Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Finlandi_36, 23.10.2018 klo 20.41.

 1. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Olkijussin mailapeli
  Lainaus:
  Viikko sitten Telian lähetyksessä Villeltä kysyttiin ensi kaudesta. Vastasi että niitä asioita ei nyt mietitä ja että kova halu on Lahdessa jatkaa.
   
 2. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  No sittenhän tässä ei ole mitään epäselvää, kun kerran on noin sanonut haastattelussa. Tässä lajissa (bisneksessä) tuppaa tapahtumaan outoja juttuja ja kaikki sanomiset ei välttämättä pidäkkään paikkaansa ihan aina. Toki onhan sekin mahdollista, että mies jatkaa kuten on sanonut.
   
 3. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kuten aikaisemmin olen tänne kirjoittanut, niin jo lehdissä oli syksyllä juttua siitä, että Niemisen sopimus on mallia 1+1+1.
   
 4. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Ok, Pelicans on tiedottanut vain kolmen vuoden sopimuksesta. Ovatko nuo optiot siis molemminpuolisia ja Nieminen voi itse painaa kytkintä tämän kauden jälkeen jos haluaa? Vähän epäilen tätä ja siksi koko JYP-kuviota.
   
 5. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vaikea uskoa että Nieminen mihinkään Lahdesta lähtisi etenkään nyt kun projekti on lähtenyt niin loistavasti käyntiin.
   
  Tattari, MarkoPalo & g0447u tykkäävät tästä.
 6. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
 7. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Aika kovalla prosentilla taitaa nämä IS:än huhuilut osua oikeaan?
   
 8. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nykyisellä JYPillä tuskin on hirveästi imua urallaan hyvässä nosteessa oleville valmentajille. Organisaatio on hyvinkin sekavassa tilanteessa ja ensi kaudellakin suuri osa pelaajabudjetista on jo sidottuna viimeisiä kausia veteleviin veteraaneihin. Valmentajan palkkaakaan tuskin on ihan liigan kärkeä. Miksi ihmeessä Ville Nieminen haluaisi tuollaisen riskin ottaa, kun töitä on muuallakin?
   
 9. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Itse en ole tästä Jyp-kuviosta kuullutkaan muuta, kuin tämän yhden huhun tässä osiossa. Tämä Niemisen sopimusta käsittelevän lehtiuutisen luin muistaakseni jo syys-lokakuussa, ja siinä sanottiin että halutessaan Nieminen pystyy irtautumaan Pelicansin valmennuksesta jo tämän kauden jälkeen.

  Omasta mielestäni JYP-kuvio voisi olla Niemiselle ihan houkutteleva, kun hän pääsisi taas työskentelemään vanhan mentorinsa Dufvan kanssa. Lisäksi moni ei välttämättä muista enää sitä, että Dufva aikoinaan houkutteli Nemon pelaamaan Lukkoon.
   
 10. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Siinä puhuttiin kyllä seuran optiosta eli optiot on vain Pelsun käsissä.
   
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näin päin tämä kuulostaisi järkevältä.
   
 12. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Joo, voi olla näin eikä siinä mitään. Luin tuossa äsken sen Hämeen Sanomien jutun, jossa Janne Laukkanen puhui sopimuksessa olevasta tarkastelujaksosta. Se, mitä tai ketä sen aikana tarkastellaan, ei Laukkanen halunnut kommentoida. Saman teki Ville Nieminen.
   
 13. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Jumalaut... olisi KalPalta todella kova haku. Näillä otteilla taitaa kuitenkin KHL viedä. Mutta toivottavasti ei menisi pilaamaan uraansa ruplaliigaan.
   
 14. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Olkijussin mailapeli
  Kaikki on mahdollista, mutta en silti hetkeäkään epäile Niemisen lähtevän. Kaikesta mitä median välityksellä olen nähnyt on tyytyväisyys nykyiseen huokunut ja Nupen kanssa tuntuu synkkaavan hyvin.
   
 15. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Mitä nyt Telialta joku aika sitten tuli juttua Niemisestä, niin Nurminenhan siinä veti kaiken kunnian itselleen ja jutusta sai sen kuvan että "tiiminä" hommia tehdään, mutta Nupe on pelitavan ja treenautuksen takana. Ehkä se Ville ei haluakaan soitella kakkosviulua ykkösen nimikkeellä?
   
 16. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Olkijussin mailapeli
  Lainaus:
  Samaa mietin, mutta voisiko olla että Nemo imee oppia projektin alussa ja ottaa ohjia enemmän käsiinsä tulevaisuudessa? Mielenkiintoinen kuvio ja tuo sopimusrakenne muutenkin.
   
 17. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Näinkö se menikin? Niemistä haastatellaan ekana ja sanoo että yhdessä sovittu raamit millä mennään ja Nupe enemmän vastaa taktisesta puolesta, mutta yhdessä näitä on mietitty. Vähän tuntuu olevan Nupe päässeen ihon alle, jos noista Telian kuvaamista videoista saa ruon kuvan, että Nupe otti krediitin vai itselleen ja Niämisellä on kyrpä otsassa ja halut lähteä muualle :D

  Edit. Itselle ei ainakaan jäännyt tämmöinen kuva siitä Telian videosta, mutta kai sen jokainen sitten voi kokea niin erillailla. Hämmästyttävän hyvin peli kulkee kuitenkin Pelsuilla, jos siellä noin suurta skismaa on valmentajien kesken menossa.
   
 18. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Nieminen valmentaa Pelicansia ensi kaudella.
   
 19. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:

  Keskustelupalstojen suolahan on heitellä sitä sun tätä (työkaverilta kuultua varmaa tietoa suoraan kohteesta) ja olla joskus oikeassa. Virtuaalinatsoja tiedossa.
   
 20. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  No tämä on kyllä jo vähän no contest ennen kun se edes alkaa. En tarvitse natsoja tästä tiedosta. :)
   
 21. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Vaikka tällä hetkellä Jypin organisaatio on aika levällään (kai?), niin rahaa siellä on ainakin tähän mennessä ollut enemmän kuin Lahessa. Lisäksi lähiaikoina Jypin omistajiin tai pääsponsoreihi ei ole kohdistunut epäilyksiä rahojen alkuperästä tai muista suhmuroinneista, jotka ei kestä päivänvaloa.

  Tämä voi joillekkin myös vaikuttaa suuntaan tai toiseen uralla.
   
 22. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Juho Liuksialaa viedään Ilvesfoorumin huhuissa Sportiin.
   
 23. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Timo Kunnari huhuilee Twitterissä et Frans Tuohimaa siirtyy Hifk:n ensi kaudeksi. Ei yllätä.
   
  sinnepäinsä ja Franck tykkäävät tästä.
 24. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Lainaus:
  Eikös Larmin yksi mahdollisista suunnista ollut Hifk? Oisko sitten Tampereelle tai vaikka Vehviläisen korvaajaksi Ouluun.
   
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Larmi on lähdössä ulkomaille, näin tiedettiin jo alkusyksystä.