Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Skypen avustuksella ei pitäisi olla homma eikä mikään. Tervetuloa nykyaikaan.
   
 2. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Jälleen liigan sivut juntturassa. Nyt sormi pois perseestä ja homma toimimaan.
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Suljettu liiga ja suljetut liigan sivut. Toimii kuin sulkijalihas.
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  SM-liigan sivut taitaa täyttää juuri 20 vuotta ja eipä ne ole toimineet oikeastaan koskaan kunnolla vaikka alustat, ohjelmistot, palveluntarjoajat jne. ovat vaihtuneet useita kertoja. Aikamoinen saavutus. Ihan turha inistä mistään kävijämääristä sillä esim. NHL:n, NBA:n jne. sivut toimii ja täysin erilaisen kuormituksen alla.
   
 5. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Todella hitaiksi muuttuneet kesän aikana Liigan sivut, mitähän vittua siellä on taas urpoiltu?
   
 6. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Muuten toimii hyvin, paitsi kun ottelut ovat käynnissä. liiga.fi on kyllä suuri vitsi tuon nopeuden kanssa ja tilastoissakin helvetisti ihan perus kirjoitusvirheitä yms.
   
 7. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Kyllä tämä on ihan pelleilyä näiden sivujen kanssa. Jättäisin palautetta, jos sivuille pääsisi. Ammattitaidottomuus näkyy liigassa niin nettisivuilla kuin henkilöstössäkin. Sikälihän tämä ei siis pitäisi tulla yllätyksenä.
   
 8. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Manuaalisestiko joku käy tätä sarjataulukkojärjestystä aina joka kierroksen jälkeen säätämässä, kun nyt kaikille tämän päivän voittajille on kyllä pisteet päivittyneet mutta sijoitukset jäivät ennalleen. SaiPan kohdalla hyppii silmille aika räikeästi, kun 3 pisteestä huolimatta SaiPa jumboilee kahden 0 pisteen joukkueen takana.
   
 9. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Juu onhan tämä jäätävää toimintaa. Tuskin ketään ny ihan hirveästi kiinnostaa klo 23.55 liigan sarjataulukko, mutta silti. Koko paska ny kondikseen, kiitos!
   

  Liitetyt tiedostot:

 10. Ralph Jäsen

  Liigan sivujen mukaan HPK:n hyökkäys- ja puolustusalueen aloitusprosentti on tasakentällisin todella vaatimaton 38,4. En tahtonut uskoa tätä näkemäni perusteella, joten vilkaisin pelaajatilastosta yksittäin pelaajien aloitusprosentit:

  Robert Leino, 57 aloitusta, 70,2 prosenttia
  Oula Palve, 49 aloitusta, 63,3 prosenttia
  Otto Paajanen, 64 aloitusta, 62,5 prosenttia
  Juho Keränen, 10 aloitusta, 60,0 prosenttia
  Severi Sillanpää, 56 aloitusta, 53,6 prosenttia
  + viisi muuta yhteensä, 8 aloitusta, 37,5 prosenttia

  HPK siis voittaa keskialueella sekä yli- ja alivoimalla jokaisen aloituksen vai miten tuo hyökkäys- ja puolustusalueen aloitusprosentti tasakentällisin voi olla noin huono verrattuna senttereiden aloitusprosentteihin? HPK:n aloitusprosentti kokonaisuudessaan on 61,5.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mäkin pitkään luulin että tuossa lasketaan pelaajien aloitusprosentteja , mutta siinä lasketaan sitä kuinka monta aloitusta enemmän tai vähemmän joukkue ottaa hyökkäyspäässä verrattuna puolustusalueelle, eli tuossa tapauksessa HPK peli on pyörinyt enemmän omalla alueela ja pelaajat tekee enemmän aloituksia omassa päässä kun hyökkäys. Olisihan se hyvä johonkin tilastoon saada tuo joukkueen aloitusprosentitkin.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Hauskoja nämä Liiga.fi -sivuston etusivun äänestykset tuolla oikeassa laidassa. En ole huomannut niitä aiemmin enkä ole koskenutkaan niihin äänestyksiin ja siellä silti minulle kerrotaan että: "Olet äänestynyt jo tässä äänestyksessä.

  Ketähän äänestin???

  Näköjään SaiPan hyökkääjää David Goodwinia, koska kaikki äänet ovat menneet hänelle.
   
 13. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Lainaus:
  "Joukkueen hyökkäyspään aloitusten suhde puolustuspään aloituksiin"
  Siinä on vissi ero, alempikin ihan lukee siellä sivuilla. Offensive Zone Starts olisi kanadan kielellä, eli ehkä selkeämmin ilmaistuna olisi just joku Hyökkkäyspään aloitusten osuus. Eli niinkuin siellä viereisessä kohdassa onkin, HPA ja PPA. Tuohon kun laittaisi sarakkeen HPA%, niin olisi selvempi. Tuo käsittämätön otsikko PA% ja tuo selite hyökkäys/puolustus-aloitusprosentti ovat kyllä lähinnä vihje siitä, että noita tilastosivuja on suunnitellut joku, joka ei ole ymmärtänyt täysin niiden sisältöä. (Toki kummahan sekin olisi, jos corsien ja PDOiden välissä olisi omituinen aloitusten voittoprosentti)

  edit: Eikun tajusinkin. NHL-tilastoissa onkin välillä se ZS-kohta, kun keskialue on pois laskuista. Tämä on ilmeisesti suomennettu suoraan.
  OZS = Offensive Zone Starts -> ZS% = Zone Start %
  HPA = Hyökkäyspään aloitukset -> PA% = Pääaloitusten %
  Selvä homma.


  Ja hei onhan noi sivut edelleenkin huonot. Onneksi sama firma säästi todellisen mestariteoksensa Veikkausliigalle, ne vasta karmeat onkin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2017 klo 18.12
 14. Rocko Jäsen

  Ihan mällissä liigan sivut just nyt.
   
 15. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Tällä kaudella Liigan sivut toimineet todella, todella tahmeasti. Tällä hetkellä ei toimi sitten lainkaan. Hieno homma!
   
 16. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ei taaskaan yllättäne ketään että kun liigakierros on käynnissä ni liigan sivut jumii..
   
 17. Hessu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL, AC Oulu, Liverpool
  Uskomatonta, että eletään vuotta 2017 ja Liigan nettisivut menevät joka kierroksella tukkoon. Ja parastahan tässä on se, ettei asialle edes tehdä mitään. Saatanan tunarit!
   
 18. tankero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Aamen.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mitenkähän minulla ei ole kertaakaan mennyt missään tilanteessa Liiga.fi -sivusto jumiin? Käsittämätöntä.
   
 20. Pelien ollessa menossa se ainakin itsellä pääosin on jumittanut (ja useasti kyllä). Silloin kun pelit ei ole käynnissä, ei juurikaan jumittele. Ihme homma ettei tuommoista haluta/saada korjattua. Eipä ole osunut edes asiasta päättävien tahojen "selityksiä".
   
 21. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & La Albiceleste
  Itse olen huomannut että Liigan sivut jumittavat etenkin juuri silloin kun maali tulee johonkin peliin, muuten eivät hirveästi jumita.
   
 22. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Askel kerrallaan! Tiistaina vitsailtiin twitterin puolella noista tupla tilastoista, mitä löytyy "valmistavat ottelut" osioista paljon. (Carlsson, Nyström jne.) Varsinkin Lucas Ekeståhl-Jonsson tilastot oli siinä esillä ja tähän Liiga sitten vastasikin, että asia korjataan. Toki korjasivat Ekeståhlin tiedot, mutta esim. samasta joukkueesta olevan Nyströmin tuplat siellä kummittelee. Jopa A. Mustoselta ollaan poistettu Ilves tämän kauden joukkueista! Edistystä. Eli somen kautta vaan vinkkiä Liigalle, että teidän sivut on ihan perseestä, niin ehkä asia korjaantuu. :)

  @MurhaaMenoo Koputa pari kertaa puuta, jos noin onnekas olet ollut kierroksien aikaan.
   
 23. vilho Jäsen

  Nebulalla on ollut muutenkin ongelmia viime aikoina, joten voi johtua siitä tuo liigan sivujen hitaus. Olisi toki korjattavissa, jos joku tekisi asialle jotain.
   
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Taas tuolla Otteluseuranta -ketjussa valitetaan Liiga.fi -sivujen "kyykänneen" tänään. Olen seurannut sivuja koko ajan eikä mitään ongelmia ole ollut. Ihmeellistä !
   
 25. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Itse yritän juuri avata SaiPa-HPK ottelun seurantaa Liigan sivuilta ja aika tahmeasti toimii. Samallalailla tökkinyt koko alkukauden nuo Liigan sivut.