Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Finlandi_36, 23.10.2018 klo 20.41.

 1. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Kohtuullisen vahva huhu tiesi kertoa jo loppusyksystä, että HIFKllä oli jo ensi kauden veskat selvillä - ei Larmi. Kärpät ollut kevyissä huhuissa (ja spekulaatioissa). Ei taida Vehviläinen lähteä Oulusta, joten Jokerit tai HPK? Tapparaakin tarjottu palstoilla.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Mikäs juttu tämä on, kun tämän jo toista kertaa luen Kerhon(?) kannattajalta?
   
 3. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jonatan Tanus SaiPa -> Pelicans 2v sopimuksella. Näin huhutaan.
   
 4. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Yllättävää. Tosin jostain HIFK:n pitäisi vielä ykkösmaalivahti hankkia.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Tanusta on vahvasti huhuttu myös Ilvekseen. Kytkös olisi lähinnä Teemu Lepauksen kautta SaPKon ajoilta. Samoissa huhuissa Joona Montoa on tuotu Ilvekseen, joten siitä jäisikin yksi ylimääräinen ukko, kun Lepaus on viihtynyt Joose Antosen kanssa Ilveksessä samassa ketjussa.
   
 6. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Varmaan Ilves on ollut kaavailuissa myöskin mukana. Lepauksen ja Antosen kanssa Tanus olisi voinut muodostaa vahvan ketjun. Mutta kuulin tämän huhun sen verran luotettavasta lähteestä, että uskon Tanuksen menevän Pelsuihin. Toki huhu on aina huhu. Katsotaan kumpi osui oikeaan (vai osuiko kumpikaan) kunhan asia varmistuu.
   
  Jarna90 ja Entrosantier tykkäävät tästä.
 7. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Larmihan ois vapaana Turusen ja Paajasen kaveriksi. Np. Pönttövuorelaiset.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2019 klo 21.03
 8. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuohimaa ei varmasti lähde Hifkiin kakkoseksi tässä kohtaa.
   
 9. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ei varmasti. Mutta jos Frans menee HIFKhon niin edelleen heiltä puuttuu ykkösmoke
   
 10. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kova kaveri saa sitten olla. Frans oli kuitenkin viime kaudella ok puolustuksen takana liigan parhaita veskareita. Ehkä tiedät sitten paremman Fränän tasosta. Itse olen nähnyt jokaisen Tuohimaan pelin SaiPa-maalilla.
   
  sakkr ja Pekka Kaukalo tykkäävät tästä.
 11. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Aika monelta liigajoukkueelta puuttuu siinä tapauksessa ykkösmoke. Onhan tuo vähän surullista Liigan tason kannalta, että yli puolet liigajoukkueista pelaa ilman ykkösmaalivahtia. Ei ihmekään, että Kärpät on niin ylivoimainen, kun heillä on kaksi sellaista.
   
  Kelloparho, 1stApril & Wizzö tykkäävät tästä.
 12. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ihan millä mittarilla tahansa, Frans Tuohimaa ei ole liigan kärkimaalivahteja ja jos mietitään HIFK:ta, niin heillä pitäisi resurssit huomioiden olla aina, aina liigan TOP3 ykkösmaalivahti. Atte Engren oli lähtökohtaisesti sellainen kun teki sopimuksen ja oli viime kaudella sitä myös, tänäkin kautena parantanut kauden edetessä. Frans Tuohimaa ei nykyisessä tilanteessa juuri nhyt kelpaisi juuri kenellelläkään muulle ykköseksi jotka ovat sarjan TOP 10:ssä tällä hetkellä, siitä voi miettiä onko se sitten Liigan suurinten joukkoon kuuluvan joukkueen realistinen ykkösmaalivahti...
   
  LiutunLätty tykkää tästä.
 13. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Kerroin vain sen, mitä HIFK:n fanit eivät "ääneen" ole tässä ketjussa sanoneet :D. Kuten tuossa Jakub puhui, ei maalivahdin taso lähtökohtaisesti nouse jos Engren vaihtuu Tuohimaahan.

  Eihän heille ykkössentteriksi kelpaa Santala tai Tyrväinenkään, joten on se nyt kumma jos ykkösmaalivahdiksi kelpaa Tuohimaa. Vähän kuin Olkinuora menisi Kärppien ykkösmokeksi. Ei riitä.
   
 14. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Muistin virkistämiseksi muutama tilastoanalyysi ja puolueettoman asiantuntijan/kiekkoa seuraavaan henkilön näkemys Tuohimaan viime kaudesta:

  SM-liigan parhaat maalivahdit
  Tuohimaa ja Kähkönen ykkösiä - tilastoanalyysi liigavahdeista
  Asiantuntijat nostivat JYP-sentteri Suomelan runkosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi – tässä Yle Urheilun valinnat SM-liigan tähdistökentälliseen
  Tässä ovat kauden 2017–18 arvokkaimmat joukkueittain
  Liigan syyskauden top 5 -maalivahdit: Tolppien välissä on useita yllättäjiä

  Tällä kaudella Tuohimaa ei ole ollut yhtä hyvä kuin viime kaudella, mutta jos olisi ollut, niin ei todellakaan jatkaisi enää ensi kaudella Liigassa. Tällä kaudella Tuohimaa on ollut keskitason ykkösmaalivahti, mutta viime kaudella hän oli aika lähellä sarjan parasta. Jos mietitään yhden yksittäisen pelaajan arvoa joukkueelle, niin Tuohimaa oli viime kaudella varmasti tärkeämpi pelaaja SaiPalle kuin yksikään muu pelaaja millekään toiselle liigajoukkueelle.

  Lainaus:
  Tämä väite nyt on ihan sitä itseään. Olisi ykkösmaalivahti ainakin Lukossa, Ilveksessä ja Sportissa. Mahdollisesti myös Tapparassa ja IFK:ssa.
   
 15. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Kävin katsomassa IFK-osiota ja nähdäkseni suurin osa kannattajista oli mielellään ottamassa Tuohimaan Engrenin korvaajaksi. Veikkaan, että he ovat katsoneet SaiPan pelejä. Joku taisi mainita vielä, että Tuohimaa olisi parannus Engreniin. Hyvä, että sinä Ilves-kannattajana osaat kuitenkin tuoda myös IFK-kannattajien mielipiteet julki.
   
 16. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ja joku taisi mainita, että sopii hyvin Engrenin kakkoseksi. Noh, itsellä on jäänyt mielikuva vain noista otteluketjuista, että Tuohimaalla ei ole mennyt hyvin.

  Tokihan tuo menisi meidän ykköseksi, koska Lehtonen ja Helenius ovat flopanneet kivasti.
   
 17. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Taisi olla yksittäisen henkilön näkemys. Positiivisemmin suhtautui sitten vähän useampi kannattaja. Monesti joillain IFK-kannattajilla on vähän turhan kovat odotukset aina seuraavan kauden joukkueesta. Kakkosvahdin rooliin Tuohimaan ei tarvitse kuitenkaan ensi kaudella tyytyä.

  Ehkä Tuohimaan kohdalla moni (minä mukaan lukien) odotti samanlaista dominointia kuin viime kaudella, mutta siihen hän ei ole kuitenkaan tällä kaudella pystynyt. Viime kaudella Tuohimaa oli erinomainen, tällä kaudella ainoastaan hyvä. Otteluketjuissa ainakin SaiPan tapauksessa tunnutaan laittavan lähes jokainen maali maalivahdin piikkiin.

  Itse huhuihin, niin SaiPan kohdalla on aika hiljaista sisäänpäin, mutta ulos on lähdössä puoli joukkuetta. Tästä ketjusta taitavat puuttua vielä kuulemani: Maalahti -> ulkomaat ja Kunyk -> TPS/ulkomaat.
   
 18. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tapparan foorumilla huhuillaan entistä laitahyökkääjää nykyistä puolustajaa Teemu Suhosta ensi kaudelle kirvesrintoihin...

  Edit.exit ja, koska irvileuat...
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2019 klo 22.37
 19. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onko se nykyään sentteri vai onko lopettanut vai miksi se on entinen? Derek Mayer se ei siis ole. Ja toivottavasti ei luottoratsu Kaksonen
   
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Suhonen sanoi viikonlopun haastattelussa, että häntä on kysyttä laituriksi, mutta ei aio sillä tontilla enää pelata. Näin voitaneen pelata entisestä laitahyökkääjästä.

  Jännä nähdä jos Suhonen Tapparaan päätyyn. Tällö kaudelle on roolia pudotettu/vähentynyt ja on ollut hiljaisempaa. Viime kaudelle kuitenkin jaettu top1 3 muun pelaajan kanssa. Tapparassa tuskin tulee ykköspakki olemaan vaan lähempänä 3-6 sijoja. YVllä tosiaan suurimman osan pisteistään yleensä tehnyt, mistä kertoo nuo rumat tehopörssilukemat.
   
 21. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Huikea idea olisi skoutata uransa lopettaneita pelaajia, niitähän riittää pilvin pimein ja periaatteessa kaikki ovat vapaitakin siirtymään Tapparaan. Tai ainakin ne jotka ovat vielä elossa.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Koska on nykyään puolustaja.
   
 23. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Ilveksen foorumilla kiertää huhu, että Robert Leino siirtyisi Ilvekseen.
   
 24. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  Lainaus:
  Nyt on huhu (R.Leino) saanut lihaa luiden ympärille ilvesfoorumilla.
   
 25. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Näitä huhuja täällä varmaan enemmän uskotaan, vaikka olisivat alun perin TapparaCosta lähtöjään.
  Tappara kaappasi SM-liigan tehopakin - takoo hurjaa jälkeä ylivoimalla
  Linkki Iltalehden sivuille, joilla Huttunen väittää SuhosTeemun siirtyvän Tapparaan ensi kaudeksi.

  Jos näitä Tapparan pakkihuhuja vähän koostaisi, niin:

  Sisään: Suhonen
  Jatkoa: Kemiläinen
  Ulos: Elorinne, Utunen (P-Amerikka), Rautanen
  Ei sopimusta myöskään tällä hetkellä: Rantakari, Fälth