Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan tappeluketju 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 08.09.2018 klo 11.16.

 1. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tämä. Ottaisin milloin vain Generousin takaisin IFK:hon. Aina valmis puolustamaan omiaan oli vastassa vaikka itse saatana.

  Mukava nähdä myös IFK:n pelissä tunnetta lopussa, vaikkakin aika laihanlaiseksi jäi tuo Finleyn ja Hyvärisen vääntö. Toisella ei ollut haluja vaihtaa iskuja.

  EDIT. Pisteet myös Hakanpäälle puhelimeen vastaamisesta.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 2. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Lainaus:
  Sulla suomipojalla on Mertsiltä lainatut siniristilippulasit naamalla tai sitten vain huviksesi trollaat täällä.
   
 3. Generouksesta huomaa, että aivotärähdyksistä on kärsitty. Taistelijan luonne, mutta pakko se on suojella kuuppaa. Ei olisi pari vuotta sitten mennyt vapaaehtoisesti jäähän. Vähän tuli Finley mieleen, että tappelu on vain saatava loppumaan ennen kuin alkaakaan.

  Hakanpäälle hyvä, sillä GeneMatilla on hyvät kädet tuohon hommaan.
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 4. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Menikö tuo mitenkään vapaaehtoisesti jäähän? Näytti enemmänkin siltä, että kaatui rähmälleen huonon tasapainon vuoksi. Odotti varmaankin, että Hakanpääkin riisuisi kypärän. Ei tuossa mitään iskujen vaihtoja ehtinyt olla.
   
 5. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Aika kevyt oli Hakanpään ja Generouksen kapina. Pari iskua olkapäihin molemmilta ja sitten jäihin, ja peli ohi. Vähän kyllä menee maku näistä kun tulee automaattisesti se 5+20, ois Hakkikselle ollut tekemistä 3. erässä, mutta propsit kummallekin joka tapauksessa.
   
 6. Lainaus:
  Ei ole hänen tapaistaan menetellä tasapainoaan tuolla tavoin. Uskon miehen tehneen tuon tahallaan. Generouksella on muutenkin pirun hyvä tasapaino ja voimaa pitää itsensä pystyssä. Vaikka Hakanpäästä tykkäänkin, niin ihan erilailla ruutia kavereilla.

  EDIT: Liigassa ei kukaan odota vastustajan riisuvan kypärää.
   
 7. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Muuten asia ei minua niin kiinnosta, mutta mitä Generousia tuli aikanaan IFK:ssä seurattua, niin ukolla on ihan nimenomaan pirun huono tasapaino. Nopeat kädet, ilkeä luonne, voimaa ja asennetta. Kaikki noita löytyy mutta tasapainoa ei juurikaan.

  Ja olettaisin Generousin odottaneen Hakanpään riisuvan kypäränsä, kun itsekin niin meni tekemään. Fiksua? Ei.
   
 8. Lainaus:
  Kyllä se hyvin on pysynyt aiemmin pystyssä, kun on vain paidan helmasta kiinni saanut. Nythän tuo oikein haluaa kainaloon. Voihan tuo kaatuminenkin olla, mutta eiköhän Mattin nyrkinheilutuspäivät ala olla takana. Hakanpää ei ole millään mittarilla tappelija, eikä edes iso jätkä, vaikka pitkä onkin. Tuommoinen esitys näyttää tahalliselta ja Gene Matille käy joko helvetin huono tuuri tai tekee juurikin tahallaan tuon noin.

  Lainaus:
  No ei varmasti odota. Ei ole ennenkään odottanut, niin miten muka nyt olisi niin "tyhmä"? Muutoinkin aloitti lyömisenkin, niin sekö on merkki vastustajalle, että "otahan kypärä pois"?
   
 9. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Olisiko videolinkkiä tuosta Haggiksen ja Generouksen nyrkkeilystä? En ole nähnyt kuin paikanpäällä livenä tuon tilanteen. Oli liian nopea tuo tilanne, että olisi omalle biokovalevylle tarttunut.
   
 10. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mun on helvetin vaikea ottaa kantaa tämän päiväiseen tappeluun, kun en ole sitä kokonaan nähnyt. Ei niin kauheasti kiinnosta. Kuhan kommentoin tota Generousin tasapainoa, mikä ei minun mieleeni ole millään tavalla jäänyt miehen vahvuutena mieleen. Uskaltaisin jopa väittää, että jos herran tasapaino olisi kunnossa, eikä touhu olisi turhan usein mennyt pyörimiseksi ja steppaamiseksi, olisi Gene-Matti ollut ehdoton raskaansarjan kunkku Suomessa vailla yhtäkään kunnon haastajaa. Niin hyvällä tasolla muu tekeminen ja ominaisuudet ovat.

  Ja mitä tulee tuohon kypärän riisumiseen, niin edelleen oletan hänen odottaneen myös toisen riisuvan kypärän. Miksi helvetissä mies muuten olisi omansa riisunut pois? Ja tässä nyt siis oletan miehen itsensä riisuneen kypäränsä pois.
   
 11. Lainaus:
  Minä näin ja koitan sanoa, että sen perusteella ei tuo huono tasapaino selitä tuota tapausta. Gene-Matti menee tarkoituksella kainaloon ensimmäisten lyöntien jälkeen. Aiemmalla urallaan häntä ei ole paskaakaan kiinnostanut, tuleeko nyrkkiä vastaan. Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja hän ei selvästikään halunnut vanhaan malliin myllyttää. Ja juurikin noihin vanhoihin meriitteihin ja omaisuuksiin tämän perustan.

  Lainaus:
  Raymondihan tuossa perusteli Generouksen huonoa tasapainoa sillä, että olisi odotellut kypärän pois ottoa. Väitin vastaan. Generous voi haluta vastustajan ottavan kypärän pois päästä, mutta ei ihan varmasti sitä odota. Eihän GeneMatti nyt mikään aivokuollut sentään ole? Generous ehtii yrittää lyödäkin, joten tuskinpa se nyt on jotenkin huonossa tasapainossa odottaen toisen ottavan kypärää pois päästä.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Generous alkaa vähän hölmössä kohtaan riisumaan kypärää, kun Hakanpää on jo tulossa päälle ja Gene jää tuosta syystä alakynteen. Periaatteessa tuon voisi tulkita niinkin, että Masa odottaa Hakkiksen kypärän riisumista, muttei ehkä kuitenkaan. Liigavahdista tuo on nähtävissä.
   
 13. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja minä tartuin vain mielestäni virheelliseen väittämään.

  Minä taas väitän Generousin otettaneen Hakanpään tietävän kuitin olevan tulossa ja olevan siihen valmis, pitäen sisällään kypärän nopean riisuminen. Tämä edelleen sillä olettamalla, että Generous riisui itse oman kypäränsä. Jos Generous riisui itse omansa, eikä oleta toisen tekevän samoin, on Gene ainakin melko lähellä aivokuollutta.
   
 14. Lainaus:
  No ok. Minusta taas irroitat väittämän enemmän kontekstista. Ei hän mikään taapero ole, joka rynii itsestään jatkuvasti.

  Lainaus:
  Piti katsoa vielä uudestaan, että olenko muka kujalla. Generous lyö samalla liikkeellä, mitä heittää oman kypäränsä pois joten eipä tuo kyllä mitään kypärän poisottoa odottele. Se, että itseensä tuo on sisäänrakennettu on vähän eri asia kuin, että muilta odottaisi samaa. Ukko on sen verran pitkään liigassa pelannut. Vai puhutaanko nyt aidasta ja aidan seipäästä eli sinun mielestä hän "odottaa" kypärän päästä ottoa tyyliin jälkeenpäin-sanottuna-pitäisi-ottaa-kypärä-pois-päästä, kun taas keskustelua käytiin konkreettisesti "hän odottaa ennen fightia, että toinen ottaa kypärän pois päästä"? Koska tuota odotteluahan tuossa ei siis ole, ei yhtään.
   
 15. bunghole Jäsen

  Generous löi ensimmäisen iskun, joten ei siinä mitään odoteltu. Melko suoraan mentiin asiaan, joten mitään asetelmia ei lähdetty hakemaan.

  Gene lyö ensin, mutta vasuri Hakkis taisi yllättää lyömällä vastapalloon samalta puolelta. Nopeasti meni sen jälkeen joko tasapaino väistellessä tai sitten kaatui tarkoituksella. Hakanpää ehti lyödä pari kertaa, mutta ihan kunnollisia pääosumia ei saanut hänkään.

  Voitto Hakanpäälle. Genelle pisteet omien puolustamisesta ja Hakanpäälle puheluun vastaamisesta.
   
 16. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Turha tässä on mitään taapero-kortteja vedellä. Sinun väittämäsi pohjasi siihen, että Genellä on ennen ollut hyvä tasapaino. Minusta sinun taustaolettamasi on tässä kohtaa niin vinksallaan, että päätin asiasta mainita. Toki asetan, tappelua näkemättä, olettamasi siitä, että Generous hakeutuisi vapaaehtoisesti jäihin jonnekin huvittavan ja propellihatun väliin.

  Mitä tuohon aikaan tulee, niin onhan tilanteessa Hakanpäällä useampi sekunti aikaa valmistautua tulevaan taistoon. Tämä siis taklauksesta laskettuna, ja tässä taitaa tulla se Suomen ja Pohjois-Amerikan ero esiin. Toki pointtisi Genen suomiurasta on sinällään validi. Se ei kuitenkaan vastaa kysymykseen, että miksi Gene riisuu oman kypäränsä, mikäli ei oleta toisen tekevän samoin.
   
 17. Lainaus:
  Lähinnä viittasin juuri siihen mitä itse sanoit. Gene on ollut kuin tuulimylly aiemmin eikä puhettakaan, että olisi suorin jaloin jäällä mikäli vähänkään pystyy itse vaikuttamaan asiaan. Tämän kertainen oli täydellinen vastakohta siihen ja yleensä iskee vastaan, vaan nyt lähti iskun mukaan vähän liian helposti. Voi olla liioittelua sanoa, että hänellä on hyvä tasapaino vaan jäähän hän ei minusta ennen ole helpolla mennyt, eikä sinne jäänyt. Enemmänkin käynyt "polvella".

  Lainaus:
  No olisihan yhtälailla Genematilla ollut useampi sekuntti aikaa heittää kypärä pois. Hän tekee sen kuitenkin täsmälleen samaan aikaan, kun alkaa lyömään. Ei siinä siis odotella toiselta mitään koodeja, joskin GeneMatille kypärän heitto on tapa. Ihan takuuvarmasti Genematille kypärän heitto menemään on enemmän refleksi kuin yhdellekään liigassa pelaavalle suomalaiselle. Genematti myös sen tietää, eikä odota näkevänsä samaa toimintaa. On täysin varmaa, että tuossa tilanteessa ei Gene edes ajattele lentääkö toisella kypärä vai eikö lennä.
   
 18. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Gene ennen tapellut sekä kypärät päässä, että ilman niitä. Yhtään kertaa en kuitenkaan muista, että olisi tehnyt tämän yksipuolisesti. Luultavasti tämän asian tiimoilta meidän täytyy tyytyä olettamaan eri asioita, koska minä en sinun selityksiä osta, etkä sinä ilmeisesti ole kiinnostunut ostamaan minun juttujani.
   
 19. Lainaus:
  Näin se täytyy tehdä. Siihen voit toki vielä vastata, että puhutaanko me nyt samasta asiasta vai eri asiasta? Kysyin tuossa pari viestiä sitten, että mitä tarkoitat odottamisella. Se voi tarkoittaa kahta asiaa ja kommentoit toiseen asianyhteyteen.

  Kyllä minä sen uskon, että Gene voi "odottaa" toiselta kypärän riisumista tyyliin "toivottavasti riisuu". Keskustelussa kuitenkin oli menossa se, että odottaako mekaanisesti ja antaako edes aikaa sille. Tuo nimittäin näkyy ihan videolta, että ei siinä mitään kypärien ottamista odotella tai että se johonkin vaikuttaisi. Nuo on kuitenkin kaksi eri asiaa ja sinusta ei ota selvää, kumpaa tarkoitat :)

  Mutta mitä tulee tuohon tappelun todellisuuteen, niin toivottavasti olen väärässä, Hakanpää vain yllätti Genen ja Gene jatkaa vanhalla hyvällä linjalla. Pelottaa vain, että mies tietää ettei aivotärähdyksiä voi enää hirveästi tulla (tämä siis vasta on se foliohattu arvaus/pelko) ja se vaikuttaa tekemiseen.

  EDIT: ja itse muistan kyllä Genen olleen yksipuolisesti ilman kypärää aiemmin.
   
 20. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mihinkään aikaan viittaaviin määreisiin en ole alkuvaiheessa ottanut kantaa, koska en ole tapahtumaa nähnyt. Toki itse en koe näiden odottamisen määreiden olevan toisiaan poissulkevia. Edelleen minua jää ihmetyttämään, miksi vain itseltä.
   
 21. Lainaus:
  Eli siis tämä koko keskustelu olikin aivan turha. Emme puhu samaa kieltä, vaikka näennäisesti molemmat puhummekin :) Tässähän ei kyse ole ajasta tai odettelusta ajallisesti, vaan kahdesta ihan eri asiasta eli enemmän odottelusta ja odotuksista. Saattaapi hyvin olla, että luulen tietäväni mitä tarkoitat ja se ei ole se, mistä kommentoin Raymondille.

  EDIT: jos kuitenkin tarkoitit sitä mistä Raymondin kanssa puhuttiin, niin katso edes video ensin.
   
 22. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Veikkaan Tretjakin olevan oikeassa, ikävä kyllä. Tämä oli Genen ensimmäinen "mylly" koko kaudella ja vaikutti, että halusi siitä nopeasti pois.

  Aivotärähdyksiä on tullut viimeisten vuosien aikana paljon ja tällä kaudella huilannut jo kahdesti päähän tulleen iskun takia. Viimeksi viikko sitten. Ei ole sama ukko kuin ennen. Rauhoittunut todella paljon ja syystäkin. Valitettavasti vaan vahvuuksista ei ole juuri mitään jäljellä, kun on joutunut ottamaan aggrea pari napsua pois. Suoraan sanottuna, hädin tuskin Liiga-tasoa.

  Eiköhän tässä ole menossa GeneMatin uran viimeinen kausi. Hattu pois päästä, että edelleen on valmis puolustamaan omiaan edes näennäisesti. Kova ukko.
   
  Pekka Kaukalo ja Frölunda tykkäävät tästä.
 23. chubster Jäsen

  Oisko tuo Finley kuitenkin yksi liigan heikoimmista isoista pojista?

  Sen ymmärrän, että joku Yonkman tekee Finleylle mitä haluaa, mutta KalPan Hyvärisetki pyyhkii perseensä siihen!
   
  Lht03 ja Wizzö tykkäävät tästä.
 24. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  En tiedä, mutta se, että brändipojat selittelee paskat housussa, miten "ei ollut tappelu, vaan paini" ja "ei se oikeastaan tappelija ole vaan taklaaja" ja JOS ja JOS ja MUSSUM MUSSUM kertoo siitä, että ihan ok-päänahka tuo oli.

  Ilmeisesti vaikea vaan myöntää, että heidän "ykköstykkinsä" lähti maata kiertävälle radalle ja jatkaa elämää.
   
 25. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Hakanpää tiputti miehekkäästi hanskat ja jätti kypärän päähän.. V**tu mikä tunari! Kuka nyt haluaa käsiään visiiriin rikkoa?