosta. Keräävät halvalla hinnalla mahdollisimman paljon tilaajia ja sitten yrittävät varmaan myydä tilaaja rekisterin Telialle jollain hinnalla. Joka tapauksessa saavat asiakkaita Ruudun pariin kun ei sinne Liigan jälkeen jää oikein mitään vetonaulaa.
   
 11. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Ei tama nyt mikaan 2000 enaa ole. "ATK:"ta tarvitaan niin pirusti, helpommillaan HDMI kiinni koneeseen. Kolme sekuntia meni. Ja kylla tuo toimitusvarmuus alkaa olemaan hyvalla tasolla. Uusavutonta tai vanhajaarailya tuollainen.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.11.2017 klo 11.14
 12. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Tai sitten ne älyää myydä yksittäisiä pelejäkin, siihen aikaan kun niitä oli tuli joskus rahaakin laitettua kotona katsomiseen, mutta näitä paketteja ei kyllä tuu ostettua kun voi kuitenkin suurimman osan peleista jostakin striimistä katsoa, vähä heikompi laatuhan noissa tosin, mutta silti.
   
 13. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Päivän Hesarissa oli lukemia Hifk:n yleisömäärästä. Viime kaudella se oli ainoa jengi, jonka ka. oli yli 7000. Tällä hetkellä ka. on 6300. Ulkoilmaottelu nostaa keskiarvoa (15 000 - 17 000), ja lisäksi pleijarit korjaavat mahdollista vajetta.
  Tuohon 18 000+ yleisömäärään tuskin kummassakaan tapauksessa normaalilla lipunmyynnillä päästään.
   
 14. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Juu, eikä tuota ulkoilmapeliä kannata keskiarvoon kuitenkaan laskea, kun ei tuo tuloja samalla tavalla, eli tuo ulkoilmapelistä siivottu ka. kertoo paljon enemmän. Ei tätä nykyistä keskiarvoakaan kannata liikaa tuijottaa, yleisömäärät ovat olleet taas nousussa, ja lopullinen ka. lienee jossain 6500-6800 välillä.
   
 15. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Ruudun (+) muuta tuotantoahan tossa oepteteaan halvalal ihmisiä käyttämään.. ja nyt Markkasen myötä se NBA varmaan voi jotkut opetaan korista kattoon (ja siitä maksaan)...
   
 16. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  2008-2009: 2575

  2013-2014: 2412
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tai voi olla että konsernitasolla ihan vaan vittuilevat sekä Liigalle (jonka pelejä näkee naurettavan halvalla halutessaan tv:stä) että Telialle (joka saa ensi vuonna vihaista palautetta kun "miksi nyt maksaa reilusti enemmän kuin viime vuonna?!"). On osoittanut soittolistavalinnoillaan että pikkusieluisuus onnistuu.
   
 18. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Huolestuttavaa. Mutta niin on myös monen muun joukkueen yleisömäärät. Ei Jukurit tai KooKookaan ole pystynyt vastaamaan Ruutu+ palvelun halpuuteen. Jännä nähdä, paljonko huomiseen Kalpa peliin tulee huomenna porukkaa, vaikka lipun saa huokealla hinnalla, sikäli mikäli 4 heppua haluaa istua ottelussa.
   
 19. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Paljon kiitoksia tiedosta! Tällä kaudella Sportin yleisökeskiarvo on siis vain 300 katsojaa parempi kuin liki 10 vuotta sitten Mestiksessä. Saapa nähdä, vaihdetaanko Vaasassa klubitakkeja, jos sama meno jatkuu.
   
 20. Nännimäinen Jäsen

  Tilanne:

  HIFK 6428
  Kärpät 5397
  Tappara 5345
  TPS 5106
  Ässät 4865
  Ilves 4530
  Pelicans 3852
  Jyp 3582
  HPK 3356
  Lukko 3314
  SaiPa 3258
  Jukurit 3163
  KooKoo 3154
  KalPa 3136
  Sport 2879
   
 21. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Yleisö kaipaa urheilullista panosta ja siitä syntyviä tarinoita, ei mitään muukalaislegioonien näennäistä hiihtelyä 60 matsia vuodessa, jos hyvä säkä käy eikä tyhjennysmyynti satu kohdalle. Kun oli panosta, lähdettiin Vaasassakin katsomaan kaiken maailman kylä- ja farmiseuroja kovemmalla innolla kuin nyt tähtiä viliseviä tepsejä ja kärppiä.
   
 22. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei nyt käynyt ihan selväksi, että mihin tämä kritiikkisi kohdistuu? Seuraan vai liigaan? Enkä kyllä oikein ymmärrä puheita siitä, että ei olisi panosta. Jokaisella seuralla on (ainakin teoriassa) mahdollisuudet mestaruuteen ja oikeus sitä tavoitella. Vähäisemmätkin saavutukset ovat varsin merkittäviä, jos ne osataan seuran puolelta markkinoida oikein.

  Kuinkahan paljon halvempia Sportin liput olivat mestisaikoina?
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2017 klo 12.42
 23. Kansankynttilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Sportillakin osui pilkka omaan nilkkaan. Jukurit oli vuosia vitsin aihe yleisömääriensä takia ja ei pitänyt olla mitään palaa nousta liigaan. Liigassa ovat ja vaikka kausi onkin mennyt yhtä paskasti kuin Sportillakin niin nyt siellä ollaan yleisömäärissä Vaasaa edellä.

  Itselle ei periaattees ole väliä voittaako vai häviääkö pelin, kunhan vain peli olisi edes viihdyttävää taikka sellaista missä on kunnolla yritystä. Tuttujen kanssa tullut juteltua Sportista niin aika usein vastaus on ollut luokkaa ”ei sitä paskaa viitti mennä katsomaan” ja pelit ovat sekavaa hiihtelyä. Pelin taso on niin huonoa, ettei sitä huvita mennä paikan päälle katsomaan kun hallilta lähtee pois vain pahan mielen kanssa.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuohon voinee lisätä sen, että liput ovat melkein tuplahintaiset kuin vaikkapa KalPalla. Lisäksi Vaasalla ei taida olla Liigassa maantieteellisesti mitään juupas-eipäs-kilpailua. Enenmänkin Mestis ajoilta Jukureiden ja KooKoon kanssa.

  Toki luulisi, että haluttaisiin myös pikkuhiljaa muutosta. Tomekin kovatsemppi lätkää mennään jo kolmatta kautta ja mitään isompaa kehitystä ei ole nähty. Homma junnaa paikallaan tai on jopa ottanut hieman takapakkia. Ennen kautta Sportilla tuntui olevan hyvä jengi kasassa, mutta nyt kun kautta on 1/4 pelattu meinaa jo junbosija tulla vastaan. Tuskin maistuu moinen menestykseenkin tottuneille Vaasalaisille.
   
 25. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Koska on viimeksi ollut se tilanne että HPK:n takana on kuusi joukkuetta? Yleensä tottunut siihen että tässä listassa on yksi tai kaksi joukkuetta vielä HPK:n jälkeen.