obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tällä hetkellä käyttäjäpiikki on vrmasti vielä suurempi kuin aiemmin pelien jälkeen illalla. Koosteita odotellaa ja Liigan sivulle ne jossain vaiheessa (kait) ilmestyvät. Porukka käy kurkkimassa joko ois
 
Fistauksessa on tärkeää muistaa nyrkkisäännöt

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
Liiga on varmaan vaihtanut sivujen ylläpitäjää ja unohtanut vaatia, että sivut toimisi yli tuhannella käyttäjällä. Säästetään Telian miljoonat saunailtoihin ja kisamatkoihin...
 
"HÄVIÄMISTÄ KUULUU VIHATA" -JYRKI AHO

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Mistähän löytyisi pelaajien peliaikoja av/yv/ tasakentin? Vai löytyykö mistään..
Menet Liigan sivuille tilastoihin ja vaihdat kohdasta "tilasto" perustilastojen tilalle peliajat.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Se tässä olisi mielenkiintoista tietää että mistä helvetistä tämä johtuu? Ei se nyt ihan sattumaa voi olla että ne on jumissa aina kauden alussa. Toki käyttäjiä on paljon, mutta mitä vittua silti?
Yksi syy on se, että lasketaan mikä kiinnostaa ja kuinka paljon paskaa voidaan ottaa vastaan häviämättä rahaa.

Lippupalvelu tietää niiden servereiden kaatuvan, kun Madonna saapuu kylään. Lopulta kaikki liput kuitenkin myydään, niin onko sillä mitään merkitystä kuka ne sai ja kuka valittaa.

Kyllä ne siellä tietää minkälainen piikki kävijämäärissä tulee kauden alkaessa, mutta ei ole rahaa reagoida. Olen itse ollut palavereissa yrittämässä puhua näin tämä ei voi mennä ja asiakasta ei voi noin kohdella. Vastaus on vain tämä menee nyt näin.

Osaamisesta se ei ole kiinni ja tuskin olen ainoa apina mitä ei ole enää vuosiin juurikaan kiinnostanut, koska tämä nyt vain menee näin. Viime kuun palkka tuli tilille sovitusti.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Minuutti sitten pääsin sivustolle. Nyt ei taas mitään asiaa. Onneksi vielä vuonna 2018 vanha kunnon teksti-tv pelittää ja tulokset saadaan selville.
Vanha tekniikka edelleen parempaa kuin uusi.

Onhan tämä farssi, kun Liigan sivut kaatuvat. Pitäisi testata tarpeeksi ennen kauden alkua ja lisätä serverin voimaa, jotta käyttö olisi mahdollista jo kauden alussa.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Miksei sieltä ala päitä putoilemaan, kun ei sivut toimi kunnolla? Jos minä teen työni huonosti, enkä saa asiakkaita tyytyväiseksi, niin saan huomatuksen ja sen jälkeen potkut. Miksei sama homma ole Liigan nettisivujen kohdalla? Vai onko siellä monet jo saaneet potkut ja odotellaan pelastajaa, joka saisi sivut toimimaan joka kerta, myös silloin kun uusi kausi alkaa.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Liiga on päättänyt vetää Telian linjan. Tarjotaan se vähä mitä pitää, muttei panosteta liikaa. Tai ollenkaan.

Onhan tämä uskomatonta, että Suomen kiinnostavimman pääsarjan tulospalvelua ei saada toimivaksi. Illasta toiseen, vuodesta toiseen samaa paskaa. Mitä saamme luultavasti Teliankin kanssa nauttia ainakin tämä 6v pätkä.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksei sieltä ala päitä putoilemaan, kun ei sivut toimi kunnolla? Jos minä teen työni huonosti, enkä saa asiakkaita tyytyväiseksi, niin saan huomatuksen ja sen jälkeen potkut. Miksei sama homma ole Liigan nettisivujen kohdalla? Vai onko siellä monet jo saaneet potkut ja odotellaan pelastajaa, joka saisi sivut toimimaan joka kerta, myös silloin kun uusi kausi alkaa.
Ehkä siellä on Panic nappi pohjassa ;)

Liiga | Panic Marketing
 
Se ei pelaa joka pelkää

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Eikä näistä yleensä tipu edes tiedotetta, että esim. jotain on rikki ja siksi ei toimi. Toki olisihan se ikävää laittaa tiedote ilta toisensa perään tyyliin "valitettavasti ammattitaitomme ei riitä sivujen pitämiseen ajan tasalla. Asialle ei valitetavasti ole tehtävissä mitään, joten istumme täällä sormi takapuolessa kesää odotellen". Mutta liigalle kuitenkin terveisiä, että voitte kopioida tekstin ja lisätä sivuille, niin ei kenenkään tarvitse tuotakaan tehdä työajalla.
 

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen raadellut linnut, Dallasin säkenöivät tähdet
There's a reason love is called universal. We wouldn't even be here without it being.

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always returns to you when you least expect it.
Suosikkijoukkue
HIFK, Jokipojat, Montreal Canadiens, Liverpool
Heh, huvittavinta tässä on, että Mestiksen tulospalvelu toimii poikkeuksetta todella hyvin, mutta tämä raharötkö Liiga, jolla on kaikki maailman resurssit ja joka uuden Jääkiekkoliiton kanssa tehdyn sopimuksen myötä tukee armeliaasti merkittävällä summalla (about 300000-400000 €/v) Mestistä, ei saa toimimaan luotettavasti omaa tulospalveluaan. Huolestuttavaa toki on, jos tämä alennustila kuvaa yleisemminkin Liigan nykytasoa, vaikka tosin komentotornissa puhutaan uskottavasti Liigasta huippukiekkoilun mekkana. Mitäpä silloin pienet vibat tulospalvelussa huolettaisivat kun Telian televisiointi pelaa täysin sujuvasti, halleissa on kaljahanat auki alkuillasta iltamyöhään ja yleisömäärät tiukassa kasvusuunnassa. Eli rehellisesti sanoen vuodesta toiseen samaa paskaa vain eri paketissa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Miten tuo on mahdollista. Kotisivukone.fi:llä ja palvelinpaketilla tekee kotinikkari vakaamman paketin.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Ihan jännittää, kun Kärppien ja Jypin välisessä on pelattu vasta 28min. Onko niitä Jutin juhlallisuuksia venytetty kärsittäviksi jokaisessa liigahallissa, vai miksi pelit ovat näin myöhässä?
 
..i.,

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Liiga tajunnut itsekin olevan paskaa sekä sivuineen että sarjoineen, ja päätti sulkea itsensä. Hauska vieläpä tuo kieltäytyminen yhteyden muodostamisesta.
 
Elämä janottaa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy