Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan surkeimmat veskarit kautta aikojen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Kuvernööri, 07.06.2001 klo 17.00.

 1. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Centomon otettiin varmaan maalilta pois HIFK:n hakiessa tasoitusta, tai sitten tosiaan voi olla myös per 60 min.
   
 2. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste
  Lainaus:
  Centomohan oli try outilla, jota jatkettiinkin kerran, ei sitten saanut sopimusta. Muistaakseni tuossa oli vielä jotain hämminkiä, eikä Centomo pelannut yhtään harjoituspeliä vaikka jengin mukana olikin reippaasti ennen kauden alkua.

  Askey kauppa oli legendaarinen. Hajoitettiin ehkä liigan tasaisin maalivahtikaksikko. Pena lähti tsekkeihin kalastamaan isoa kalaa, mutta palasi tyhjin käsin ja tilasi faksilla Parsonsin.
   
 3. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Mika Pietilä, Kärpät ja kevät 2006 nevöföget. Ei varmasti absoluuttisesti surkein ikinä, mutta mulle on Pietilä se tärkein. Sinne meni mestaruus silloin. Perkele, että harmittaa vieläkin.

  Hetken tässä tuumailin niin kyllä se vain saattaa olla kaikilla mittareilla surkein kuitenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2016 klo 20.32
 4. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hhhmm, tuli aikanaan ensimmäisenä Suomessa HPK:hon. Piti pystyssä ja toi uskottavuutta NHL-statuksellaan. Mutta eihän siitä kaudesta lasta eikä paskaa tullut, kaikki hankinnat oli mennyt aika vihkoon. Mutta siis hei, aika vaatimaton veskarihan se oli, mutta ketä oli ne huonommat? Muisteleehan joku heistä ykköstä täälläkin:
  Lainaus:
  Pietilän "Body", Timo Kauhanen ja Samuli Peltosarahan siellä ennen Duffusta kokeili. Ei ollu sekään Pietilän paras kausi. Joskus se kuitenkin valittiin kuukauden pelaajaksikin Kerhopaidassa liigassa.
  Lainaus:
  On ollut ykkösenä Duffusta, Pietilää, Puurulaa ja monenmoista suharia, mutta toki ne on vaihdettu usein huomattaessa sivuun. Jerellekin käymässä niin, mutta onhan se kova. Saa epävireisen organisaation kyllä polvilleen torjunnoillaan! Antaa joukkueelle mahdollisuuden hävitä illasta toiseen.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kevät 2006 on tosiaan nevöföget, mutta nyt nyt nyt.. asetun kyllä sen vastapuolen edustajana puolustamaan Pietilää. Miehen tilastot tuon kevään playoffeista ovat sellaiset (8o, 91,7%), että niillä olisi Kärpät hyvin voineet mennä finaaleihin. Eli suomeksi: ei voi mitenkään sanoa, että yksin Pietilään homma kaatui. Sitähän jossiteltiin silloin pitkään jälkeenpäin, ettei Ässät olisi voittanut sitä välieräsarjaa jos Bäckström ei olisi loukkaantunut. Se voidaan todeta, että Pietilä hävisi tuolloin maalivahtien taistelun elämänsä kunnossa olleelle Riksmanille, mutta on aivan hirveää potaskaa väittää että Pietilä olisi pelannut huonosti tai että Kärppien kauden päättyminen olisi ollut yksin hänen vikansa..
   
 6. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eihän tuo 2006 kevät ole mitään kun sitä vertaa kevään 2013 finaaleihin ja Juha Metsolaan siellä. Toki maalivahtivertailu tulikuumaan Raantaan on epäreilu, mutta kyllähän Metsola aina kusi Tapparan mahdollisuuden, kun alkoi näyttää Tapparan kannalta hyvältä. Neljännen pelin ensimmäisessä erässä Ässät oli telineissä, kunnes Metsola imaisi Ryanin ranteen, viidennessä pelissä Tapparan päästyä johtoon Metsolan arpoo vastaantulon ja maalilla pysymisen välillä ja Ryan/Elo kaksikko tasoittaa tilanteesta, joka ei ole maalitilanne millään mittarilla. Toki tästä tilanteesta kunniamaininta myös Darren Clarkelle. Kuudes peli on sitten aivan oma lukunsa, eka heitto maalille sisään maalin takaa, toinen maali pelin kolmannella "laukauksella" längistä Clarken ottaessa myös tässä roolia ja sitten se kuuluisa 43 tasan maali, jossa Marttisen lepakko painuu takakulmaan. Ja sitten vielä nippu tilanteita, josta selvittiin pelkällä tuurilla, kuten vaikkapa Niemen päätyheitto punaiselta, jonka Metsola pomputtelee hanskalla tolppaan.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Olen suhteellisen samoilla linjoilla tämän viestin kanssa. Toki sen verran pitää sanoa, että Pietilä päästi kyllä helpohkoja maaleja ja koko Kärppien puolustuspeli oli melko kuutamolla sen jälkeen kun Bäckström loukkaantui ja Pietilä tuli maalille, mutta toisaalta kyllä Ässätkin painoi silloin hirmuisella draivilla päälle. Kuitenkin se ykkösveskarin loukkaantuminen kesken pudotuspelien varmasti vaikuttaa pelaajiin alitajuisesti, ja Kärppien pelistä oli kyllä havaittavissa sen ettei Pietilään luotettu samalla tavalla kuin Bäckströmiin. Mikä toki on ihan ymmärrettävää, koska olihan Bäckström ollut tuolloin jo muutaman kauden liigan paras veskari.

  Totuus on varmaan jossain siinä välillä kun puhutaan että "Kärpät hävisi Pietilään" ja "Bäckströmillä olisi menty finaaleihin". Yleisesti ottaen pidän sitä Kärppien kauden 2005-06 jengiä aika HMV-joukkueena vaikka runkosarja olikin loistava, ja siinä ehkä vähän kostauduttiin pleijareissakin sellaiseen virkamiesmäiseen kiekkoon, kun taas vastaavasti Ässät repi ja raastoi ja pelasi hienon kevään.
   
 8. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Herään vieläkin välillä yöllä tähän painajaiseen. Ilkivalta oli kyllä leganda tolppien välissä.
   
 9. Lainaus:
  Kysyin (joskus kauan kauan sitten) mitä ihmettä siinä tapahtui ja vastaus oli en halua enää muistella sitä.

  Ura kaukalon ulkopuolella on ollut tosiaan vähän komeampi.
   
 10. Daenboudian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tepsit
  Tomas Duba. Tsekkivahvistus, jolla oli muistaakseni tapana seikkailla kaikkialla muualla paitsi maalialueella. Ylireagointia ja pellehyppyjä.

  Pelasi SaiPassa 2001-2002 (89,90 %) ja 2002-2003. Tepsissä meni syksy 2006 (88,7 %) ja Ässissä kevät 2009 (90,00 %). Jostain syystä Tsekeissä Duballa on mennyt huomattavasti paremmin. Suomeen ei kuitenkaan sopeutunut.
   
 11. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Eero Väre. Ei kyllä HPK:ssa montaa peliä päässyt pelaamaan, mutta ei ollut kyllä aihettakaan. Päässyt myöhemmin vielä kokeilemaan Liigaa saiPassa yhden pelin verran todella heikoin tuloksin.
   
 12. Samart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä kanssa muistan että Draper veti hyvin ainakin Tapparassa, muistan että itsellä oli kovat odotukset miehestä. Mutta kun tuli IFK:n niin floppasi, tottakai!

  Lainaus:
  Erittäin penamainen vaihtokauppa, mun mielestä Askey alkoi just pelaamaan hyvin kun Pena treidasi hänet narreihin. Tuliko samalla joku kenttäpelaaja sisään, en just nyt jaksa muistaa.

  Lainaus:
  Muoks. Tässähän se tuli.
   
 13. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  n Lainaus:
  Hyvä mainita myös että noista luettelemistasi lisäksi kaikki paitsi Granlund olivat samaan aikaan IFK:ssa kaudella 90-91. Ja olihan siellä vielä 2000- luvun alussakin mm. Aku Limnelliä ja Mikko Strömbergiä.
   
 14. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 15. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus: Ei missään nimessä kuulu heikoimpiin veskareihin, mutta oli Hilpalla todella omintakeinen tyyli torjua. Sen mitä itse muistan 90-luvun peleistä, niin Halme pomputteli vähän jokaista vetoa ja silloin tällöin upposi joku ripuliranne siniviivalta.

  Yhden pelin muistan aika hyvin Porista. Ässät johti ottelun puolenvälin paikkeilla 4-0 ja Halmeelle taisi muutama helpohko mennä. Siitä en ole varma, vaihdettiinko Halme maalilta, mutta ottelu päättyi lopulta 4-4.
   
 16. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Timo Järvinen tulee itsellä mieleen, kenet olen itse pelaamassa nähnyt. JYP voitti Tapparan kauden viimeisessä pelissä joskus 9-1, Tappara oli sijoituksensa sinetöinyt ja Jukka pisti Järvisen maalille. Vaikka tuo ei mitään torjunut, ei maalivahtia vaihdettu.

  Tapparalla tuolloin(kin) luotettiin selvään 1. vahtiin, mutta 2. vahti ei tuolloin ollut edes lähelle liigatasoa. Hirveästi ei otteluita kertynyt liigassa, mutta jokaiselta kaudelta aika karmeat statsit.
   
 17. Lone Wanderer Jäsen

  Lukosta tällä vuosituhannella ainakin Miika "WeakMan" Wiikman, Pasi Häkkinen ja Markus Korhonen. Nämä toki ovat muissa joukkueissa onnistuneetkin, mutta Raumalla ei pysynyt kenelläkään edes juomapullo hanskassa.
  Muista joukkueista jääneet mieleen HIFK:n Timo Laaksoharju, joka oli ihan helvetin huono joka pelissä ja Ässistä joku Tervo(?), olikohan Tommi. Pelasi muutaman pelin ja päästi niissä varmaan 6 maalia jokaisessa. Kai Tillanen on toki legenda hänkin.
   
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus: Aivan legenda äijä. Muistan vieläkin, kun muksuna luin Urheilulehdestä "Halme maajoukkueeseen!" -mielipidekirjoituksen. Kyllä sitä vitsiä tosiaan väännettiin äijästä siihen aikaan. Taisi olla jääkiekon vitsikirjassakin tuo Alko-läppä. Ymmärrän silti Halmeen näkökulmasta, että rajansa kaikella. Ei kai SM-liigassa voi selvitä noin monta vuotta, jos ei jotain osaamista ole.

  Matti Kaltiainen oli ainakin ihan sukka Ässissä. Toki mm. joku Hrivnak floppasi myös, mutta pelasi ensimmäisellä Ässä-kaudellaan kuitenkin joitain hyviäkin pelejä, joilla ansaitsi jatkon.
  Lainaus:
  Käynyt itse asiassa joskus mielessä Ässien pelipaita Tillasen nimellä ja numerolla varustettuna.

  Voi olla, että kaikki omat ei ihan ymmärtäisi tuollaisella asialla vitsailua. Mun mielestä taas itselle (eli tässä tapauksessa omalle seuralle) pitää osata myös nauraa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 12.17
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Veskareiden torjuntaprosentit ovat nouseet muutaman vuosikymmenen aikana joten ei oikein vertailukelpoisia nuo prosentit nykyvahteihin. Johtuuko sitten kasvaneista varusteista vai parantuneesta puolustuspelaamisesta?

  KooKoon legenda Jukka "kusti" Haaja tykkäsi tehdä retkiä maalilta ja tulipa tarkastettua torjuntaprosentti, kaudella 87-88, 29 ottelussa 84,1%. Ei kuitenkaan Kustia liigan huonoimpana pidetty jos oikein muistan.
   
 20. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
  Itselle joskus jäänyt mieleen Ässistä Kristian Antila. Eipä nuo statsit päätä huimaa, mutta kovin tarkkoja muistikuvia ei miehestä ole.
   
 21. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  Oli kuitenkin huikea parannus hänen edeltäjäänsä, Jim "Taika-Jim" Hrivnakiin.
   
 22. Lainaus:
  Ei missään nimessä, joten siinä mielessä ilkkuminen meni kohtuuttomaksi. Halme joutui Tapparan maalivahdiksi, kun suurseura romahti pahnan pohjalle. Tilastot silti perin kelvolliset ja siinä 90-luvun alussa torjuntaprosentti n. 92 oli yhdellä kaudella, pelejä tosin 19. Mutta kuitenkin huikea lukema sen joukkueen takana.

  Tapparastakin pystyy heti sanomaan kaksi reilusti heikompaa maalivahtia: Alfie Michaud ja Scott vai Steve Campbell tai mikä olikaan, NHL:n vuoden tulokaskin kuitenkin.
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Haaja oli kyllä Kouvolan vastine Halmeelle. Useimmiten luukkuvahtina ja sitten kun pääsi kentälle, niin pilkkahuudot raikasi ja sai haukut niskaansa. "Kustille henkselit" oli varmaan se yleisin huuto.
   
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Scott Bailey? Loistavien reenipelien jälkeen jäätyi ihan totaalisesti ja sai monoa melko nopealla aikataululla
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Pasi Häkkinen ansaitsee kyllä maininnan, vaikka Jokereissa yksi kausi tilastojen valossa ihan hyvin menikin.