Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan tappeluketju 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 08.09.2018 klo 11.16.

 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Avataan perinteinen myllyjen vääntö- ja tilastointiketju.

  Harjoitusotteluissa ei ole tainnut olla yhtään isompaa härdelliä?
   
 2. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Perkeleen Pitsiturnauksessakaan ei taidettu tapella. Mihin tää maailma on menossa?
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Siihen tämä maailma on menossa, että kun katsotaan nyt alkavan kauden liigajoukkueiden rostereita, niin ne viimeisetkin mahdolliset hanskaajat ovat käytännössä lähteneet. Liiga menee koko ajan vähemmän ja vähemmän siihen suuntaan, että tappeluita kannattaisi ihan henkeään pidätellen odotella, mikä ei toki ainakaan minua sinällään haittaa. Mutta joka tapauksessa tähän ketjuun ei varmaan hirveän paljon sisältöä kannata odotella..
   
 4. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Ei nyt Liigan sisällä olleessa harjoitusottelussa, muta Tepsin Santeri Lukka otti CHL:ssä myllyä Munchenin Patrick Hagerin kanssa.

  Hiljaista on ollut joo ja selvä kulttuurinmuutos tapahtunut. Muistan joku reilu 10 vuotta sitten, kun melkein SaiPan jokaisessa treenipelissä oli joku vääntö. Eikä pelkästään minkään pugilistien toimesta, vaan siellä oli Antti Pihlströmit, Ville Kohot, Ville Viitaluomat ja muut goonit myllyttämässä.

  SaiPan tämän kauden osalta katseet kiinnittyvät Markus Kojoon, joka lupasi mulle henkilökohtaisesti että lähtee kun paikka tulee. Mutta tuleeko paikkoja?
   
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Otto Karvinen tappeli Kärppien CHL-pelissä muistaakseni Dane Foxia vastaan. Tasainen vääntö joka lähti hyvin liikkeelle molempien lyödessä mutta sitten tuomarit tuli keskeyttämään.
   
 6. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Näissä CHL-matseissa on ollut hyvä se, että näissä on nyrkkejä heiluteltu. Myös Otto Karvinen pudotti hanskat kotipelissä Nurnbergiä vastaan. Tepsiläinenkin otti miehestä mittaa omassa pelissään. Näitä on ilo katsoa. Pelkästään liigapelien otannalla tästä ketjusta tulisi kyllä todella lyhyt. Eihän Liigassa tapella edes varsinaisella kaudella. Saati harkkapeleissä. Ei saa, sillä se on kukkahattutätien mukaan tuhmaa.
   
 7. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikös se Sailiokin samassa matsissa hanskannut itsensä ulos Rihannan ex-ukon kanssa?
   
 8. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  En nähnyt tätä, sillä näin matsia vasta jostain 4-0 -tilanteesta eteenpäin. Millainen tuo Sailion tanssi oli?
   
 9. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Lyhyt. Linjuri oli välissä, kun yrittivät huitoa toisiaan. Lähti Sailion puhtaasta taklauksesta, mihin kaveri vastasi huitasemalla Sailiota.
   
 10. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eipä tuota C-moren lähetyksessäkään näkynyt, joten varsin lyhyt se oli. Molemmat tosin pihalle pelistä lähtivät, että vissiin siinä on jokunen hively-yritys ollut.
   
 11. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  14 peliä jo pelattu, eikä yhtään tappelua, eikä edes ulosajoja!

  Media katselee jo ihmeissään, että mistä nyt revitään kohuotsikoita? Jatkoaikakin otsikoi jo HPK - Tappara ottelun kuvakoosteeseen, että pelissä olisi nähty tappelu. No ei nyt sentään. Vanhat seurakaverit, Paajanen ja Jasu, vaan vähän tuuppi ja halaili toisiaan pelin päätteeksi.
   
 12. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Brejcak (2+10 min) ja Halmo (10 min) jotain pientä yritystä?
   
 13. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Lainaus:
  Brejcak työnsi vittuillakseen hanskaa Halmoon naamaan, ja Halmo sitten tulistui heti. Repivät toisiaan rinnuksista ja Halmo heitti hanskat menemään. Sen jälkeen tuomarit välittömästi välissä. Iskuja ei vaihdettu.
   
 14. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kyllä, noin se meni.

  Pidän käsittämättömänä Brejcakin 10 minuutin käytösrangaistusta tuosta tilanteesta. Kyllähän Brejcak sen nujakan maalin edessä aloitti ja ”aloittajan” kakkonen siten ihan oikeutettu, mutta kymppi hanskalla naamaan hieromisesta oli mielestäni erikoinen tuomio.
   
 15. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Päivitetty tilanne 12.10.2018 (kun päivän pelit vielä kesken)

  29.09.2018 HPK-Ilves: Jan Brejcak (H) 2+10 min väkivaltaisuus, käytösrangaistus ja Mike Halmo (I) 10 min käytösrangaistus -> Hanskojen tiputus
  06.10.2018 HPK-KalPa: Filip Riska (H) 2 min väkivaltaisuus, Petteri Nikkilä (H) 2 min väkivaltaisuus, Niklas Friman (H) 2 min väkivaltaisuus, Ryan Wilson (K) 2 min väkivaltaisuus, Otto Leskinen (K) 2 min väkivaltaisuus ja Konsta Mäkinen (K) 2 min väkivaltaisuus -> Yksi tilanne, kolme per joukkue
  06.10.2018 Pelicans-Ilves: Mikko Kousa (P) 2 min väkivaltaisuus ja Jarkko Parikka 2+2+10 min väkivaltaisuus, käytösrangaistus -> Kousa taklasi, Parikka kosti kaverin puolesta
  12.10.2018 Sport-Ilves: Jyri Niemi (S) 2+2+10 min väkivaltaisuus, käytösrangaistus ja Juhani Tamminen 2+10 väkivaltaisuus, käytösrangaistus
   
 16. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Lainaus:
  Eilen Tampereella Jarkko Parikka mätki ilman hanskoja Tapparan Erkinjunttia, joka veti kilpparit ja toimi nyrkkeilysäkkinä. Tapahtuma oli seurausta Erkinjuntin hetkeä aiemmin Ilveksen Laaksoseen lasauttamasta kovasta taklauksesta, jonka seurauksena Laaksonen jäi jään pintaan makaamaan. Eli Parikka kosti kaverin puolesta, kuten myös 6.10. Kousan kohdalla. Parikalle 2+10, Erkinjuntille ei mitään.
   
 17. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Oli muuten aika surullinen puolustamisyritys Parikalta. Ei taida ihan hänen alaansa olla nuo hommat, kun sen verran heiveröistä räpellystä oli ja ei tainnut saada Erkinjunttia edes maihin vaikka EJ ei pistänyt millään muotoa vastaan. Tyhmä jäähy vain ja Tappara ratkaisi pelin siihen.

  Tosin ideahan noissa kaverin puolustamisissa se tärkein on ja hieno idea oli heti lähteä puolustamaan omia, mutta empä usko että tuo nyt mitenkään toimi pelotteena.
   
 18. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ei sen mikään pelote tarvitse ollakaan. Arvostan ihan helvetisti että omia lähdetään puolustamaan noissa tilanteissa. Jos ei mitään muuta, niin kasvattaa joukkuetta paremmin yhteen. Ilveksen joukkueessa ylipäätään tällä hetkellä hyvä henki ja sen kyllä aistii.
   
 19. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Se on juuri näin. Esimerkiksi arvostus Salmelaa kohti nousi kovasti, kun lähti painimaan Suomi-USA pelissä vastustajan kanssa, kun J. Jokinen kolattiin ikävännäköisesti pelin ratkettua. Turpaan tuli, mutta viesti joukkueelle on että omien puolella ollaan.
   
 20. Löytyisköhän jostain matsia Talaja-Karvinen? Näin pelin radiosta, niin välillä kutiteltiin ja lopussa jo lähdettiin :)
   
 21. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Telian ”Liigavahti” applikaatiolla ainakin näkee.
   
 22. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Liigavahti sovelluksesta löytyy. Jopa kaiketi ilmaisena.
   
 23. Lainaus:
  Kiitos. Nehän yritti lyödä ihan tosissaa, vaan vähän maitohappoja oli mukana. Terävyyttä oli kuitenkin molemmilla vielä lähtiessä. Aika miellyttävä ns. molemmat tietää mistä on kyse mylly, eikä vain sohiminen.
   
 24. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Tänään Liigassa pari myllyä.

  Ilves Kärpät pelissä Generous lähti noutamaan Hakanpäätä ja Hakanpää vastasi muutamalla vasurilla ja pisti Jenkin jäihin.

  Hifk-Kalpa pelissä Finley menetti hermonsa Hyväriseen ja heitti hanskat. Hyvärinen pisti Finleyn jäihin ja kun sieltä ylös nousivat, niin Finley halusi vielä jatkaa, joten Hyvärinen pisti Finleyn takasin jäihin.

  Suomipojat näytti mallia näille Ameriikan hurjille.
   
  The Nikkari, Olbertson, bunghole ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 25. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Arvostan kyllä edelleen Generousta. Ei pelkää kuittivihkoa käyttää missään tilanteessa, jos joku kohtelee kaltoin omia tai lähtee haastamaan. Vaikka kentällä muuten ei ole sitä kirkkainta kärkeä, niin tällaisen kaverin haluaisin taas Ässiinkin.

  Vituttaa tämä nykymeininki että omia saa ajella vaikka selästä suoraan laidan läpi ja omat katselee vierestä kun oma kaveri kierii jäässä... tai pahimmassa tapauksessa ei liiku. Ja kukaan ei tee muutakuin ehkä tönii vastapuolta kaksi kertaa! Mitä helvetin joukkuehenkeä ja lätkää tuo on?

  Turhat nyrkkihipat pelkässä showmielessä on täysin tarpeettomia, mutta kyllä lätkä on joukkuepeli ja omien törkeistä kaltoinkohteluista pitäisi aina antaa muistutus. Paskahousuisimmat oppii ainakin hetkeksi näistä, jos saavat kentällä heti muistutuksen ja pelikiellot taklauksesta päälle.
   
  McLovin tykkää tästä.