Liigan valmentajaruletti

  • 1 247 342
  • 4 925
Suosikkijoukkue
Ilves
Eli Raipe hommattiin, kun Ojanen kertoi lähtevänsä Maju-hommiin?
Tämä olisi se loogisin päätelmä jos puhuttaisiin menestyneestä, tavoitteellisesta, hyvin johdetusta ja yhteen hiileen puhaltavasta kiekko-organisaatiosta.

Nyt kuitenkin puhutaan Ilveksestä.

Syvemmälti asiaa pohdittuani olen valmis väittämään Ripan ja Tillun turhautuneen ylivoiman tehottomuuteen ja viisikkopelin sakkaamiseen Mestareiden JääkiekkoLiigassa. Keski-Euroopan luokkaretken jälkeen on otettu yhteys Raipeen tiedostaen legendan tilanne työmarkkinoilla. Persaukisen seuran kenraalit haistoivat tukityöllistämiskorvausten mahdollisuuden tässä liikussa.

Samalla saataisiin sopiva savustusmarionetti johdon tarpeisiin. Yksi kerrallaan Raipe käy aamujäillä supattelemassa valmennusryhmän jäsenien korvaan: "Tää on pelaajien peli. Emmää ny tiärä, mutta paremmin tarvis pelata." Ensimmäinen uhri joka valikoitui Raipen mankeliin ja joutui useamman unettoman yön jälkeen pakenemaan toisaalle työtehtävien osalta, sattui nyt olemaan Ojasen Marko. Jatkoa seuraa..
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Mielenkiintoinen on tilanne ensi kauden suhteen. Jouko Myrrää viedään huhuissa Raumalle ja Ilveksen seuraava valmentaja on pysynyt hyvin piilossa.

Näin kirjoittaa MTV3 :
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kuulin eilen huhua, että itse suuri Kurpitsapää olisikin Ilveksen uusi valmentaja monivuotisella sopimuksella.

Mielenkiintoinen valinta, jos pitää paikkansa, mutta minusta sisältää myös suuria uhkia, vaikka Jukureissa onkin mennyt suorastaan satumaisesti. Sopisi kyllä Timo Koskelan aikanaan julkaisemaan strategiaan, että ei haluta peesata muita, vaan olla edelläkävijä. Edelläkävijän on vaan helpompi astua harhaankin.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Ei varmaan tarvitse hirveä ennustaja olla, jos veikkaa Helmistä Ilveksen uudeksi päävalmentajaksi?

Pystybaarissa puhuivat, että Mamban ja Raipen välillä pohtivat. Tai oletin, että kyseessä oli Mamba kun sanottiin, että toinen vaihtoehto ei valmenna Suomessa tällä hetkellä.
 
L

luigitar

Minusta Jokinen tai Pennanen olisi juuri oikeanlainen valmentaja valinta, jos Ilves haluaa pelata viihdyttävää lätkää ja voittaa Suomen mestaruuden.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mikä juttu tää on et kärkijengi potkii valmennuksen?
Samaa tässä tulin ihmettelemään. Ei tää kuitenkaan mikään khl ole, eli täällä ei voi vaan pistää hupina koutsia pellolle saatesanoilla "This. Is. KHL!" kuten jossain barbaari/banaanivaltojen hippoliigoissa.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Pennanen oli siis kiinnitetty ensi kaudesta eteenpäin, ok. Jotain siellä kopissa nyt kyti, että Myrrä ja Ojanen laitettiin luiskaan jo nyt, vaikka peli olisi juuri saatu loksumaan kohdilleen ja sarjakärjessä painetaan. En tykkää, eikun tykkään, eikäkö en tykkää. Ei oikein tiedä mitä ajatella..
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilmeisesti ei ollut riittävän selvä sarjajohto, niin potkuthan siitä seurasi sekä ykkös-, että kakkosvalmentajalle.

Korvaaja on kyllä ennakkoon kieltämättä kaliiberia kovempi ja pahoittelen, että huhusin Jokista aiemmin Ilvekseen, minua vedettiin nenästä. Oli kuulemma Pennasella jo allekirjoitettu sopimus valmis siinä vaiheessa. Koitan olla huhuilun kanssa tarkempi jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös