Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Finlandi_36, 23.10.2018 klo 20.41.

 1. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Aika uskomatonta, ellei Ruotsalainen ole myyty KHL:ään (Tämä ei ole huhu vaan oman "liian hyvää ollakseen totta"-spekulaation lopputulos).
  Olisi meinaan ihan kohtuu sentterinelikko Ruotsalainen-Leino-Mieho-Vainionpää. Paras miesmuistiin.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Elorinne voisi tulla vaikka Mikkeliin vaihdossa Suhoseen, Jukureilla pakisto ollut aika helvetin köykäinen koko liigahistorian ajan (eikä siellä mitään järkäleitä kyllä ole koskaan aiemminkaan ollut). Salonen myös melko pieni kaveri ja uutisoitujen tietojen valossa lähdössä lähihetkinä jos ei ole jo lähtenyt.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Eikö Rautasella ole sopimus vielä kaksi vuotta? Ainahan nuo voi purkaa, mutta Kouvolassa ollessaan oli ihan hyvä. Jos ei kelpaa, niin meille meille. Ainakin itselle kelpaisi. Toisaalta omiakin junnuja on... Loukkaantumisia tulee kuitenkin niin parempi ottaa kunnon rinki.
   
 4. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Leinoa on kyllä Hämeenlinnan huhuissa viety lähes järjestään Jyväskylään. Olli Salo on tietysti entinen tuttu Hämeenlinnasta, mutta katsotaan nyt minne menee.
   
 5. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Totta. Tosin Leinon uraa ajatellen, miksi menisi Jyväskylään Hytösen, Tomasekin ja Immosen taakse? Ilveksessä olisi kahden ekan ketjun paikka. Salo tuttu ja myös Rautiainen jonka kanssa pelannut junnuissa.

  Huhun lähteenä meidän foorumilla: "Hieroja, jonka poika pelaa kerhon A-junioreissa".

  Mut joo, saas nähdä. Olisi melkoisen hyvä sentteristö Ilveksellä jos Leino saapuu
   
  ValkMan tykkää tästä.
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Leinoa on viety yhden ainoan kerran hallihuhuna JYP:iin ja loput maininnat aiheesta ovat olleet tämän ainoan huhun siteeraamista.
   
 7. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Vahvistaa entisestään huhuja, että Rynnäs on matkalla kotiin Poriin ensi kaudeksi

  "Myös Tappara oli kiinnostunut Larmista"

  Kuka yllättyi? *hymiö*
   
  Badgers tykkää tästä.
 9. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 10. Mängimies Jäsen

  Samaisessa Iltalehden jutussa tiedetään, että TUTOn Julius Pohjanoksa korvaa Haukelandin TPS:n toisena molarina ensi kaudella. Ja että Frans Tuohimaa on menossa IFK:hon.
   
 11. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Liigan tähtimaalivahti? Ennemmin keskitason molarista puhuisin, jonka kehitys hieman junnannut paikallaan. Erikoinen tilastofakta Larmista on, että on ainoastaan kahdessa pelissä joutunut torjumaan yli 30 kertaa tällä kaudella. Larmilla on paljon pelejä, joissa vetoja on tullut alle 20 ja näissä on usein mennyt se 2-3 maalia selän taakse. Tähän pitää tulla parannus, jos aikoo menestyä Kärpissä. Hyvin samantyylinen haku Kärpiltä kuin mitä Vehviläinen oli. Veini ehkä hieman isompi lupaus kuin Larmi.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  No miten sen nyt ottaa. Veinillä oli Kärppiin tullessaan käyrä aikalailla alaspäin, Larmilla se osoittaa ylöspäin.

  Tiedä sitten mitä tuo twitterinaureskelu meinasi. Hämäystä, huhun kuittaamista paskapuheeksi vai jotain ihan randomia?
   
  Nynoamous tykkää tästä.
 13. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Tilastofaktaa:
  30 ottelua, 91,00%, 1,87 PMK.

  Kyllä, teksti-tv:stä
   
 14. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Aikaisemminkin jossakin ketjussa kommentoinut, että Larmi on lahtelaisen junnukiekkokoulun kasvatti ja tottunut 60 torjuntaan per matsi. Kaksi kautta Hämeenlinnassakin mennyt kunnon torjuntatöissä. HPK:n kolmas kausi ollutkin opettelua seisoskelemiseen. Jos Larmi ei tämän huhun perusteella olekaan Oulussa, niin ei varmaan HPK:n Turunen ja Paajanen -kaksikkokaan stadissa? Ensi kausi on Kerhon juhlavuosi ja 1+1+1 jospa Hämeessä järjestelläänkin kunnon yllätystä...
   
 15. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Ihan hirvittävän moni ei usko Turusen pelaavan Stadissa muutenkaan. Oli sitä sopimusta HIFK:n kanssa tai ei. Erittäin hyvät saumat tykkikauden jälkeen tehdä ”Suomelat”. NHL-jengeille käytännössä ilmainen arpa. Eiköhän niistä joku sen arvan myös ”osta”.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ihanko Eliteprospectsista kävit ensi kertaa tutustumassa kaveriin vai hatustako heitit arviosi?

  Larmin lähes joka pelin kolmella kaudella nähneenä sanoisin kehityksen menneen eteenpäin joka kausi ja hänen olleen myös jokaisella kaudella HPK:n tärkein yksittäinen pelaaja. Tulokaskaudellaan meinasi viedä HPK:n lähes yksin välieriin ja tälläkin kaudella jengin tärkein pelaaja, vaikka Turunen kuinka johtaisi pistepörssiä. Toki näitä asioita ei Eliteprospectista löydä, ei edes Liigan sivuilta saati teksti-tv:stä. Se, että HPK:n pelityylistä johtuen laukauksia ei hirväesti tule, ei ole Larmin heikkoutta.

  Vehviläinen on tämän kauden Liigassa ainoa maalivahti, jonka ottaisin omaan jengiini ennen Larmia.
   
  RäpyläRepe ja Alamummo tykkäävät tästä.
 17. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tuskin Larmi mitään kommentoisi jos sopimus olisi tehty jo.

  Olikos se Virtanen aikoinaan joka ampui HIFK huhut alas twitterissä?

  Se nyt ei ole mikään yllätys, että useampi seura Larmin perässä on ja ulkomaat ei varmaankaan ole mikään mahdoton ajatus kun on noin nuori kaveri vielä kyseessä.

  Eikös Larmi pitäisi varata änäriin jos haluaisi sinne suunnalle siirtyä? Vai mikä tuossa on se ikäraja.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei tarvitse. Larmin varausikäluokka oli jo 2015 ja sen jälkeen olisi voinut tehdä jo sopparin NHL:ään. Nyt on jo yli-ikäinen saadakseen varauksen.
   
 19. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Virtanen toki oli tehnyt kaksi sopimusta päällekkäin, suoritus sekin. JYP ja HIFK julkaisivat molemmat sopimuksensa samana päivänä. Joten sinällään oli ihan se ja sama mitä kommentoi.

  Jos nyt Jonne Virtasesta oli edes kyse.
   
  Purkan Jauhaja tykkää tästä.
 20. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jonnesta joo.

  Noinhan se keissi menikin joo. Muistin että jotain säätöä siinä oli, mutta en jaksanut alkaa kaivelemaan.
   
 21. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Näin on. Larmi voi tulevaisuudessa tehdä kuitenkin kuten esimerkiksi Antti Raanta, joka vuonna 2013 teki varaamattomana vapaana agenttina sopimuksen Chicagon kanssa. Raanta on syntynyt vuonna 1989. Muistaakseni varaamattomat eurooppalaispelaajat voivat siirtyä rajoittamattomina (UFA) vapaina agentteina änäriin, jos ovat vähintään 23-vuotiaita. Saman tempun teki viime kesänä puolustaja Juuso Riikola.

  Larmi täyttää 23 tämän vuoden syyskuussa, joten mahdollinen UFA-siirto toteutunee vasta ensi vuonna. Larmin tilanteessa tarkoittanee sitä, että pelaa ensi kauden jossain joukkueessa Euroopassa.
   
 22. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Itselläni kyllä vahva veikkaus HIFK, koska kotikaupunki, nuori pelaaja ja ehtii vielä saada hyvän kauden Liigassa alle (Jokerit olisi voinut olla toinen vaihtoehto, mutta eiköhän tuo ole käytännössä sopparista estetty siten, että vain isolla rahalla pääsisi vaihtamaan?)
   
 23. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minullekin kelpaisi. Turha polttaa rahoja joihinkin AHL-arpoihin ja parasta rakentaa mahdollisimman kotimaista runkoa. Leino olisi hyvä lisä ja ottaisi Miehon kanssa 2.-3. sentterin tontin. Vainionpää on sementoitu neloseen ja kasvaa siinä SM-liigan vittumaisimmaksi vastustajaksi.
   
  Peltsi #18 tykkää tästä.
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Onko tämä nyt silmä silmästä, hammas hampaasta, Leino Leinosta? Kerho jää kyllä voitolle tässä ”vaihtokaupassa”. Tämä tuoreempi Leino on parhaimmillaan hyvä pelintekijä, mutta sitten vaipuu välillä pitkiksi ajoiksi harmaaseen massaan. Veto on mallia hernepyssy. Välillä aina kuvittelee, että nyt se näyttää siltä pelimieheltä, mihin potentiaali riittää, mutta se ilo on ollut toistuvasti lyhytaikainen. On sentään tällä kaudella pysynyt ehjänä. Kaikesta huolimatta, toivon kaikkea hyvää hänen uransa jatkolle, tapahtuu se missä hyvänsä.
   
 25. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  En varsinaisesti ota sen paremmin kantaa tuohon HIFK:n kanssa tehtyyn sopimukseen, koska uskon sen olevan täysin totta.

  Kysyn nyt kuitenkin että mitä voitettavaa Turusella olisi jäädä Liigaan vielä yhdeksi kaudeksi? Hänhän siis johtaa pistepörssiä, on matkalla 60 pisteen kauteen sekä pistepörssin voittoon, on käynyt EHT:lla näyttäytymässä muutamaan otteeseen ja kaiken tämän lisäksi pelaa aivan käsittämättömällä itseluottamuksella illasta toiseen tehden kiekollisena mitä haluaa kuin Donskoi konsanaan. Mikäli siis Turunen omaa halun päästä ulkomaille ja kirkkaampiin valoihin on sen sauma nyt.
   
  sakkr tykkää tästä.