AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Enpä minäkään tänne yleensä paljoa huutele, mutta tätä pitää vähän ihmetellä.

Paikallisten pikkulintujen viserrys on kertonut varsin monesta suunnasta jo keväästä asti, että Nokka olisi tehnyt pitkän sopparin palloseuran kanssa alkaen kaudesta 2020-2021.

Eihän seurajohto voi julkisesti puhua välikaudesta, mutta veikkaan että tämä kausi rämmitään Kaskisella loppuun asti ja yritetään ensi vuonna uudestaan. Ovathan myös panostukset pelaajamateriaaliin nyt olleet edellisiin kausiin verrattuna vähäisemmät.

Ihmettelen jos Kivi lähtee nykytilanteessaan kiinni vajaan vuoden projektiin.
Boldasin. Niin aivan, tuskin, JOS tuo oletus? pitää paikkansa, että nokka on oikeasti tulossa? Tai joku muu ihan varmasti. Eli se on saletti et nokka tulossa?
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olenko ymmärtänyt oikein, että potkut ansaitsee tällä hetkellä seuraavien joukkueiden valmentajat: TPS, HIFK, SAIPA, PELICANS, SPORT?
Kivellä alkaa kohta olla varaa mistä valita uusi työnantaja
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Olenko ymmärtänyt oikein, että potkut ansaitsee tällä hetkellä seuraavien joukkueiden valmentajat: TPS, HIFK, SAIPA, PELICANS, SPORT?
Jos puhuttais pelkästään niistä jotka ansaitsis potkut niin lisäisin pari nimee mutta sitten löytyisi pari Mouhijärveläistä mielensäpahoittajaa.

Leikki sikseen mutta eiköhän Kaskisen potkut julkisteta tossa ennen lumia. Muiden osalta sytytyslanka on vielä verrattain pitkä.
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leikki sikseen mutta eiköhän Kaskisen potkut julkisteta tossa ennen lumia.
Niin no.... https://www.kelikamerat.info/sites/default/files/infotripla/2019_10_15/08_30/C1450402_93778184.jpg Täältäkin suunasta leikki sikseen mutta näyttää olevan valmentajapotkut ainoa vaihtoehto ilmeisesti vaikkakin a) liigassa on liikaa joukkueita b) aiheuttaa sen että pelimiehiä ei ole kaikkiin joukkueisiin c) kaikista vapaana olevista pelaajista ei saada toimivaa joukkuetta... ei vaikka valmentamassa olisi Jalonen (ihan sama kumpi).
 
"Jos ei uskalla pellaa nii ei tarvi pellaa ollenkaan" -Juhamatti Vallinille hetki ennen mestaruusmaalia kun Arska nakkasi kiekon vaihtoaitioon.

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Tänään tullee uusin uhri kun Kalle saa kenkää mikäli KooKoolta tulee nekkuun. Vois ennakoida. Pikku-Kallen autosta on kumi puhjennut, pikkukallen autosta on kumi puhjennut, pikkukallen remmistä on Jonne lähtenyt ja Kivellä paikkaamme sen. Viimeinen sammuttaa lyhdyn.
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Joko ehtii iltapaska tänäiltana vielä "twiittaamaan" KKn vapautuksesta, vai meneekö aamuun? 9? 11? Veikkauksia pystyyn. Oma mutu, että kyllä ennen 11 aikaan aamupvllä tiedotetta pukkaa.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Kalle saa jatkaa, sen verran on selkiä pesty. Varmaan jatkosopparikin jo taskussa. Ei ole pelillistä ongelmaa Kaskisen ja Niittymäen mukaan.
Jep, ja pitäähän se ymmärtää että joukkue oli KooKoota vastaan mehuton, kun kaikki satsattiin lauantain IFK-matsiin. Kalle vertasi jopa ihan game7-tyyppiseen matsiin. Mun mielestä oli aika heikkotasoinen game seiskaks. Olihan se aika kova matsi ei siinä mitään, mutta jos joukkue pieraisee puhdin tuolla tavalla yhteen matsiin ja on sen jälkeen ihan surkea, niin herää kysymys joukkueen henkisestä tilasta.

Näitä vastaavia ulospuhalluksia olen IFK:ssa nähnyt monta kertaa, ja meillä ne on yleensä päättynyt lopulta koutsin kenkimiseen. Katsotaan miten kärsivällinen HC TPS Turku Oy:n hallitus on. Muutama tappio vielä putkeen, ja voi olla että Kallelle ei riitä enää pelkkä selän pesu.
 
Rock, paper, shotgun.

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei taida Kaskis Kallelle tulla monon kuvaa persuksiin.

On kyllä heikoilla hangilla TPS, kun vaihdetaan ennemmin joukkue sekä UTJ kuin se todellinen heikoin lenkki. Turun Seurapalloseura, mihin olet menossa?
Niittymäki itse kuvaili lähtöään vähäsanaisesti.

– Tämä on raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla.

Iltalehden tietojen mukaan eron todellisena taustasyynä oli raaka vallankäyttö. Niittymäen päätösvallan yli käveltiin HC TPS Turku Oy:n hallituksen toimesta.

– Niittymäki yritti vaihtaa koutsia ja hallitus käveli päätöksen yli. Ihan vitsi koko tilanne, yksi Iltalehden haastattelema sisäpiirilähde kertoo.

Yllä vielä pieni ote uutisesta linkin takaata.
Selinin vaihto Kaskiseen tuskin on ollut Niittymäen päätöksiä, eiköhän siinäkin asiassa ole jyrätty yli. Vittu mitä paskaa tämä touhu on, ropostakaan en tule kantamaan tälle organisaatiolle millään muotoa. Toivottavasti saavat pelata ihan tyhjälle hallille loppukauden, kukaan tuskin reagoi ennen kuin alkaa oma lompakko laihtumaan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tätä menoa alkaa Ässien viime kauden sekoilut jäämään kakkoseksi kun seuraa tuota Tepsin menoa, huolestuttavalta vaikuttaa.
Kohta vaihtuu valmentajat yksitellen, olisiko jopa Pasanen käytettävissä vai mysteerivalmentaja ;)
 
" Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla." - Peter Tiivola 4.12.2019 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Ettei vain Westerlundin hyvä ystävä Hantta Virta riennä apuun?
Apuun ehkä, muttei korvaa Kaskista. Eikös tuo Kallekin ole Erkan saunakerhoa ja ystäviä.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Apuun ehkä, muttei korvaa Kaskista. Eikös tuo Kallekin ole Erkan saunakerhoa ja ystäviä.
Eikö se ollut juuri Erkka joka haukkui suomalaisen urheilukulttuurin, tai pikemminkin urheilujohtamisen juuri valmentajien poispotkimisten osalta lyttyyn? Eli suurin osa potkuista on väärin perustein annettuja tai ainakin lyhytnäköistä toimintaa. Taitaa tosiaan hallituksen jäsenenä harata loppuun asti Kaskisen potkuja vastaan ja tämä skenaario oman ”apumiehen” mukaan ujuttamisesta ilman Kaskisen potkuja tuntuu loogiselta.
 
Viimeksi muokattu:
vainoaja
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy