Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Minulla tuo edellä mainittu sivu aukesi heti kun näppäsin seurantaa.
   
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Millä selaimella olet liikenteessä ja onko jotain mainosten esto-ohjelmaa käytössä?
   
 3. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Mulla ei aukea Liigan sivut ikinä, kun pelit on käynnissä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sama täällä. Koko alkukauden on vastaava ongelma ollut. Välillä meinaa toimia, mutta ei. Jumalauta mitä puuhastelua.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Selailen Mozzilla Firefox ja Addblock +. Ja operoin pöytäkoneella pelkästään. Lisätään vielä että yhteytenä on DNA "Sokkula" 4G.

  Muokkauksen syy: Lisäys
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2017 klo 22.13
 6. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
 7. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Pelicans näköjään johtaa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lahtelainen toimitsija on laittanut väärälle joukkueelle maalin, ei siitä kannata Liigan nettisivuja syyttää.
   
 9. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä että joskus sattuu virheitä, mutta miten tuohon löydettiin maalintekijä ja vielä pari syöttäjääkin?
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Maalin teki numero 18 Anttila ja syötti 41 Sailio sekä 27 Humaloja. Tilastoihin merkittiin maalintekijäksi siis numero 18 ja syöttäjiksi 41 sekä 27, jotka ovat Pelicansilta Rekonen, Juvonen ja Siikonen.

  Eli pelaajien numerot ja peliaika oikein, tilastoija laittoi vain maalin väärälle joukkueelle.
   
 11. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Noniin aivan joo. Enpä tullut ajatelleeksi.
   
 12. Ralph Jäsen

  Miköhän tässä on taustalla, että nykyään maalin tullessa etusivulla ei näy maalintekijän ja syöttäjien etunimiä, vain etunimen ensimmäiset kirjaimet. Kuten tänään, KooKoon maalin teki T.Leivo ja syötti A.Pelli sekä P.Bjorkstrand. Toki koko nimi näkyy kun avaa ottelun oman sivun. Tämä tuli viime viikolla käyttöön, enkä ymmärrä mikä idea siinä on. Rangaistuksen tullessa näkyy edelleen etunimikin.

  Pieniä juttuja, mutta omaan silmään häiritsee nuo T.Leivot ja E.Riskat. Ei taida missään joukkueessa pelaa saman sukunimen omaavia, joiden etunimi alkaa samalla kirjaimella. Olisiko etusivulla sitten tyyliin Mar.Granlund ja Mik.Granlund?
   
 13. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Jos oli maalintekijällä ja syöttäjillä kovin pitkiä nimiä kaikilla, niin kaikki kolme (3) nimeä eivät millään mahtuneet suoraan etusivulle maalin ilmestyessä. En tiedä, korostuiko ongelma vielä mobiililla lisää, mutta tämä ko. ongelma oli ihan perinteisessä työpöytäversiossakin.
  Eli eiköhän ihan käytännön syyt ollut taustalla ja siksi jäähyissä voi vielä näytelläkin koko nimeä, koska vain yksi pelaaja per jäähyrivi.

  Eri asia on sitten, oliko ongelmanratkaisumanööveri onnistunut, koska jos maaliin liittyy edelleen paljon yhtäaikaisia kikkamerkintöjä (YV, VM, TM jne.), niin kaikki kolme nimeä ei mahdu silti etusivulle. Nuo täksi kaudeksi saapuneet pisteiden kokonaiskertymien ilmoittamiset heti tehopisteiden perässä suluissa vain lisäsivät tekstiruuhkaa entisestään.
  Oisko ollut helpompi vain kasvattaa pelien etusivun esikatselulaatikkoa rivillä/kahdella?
   
 14. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässät jumbona 47 pisteellä, mielenkiintoista.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Enää ei vain tuomarit ja nuorten maajoukkueen valmennus kiusaa Ässiä, nyt myös Liigan nettisivut. Ei ole helppoa olla porilainen näinä vaikeina aikoina.
   
 16. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Taasko Ässiä sorretaan? Soittakaa nyt joku pelaajien oikeusturva-asiamiehelle, tähän on pakko saada loppu!
   
 17. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  ja tilastoosion analytiikka ei toimi, on mennyt 1.12.2017 sertifikaatti vanhaks, haha ilmeisesti rahat loppu ku ei tommosta viitsi uusia.
   
 18. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Haha, kyllä itselläni ainakin tuo toimii, hehe. Missäs tuo sertifikaatin loppumispäivä on näkyvillä?
   
 19. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  SM-Liiga Tilastoanalytiikka
  Syystä tai toisesta mun selaimet kertoo tuon olevan turvaton. Tarjolla selaimessani(chrome) lisäasetukset kota klikkaamalla se kertoo tuosta sertifikaatin voimassaoloajasta, toki pääsen tuonne hyväksymällä vanhentuneen sertifikaatin käytön.
   
 20. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itselläni tuo analyytikka tosiaan toimii ihan suoraan tuossa Liigan sivuilla. Eikös tuo sun linkkis vie johonkin ihan muualle?
   
 21. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Toi mun linkki on sen iframen src siellä liigan sivulla, sieltä se siihen ladataan. Et ei se mun linkki vie mihinkään muualle. Omituisena pidän sitä että selaimet näyttävät tuota sisältöä, toki varsinainen liiga.fi:hän on ilman ssl suojausta, joten hassua on että yhdelle osiolle ovat salauksen laittaneet. Ei taida olla oikein kenenkään vastuulla. Ja edelleen olen sitä mieltä että sertifikaatti on vanha, sinällään tarpeeton koska koko sivustoa ei ole suojattu. ehkäpä kannattaisi.
   
 22. Zoidberg Jäsen

  Vieläkin odottelen Liigan sivuille koostetta ottelusta KooKoo - SaiPa. Tämän päivän Sport - Kärpät sinne on jo tullut. Mistä voi nähdä nuo pelien koosteet, kun niitä kaikkia ei Liigan nettisivuille näemmä laiteta?
   
 23. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Vaikkapa täältä :)
   
 24. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Taitaa olla kyseessä se, että qlikview, jonka päällä tuo analytiikka pyörii, vaatii SSL-suojatun domainin jossa se pyörii. Ja tuolta domainilta, jossa tuo siis pyörii on nyt tuo SSL-sertifikaatti vanhentunut. Eli tässä tapauksessa tuota qlikview -palvelua liigalle tuottava yhteistyökumppani lienee oikea suunta osoitella sormilla.
   
 25. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Lainaus:
  Ei kyllä Liiga on vastuussa kaikista *.liiga.fi alla toimivista alidomaineista ja niiden suojaamisesta SSL -sertifikaateilla. Toki, jos palvelua ei meinata tuon muotoisena enää jatkaa, niin noi jää helposti roikkumaan. Näyttää se silti typerältä ja amatöörimäiseltä. Veikkaan, että liikennettä tuollekin sivustolle kuitenkin on jonkin verran. Se on sitten eri asia, että onko Liigalla joku eri taho, joka hoitaa heidän webbiympäristöään tässä asiassa. Mutta korjattavahan tuo nyt olisi.