Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan tappeluketju 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 08.09.2018 klo 11.16.

 1. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Missä?

  Jos viittaat seurantaketjussa viestiini jossa en edes näin sanonut, enkä puhunut koko tilanteesta vaan teet omia tulkintojasi ihan päin sitä rouvashenkilön jalkovälistä löytyvää vakoa niin olet kyllä trollikuningas. Onneksi olkoon.

  EDIT. tästähän sitä on yritetty synkeinä öisinä hetkinä ilmeisesti vääntää.


  Lainaus:
  Siinä oli minun näkemykseni Finleystä tappelijana johon viittasin. Keskustelun jatkuessa sanoin että Finley on tietynlainen pelote kovana taklaajana:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Todella paska yritys nahkikselta väännellä kirjoittamaani tarkoitushakuisesti päin helvettiä. Kukaan muu ei taklaamisesta ja Finleystä puhunut tuolla mitään niin turha selitellä ettet tätä tarkoittanut ja jättänyt samalla koko asiasisällön, jossa selkeästi kerroin etten osaa Finleytä kummoisena tappelijana edes pitää, huomioimatta. Se on MIELIPIDE ei selitys millekään.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018 klo 11.10
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 2. bunghole Jäsen

  En olisi uskonut, että parilla HIFK-kirjoittajalla on noin vaikeaa myöntää, että Finley ja heidän entinen Generous ovat voineet hävitä tappelunsa.

  Kovimmat ikinä missään ja brändi ja kaikki. Ja hävisivät vielä kavereille, joita ei edes ole taidettu nähdä ennen tappelemassa.

  ”Mutta kun Gene ei ollut valmis vaikka itse aloitti ja nössö Hakanpää tappeli kypärä päässä!”

  Voimia, toivottavasti selviätte tästä nöyryytyksestä. Maailmankuva sai säröjä, mutta ehkä sen voi vielä korjata.

  Edelleen Genelle pisteet omien puolustamisesta, vaikka parhaat päivät noissa hommissa olisikin nähty. Ja yksi muutaman sekunnin tappelu nyt ei kerro muutenkaan kaikkea. Hakanpäältä jämäkkä vastaus, vaikkei ole edes Kärppien ykkösmies noissa hommissa.

  Onkohan Kärpillä tässä vaiheessa eniten tappeluja tämän kauden joukkueista? Ylivoimaisesti eniten ainakin isoja rangaistuksia kaikista joukkueista.

  Sikajoukkue.
   
 3. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  You must be new here?

  Se Kultainen Noutajakin pisti kuulemma Mäntylän pakettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018 klo 10.30
  bunghole tykkää tästä.
 4. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Koska epäilen tässä viitatavan osaltaan minuun, niin kysyn, että missä ketjussa ja missä viestissä kukaan IFK-fani on selitellyt Generousin eilistä tappelua? Missä kukaan on kirjoittanut, ettei hän olisi ollut valmis tappeluun?
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ei noista supikoirien trollailuista kannata välittää. Kunhan räksyttävät ja levittävät rabiesta. Kyllä muakin vituttaisi, jos porot veisivät kaiken huomion, ja oma turkki keräisi lähinnä renkaanjälkiä maanteiden varrella.

  Ja itse aiheeseen. Eipä ollut kummoisia tappeluita. Neljästä tappelijasta kolme heitti hanskat pois ja kolme yritti lyödä. Yksi harrasti hanskapainia. Eipä löydy kummoisiakaan myllyttäjiä tästä liigasta. Genelle virtuaalinen hatunnosto siitä, että reagoi välittömästi.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Tämän viestin perustella odotin, että Hyvärinen olisi tiputtanut Finleyn. Videon kun katsoin niin spontaani naurahdus, Hyvärinen paniikissa vaan käyttää kroppaansa Finleyn kaatamiseen, ei edes yritä rehellisesti vastata Finleylle. Tappelu tämä ei ole, Hyvärinen vissiin luuli, että ollaan painikehässä.
   
  13lapa, RedIsMyColor, F#21 ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 7. Juomari Turmio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Charlestown Chiefs, MuSa
  En ole tuota Generouksen eilistä vielä katsonut, mutta kummastuttaa tuo "tahallaan häviäminen" jne. Ei siitä nyt niin kauaa ole kun Generous otti Grattonin kanssa yhteen, ja siinä jos jossa mentiin vanhan liiton säännöillä ja tavoilla, Gratton käy kysäsees, Generous tiputtaa hanskat ja kypärän vastaten kutsuun ja pojat keskiympyrään matsaamaan.

  Vaikea on kuvitella että olisi Generous muuttunut tässä parissa vuodessa ihan noin paljoa.
   
  McLovin tykkää tästä.
 8. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Ihme paskaa tosiaan tuo "tahallaan häviäminen". Näyttäisi enemmänkin siltä, että Generous yllättyi kun Hakanpää aloitti vasemmalla kädellä lyömisen. Tämän seurauksena päätyi huonoon asentoon ja Hakanpää vahvana kaverina kampesi Generousin jäähän. Eihän tuossa kummankaan lyönnit menneet edes perille.

  Finleyn ja Hyvärisen tilannetta nyt ei voi edes tappeluksi kutsua kun toinen ei ollut missään vaiheessa halukas pudottamaan hanskoja.
   
 9. GT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO
  Kaksisenttiseni keskusteluun.

  Generous ei todellakaan ollut oma itsensä eilisessä myllyssä. En usko suoraan tahallaan häviämisiin tms., mutta se Generous, jonka olemme aiemmin nähneet näissä talkoissa, oli van nimi paidan selässä. Ymmärrän erittäin hyvin spekulaatiot siitä, että päävammat ovat jättäneet jälkensä - mene ja tiedä. Oma itsensä hän ei kuitenkaan tuossa ollut, ja vain Generous itse tietää miksi. Hänen oma toimintansa, ihan puhtaasti videolta katsottuna, näytti eilen äärimmäisen aralta.

  Hakanpää ei ole todellakaan mikään tappelija - vaan sen vastakohta. Lempeä jättiläinen, joka on liigan mittapuulla helvetin riski pelaaja. Luonne ei vaan ole ison miehen luonne. Tämä siis ennen tätä kautta. Tällä kaudella Hakanpää on jakanut isoja pommeja jo runkosarjassa samalla tapaa kuin viime vuoden pudotuspeleissä. Hän on muuttanut peliään ilkeämpään suuntaan, koska tietää ovella olevan potentiaalisesti 31 NHL-kysyjää kesällä. Viime kesänä kaikki oli vain St.Louisin varassa. Siksi tämän kauden Hakanpäähän kuuluu myös puheluihin vastaaminen ilman kosketusnäyttöäkin.

  Kärpät on muutenkin joukkue, joka vastaa puhelimeen tällä kaudella. Sailio, Karvinen, nyt Hakanpää ja tarvittaessa myös Osala (kovimmat näytöt tästä katraasta). Lisäksi siellä on pari pelitilannekovaakin miestä, ja joku Humaloja vei viime kaudella Märkä-Simoa aikalailla myös ilman kinttaita.
   
  bunghole, Goljat & M10 tykkäävät tästä.
 10. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Se että saa toisen maahan muulla tavalla kuin lyömällä ei ole mikään voiton merkki jääkiekkotappelussa. Painiminen ei edes kuulu mitenkään tähän sarjaan. Useat huonot tappelijat koittavat näin kuitenkin lopettaa tappelun koska tietävät että lyömisessä ei pärjää. Kyllä ne pelaajat tietää kumpi voitti ja siitä sen tietää onko iskuja saatu perille ja kuinka tuntuvia. Joku Brashear aikanaan toi tämän painimsen näihin mukaan. Siihen asti yleensä aina lyötiin kunnes toinen tippui.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Nimenomaan tappelussa lasketaan lyönnit ja niiden tekemät vaikutukset myös jääkiekossa, ei sitä kuka kaatuu, varsinkin jos tuo tapahtuu painiottein.
   
 12. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Brashear kyllä jakoi aikanaan itsekkin aika moukkuja ja harvemmin se painiksi pisti noita hommia.
   
 13. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Lainaus:
  No wuhuu! Ja nyrkeillä hakkaaminenko sitten kuuluu jääkiekkoon? Luulin, että se kuuluu nyrkkeilyyn. Siellä niistä perille menneistä iskuista vissiin saa pisteitäkin toisin kuin jääkiekossa. Mitä vikaa painissa sitten on? Siinä ei sentään satu päähän. Opettelis Finley painimaan.
   
  Schlange ja sinnepäinsä tykkäävät tästä.
 14. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Ja nekin jotka edes jotain osaavat, niin yksikään heistä ei pelaa Brändille.

  Jopa Kärpiltä löytyy tälläkin osastolla osaamista monta kertaa enemmän. Pohjoisen sympaattiset pienpedot pyhkii Brändillä lattiaa liikkeen ja maalinteon lisäksi nykyään myös fyysisyydessä ja jopa tappeluissa.

  Sen lisäksi, että puutarhatontun kokoinen Kangasniemi on joukkueensa taitavin ja nopein, taitaa hän olla nykyään myös fyysisin ja ahkerin taklaaja. Brändiltä löytyisi kyllä varmasti kovia jätkiä, mutta eivät ehdi edes taklaamaan kun ovat niin hitaita että pelaavat vielä edellistä vaihtoa. Epäreilua varmasti sekin kun raukkamaiset vastustajat luistelevat alta pois.

  Voimia!
   
 15. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Näin tämän näen itsekin ja siitä aiemmin kirjoitinkin. Gene löi ensin Hakanpäätä rintaan, jonka jälkeen Hakkis alkoikin takoa vasurilla vastaan. Ei osunut kunnolla päähän, mutta Gene menetti tasapainonsa ja kaatui jäähän.

  Ei siis mikään tyrmäys, mutta ei tuossa kyllä jäänyt mitään seliteltävääkään.
   
 16. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Se munanpään selkään ajelu ennen tuota kypäräpäistä leikkiä, täsmää tuohon kuvaukseesi oulun kärpistä täydellisesti.
   
 17. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti Ilves on myös sikajoukkue, jos katsoo Halmon otteita HIFK-pelissä.

  Hakanpää on harvinaisen hieno pelaaja. Iso ja fyysinen, mutta silti taitava ja nopea. Uskoisin että hänestä tykätään yli joukkuerajojen ja tulee olemaan vielä iso pelaaja maajoukkueessakin.

  Kun paljon taklataan, niin välillä sattuu. Olisihan siitä voinut Hakanpäälle kakkosen antaa kun meni turhaan selkään. Miehekäs vastaus toki Halmolta tilanteen jälkeen kun kävi keihästämässä ja oli aiemmin filmannut Karviselle ulosajon. Genelle pisteet, oli miehekkäämpi kuin tilanteen toinen pohjoisamerikkalainen.

  Sen lisäksi että Kärpät on ehkä Liigan taitavin ja nopein joukkue, niin se myös taklaa eikä ota taka-askeleita. Tykkään.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018 klo 17.10
 18. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Ai jai kun rakastan näitä kommenteja!!! Juuri suuri ja mahtava matti vedettiin vyötäisistä jäähän ja tietenkin väärin tehty. Ei kait noissa edelleenkään ole mitään sääntöjä minkä perusteella pisteitä jaetaan. Hieno jäihin heitto ja paita pois päältä/silmille parasta! Muistan kun lakkokaudella eräs lukkopeluri vei nyrkkihippaset 100-0 hifkipeluria, vastaan, mutta pieni luikkarin livahtaminen muutti kaiken :D.

  Ei ole sääntöjä noille! Hakanpää vei 100-10(kymppi ihan vaan rekvisaatasta).
   
 19. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Venaas nyt :D siis filmasi siinä, kun kaveri löi lavan kärjellä naamaan? Et voi olla tosissas tämän kanssa. Itse katsoin ensi näkemältä, että nyt osui suoraan silmien tasolle, mutta onneksi ei kuitenkaan näin. Mutta helvetin vaarallinen tilanne, vaikka vahinko ilman muuta olikin kun miekkailivat.

  Halmon keihästystä ei ilmeisesti näkynyt ollenkaan videolla? Olisi kiva kuulla, että ketä keihästi. Oli Kärppien pelaajien keskellä tilanteen jälkeen etten yhtään epäile, etteikö olisi tötöillyt. Mutta tuo olisi kiva nähdä jostain kamerasta.

  Generouksen tahalleen kaatumisille hörähdys. Näytti että tosiaan yllättyi vähän ja samalla ei saanut Hakanpään puserosta kiinni. sitten mentiinkin jo jäihin. Iso käsi, että lähti heti haastamaan, kun näki että kaveria ajettiin numeroihin. Näistä reaktioista tykkään kovasti.
   
 20. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Otteluketjussa tuohon oli linkki.

  Lainaus:
  Sinänsä mitätön tökkäys, eikä Humaloja(?) edes reagoi tuohon mitenkään. Keihästyksen määritelmä kuitenkin täyttyy, ja siksi ulosajo ainoa mahdollisuus. Aivan älytöntä tehdä noin tuomarin edessä.
   
 21. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  No en nyt ihan täysin vakavissani:) Vahinko kyllä, kun Halmo näytti painavan mailaa ja miekkailivat toisistaan irti. Erikoinen oli tuo ulosajo, kun oikea rangaistus olisi ollut kakkonen. Näitä tulee.

  Lainaus:
  Hölmö tökkäys, mistä toki sääntökirjan mukaan kuuluu antaa iso rangaistus. Ainoastaan Lindsten näytti tuomarin lisäksi huomaavan mitä tilanteessa tapahtui.
   
 22. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mitä tämä kertoo sitten Humalojasta? ;)

  Tuohon case Hyvärinen vs. Finley. Eiköhän Hyvärinen tiedä minkä tason ukko on vastassa niin tuskin kovin moni muukaan lähtee tappeluun mukaan? Äkkiä vain ukko jäähän ja joulukuvassa ei tarvitse pandana esiintyä. Fiksu ja hyvä temppu. Mikä tärkeintä, näytti ettei ottanut kuitenkaan taka-askelia tilanteessa.
   
  Pordinard tykkää tästä.
 23. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä sen, että Miska oli mahdollisesti käynyt juuri kysäisemässä Halmolta miksi tämä ei puolustanut itseään ja kutsunut tätä naisen sukupuolielimeen (tai kissaan) viittaavalla nimityksellä. Tästä Halmolle ulosajo ja Kärpille pitkä ylivoima.
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Fiksu varmasti miehen itsensä kannalta, mutta hyvä? Tai ei ottanut taka-askelia? Tuo vertautuu ihan täysin karkuun luistelemiseen, ei tuossa vastattu haasteeseen vaan oli juurikin pelkurin liike ja nimenomaan otettiin taka-askelia.
   
 25. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Noniin, nämä tappeluiden säännöt voitaisiin lisätä myös tuonne ketjun alkuun, kun Brändin edustajat ovat ne tänne kertoneet. Täällä ei siis kannata keskustella muunlaisista nyhjäyksistä. Myös näistä aiemmin keskustelluista tapauksista ulosajotkin olivat liikaa, tappeluita kun eivät olleet vaan painia.

  Se on hienoa, että Helsingistä tullaan kertomaan kuinka hommat pitäisi hoitaa, kun ei itse niitä osata.

  Millainen mies on insinööri? Osaa teoriassa 150 seksiasentoa, muttei tunne yhtään naista. Vähän kuin tämä keskustelu ja sen "asiantuntijat". Viimeaikojen näytöt omalta joukkueelta ovat aika vähissä. Finleykin joutui muutamaan kertaan yrittämään, että sai nopeamman vastustajan edes kiinni ja haastettua.

  Lainaus:
  Kyllähän tuossa Hyvärinen nimenomaan vastaa Finleyn tökkimiseen lyömällä, vaikkakin hanskat kädessä. Voit kotonasi onanoida niiden Youtubesta löytyvien järjestettyjen tappeluiden kanssa, itse tykkään enemmän tällaisista spontaaneista myllyistä joissa päästetään höyryjä pihalle. Hyväriseltä hieno ja ennakkoluuloton suoritus, varsinkin kun ei käsittääkseni ole noissa hommissa mitenkään kokenut. Finley kompuroi jäässä pariin kertaan eikä ainakaan vienyt tuota matsia, taisi yhden lyönnin saada edes lähellekään perille.