Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan tappeluketju 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 08.09.2018 klo 11.16.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  On juu. Tuntui eilen täysin mitättömältä, mutta kyllähän tuo nyt oli aivan idioottimainen ja täysin ei joukkuetta palveleva teko. Toivottavasti Kivi teki tämän harvinaisen selväksi Halmolle.
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ei voinut viedä kun tuossa ei ollut mitään matsia, toinen haasteeseen vastaamisen sijaan päättää käyttää omaa painoaan vipuvartena ja kaataa Finleyn ennen sen ihmeempää.

  Muuten viestisi ihme itkua ja parkua, mutta uskon että myös sinä tiedät mikä on tappelun ja painin ero ja jos et, siihen löytyy paljon videoita tai tekstejä millä asiaa voit itsellesi selventää.

  Kuka tässä puhunut mistään järjestetyistä tappeluista? Sinä toit ne nyt keskusteluun, älä ala syöttämään itselleni jotain sellaista suuhun, jota en ole sanonut. Spontaanit tilanteet voi yhtä hyvin olla tappeluita ja hyviäkin sellaisia, nyt tämä ei ollut tappelu vaa Hyvärisen yksinkertainen, mutta ehkä järkevä painiliike.

  Ihmettelen myös tuota kommenttiasi tappeluista onanoimiseen, kerroin vain miten asia menee tai ei mene, se ei ole mitään muuta.

  PS: Hienoa elämänkatsomusta viestisi muutenkin, huomaa että siellä nyt joku hiertää ja kunnolla, ehkä tämä palsta ei ole sen purkamiseen paras paikka.
   
  Ardbeg ja F#21 tykkäävät tästä.
 3. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kertoo siitä, että kyseessä on suoraselkäinen ja viisas mies. Ei heittäydy maahan näyttelemään, eikä myöskään ala kukkoilemaan. Seuraa vain rauhassa, kuinka tuomari osoittaa Halmolle päätyovea. Mitähän Humaloja tuossa Halmolle kävi sanomassa? Oli mitä oli, osui ja upposi.

  Edit. Lainaus kuntoon.
   
 4. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kyllä on järisyttävän hedelmällistä keskustelua.
   
  Kelloparho, Rusty44, Pekka Kaukalo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Esität mielipiteesi faktana, mutta näkemyksiä voi olla erilaisia. Selityksiä näköjään myös.
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Katos vaan. Onhan tuo täysin selvä tapaus. Idioottimainen teko Halmolta, ei ollenkaan kunnioita omaa joukkuetta.

  Lainaus:
  Heh, ok. Aina ei täällä tiedä. Mutta joo samaa mieltä, kakkonen tai 2+2 jos tuli verta. Sinällään kuitenkin ymmärrän, että sopivasta kulmasta saattoi näyttää todella pahalta myös tuomarin silmin joten ei ulosajokaan ihme ole. Kuitenkin ylimitoitettu tuosta.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lähinnä hain tuossa Humalojan kanssa mukahassuttelua, että olisi "munaton" mies kun ei mitään kerran huomannut vaikka sinne kopsahtaa. Jos kerran joukkuetoveri ja tuomari kuitenkin hoksasi.

  @HOOLIGAN_ katsoppa tilanne uusiksi. Hyvärinen antaa vastataklauksen. Tökkii kaksi kertaa ja hyökkää Finleyn kimppuun. Ei siinä paljon taka-askelia otettu. Se on totta, että ei aikonutkaan alkaa nyrkkitalkoisiin, vaaa hoiti homman kotiin itseään säästellen.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Siis kyllä, näinhän se tilanne meni, mutta omasta mielestäni tämä vertautuu täysin taka-askeliin.
   
 9. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Voitti silti Finleyn taka-askelillakin. Mieti jos olisi alkanut tappelemaan.
   
  Giba tykkää tästä.
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ei voittanut vaan kaatoi, nämä eivät ole synonyymejä.
   
 11. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Ei kannata väitellä sellaisen kanssa joka ei ymmärrä tappeluista mitään. Täällä on naurettu kuinka Ifk-fanit itkee mutta ei se pidä paikkaansa.
  Ei minulle tuota mitään vaikeuttaa myöntää omien häviöitä kuten kun Finley hävisi Yonkmanille, Elkins Kankaaperälle tai Järvinen Karviselle. Ne oli oikeita rehellisiä tappeluita ja pulinat pois. Tuollaiset takaapäin kaulaan hyppäämiset lähinnä säälittää mutta uskon että numero on muistissa ja kuitti tulee samoin kuin Seebokille joka löi älyttömän huitaisun Erosen jalkaan.
   
  Pekka Kaukalo ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 12. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu siltä, että koko IFK:n penkki tunsi syvää myötähäpeää kyseisen episodin jälkeen. Muutama väkinäinen tsemppilyönti Joen polkkareille. On se vaan lutunen noin isoksi mieheksi, paniikinomaista huitomista puolta pienempää jätkää vastaan.
   
  bunghole tykkää tästä.
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Voi kun Liigassa tajuttaisiin ottaa päät pois perseestä ja sallia tappelut edes kerran matsissa, toisesta kerrasta samassa matsissa voi sitten heittää pihalle KHL:n tyyliin. Vieläkin muistissa Generouksen ja Grattonin mylly kuinka se oikein sähköisti peliä silloin. Harmi vain, että siitäkin rehellisestä tappelusta missä kummallekaan ei käynyt mitään suurempaa niin oli tuloksena suihkukomennukset. Alla vielä linkki tuohon kyseiseen myllyyn...

  Ässät vs. HIFK | Josh Gratton-Matt Generous fight HD
   
  Kynämestari, Le Banner, Badgers ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 14. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Lainaus:
  Noh katsotaan mitä 15.1 tapahtuu, tuskin mitään erikoista mutta kyllä KalPa voi vastata tuleen tulella jos tarve vaatii, ei ole kuitenkaan mikään mikki hiiri porukka kasassa Pekka Virran vuosiin verrattuna..
   
 15. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä mun mielestä se on painia jos Kalpan kääpiö nappaa lantiolta kiinni sen sijaan että heiluttaisi nyrkkejä
   
 16. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällä hetkellä aivan sama, että kestääkö nämä kuhinat sekunnin vai minuutin, tai että meneekö painiksi vai lyömiseksi. Fakta on se, että pienet pystypainit ja läikkymiset kuuluu Jääkiekkoon, mutta on valitettavaa, että on myös täältä katotamassa. Voi niitä päiviä, kun Lauantaiaamuna heräsi ja odotti jo iltaa, kun vastaan tuli Lukko tai Hifk, aina tiesi että voitosta tapellaan tosissaan ja jossain kohtaa läikkyy ja kansa viihtyy.
  Ilona on tällä hetkellä se, että nuoria lupauksia nousee esiin lähes joka kausi, se tuo matseihin mielenkiintoa. Mutta peli on mennyt liian paljon herrasmies kiekkoiluksi. Vihellysten jälkeen vaihdetaan kuulumisia hymyssä suin ja luistellaan vaihtoaitioon.
   
  R.P.M. 12 000 tykkää tästä.
 17. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  @Jalat1990 HS:ssä oli juttua, että joidenkin wanhan liiton jäbien mielestä jopa NHL on mennyt liikaa "Haliliigaksi" ja viha puuttuu joukkueiden välistä. Ei kai nyt tietenkään niillä fiilareilla, että vastustaja pitää teurastaa ja jättää purukalusto jäälle, mutta ehkä junnuja kiinnostaa nuhjaamisen sijaan olla Hailaitti-reeleissä primetimessä ja sitä kautta koko laji on muuttumassa. Mene ja tiedä. En seuraa niin tarkkaan rapakontakaisia juttuja pl. suomalaisten otteet.
   
 18. Lainaus:
  Jos vaihtoehtona on joka vihellyksen jälkeen painia ja pitää torikokouksia maalinedustalla, niin ilolla tervehdin. Vielä vain ei ole noista päästy kokonaan eroon. Minusta on oikein, että vaikka molarin huitomisen jälkeen vähän hulinoidaan, mutta noista väsyneistä tavoista eli periaate nuhjauksista vihellyksen jälkeen ainakin itse haluan eroon. Onneksi nyt on suurin osa liigakiekkoilijoista jo tajunnut, että ei ainakaan enää maalinedestä kannata lähteä pois sitä hieromiskaveria etsimään. Sekään ei ollut aina noin. Turhaa mittaa pelitapahtumille, kiekkoa jäähän ja peli käyntiin.
   
 19. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En meinaa, että jokaisen vihellyksen jälkeen tarvisi apinoida, mutta nyt ne on loppunut melkein täysin. On myös pakko sanoa, että vielä joku vuosi takaperin Lukko/Hifk veti Porissa lehtereet täyteen ja jokainen odotti tietenkin joukkueensa voittoa, mutta myös tunnetta. Tänäpäivänä jäädään 1500 katsojaa täydestä hallista ja se johtuu siitä, että Lauantain "hegemonia" ottelu ei poikkea syksyisestä Tiistai ottelusta.
   
  R.P.M. 12 000 tykkää tästä.
 20. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Pelicans-HIFK tarjosi Taavi Vartiainen vs Markus Kankaanperä 5+20 min myllyn. Liigan mittakaavassa yllättävän hyvä.
   
  Badgers tykkää tästä.
 21. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vähän saatoin revetä, kun selostajalla meni Kankaanperä ja Kangasniemi sekaisin. No, ymmärrettävä virhe, samannäköiset kaverit kyseessä.
   
 22. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  No taso on sit sarassa luokkaa heikko! Kahden todella heikkokuntoisen vätyksen epämääräinen nojailuja ja nuhjaaminen. Ei mitään kerrottavaa jälkipoville, todellakaan!
   
  sinnepäinsä ja Rusty44 tykkäävät tästä.
 23. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Vartiaiselle ja Kangelle peukkua totta kai. Itse kyllä pidän erittäin positiivisena, että viimeisimmillä muutamilla kierroksilla on viimein saatu liimat sulatettua hanskoista. Ihmeellisen vaisu on meneillään oleva kausi ollut.

  Liigahan oli parhaimmillaan tuossa suunnilleen vuosina 1996-2006, kun sarjassa pelasi helvetinmoisia staroja vähän joka joukkueessa, ja lisäksi myllyt pyöri kohtuullisen usein. Oi niitä aikoja!
   
  Jalat1990 tykkää tästä.
 24. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Jos tuo oli ”yllättävän hyvä” niin vähästäpä yllätyt. Isoista miehistä jopa Quincey on liikkunut sähäkämmin, vaikkei mihinkään osunutkaan.

  Mielestäni äijät oli joko pelanneet todella pitkän vaihdon tai muuten paskassa kunnossa, koska omaan silmään näytti jotenkin väsyneeltä.

  Toki spontaanit nyhjäykset tuovat aina välillä piristystä, ei mitkään järjestetyt myllyt tai noudot.
   
 25. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Pointtini oli se, että "yllättävän hyvä", kun Liigassa ei enää näitä spontaaneja myllyjä juuri nähdä. Vaihdettiin siinä muutama isku, eikä pelkkää painimista.
   
  Eetska tykkää tästä.