Liigan varmistuneet siirrot

  • 4 258 492
  • 9 611

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi olla, että Vuoresta ei ole menestyvän liigajoukkueen valmentajaksi, mutta ainakin hän on suurin syy siihen, miksi Saarela halusi palata kotiin. Ensiksi mainitun näkee tulevaisuudessa, jälkimmäisen tämän päivän sanomalehdestä, myös Satakunnan Kansasta.

Kyllähän Vuori hyvää jälkeä teki sillä kauden lopulla kun Lukkoa valmensi päävalmentajana ja on hän toiminut monen valmentajan apulaisena, että itse kyllä uskon Juha Vuoreen kuin vuoreen. Vuori ei myöskään katso pelaajien palkkapussia antaessaan vastuuta, vaan ne pelaa joilla kulkee.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kyllä se Saarela tuntui Vuoren arvostavan aika korkealle mitä jätkän kanssa juteltiin.

Muta sovittaan nyt sitten vaikka porilaisten tähden että tuo on pelkkää "klisettä" ja "jargoniaa", niin tulee heillekin hyvä olo.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Nuo Saarelan kommentit menevät ihan samojen kliseiden joukkoon, kuin se jokavuotinen ulkomaalaisvahvistusten "meillä on upeat fanit, tämä on upea kaupunki, viihdyin tosi hyvin täällä jne" -jargoni.

Sehän vasta hauskaa olisikin, kun Saarela olisi todennut: "No nyt irtosi Raumaltakin jo sen verran rahaa että näköjään nyt olen heidänkin mielestään kova jätkä".

Onhan se selvä, ettei alle 20-vuotias NHL:ään lähtevä pelaaja ajattele tässä vaiheessa uraa muuta kuin rahaa. Siitä syystähän se Poriinkin lähti. Minä jätän Saarelan siirron käsittelemisen tähän ja jään odottamaan, kuka seuraavaksi siirtyy Poriin loistavien fasiliteettien takia.
 

Ribals

Jäsen
Kyllähän Vuori varmasti oli yksi syy, miksi Saarela Lukkoon meni. Käsittääkseni hyvä valmentaja nuorille pelaajille. Katsotaan miten homma jatkuu tulevaisuudessa.

Alussa saattaa Lukon pelin taso heilahdella paljonkin, mutta kuten sanoin niin katsellaan...

Koittakaahan päästä tuosta fasiliteettiläpästä jo yli. Kulunut vittuilu jo.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Muta sovittaan nyt sitten vaikka porilaisten tähden että tuo on pelkkää "klisettä" ja "jargoniaa", niin tulee heillekin hyvä olo.

Sovitaan vaan. Veikkaan, että Rauma-Pori -akselin ulkopuolella tämä vääntö kiinnostaa taas ihan uskomattoman paljon.

Ihan vakavissaan, Alluhan kulkee uuden Lukon etulinjassa. Vastuuta ilmeisesti jaetaan nuorille paljon enemmän, mikä on ainoastaan positiivinen juttu. Oikeilla jäljillä ovat, ei se nimi ja palkkapussi kuitenkaan mestaruutta tuo.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sovitaan vaan. Veikkaan, että Rauma-Pori -akselin ulkopuolella tämä vääntö kiinnostaa taas ihan uskomattoman paljon.
Niitä vituttaa, koska Ässät-Lukko on liigan kovin rivalry, eivätkä itse pääse vääntämään minkään toisen faniryhmittymän kanssa.

Juha Vuori on katsomaton kortti vielä. Sinänsä ihan viisasta, että keltanokkavalmentaja lähtee nuorentamaan myös joukkuetta. Varmasti tässä on myös prosessiajattelua takana, joten ensi kausi voi hyvinkin mennä vielä opetellessa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
KalPalta ja SaiPalta mielenkiintoiset hankinnat kakkosveskoiksi. Godlalla on ilmiömäinen torjuntatyyli, mutta liigavauhtiin pääseminen on sitten uusi mittari. Tervettä kunnianhimoa kaverilta ainakin löytyy, joten ei pääse Kilpeläinenkään helpolla. KalPassa onnistuminen määrittelee aika pitkälle Godlan NHL-saumat. Varmaan yksi seuratuimmista prospekteista jo nyt.

Tuohimaan potentiaali on pysynyt pari kautta piilossa. Välillä ei tarttunut Mestiksessäkään. Olen kuitenkin melko vakuuttunut ettei ole vielä sanonut viimeistä sanaa. Mielestäni hyvä veto SaiPalta.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Markus Nenonen odotetusti Sportiin kahden vuoden sopimuksella. (linkki Sportin sivuille)
Onnea vain, vaikka semijulkistahan tämä on kai ollut jo jonkin aikaa. Ei JYPissä ihan sitä lopullista läpimurtoa onnistunut tekemään odotuksista huolimatta (vaikka voittikin sisäisen maalipörssin tällä kaudella - tosin tämä kertoo ehkä enemmän JYPistä kaudella 2015-2016), toivottavasti isommalla vastuulla saa otettua sen viimeisen askeleen. Potentiaalia on, nykyään ehdottomasti enemmän kuin pelkkä rannelaukaus.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Davis -> SaiPa

Sopimus yksivuotinen.
Saapa nähdä saako Davis samanlaisen lennon alle SaiPassa kuin siellä ensivisiitillään. Kärpissä ja KalPassa homma ei ihan toivotusti lähtenyt. Välillä maagisia kuletuksia ja suojaamista mutta kun ei mies tuntunut saavan maalia ei mistään. Toisaalta taas surffaa pelin ulkopuolella huoletta ja menee tilanteisiin vähän kuin jälkikäteen. Semmoista joukkueelle heittäytymistä ei miehestä läpi paistanut vaikka kuitenkin toisaalta pelasi joukkueellen kokoajan enemmän kuin itselleen. Vähän tuommoinen sekatsekkimäinen pelaaja :D Toivotaan että SaiPassa mies taas onnistuisi kuten ekalla kaudellaan(kunhan ei KalPaa vastaan)
 

Ralph

Jäsen
Oho, Shaun Heshka on kova haku Kärpiltä. Ja aika puskista tuli tämää paluu Liigaan.
 

Tiiviste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Heshkan näkeminen toisessa Liigajoukkueessa. Nyt vähän masentaa.
 
Heshkalta ei tainnut mennä viime kausi oikein nappiin. Tai no kysymysmerkki tuohon pitäisi laittaa. Päättelin vain kun huomasin, ettei Heshka siirtynyt SHL:stä pudonneesta MoDosta toiseen SHL-seuraan, vaan "joutuu" siirtymään Suomeen. Roolikin on kaiketi ollut hieman toisenlainen kuin aikanaan Ässissä tai KHL:ssä. Kyllä, tilastoscouttauksen perusteella nämä hajatelmat.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tässä yhteydessä voi mainita että Ossi Louhivaara siirtyy Lausannesta takaisin Jyväskylään ja JYPiin. Opan sopimus on sama mikä oli Sveitsiin lähtiessä eli viiden kauden mittainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös