Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Tästä on täällä puhuttu jo aikaisemminkin, mutta ajattelin avata aivan oman ketjun aiheesta. Tämän sivuston pitäisi ilmeisesti olla SM-liigan keulakuva tiedottamisen puolella. Esimerkiksi lähes reaaliaikaiseen pelien seuraamiseen ei oikein muuta vaihtoehtoa löydy, ja yhtä kattavia tilastoja on hankalaa myöskään löytää, tosin Jatkoaikakin tarjoaa pientä lisäinformaatiota tuolta puolelta. Ihmettelen siis, että miksi sivusto toimii niin huonosti.

  Ensinnäkin miksi etusivulla pitää olla mitä ihmeellisimpiä hilavitkuttimia? Jo niiden lataaminen kestää oman aikansa, mutta ei niistä saa mitään informaatiota, jota ei löytyisi muualtakaan. Onhan se tietysti kiva, että etusivu latailee itseään uudestaan ja uudestaan, jotta esim. pelien aikana tilanteet näkyvät koko ajan suhteellisen tuoreina. Mielestäni tällaista tilanteiden seuraamista varten tulisi voida avata oma ikkuna, jos moista palvelua haluaa. Tämä nyt oli vain puuttumista pieniin yksityiskohtiin verrattuna siihen, että sivuston latausajat ovat aivan törkeän hitaat varsinkin pelien aikana. Sivut ovat hitaat muutenkin, mutta pelien aikana latautuminen saattaa kestää pahimmillaan minuutteja. Luulisi SM-Liigalla olevan sen verran resursseja, että saadaan kunnon pelit ja vehkeet pyörittämään sivuja.

  P.S. Kimmokkeena tälle kirjoitukselle toimi se, että tälläkin hetkellä etusivun lataamisessa kestää ja kestää...
   
 2. H.Hietaharju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  No mulla ei ainakaan mene sm-liigan eikä Jatkoajan sivun avautumiseen varmaan sekunttiakaan.
  tietysti jos joutuu jollain modeemilla tai isdn:ällä latailee voi silloin mennä, mutta mulla on adsl ja ongelmia ei ainakaan ole ollut.
   
 3. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Perseelleen suunniteltu nuo SM-liigan sivut. Järjetön määrä appletteja etusivulla, ja pirun raskaita sellaisia. Itse olisin heittänyt esim. ottelu seurannan omaan aukeavaan selaimeen, joka voisi sitten päivittyä itsekseen. Etusivu on niin täynnä tauhkaa että jatkuva lataaminen on pirun hidasta.

  Niin, ja minulla on Welho Pro, silti se välillä tökkii ja pahasti. Voin kuvitella modeemin omistajien tuskaa.
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Täällä aiheesta enemmänkin keskustelua ja pohdiskelua:

  http://www.jatkoaika.com/keskustelu/showthread.php?s=&threadid=9746&highlight=www.smliiga.fi

  Ja kyllä on ongelmia jopa nopeimmalla adsl-liittymällä, joten "hieman" hämmästelen tuota H.Hietaharjun kommenttia.

  Joka kierroksen aikana on kymmeniä hetkiä jolloin sivu ei jaksa latautua ollenkaan.

  Nuo saatanan appletit ovat ainakin yksi hidastava tekijä.

  Todella usein maalivahtitilastojen kohdalla lukee "palvelussa tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudestaan. tms"

  Mitä lie tarkoitti koko viime viikonlopun tulospalvelussa lukenut "eijöle"..

  Sivujen tulisi tosiaan olla koko sm-liigan näyteikkuna, mutta pahasti ollaan metsässä. Ei kai siitä voi syyttää kuin firmaa joka sivut on suunnitellut & toteuttanut.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2003 klo 17.01
 5. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Tällä hetkellä se tulospalvelu on paskana. Ottelukohtaisiin seurantoihin ei pääse, tulee vain ilmoitus "palvelussa tapahtui virhe".

  Kaiken kaikkiaan ihmettelen sivuston toimintaa. Esimerkkinä käy koko viime viikonlopun kummitellut "eijöle" tulospalvelun alapuolella. Uskomatonta että sellainen voi useammaksi päiväksi jäädä etusivulle. Ilmeisesti sivuja ei kukaan päivittele (siis webmasterina) viikonlopun aikana.

  edit. Nyt toimii kuin unelma. Siellä on kuin onkin joku töissä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2003 klo 17.15
 6. Satellite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wild, СКА
  Etusivu on todella huonosti tehty. Sivustolla on panostettu vääriin asioihin: Tuollaisella sivustolla pitäisi panostaa enemmän sisältön laatuun, ei visuaaliseen näyttävyyteen. Ja kaiken lisäksi nykyinen sivusto ei ole edes kovin hieno.

  Ne appletit...Mitä hyötyä on niistä kahdesta appletista, jotka näyttävät ptkävetokertoimet ja sarjataulukon? Tuskin kukaan tulee SM-liigan sivulle katsomaan sarjataulukkoa, sillä sen sivun avaamiseen menee todella kauan. Ne samat elementit voisi toteuttaa myös ilman apletteja.

  Uutisointi on kamalaa. Sivulstolla on vain kattavat tilastot ja tilanneseuranta: ei muuta. Aina välillä etusivulle tulee joku uutinen, mutta erittäin harvoin.
   
 7. Master God Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallokerho
  Lainaus:
  Se on aivan sama millä niitä latailee; kun on tukossa niin on. Itsellänikin on ADSL, mutta varsinkin pelien päättymisen jälkeen on kaikenmaailman latausvirheitä ja odottelua...
   
 8. Eisenhower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
  H.Hietaharju = Urpo Helkovaara?

  Minulla on myös aikas tsäpäkkä ADSL, mutta SM-liigan sivuille en mene kuin viime hädässä. Helevetin huonot sivut. Kestää ja kestää. Varsinainen bannerihelvetti.

  Ike

  EDIT: Laitoin kolme kuukautta sitten palautetta ko. ongelmista. Minkään valtakunnan kommenttia ei ole tullut, vaikka lupasivat vastata kaikille yhteystietonsa jättäneille. Ilmeisesti ei ole mitään vastattavaa tai kommentoitavaa.
   
 9. sambaJaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Brasilian naisten beach volley joukkue
  Välil tökkii kyl pahasti vaik on megan yhteys. Vähän ryhtiä toivois. (Turha toive,sm-liigan toiminta on muutenkin munatonta.)
   
 10. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Mää kuulin sellasta juttua, että palautetta tulee nykyään siihen tahtiin ettei kaikilla yhdellä (?) palkatulla henkilöllä ole mitään mahdollisuutta vastailla niihin tai sitten jäisi kaikki muu SM-liigan tilastointi tekemättä. Joten niitä ei kai enää edes lueta. Taitaa olla posti jo ohjattu suoraan roskikseen eikä Inboxiin.

  Taitaa viestit mennä paremmin perille tyyliin etunimi.sukunimi@sm-liiga.fi. Tosin tuskin niistäkään vastauksia saa, mutta luultavasti ne tulisi edes silmäiltyä läpi. Noihin kun varmaan tulee "oikeaa" postiakin eikä pelkästään katsojien valituksia, niin ei voi suoraan deletoidakaan.
   
 11. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Hienoa nähdä, että SM-liigassa nähdään oikein vaivaa sivujen eteen.
  Tuli klikkailtua Tappara-HPK pelin "pöytäkirjan" tuomareitten nimien kohdalta ja suureksi yllätykseksi totesin sieltä tulevan sellaisen pienen ikkunan jossa oli tuomarin kuva, nimi, syntymäaika ja asuinpaikkakunta.
  Kolmesta ottelun tuomarista kaikista oli tiedossa nimi (yllätys yllätys). Mutta ainoastaan Antti Hämäläisestä oli saatu ongittua kaikki tiedot, Jouni Saukkosesta ei tiedetty muuta kun syntymäaika, joka oli merkitty 1.1.1999, mutta asuinpaikasta ei ollut tietoa joten minkäköhän mukaan kundi laskuttaa kilometrit ;-) Ulkonökökin on tuntematon kun kuvaakaan ei ole. Ottelun päätuomarista Jyri Rönnistä sentään oli kuva, mutta hänkin oli yhtä vanha kuin Jouni Saukkonen ja asuu ilmeisesti samassa asuntovaunussa!

  Uskomatonta!
  mutta ikävä kyllä totta...
   
 12. JiVe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Kaikista mukavimpana itse pidän ehdottomasti niitä kerpeleen java-appetteja: duunikoneella ei ole mitään asiaa sellaisella selaimella, jossa on java sallittuna. Ei meinaan ehdi kissaa sanoa, kun kone on nurin. Nurin sillä tavalla, että mennään pääkatkaisijalle, jotta se saadaan henkiin. (vai voisikohan vika olla verkkokalvoissani, jotka vain jämähtävät paikalleen, juuri sillä hetkellä kun www.sm-liiga.fi aukeaa?) Sylettää hieman, jos on ehtinyt tehdä jotain mitä ei ole ehtinyt tallettaa ja menee avaamaan tuon SM-Liigan sivun.

  Mutta verratkaapa naapurimaan vastaavaan. Kaiken kaikkiaan täytynee olla ihan tyytyväinen.
   
 13. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jos viittaa Ruotsiin niin Elitserienillähän ei edes ole omia sivuja. Ne maailman kauheimmat, rumimmat ja epäkäytännöllisimmät sivuthan ovat Ruotsin Jääkiekkoliiton sivut, joiden alta löytyy pienen pieni osio maan ykkösliigalle.

  Yksi sivujen hauskoista ominaisuuksista on se että kun klikkaat mtä tahansa tilastoa tai kokoonpanoa, se aukea Acrobat Readeriin.

  Voitte käydä ihmettelemässä sivuja osoitteessa www.swehockey.se
   
 14. Bif Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brynäs IF, Pelicans
  Lainaus:


  No kyllä löytyy elitserienilta omatkin sivut jotka on mun mielestä ihan toimivat. www.hockeyligan.se
   
 15. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Tähän pientä egoboostausta, eli nostan oman ketjun ylös. Ei helvetti, tämä sivustoko on se SM-Liigan etusivu, ja jokaisen jääkiekkofanin ykköspaikka tilastojen etsimiseen. Taaskaan sivut eivät meinaa latautua millään, kun pitäisi tilanteita katsoa. Yritin myös kysellä aloitustilastojen ym. perään, mutta ei sieltä mitään vastata, vaikka kovasti lupailevat!
   
 16. theref Jäsen

  Keskiarvo 250 000 latausta per ilta, noin suunnilleen.
  Tänäänkin tietokanta nurin kovasta rasituksesta johtuen.
  Toivon mukaan ensi kaudeksi asiaan saataisiin parannusta.
   
 17. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
 18. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Paska mikä paska.

  Palvelussa on tapahtunut virhe. Yritä hetken päästä uudelleen.
   
 19. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Hidas, sekava ja pelien aikaan jumissa. Siinä se.
   
 20. Rekisteröitynyt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Onkohan SM-Liiga muka niin PA, ettei ole varaa tänäkään vuonna satsata www palveluun! Tukossa aina pelipäivinä=käyttökelvottomat sivut. Olisi mukava kuulla, jos jollekin palautetta antaneelle on vastattu SM-Liigan suunnasta.
   
 21. Lone Wanderer Jäsen

  Nyt siellä on hienosti sarjataulukko laitettu.
  mm. Lukolla on Blues pelin jälkeen 5 pistettä, vaikka varsinaisella peliajalla voittikin, ja taisi muidenkin yhdellä maalilla tänään voittaneiden joukkueiden pistesarake lisääntyä sm-liiga.fi:n mukaan 2:lla pisteellä.

  Ei ihme, jos tuote vaikuttaisi olevan perseestä, kun kaikki tunnutaan tekevän päin persettä.
   
 22. Buccaneer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
  Valitetaan vielä siitä, että rl-kisoista ei löydy kuin se ratkaisevan maalin tekijä. Itseäni kiinnostaisi nähdä noista rankkareista kaikki laukojat ja ovatko onnistuneet/epäonnistuneet.

  Myönnän, että tuo on vain pisara valtameressä, jos ruvetaan listaamaan ko. sivuston vikoja/puutteita.
   
 23. Edit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Frölunda
  Kannetaan nyt oma korsi kekoon ja ilmoitetaan, että www.sm-liiga.fi -sivun lautautumisessa on myös minulla ongelmia aika usein. Käytössäoleva yhteys ADSL 2Mb :(
   
 24. JiVe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Eipä ole vieläkään uusittu pistelaskusysteemi täysin tiedossa noilla sivuilla:
  Jokerit 5 ottelua 14 pistettä

  No ei siinä kai sitten mitään. Vähän yllätyksenähän tuo uusi pistelasku tuli kaikille.
   
 25. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Pistepörssejä ei olla viititty näköjään päivittää. Kaikenlisäksi tekstitvn (YLE ja MTV3) pistpörssit ovat yhtäkkiä kaksi päivää vanhoja. Eikös tämä muuten yleensä tapahdu kerran kaudessa? Siis tulospalvelun kaatuminen kierroksella ja pistepörssien päivittämättömyys. Yleensä on tainnut tapahtua vähän myöhemmin vaan...