Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Liiga tajunnut itsekin olevan paskaa sekä sivuineen että sarjoineen, ja päätti sulkea itsensä. Hauska vieläpä tuo kieltäytyminen yhteyden muodostamisesta.
   
 2. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Etusivu | Liiga Tämä linkki toimii.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Okei. Kiitos tiedosta. Hyvin toimii tuon linkin kautta. Saapa nähdä miten otteluseuranta toimii, kun pelit kohtaa käynnistyvät.
   
 4. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Johtuu tuosta salauksesta (https) mikä antamassasi linkissä oli. Jos tuollainen on aiemmin ollut, niin Liiga ilmeisesti nyt poistanut sen käytöstä.
   
 5. Liigan sivuilla ei toimi Internet Explorer -selaimella mitkään lajittelut tai sorttaukset tilastoissa. Ei saa näkyviin esim. kotiotteluiden sarjataulukkoa tai pelkästään puolustajien pistepörssiä. Valikoista ei tapahdu mitään. Vain ns. pääsivu näkyy. Safarilla ja Firefoxilla kaikki toimii. Näin on ollut jo monta viikkoa ja palautettakin laitettu. Sama vika edelleen. Töissä ei ole joillain koneilla muita selaimia kuin IE. Onko muilla sama "ongelma"?
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kas kummaa. Yksi peli käynnissä ja Liigan sivut kyykkää. Sanokaa niille eteläkarjalaisille, etteivät kaikki mene samaan aikaan interwebiin.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Täälllä nyt lähinnä on vissiin keskusteltu siitä onko sivut ylhäällä vai ei. Itse en ainakaan huomannut tästä parilla viime sivulla keskustelua, enkä jaksanut pidemmälle selata.

  Olisi hyvä ja ihan ilmainen vinkki Liiga.fi sivuston ylläpitäjille. Sivustolla on mielestäni yksi selkeä suunnitelmallinen virhe. Jokaisella pelaajalla on vain yksi...siis uusin henkilökuva, vaikka todellisuudessa vähintään jokaisella kaudella pitäisi olla oma kuva.

  Nyt jos haluaa vähän selata historiaa, esim. miltä joukkueen rosteri näytti vuonna 2014 lopputuloksena on ihan kamala tilkkutäkki josta ei ole mitään historian haminaa visuaalisesti havaittavissa. Tässä esmerkiksi kauden 2014-2015 avausottelun Lukko-Ässät kokoonpano. Hyi! Ja joskus 5-10 vuoden kuluttua nuot vasta kamalalle näyttääkin.

  E: Ja todellisuudessa tää oli vielä aika huono esimerkki, kun molemmissa joukkueissa oli niin paljon vanhoja pelaajia. Jonkun nuoremman joukkueen kohdalla ero olisi tietenkin vielä räikeämpi.
   
 8. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei sentään ole kokoonpanoja tallella niin vanhoista peleistä, että vaikka Japa Levonen näkyisi tuomaripaidassa siellä.
   
  Espoon Siniset tykkää tästä.
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  :DDDD

  Joo ei ole vielä, mutta tulevaisuudessa sitten...