Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Minuutti sitten pääsin sivustolle. Nyt ei taas mitään asiaa. Onneksi vielä vuonna 2018 vanha kunnon teksti-tv pelittää ja tulokset saadaan selville.
Vanha tekniikka edelleen parempaa kuin uusi.

Onhan tämä farssi, kun Liigan sivut kaatuvat. Pitäisi testata tarpeeksi ennen kauden alkua ja lisätä serverin voimaa, jotta käyttö olisi mahdollista jo kauden alussa.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Miksei sieltä ala päitä putoilemaan, kun ei sivut toimi kunnolla? Jos minä teen työni huonosti, enkä saa asiakkaita tyytyväiseksi, niin saan huomatuksen ja sen jälkeen potkut. Miksei sama homma ole Liigan nettisivujen kohdalla? Vai onko siellä monet jo saaneet potkut ja odotellaan pelastajaa, joka saisi sivut toimimaan joka kerta, myös silloin kun uusi kausi alkaa.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Liiga on päättänyt vetää Telian linjan. Tarjotaan se vähä mitä pitää, muttei panosteta liikaa. Tai ollenkaan.

Onhan tämä uskomatonta, että Suomen kiinnostavimman pääsarjan tulospalvelua ei saada toimivaksi. Illasta toiseen, vuodesta toiseen samaa paskaa. Mitä saamme luultavasti Teliankin kanssa nauttia ainakin tämä 6v pätkä.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksei sieltä ala päitä putoilemaan, kun ei sivut toimi kunnolla? Jos minä teen työni huonosti, enkä saa asiakkaita tyytyväiseksi, niin saan huomatuksen ja sen jälkeen potkut. Miksei sama homma ole Liigan nettisivujen kohdalla? Vai onko siellä monet jo saaneet potkut ja odotellaan pelastajaa, joka saisi sivut toimimaan joka kerta, myös silloin kun uusi kausi alkaa.
Ehkä siellä on Panic nappi pohjassa ;)

Liiga | Panic Marketing
 
Se ei pelaa joka pelkää

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Eikä näistä yleensä tipu edes tiedotetta, että esim. jotain on rikki ja siksi ei toimi. Toki olisihan se ikävää laittaa tiedote ilta toisensa perään tyyliin "valitettavasti ammattitaitomme ei riitä sivujen pitämiseen ajan tasalla. Asialle ei valitetavasti ole tehtävissä mitään, joten istumme täällä sormi takapuolessa kesää odotellen". Mutta liigalle kuitenkin terveisiä, että voitte kopioida tekstin ja lisätä sivuille, niin ei kenenkään tarvitse tuotakaan tehdä työajalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Jokipojat, Montreal Canadiens, Liverpool
Heh, huvittavinta tässä on, että Mestiksen tulospalvelu toimii poikkeuksetta todella hyvin, mutta tämä raharötkö Liiga, jolla on kaikki maailman resurssit ja joka uuden Jääkiekkoliiton kanssa tehdyn sopimuksen myötä tukee armeliaasti merkittävällä summalla (about 300000-400000 €/v) Mestistä, ei saa toimimaan luotettavasti omaa tulospalveluaan. Huolestuttavaa toki on, jos tämä alennustila kuvaa yleisemminkin Liigan nykytasoa, vaikka tosin komentotornissa puhutaan uskottavasti Liigasta huippukiekkoilun mekkana. Mitäpä silloin pienet vibat tulospalvelussa huolettaisivat kun Telian televisiointi pelaa täysin sujuvasti, halleissa on kaljahanat auki alkuillasta iltamyöhään ja yleisömäärät tiukassa kasvusuunnassa. Eli rehellisesti sanoen vuodesta toiseen samaa paskaa vain eri paketissa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Miten tuo on mahdollista. Kotisivukone.fi:llä ja palvelinpaketilla tekee kotinikkari vakaamman paketin.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Ihan jännittää, kun Kärppien ja Jypin välisessä on pelattu vasta 28min. Onko niitä Jutin juhlallisuuksia venytetty kärsittäviksi jokaisessa liigahallissa, vai miksi pelit ovat näin myöhässä?
 
..i.,

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Liiga tajunnut itsekin olevan paskaa sekä sivuineen että sarjoineen, ja päätti sulkea itsensä. Hauska vieläpä tuo kieltäytyminen yhteyden muodostamisesta.
 
Elämä janottaa.
Liigan sivuilla ei toimi Internet Explorer -selaimella mitkään lajittelut tai sorttaukset tilastoissa. Ei saa näkyviin esim. kotiotteluiden sarjataulukkoa tai pelkästään puolustajien pistepörssiä. Valikoista ei tapahdu mitään. Vain ns. pääsivu näkyy. Safarilla ja Firefoxilla kaikki toimii. Näin on ollut jo monta viikkoa ja palautettakin laitettu. Sama vika edelleen. Töissä ei ole joillain koneilla muita selaimia kuin IE. Onko muilla sama "ongelma"?
 
RAPORTOI

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Kas kummaa. Yksi peli käynnissä ja Liigan sivut kyykkää. Sanokaa niille eteläkarjalaisille, etteivät kaikki mene samaan aikaan interwebiin.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Täälllä nyt lähinnä on vissiin keskusteltu siitä onko sivut ylhäällä vai ei. Itse en ainakaan huomannut tästä parilla viime sivulla keskustelua, enkä jaksanut pidemmälle selata.

Olisi hyvä ja ihan ilmainen vinkki Liiga.fi sivuston ylläpitäjille. Sivustolla on mielestäni yksi selkeä suunnitelmallinen virhe. Jokaisella pelaajalla on vain yksi...siis uusin henkilökuva, vaikka todellisuudessa vähintään jokaisella kaudella pitäisi olla oma kuva.

Nyt jos haluaa vähän selata historiaa, esim. miltä joukkueen rosteri näytti vuonna 2014 lopputuloksena on ihan kamala tilkkutäkki josta ei ole mitään historian haminaa visuaalisesti havaittavissa. Tässä esmerkiksi kauden 2014-2015 avausottelun Lukko-Ässät kokoonpano. Hyi! Ja joskus 5-10 vuoden kuluttua nuot vasta kamalalle näyttääkin.

E: Ja todellisuudessa tää oli vielä aika huono esimerkki, kun molemmissa joukkueissa oli niin paljon vanhoja pelaajia. Jonkun nuoremman joukkueen kohdalla ero olisi tietenkin vielä räikeämpi.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyi! Ja joskus 5-10 vuoden kuluttua nuot vasta kamalalle näyttääkin.
Ei sentään ole kokoonpanoja tallella niin vanhoista peleistä, että vaikka Japa Levonen näkyisi tuomaripaidassa siellä.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy