Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Liiga tajunnut itsekin olevan paskaa sekä sivuineen että sarjoineen, ja päätti sulkea itsensä. Hauska vieläpä tuo kieltäytyminen yhteyden muodostamisesta.
   
 2. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Etusivu | Liiga Tämä linkki toimii.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Okei. Kiitos tiedosta. Hyvin toimii tuon linkin kautta. Saapa nähdä miten otteluseuranta toimii, kun pelit kohtaa käynnistyvät.
   
 4. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Johtuu tuosta salauksesta (https) mikä antamassasi linkissä oli. Jos tuollainen on aiemmin ollut, niin Liiga ilmeisesti nyt poistanut sen käytöstä.
   
 5. Liigan sivuilla ei toimi Internet Explorer -selaimella mitkään lajittelut tai sorttaukset tilastoissa. Ei saa näkyviin esim. kotiotteluiden sarjataulukkoa tai pelkästään puolustajien pistepörssiä. Valikoista ei tapahdu mitään. Vain ns. pääsivu näkyy. Safarilla ja Firefoxilla kaikki toimii. Näin on ollut jo monta viikkoa ja palautettakin laitettu. Sama vika edelleen. Töissä ei ole joillain koneilla muita selaimia kuin IE. Onko muilla sama "ongelma"?
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kas kummaa. Yksi peli käynnissä ja Liigan sivut kyykkää. Sanokaa niille eteläkarjalaisille, etteivät kaikki mene samaan aikaan interwebiin.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Täälllä nyt lähinnä on vissiin keskusteltu siitä onko sivut ylhäällä vai ei. Itse en ainakaan huomannut tästä parilla viime sivulla keskustelua, enkä jaksanut pidemmälle selata.

  Olisi hyvä ja ihan ilmainen vinkki Liiga.fi sivuston ylläpitäjille. Sivustolla on mielestäni yksi selkeä suunnitelmallinen virhe. Jokaisella pelaajalla on vain yksi...siis uusin henkilökuva, vaikka todellisuudessa vähintään jokaisella kaudella pitäisi olla oma kuva.

  Nyt jos haluaa vähän selata historiaa, esim. miltä joukkueen rosteri näytti vuonna 2014 lopputuloksena on ihan kamala tilkkutäkki josta ei ole mitään historian haminaa visuaalisesti havaittavissa. Tässä esmerkiksi kauden 2014-2015 avausottelun Lukko-Ässät kokoonpano. Hyi! Ja joskus 5-10 vuoden kuluttua nuot vasta kamalalle näyttääkin.

  E: Ja todellisuudessa tää oli vielä aika huono esimerkki, kun molemmissa joukkueissa oli niin paljon vanhoja pelaajia. Jonkun nuoremman joukkueen kohdalla ero olisi tietenkin vielä räikeämpi.
   
 8. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei sentään ole kokoonpanoja tallella niin vanhoista peleistä, että vaikka Japa Levonen näkyisi tuomaripaidassa siellä.
   
  Espoon Siniset tykkää tästä.
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  :DDDD

  Joo ei ole vielä, mutta tulevaisuudessa sitten...
   
 10. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei nyt näytä oikeen pelaavan tilastot Porissa, joko siellä on tilastojenkin suhteen luovutettu?
   
 11. Lonsin laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Hienosti menee pojat, vaihteeksi taas tilastopalvelu paskana. Olihan tuosta edellisestä jo aikaa.
   
 12. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuota noin - Liigan sivuilla pyörii vielä jotain perjantain otteluiden ennakkoja osana vaihtuvia uutiskoosteita. Ehkä eiliseltä kierrokselta olisi mahdollisuus tarjota korvaavana ajantasaisempaa infoa tai sitten ajastaa tuota uutisfeediä siten, että otteluennakot putoavat pois vaikka otteluiltana kello 22.
   
 13. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kai tämä tänne menee mutta liiga julkaisi juuri oman sovelluksensa puhelimille: Liiga on Twitter
   
 14. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Varma kevään merkki, Liigan sivut jumissa.
   
 15. Ralph Jäsen

  Kauden aikana tuli kiva lisäys, että jokaisen maalin näkee otteluseurannasta. Mutta ei ne mulla ole toiminut hetkeen. Ihan sama mikä peli tai mikä maali, niin ruutuun tulee viesti:

  "Videon lataaminen epäonnistui
  Palvelussa on havaittu virhe ja hakemaasi videota ei voi nyt näyttää. Kokeile myöhemmin uudestaan. Pahoittelemme häiriötä."
   
 16. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Telia lisäsi videopalveluunsa viime viikkoina mainoksen eston tunnistuksen. Eli jos omaat adblockin, ota se pois päältä.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Liigan nettisivut toimii kyllä taas tuttuun tyyliinsä. Kärpät-TPS peliä on pelattu 29:04 ja viimeisin tapahtuma oli äsken 30:18 Mikko Niemelän 2 min kampitus. No harjoituskausi toki vasta menossa.
   
 18. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Kannattaa kuitenkin huomata, että peli pelattiin jossain pikkuhallissa, joka ei taida kuulua ihan samaan tilastopalvelujärjestelmään kuin nuo liigahallit. Ihan kiltin täsmällisesti tuo on toiminut kun on pelattu oikeassa hallissa.
   
 19. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Ei hallit mitenkään mihinkään erilaisiin tilastopalvelujärjestelmiin kuulu. Kunhan nettiin pääsee, niin se riittää. Mutta toki jossain pienemmässä hallissa voi helpommin olla ongelmia verkon pysyvyyden kanssa.

  Tuo veli Rogerin kuvaama virhe taas voi johtua jopa kirjurin (tietokoneen käyttäjän) virheestä, mutta voi liittyä myös
   
 20. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Liigahan käyttää samaa tulospalvelua kuin jääkiekkoliitto. Liigan pelejä ei vain näy liiton palvelussa. Kyllä tuo vaikuttaa kirjausvirheeltä.