Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Liiga tajunnut itsekin olevan paskaa sekä sivuineen että sarjoineen, ja päätti sulkea itsensä. Hauska vieläpä tuo kieltäytyminen yhteyden muodostamisesta.
   
 2. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Etusivu | Liiga Tämä linkki toimii.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Okei. Kiitos tiedosta. Hyvin toimii tuon linkin kautta. Saapa nähdä miten otteluseuranta toimii, kun pelit kohtaa käynnistyvät.
   
 4. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Johtuu tuosta salauksesta (https) mikä antamassasi linkissä oli. Jos tuollainen on aiemmin ollut, niin Liiga ilmeisesti nyt poistanut sen käytöstä.
   
 5. Liigan sivuilla ei toimi Internet Explorer -selaimella mitkään lajittelut tai sorttaukset tilastoissa. Ei saa näkyviin esim. kotiotteluiden sarjataulukkoa tai pelkästään puolustajien pistepörssiä. Valikoista ei tapahdu mitään. Vain ns. pääsivu näkyy. Safarilla ja Firefoxilla kaikki toimii. Näin on ollut jo monta viikkoa ja palautettakin laitettu. Sama vika edelleen. Töissä ei ole joillain koneilla muita selaimia kuin IE. Onko muilla sama "ongelma"?
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kas kummaa. Yksi peli käynnissä ja Liigan sivut kyykkää. Sanokaa niille eteläkarjalaisille, etteivät kaikki mene samaan aikaan interwebiin.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Täälllä nyt lähinnä on vissiin keskusteltu siitä onko sivut ylhäällä vai ei. Itse en ainakaan huomannut tästä parilla viime sivulla keskustelua, enkä jaksanut pidemmälle selata.

  Olisi hyvä ja ihan ilmainen vinkki Liiga.fi sivuston ylläpitäjille. Sivustolla on mielestäni yksi selkeä suunnitelmallinen virhe. Jokaisella pelaajalla on vain yksi...siis uusin henkilökuva, vaikka todellisuudessa vähintään jokaisella kaudella pitäisi olla oma kuva.

  Nyt jos haluaa vähän selata historiaa, esim. miltä joukkueen rosteri näytti vuonna 2014 lopputuloksena on ihan kamala tilkkutäkki josta ei ole mitään historian haminaa visuaalisesti havaittavissa. Tässä esmerkiksi kauden 2014-2015 avausottelun Lukko-Ässät kokoonpano. Hyi! Ja joskus 5-10 vuoden kuluttua nuot vasta kamalalle näyttääkin.

  E: Ja todellisuudessa tää oli vielä aika huono esimerkki, kun molemmissa joukkueissa oli niin paljon vanhoja pelaajia. Jonkun nuoremman joukkueen kohdalla ero olisi tietenkin vielä räikeämpi.
   
 8. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei sentään ole kokoonpanoja tallella niin vanhoista peleistä, että vaikka Japa Levonen näkyisi tuomaripaidassa siellä.
   
  Espoon Siniset tykkää tästä.
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  :DDDD

  Joo ei ole vielä, mutta tulevaisuudessa sitten...
   
 10. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei nyt näytä oikeen pelaavan tilastot Porissa, joko siellä on tilastojenkin suhteen luovutettu?
   
 11. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Hienosti menee pojat, vaihteeksi taas tilastopalvelu paskana. Olihan tuosta edellisestä jo aikaa.
   
 12. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuota noin - Liigan sivuilla pyörii vielä jotain perjantain otteluiden ennakkoja osana vaihtuvia uutiskoosteita. Ehkä eiliseltä kierrokselta olisi mahdollisuus tarjota korvaavana ajantasaisempaa infoa tai sitten ajastaa tuota uutisfeediä siten, että otteluennakot putoavat pois vaikka otteluiltana kello 22.
   
 13. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kai tämä tänne menee mutta liiga julkaisi juuri oman sovelluksensa puhelimille: Liiga on Twitter
   
 14. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Varma kevään merkki, Liigan sivut jumissa.
   
 15. Ralph Jäsen

  Kauden aikana tuli kiva lisäys, että jokaisen maalin näkee otteluseurannasta. Mutta ei ne mulla ole toiminut hetkeen. Ihan sama mikä peli tai mikä maali, niin ruutuun tulee viesti:

  "Videon lataaminen epäonnistui
  Palvelussa on havaittu virhe ja hakemaasi videota ei voi nyt näyttää. Kokeile myöhemmin uudestaan. Pahoittelemme häiriötä."
   
 16. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Telia lisäsi videopalveluunsa viime viikkoina mainoksen eston tunnistuksen. Eli jos omaat adblockin, ota se pois päältä.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HPK - Kärpät
  • 2.58
  • 3.55
  • 2.55