Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan surkeimmat veskarit kautta aikojen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Kuvernööri, 07.06.2001 klo 17.00.

 1. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Taisi olla aika lailla viimeinen niitti se Pelsuja (?) vastaan puolesta kentästä päästämä lörppökiekko. Olikohan päätyheitoksi tarkoitettu.
   
 2. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Haaja liittyy ensimmäisiin kiekkomuistoihin paikanpäällä jäähallissa, Hippoksella pikkukollit katseltiin peliä ihan laidan vierellä, vierailija oli KooKoo ja joku huuti katsomosta: "Haaja, onko mukava pelata sikojen kanssa?!" Haaja nyökytteli myöntymisen merkiksi. Mitään hajua ei ollut miksi KooKoon pelaajia sioiksi epäiltiin, olisiko joku kouvolalainen tehnyt koiruutta kotijoukkuetta vastaan.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kuitenkaan ehkä johtunut Arto "Sika" Jokisesta? Jokinenhan lopetti uransa KooKoossa ja pelasi samaan aikaan Haajan kanssa. Sika-lempinimi olisi ainakin ollut hyvin tuttu myös jyväskyläläisille.
   
 4. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Tämähän se on selitys, huuto kuului sitten varmasti "Onko mukava pelata Sian kanssa?!" Ymmärrettäköön pieni muistovirhe, huudosta on kuitenkin 30 vuotta aikaa.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nimi melkein oikein. Se NHL:n vuoden tulokkaaksi valittu Tappara-vahti oli Andrew Raycroft.
   
 6. Lainaus:
  Juurikin olin tulossa tuota kertomaan, kun nimi muistui omaankin mieleen. Mutta kiitos asian valistamisesta muille jo aiemmin.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tillanen ei sano nimenä mitään itselleni. Mikä tarina tuon taakse kätkeytyy?
   
 8. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässillä oli molemmat maalivahdit poissa, joten otettiin hätävarana mestiksestä Kai Tillanen. HPK:ta vastaan taisi mennä 7 kutia selän taakse. Ei kyllä Kaitsu saanut edes rantapalloa kiinni.
   
 9. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  HPK Ässät 27 12 2011 - YouTube

  Tuossa vielä linkki Kai Tillasen Ässät-debyyttiin.
   
 10. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  No nyt oli kyllä vahvaa tekemistä jo heti ensimmäisestä maalista ja kompuroinneista lähtien.
   
 11. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä! :D Ässien selkärangan katkaisi lopulta tuo Alex Leavittin täysin epäonnistunut onetimer.
   
 12. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Nojoo... ei tuossa tosin kyllä pääse Ässät muutoinkaan paljoa henkeseleitä paukuttelemaan, niin pitkin vittua vedetty muutenkin.. kuinka monta aika helvetin namupaikkaa saivat, aika monelle maalivahdille ois tehty monta noista..
   
 13. Ralph Jäsen

  Turha tuollaisesta on Ässien puolustajia syyttää, vaikka osa maaleista menee puolustuksen piikkiin. Tillasen Liiga-ura oli siis yhden ottelun mittainen, seitsemä päästettyä maalia ja torjuntaprosentti 76,7. Seitsemästä maalista kaksi oli puhtaita imurointeja ja kaksi muuta helppoja maaleja myös. Lopuista kolmesta kaksi menee täysin puolustuksen piikkiin, mutta se ei hirveästi Tillasta auta.
   
 14. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Varmaan joukkuekin luovutti heti ekan Kertsin maalin jälkeen, kun huomasivat minkälainen klovni (no offence Kaitsu) siellä keikkuu veräjällä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 00.34
 15. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Touko-Pouko-maskista kuitenkin Tillaselle pisteet.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tuo Tillasen kooste on kyllä komea. Olisivat nyt herranen aika ottaneet pojan pois maalista kun ei varmaan ollut itku kaukana. Kouvolassa olisi 80-luvulla Taulasalo huutanut että "Tillanen, yritä ees"
   
 17. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli oli siellä sitten 23 torjuntaakin
   
 18. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Ai että, Kai Tillanen. Muistan tuon ottelun kuinka jo alkulämmittelyistä näki, että tänään pölisee. Ja pölisikin niin.

  Lainaus:
  Ässillähän sairastui molemmat maalivahdit pelipäivän aamuna ja kauhea työ oli löytää kaksi maalivahtia peliin. Kakkosena oli muistaakseni joku tyyliin pitkään reenaamatta ollut A-junnu. Olis varmaan ollu vielä huonompi.

  Toinen vastaava tapaus oli Rinkelinmäellä HIFK:ta vastaan. En aivan satavarmaksi muista, mutta muistelisin, että se oli Timo Laaksoharju(?), joka oli merkitty aloittavaksi maalivahdiksi ja samalla tavalla alkulämmittelyissä ei saanut kiinni sitten yhtikäs mitään. Lopputulema olikin, että Laaksoharju vaihdettiin muistaakseni noin kymmenen minuutin ja kolmen päästetyn maalin jälkeen pois.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Tillasen Ässä-komennus oli kyllä mielenkiintoinen keissi. Raanta oli pelipäivän aamuna kuumeessa ja Järvenpää sai aamun harjoitusten jälkeen vatsataudin. Ässien omista A:n maalivahdeista Atte Tolvanen oli maajoukkueen mukana Sveitsissä ja Niklas Kekki loukkaantunut. Joni Laasalaa ei ilmeisesti uskallettu heittää liigakaukaloon, vaan päätyi aukomaan luukkua. Ässille tuli kiire naarata jostain maalivahti, joka ehtisi Hämeenlinnaan ja muistan, että mm. KooKoon Rämöön oltiin yhteydessä, mutta Kouvolassa ei keikkakomennukselle lämmetty, koska KooKoolla oli oma peli seuraavaana päivänä Lempäälässä.

  Tillanen oli tuolla(kin) kaudella Jukurien kakkosmaalivahti, ensin Teemu Seppäsen ja myöhemmin Tommi Nikkilän, takana ja joutui todella kiirehälytyksellä lähtemään aamupäivällä kohti Hämeenlinnaa. Loppu onkin sitten eräänlaista liigahistoriaa.
   
 20. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pasi Räty on täällä mainittu ja itse muistelin, että oli ihan ok molari, mutta tilastot kertovat muuta. Patahistoryn mukaan Räty pelasi kaudella 90-91 3 ottelua, joissa T% 79,4. Eliteprospectin mukaan otteluita oli tuona kautena 5 ja päästettyjen maalien ka 6,46.

  Itse olen tuolta kaudelta nähnyt Rädyltä 2 peliä. Rädyn eka peli oli Tepsiä vastaan Turussa ja ottelu näkyi PTV.n kanavalta. Räty pelasi ihan hyvän ottelun ja oli torjua voiton pelistä. TPS tasoitti ottelun melko lopussa Reijo Mikkolaisen toimesta, mutta maali olisi pitänyt hylätä, koska Mikkolainen löi Rädyn torjunnasta kimmoneen kiekon kädellä maaliin. Maali kuitenkin hyväksyttiin ja ottelu päättyi lukemiin 4-4.

  Seuraava Rädyn peli oli paljon murheellisempi niin Rädylle kuin Ässille. Tapparaa vastaan kotipelissä Rosenberg aloitti maalissa, mutta vaihdettiin ekan erän jälkeen Rätyyn, Tapparan johtaessa peliä 0-3. En muista kuinka monta maalia Rädylle meni, mutta 1 maali jäi elävästi mieleen. Tappara purki kiekon omasta päästä ja Räty tuli vastaan kiekkoa B-pisteiden väliin syöttääkseen kiekon omalle pakille. Tilanne oli melko vaaraton, mutta jotenkin Räty onnistui lyömään ohi kiekosta. Tapparan Kari Heikkinen haistoi paikan ja kävi laittamassa kiekon tyhjään maaliin. 2 erän jälkeen Tappara johti peliä 1-9, jonka jälkeen lähdimme kaverin kanssa pois pelistä. Ottelu päättyi Tapparalle 2-13 ja on edelleen Ässien suurin tappio kotona.
   
 21. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:

  "niin pitkin vittua vedetty muutenkin.." = jos joukkue vielä luovuttaa ensimmäisen maalin jälkeen ja jättää tuuraus-ukon oman onnensa nojaan niin mielestäni vain vielä korostaa tuota. En puolustellut Tillasta sen enempää tai väitä että mikään huippuveska, mutta tosiaan kun ja jos debyyttiin ties mistä raapastu tuuraajaksi, ja sitten vielä joukkue edessä vetää noin vituiksi ja päästää noin namupaikoille ikkunoista ja ovista niin todellakin, monta olisi tehty kyllä, ihan sama kuka kolmen metrin koskinen siellä oli...

  Kuriositeettina, se yksi jossa kuti epäonnistuu aivan törkeästi. Pidempään kiekkoa seuranneet on kyllä varmaan nähneet noita aika paljon, kun noin läheltä tuollainen tapahtuu on se mokelle aina aika paha, vähän verrattavissa ohjaukseen tavallaan. Maalivahti reagoi näkemäänsä "kiekko lähtee tuosta ja perustuen siihen tähän ja tuohon, tulee tähän" ja kun sitten onkin moinen.. niinno..

  No joo asia pihvi minun osalta.
   
 22. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Andrew Raycroftia varmaan meinaat. Oli kyllä huono.

  Kas, tällä sivullahan se kerrottiinkin.
   
 23. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Olin jopa jaksautunut tuona päivänä (27.12?) hallille katsomaan peliä. Kyselin kaikki kaverit läpi otteluun seuraksi, mutta kukaan ei halunnut tulla katsomaan kanssani rämpivää HPK:ta. Joukkueella oli alla huomattavan huono alkukausi ja vastaan tuli muistaakseni ihan kohtalaisen kovassa vireessä ollut Porin Ässät.

  Älkulämpöjen aikana kahvia siemailemassa alkoi selviämään itselle että Ässissä on maalissa joku tuntematon kaveri Mikkelistä nimeltä Tillanen. Uskoni oli tosin poljettu niin pohjiin että voittoon en osannut uskoa edes villeimmissä unelmissani.

  Pisteet jäi lopulta Hämeenlinnaan melko selvin lukemin 7-0 ja taisipa Antti Roppo tehdä pelissä vielä hatullisen mikäli en väärin muista. Hyvin hämmentävä peli jossa kyllä muistaakseni Tillanen ei liiemmin saanut edes apuja omassa päässä vaikka heikkoa suorittaminen noin muuten olikin.
   
 24. Rolf Paski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
  Kyllähän Kerhon ja Ässien Marko Suvelo on aika lähellä tätä titteliä. Tilastot varmaan kertonee kaiken oleellisen:

  93-94 HPK 9 peliä 5.03 85,4%
  95-96 Ässät 2 peliä 6.08 79,0%

  Itse muistan erään 10-0 turpaanoton Tapparalta tuon miehen ollessa maalissa.

  Kaudella 2013-2014 Kerhon loppukauden kakkosveskari Saroksen takana oli Niilo Koskinen, joka ei koskaan luukulle saakka onneksi päässyt. Junnutilastojen perustella olisi saattanut tulla todella rumaa jälkeä. Seuraavalla kaudella tuotiin koeajalle kroatti Andrej Vasilijevic, jonka myös saattoi parempi olla vaan penkin päässä ne muutamat pelit.
   
 25. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ropon hattutemppu oli eri peli, muistaakseni Kärppiä vastaan. Linkissä (Jatkoajan sivulle) tuon Ässä-pelin tilastot: http://www.jatkoaika.com/SM-LIIGA/Tilastot/HPK-Ässät/85649