Liigan kurinpitopäätökset 2015–2016

  • 469 927
  • 3 251

Kugelsaekk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Blaugrana, Boston Bruins
Ah, pitkästä aikaa näppiksen ääressä ja täällähän lentää settiä kuin Brooklynissä polttopulloja.
Mitä tuohon Blood-Perrin-keissiin tulee niin a) lopputulos on kyllä varsin kauhea b)teko itsessään ei.
Paha tuosta nyt mennä sanomaan että onko tuo Bloodilta paremmin naamioitu temppu kuin Monty Pythonin ja The Holy Grailin Troijan jänis vai onko kyseessä pelkkä "onko se lintu, onko se katsoja, onko se nakkimukitarjous"-tyylinen ei Blood-ei-vaan huomaa Peraa-tilanne.
Ei Blood mielestäni ole niin sikailija, että tulisi täysin suoriltaan olettaa, että tahallinen, mutta hyvin naamioitu juttu-keissi on kyseessä, enemmän minä näen mielenkiintoa siinä, että mikä on Liusjärven et co. tuomio. Toivottavasti Liigalla on soppari CSIn kanssa 300 eri kameran kanssa, sillä ei tuosta Ruudun kuvasta nyt ihan hirveästi kostu.
Mutta tepsifaneille kyllä sympatiat, kaksi parasta pelaajaa telakalla, harva joukkue tuota kestää, ymmärtää hyvin että vituttaa kun on puolen millin edestä jannuja kelailemassa sitä, että jatkuuko ura vai eikö.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
@Irwi Kaikkonen En myöskään ymmärrä osan lintufanien itkemistä siitä, että tepsiläiset olivat suurimmat sikailijat pelissä. (tämä on täysin totta) Koittakaa nyt vittu ymmärtää, jos teiltä vedettäisiin ykköskentästä kaksi hyökkääjää telakalle loppukaudeksi, varmaan tekin olisitte sanavalppaita. Etenkin, kun Perrinin tilanteessa kyseessä oli kestosekoilija ja tätä ette voi edes kieltää.
Se olisi mukavaa, jos siellä Turunkin suunnalla ymmärrettäisiin, että ei ne seuraukset, vaan ne teot. Eräiden kirjoitukset antavat sellaisen kuvan, että teolla ei ole mitään merkitystä, vaan lopputulemalla ja asianhan ei todellakaan pitäisi olla näin. Sillä ei myöskään pitäisi olla mitään merkitystä, oliko osapuolina tähtipelaajia vai turhakkeita. Kaikille samat säännöt. Kyllähän täysin puhtaissakin tilanteissa voi joku loukkaantua, mutta eipä täällä silloin ole huutoa ja vikinää, vaikka Turkulaisten logiikan perusteellä näin voisi kuvitella olevan?

@yaremchuk, oletan viestisi olevan trolli, mutta jos joku oikeasti vielä tässäkin vaiheessa kautta kuvittelee, että meidän peliaikakuningas ei tuo pelillistä lisäarvoa joukkueelle, niin suosittelen katsomaan pelejäkin joskus. Lempijoukkueesikin on kohdannut tällä kaudella Pelicansin ja muistaakseni Blood esitti silloinkin taitojaan myös pelillisesti.
 
Viimeksi muokattu:

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se olisi mukavaa, jos siellä Turunkin suunnalla ymmärrettäisiin, että ei ne seuraukset, vaan ne teot.

Niin no, yksittäisenä tekona tuo vielä voisi mennä vahinkonakin, mutta kun Blood muutenkin jahtasi Perriniä tuon vaihdon, mm. tuo pyyhkäisy parikymmentä sekuntia aiemmin jne, saa olla aika naiivi jos tuota kontaktia pitää vahinkona. Eihän se tekona mikään kaikkien aikojen rumin ollut mutta täysin turha ja tarkoituksellinen. En ymmärrä miksi rikotun joukkueen tulee kärsiä enemmän rikkeestä, siksi "ettei ollut tarkoitus vahingoittaa", ja ennen kuin joku ehtii ottaa kiinni niin sanon että olen samaa mieltä myös Lassilan, Tuppuraisen jne tapauksissa. Miksei pelaaja olisi vastuussa vakavasta loukkaantumisesta jos ajaa aivan turhaan kiekotonta pelaajaa, olkoon itse kontakti kuinka pieni tahansa?

Kaikkein eniten tässä kaikessa kuitenkin nyppii se että jos kurinpito olisi onnistunut työssään niin Blood olisi jo ollut pelikiellossa teostaan Lukko-ottelussa. Kaikki tämän ottelun ylilyönnit olisivat todennäköisesti jääneet tapahtumatta. Nyt menee monta tekoa käsittelyyn ja eo. klipit katsottuani on myönnettävä että Kallion tekokin olisi pitänyt käsittelyyn viedä.

Silti ihmetyttää että vuodesta toiseen joukkueet jaksavat Liigaan raahata tuollaisia Bloodin kaltaisia pelaajia, neljä (tai viisi, laskutavasta riippuen) pelikiellon arvoista tekoa puolessa kaudessa osoittaa jo että kiekkokaukalo on tälle miehelle aivan väärä paikka. Tulee ihan "parhaiden päivien" Nickerson mieleen...
 

444

Jäsen
Hei kamoon gais. Blood nyt vaan on tollanen kovan onnen kundi. Hirveällä intensiteetillä pelaava taitokiekkoilija. Vetää taklaukset aina puhtaasti ja on muutenkin kaukalossa ja sen ulkopuolella todellinen herrasmiespelaaja. Tuskin kukaan täysijärkinen pystyy edes kuvittelemaan, että ihan tahallaan olisi Perriniin törmännyt? Siis siihen samaan kaveriin, jolta vahingossa potkaisi jalat alta parikymmentä sekunti aiemmin? Itse epäilen, että Perrin filmasi omaan tuttuun tyyliinsä molemmat tilanteet.

Kyllähän tää on ihan class act. Tulee aivan mieleen eräs mielensäpahoittaja-Tyrväinen tästä Veri-Penasta. Puoli kautta Liigaa on näyttänyt oikein hyvin sen, minkälaisesta ihmisestä on kyse. Tämä tyyppi ei kunnioita vastustajaansa tippaakaan eikä piittaa lainkaan tekojensa seurauksista. Jos joku vielä todella kuvittelee, että tämä polvitaklaus oli aivan täysin vahingossa tapahtunut yhteentörmäys, niin minulla on teille ikäviä uutisia: joulupukkia, pääsiäispupua ja älykästä persua ei ole olemassakaan. Ne ovat kaikki satuhahmoja, joihin uskominen usein päättyy ennen peruskoulun alkua, kun ihmisen aivotoiminta kehittyy.

Mä en oikeasti ymmärrä lahtelaisia. Onko se se saatanallinen ja jatkuva tuuli vai mikä siellä saa ihmiset olemaan niin... no tuollaisia? Taas yritetään ottaa esille joitain muita tapauksia, jotta saataisiin huomio pois oman ämmärotan sekoiluista? Vai yritetäänkö niitä vain oikeuttaa jollain tavalla edes itselleen? Newsflash: Kallion, Moision ja Kojon tempaukset ovat oma juttunsa ja ne ovat myös hyvin tuomittavia, mutta ne eivät tee tämän Bloodin toiminnasta sen hyväksyttävämpää. Bloodille pelikieltoa 10+ ottelua, kaikki muu on ihan silkkaa vitsiä. Kaksi ulosajon arvoista tekoa ottelussa ja alle kaksi kurinpidollista tuomiota samalta kaudelta sekä yksi tapaus, joka jostain käsittämättömästä syystä ei johtanut edes käsittelyyn. Mutta tosi hyvä ja tärkeä pelaaja meidän kaikkien mielestä. Vähän niinkuin Raffi Torres, mutta vähemmän taitava. Ja aivan varmasti tämän valmennuskaksikon lempparipelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Pelsu
Kaikenlaista sitä on saanut/joutunut täällä pitkän Jatkoaika"uran" aikana lukemaan ja kokemaan, mutta tämä sun viesti ja vastaus on kyllä jotain sellasta, joka pitää ottaa talteen ja laminoida seinälle :D

Tänx Badi!!!!
Ole hyvä.
Hienoa, kun sait talteen.
Taisi loppua lyhyt kirjoitusurani tällä palstalla. Onnea Jatkoajalle.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Mikä vitun tarve täällä on kaikilla haukkua lahtelaisia? Aivan hemmetin kypsää tekstiä tulee sieltä Korsosta. Bloodille pelikieltoa tosta kuuluu antaa kyllä, mutta itsekin ihmettelen ettei täysin selvät tilanteet mene käsittelyyn. Ishmaelin paskan kirjoituksen kun luki kokonaan, niin ilmeisesti Blood oli kaikkiin kentän tapahtumiin syyllinen ja jos Pelicans kannattaja kirjoittaa edes yhden positiivisen asian jätkästä, niin se pitää heti lytätä ja alkaa miettimään, että mitä lahtelaisten päässä liikkuu ja miten tuuli vaikuttaa meihin, heh, kukin tyylillään. Muutenkin jos jättäisit politiikasta puhumisen joillekin muille palstoille, kun toisten älykkyytteen puuttuminenkin osoittaa vaan sun ylimielisyyttä, esim takku.net on loistava paikka persujen älykkyyden arvosteluun ja varmasti löytyy sunkin tasoselle kirjoittajalle saman henkistä seuraa. Muutaman sivun jaksoin tota provoilua lukea ja nyt alko vähän nyppimään.

-Bloodille voisi vähän pitempi pelikielto tehdä hyvää, niin jos keskittyisi niihin hyviin asioihin enemmän joita tekee kentällä ja tappelee rehdisti jos tarvitsee.

-Byersille sen muutaman pelin voi myös antaa kun ylimääräsenä tuli kentälle, mutta kiva että tuolla jollain on haluja myllyttää, nyt vaan toteutus oli huono. Onneksi sentää vastapuoli oli myös halukas. Mites näistä on muuten annettu? Jonne Virtanen ei ainakaan saannut mitään, kun ennen kauden alkua hyökkäsi aitiosta jäälle, joten jännä nähdä mitä kurinpito keksii.

-Käsittämätöntä, että miten kaikkia tilanteita ei viety kurinpitoon vaikka kummatkin joukkueet sikaili enemmän tai vähemmän ja kaikista tapahtumista on todisteetkin videoituna. Mikä siinä on niin vaikeeta?

Ompahan ainakin paljon keskustelua herättänyt tämä Blood - Perrin keissi tai ylipäätään koko TPS - Pelicans peli, kun vieläkin asiasta jaksetaan kirjoittaa tunteella. Luulisi, että tämmöisestä mediapelistäkin on jotain hyötyä ja pari ihmisistä enemmän saatais hallille, kun tylsiä nämä pelit ei ainakaan ole olleet.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mä en oikeasti ymmärrä lahtelaisia. Onko se se saatanallinen ja jatkuva tuuli vai mikä siellä saa ihmiset olemaan niin... no tuollaisia? Taas yritetään ottaa esille joitain muita tapauksia, jotta saataisiin huomio pois oman ämmärotan sekoiluista? Vai yritetäänkö niitä vain oikeuttaa jollain tavalla edes itselleen? Newsflash: Kallion, Moision ja Kojon tempaukset ovat oma juttunsa ja ne ovat myös hyvin tuomittavia, mutta ne eivät tee tämän Bloodin toiminnasta sen hyväksyttävämpää.

Mä en ymmärrä näitä Bloodin punaisena näkeviä vauhkoajia. Bloodin teko on kyllä saanut huomiota vähintäänkin riittävästi ja tulee sitä saamaan. Bloodin teko on saanut törkeyteensä nähden täysin ylimitoitetusti huomiota ainoastaan sen takia, että sen kohteena oli liigan tähtipelaaja Perrin ja hän sattui loukkaantumaan. Tämä tekee tästä Bloodin sairaana psykopaattina näkevien ihmisten vuodatuksista vaikeita ymmärtää.

Jos Bloodin teko oli tahallinen, se ei ole missään määrin hyväksyttävä. Aniharva tuollainen törmäys kuitenkaan päättyy vakavaan loukkaantumiseen, joten tämän kohun aiheuttaja on kaikesta huolimatta paska tuuri Perrinin kohdalla. Mitään törkeäksi luettavaa tuossa ei kuitenkaan tapahtunut millään muulla, kuin tunteen mittareilla. Kallion voi aivan hyvin ottaa tässä verrokiksi, sillä tuollainen päähän kohdistuva taklaus on oikeasti vaarallinen. Miksi ihmeessä siitä ei nosteta isoa meteliä? Koska tekijänä on Kallio, kohteena joku junnu, eikä tällä kertaa tullut retkahdusvammaa tai aivotärähdystä. Tekeekö se teosta yhtään hyväksyttävämpää? Ei takuulla.

Nämä jotka vaativat loukkaantumisen pituista pelikieltoa: täysin järjetön systeemi. Samasta teosta toinen voi kärsiä monta kuukautta, toinen pari peliä. Kyllä rangaistukset tulee antaa täysin teon perusteella, jolloin tässä systeemissä on vielä oikeudenmukaisuutta.
 

Bridgeman

Jäsen
Kyllähän pelikieltoa tulee Bloodille se on selvä. Kuinka paljon olisi oikea määrä... Sitä vaikea sanoa.

Mielestäni Bloodin kohdalla on ollut ajojahtia pidemmän aikaa. Muistan kun sopimus julkaistiin niin lehdistössä kaivettiin esiin hänen tempaus junnu aikoihin kun oli kättely jonossa ruvennut tappelemaan. Jotenkin haiskahti jo silloin että lehdistö haluaa revitellä miehen nimellä otsikoita.

Ja olen samaa mieltä että kurinpidon olisi pitänyt ottaa kaikki tilanteet käsittelyyn pelistä.
 

444

Jäsen
Mä en ymmärrä näitä Bloodin punaisena näkeviä vauhkoajia. Bloodin teko on kyllä saanut huomiota vähintäänkin riittävästi ja tulee sitä saamaan. Bloodin teko on saanut törkeyteensä nähden täysin ylimitoitetusti huomiota ainoastaan sen takia, että sen kohteena oli liigan tähtipelaaja Perrin ja hän sattui loukkaantumaan. Tämä tekee tästä Bloodin sairaana psykopaattina näkevien ihmisten vuodatuksista vaikeita ymmärtää.

Jos Bloodin teko oli tahallinen, se ei ole missään määrin hyväksyttävä. Aniharva tuollainen törmäys kuitenkaan päättyy vakavaan loukkaantumiseen, joten tämän kohun aiheuttaja on kaikesta huolimatta paska tuuri Perrinin kohdalla. Mitään törkeäksi luettavaa tuossa ei kuitenkaan tapahtunut millään muulla, kuin tunteen mittareilla. Kallion voi aivan hyvin ottaa tässä verrokiksi, sillä tuollainen päähän kohdistuva taklaus on oikeasti vaarallinen. Miksi ihmeessä siitä ei nosteta isoa meteliä? Koska tekijänä on Kallio, kohteena joku junnu, eikä tällä kertaa tullut retkahdusvammaa tai aivotärähdystä. Tekeekö se teosta yhtään hyväksyttävämpää? Ei takuulla.

Nämä jotka vaativat loukkaantumisen pituista pelikieltoa: täysin järjetön systeemi. Samasta teosta toinen voi kärsiä monta kuukautta, toinen pari peliä. Kyllä rangaistukset tulee antaa täysin teon perusteella, jolloin tässä systeemissä on vielä oikeudenmukaisuutta.
Se miksi itse näen Bloodin punaisena vaatteena johtuu tämän täydellisestä vastustajan kunnioituksen puutteesta. Itse pidän vauhdikkaasta ja kovastakin pelistä, mutta Bloodin ja Torresin kaltaiset rottaämmät, joilla olisi kaikki mahdollisuudet pelata kovaa oikein, päättävät tehdä kaikkensa aidosti vahingoittaakseen vastustajaa. Tällaisen väitteen toteen näyttäminen on toki mahdotonta, mutta sen täydellinen kieltäminen on myös vain silmien ummistamista edessään näkyviltä asioilta. Jos pelaaja on kolmatta kertaa kauden puoliväliin mennessä kurinpitokäsittelyssä yhteensä neljästä eri tempusta, niin kovin puhtaasta pulmusesta ei ole kyse.

Minun puolestani myös Kallion teosta saa ja pitää puhua. Samoin vaikka Luttisen teloitusyrityksestä. Se mitä sanoin liittyy kuitenkin vain siihen, että näiden nostaminen esiin ikään kuin lieventävinä asianhaaroina on älyllistä epärehellisyyttä. Että koska toi teki näin, niin ei tää toinen juttu voi olla niin vakava. Yhtä lailla Bloodin hölmöily ei tee Kallion idiotismista sen hyväksyttävämpää. Samoin kuin pelaajan statuksen ei pitäisi tehdä. Tästä Pelicans olisi voinut käsittääkseni myös Liigalle valittaa? Saa korjata jos olen väärässä.

Olemme myös samalla linjalla sen suhteen, että pelikiellon sovittaminen loukkaantuneen pelaajan saikkuun on todella huono idea. Ei jatkoon.

Pahoittelen myös, jos joku lahtelainen ei ymmärtänyt kritiikin kohdistumista juuri heihin, jotka vouhkasivat ensin Asplundin tapauksessa ja nyt Perrinin tapauksessa, että kyseessä oli ihan peliin liittyvä juttu, tavallista jääkiekkoa, puhdas vahinko ja kiviä taskuun jne. Fiksujakin lahtelaisia on olemassa. Kritiikki ei kohdistunut heihin.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Muistan kun sopimus julkaistiin niin lehdistössä kaivettiin esiin hänen tempaus junnu aikoihin kun oli kättely jonossa ruvennut tappelemaan.

Oi voi. Tosi huono tuuri ollut jo junnuissa kun vahingossa joutui tappeluun kesken kättelyjen.

Tulee mieleen Marchand tai Torres tästä kaverista(sikailujen suhteen). Voisi olla hyväkin pelaaja jos jättäisi kaiken maailman sikailut muille ja keskittyisi olennaiseen. Raameja olisi vetää puhtaita niittejä paikan tullen, mutta jostain syystä pitää nostaa ne kädet ylös ja ajella toista suoraan päähän(Case Asplund).
En kyllä näe mitä hyötyä pelikaaneilla on pitää jätkää joukkueessa joka kuluttaa jäähypenkkiä runsaasti tai istuu pelikiellossa katsomossa. No tietenkin hyötyy siitä sen, että vastustajilta paskoo pelaajat myös sinne katsomoon niin kummasti tasoittuu materiaalit.
 

Bridgeman

Jäsen
Oi voi. Tosi huono tuuri ollut jo junnuissa kun vahingossa joutui tappeluun kesken kättelyjen.

No sä et siis käsittänyt mitä tuolla tarkoitin? Siis minusta siis lehdistö on jo pelkän nimen perusteella teki alusta asti johtopäätöksiä. Siis näkemättä yhtään hänen peliä. En sitä kiellä etteikö Bloodilla ole tullut ylilyöntejä. Mutta pitää muistaa että mies myös osaa pelata. Ei todellakaan pelkää sikailua hänen peli. On myös tuomareiden silmätikkuna ollut.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
No sä et siis käsittänyt mitä tuolla tarkoitin? Siis minusta siis lehdistö on jo pelkän nimen perusteella teki alusta asti johtopäätöksiä. Siis näkemättä yhtään hänen peliä. En sitä kiellä etteikö Bloodilla ole tullut ylilyöntejä. Mutta pitää muistaa että mies myös osaa pelata. Ei todellakaan pelkää sikailua hänen peli. On myös tuomareiden silmätikkuna ollut.

Sillä ei ole väliä pelaako omassa vai vastustajan jengissä joku pelaaja joka taklaa kovaa ja puhtaasti, koska niissä todella harvoin kukaan loukkaantuu ja se tuo tunnetta peliin joten sellaiset pelaajat ovat erittäin tervetulleita liigaan. Nyt kyseinen pelaaja osaa pelata, mutta pilaa oman maineen näillä tempuillaan joten mikä hänen todellinen arvonsa on joukkueelle? Vie ulkkaripaikan ja istuu pelikielloissa joten pelillisistä kyvyistä ei ihan hirveästi ole apua siellä katsomossa. Eikä nämä tapaukset ole olleet Bloodin ajojahtia vaan lukko pelissäkin pääsi kuin koira veräjästä selvästä päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Uskon, että törmäsi tahallisesti Perrinin kanssa, mutta ei yrittänyt vahingoittaa vaan lähinnä ärsyttää pelillistä johtajaa ja koko tepsin joukkuetta. Toivottavasti helmikuussa tämä sikus ei jatku puolin tai toisin.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Mikä vitun tarve täällä on kaikilla haukkua lahtelaisia?

No tähän ovat kyllä syyllistyneet ihan kaikki. Ihan samaa epäolennaista settiä on teidänkin puolelta tullut.

Mites näistä on muuten annettu?

David Clarkson sai tismalleen samasta tempusta 10 ottelun pelikiellon. Siitä vähän perspektiiviä.

Jonne Virtanen ei ainakaan saannut mitään, kun ennen kauden alkua hyökkäsi aitiosta jäälle, joten jännä nähdä mitä kurinpito keksii.

Jonne Virtanen ei ainakaan ennen tämän kauden alkua ole hypännyt kentälle tappelemaan, mutta viime kaudella taisi Lukon paidassa näin tehdä. Muistaakseni Virtanen/Lukko puolusteli tilannetta sillä, että Virtanen oli jo tulossa kaukaloon seuraavana. Ts. vaihto oli kesken. Siten eri tilanne vrt. Byers.

-Käsittämätöntä, että miten kaikkia tilanteita ei viety kurinpitoon vaikka kummatkin joukkueet sikaili enemmän tai vähemmän ja kaikista tapahtumista on todisteetkin videoituna. Mikä siinä on niin vaikeeta?

Nää Kallio/Tikkanen -tilanteet on selvästi nostettu teidän puolelta esiin heti sen jälkeen, kun nähtiin mikä kohu nousi Bloodin sikailuista. Vähän hakemalla haettuja. Jokainen näkee ne miten näkee, kurinpitäjä ei näytä olevan kiinnostunut näistä eikä Pelicansinkaan puolelta näitä ole ilm. pyydetty tutkittaviksi. Moisiolle olisi voinut antaa pari peliä kieltoa.

Ompahan ainakin paljon keskustelua herättänyt tämä Blood - Perrin keissi tai ylipäätään koko TPS - Pelicans peli, kun vieläkin asiasta jaksetaan kirjoittaa tunteella. Luulisi, että tämmöisestä mediapelistäkin on jotain hyötyä ja pari ihmisistä enemmän saatais hallille, kun tylsiä nämä pelit ei ainakaan ole olleet.

Tästä samaa mieltä.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Joo, muistelinkin että Lukkoa vastaan oli peli, kun Jonne sinne jäälle säntäili. Pieni ajatuskatkos käynnyt. Jotkuthan täällä mainitsi, että pelicanssilla oli myös vaihto kesken, mutta ei kai sitten, kun se tuossa oli tutkintaan otetussa tapauksessa eritelty syyksi.

Kyllä on jokainen osapuoli tähän syyllistynyt, mutta kenenkään asuinpaikalla tuskin on mitään tekemistä sen asian kanssa, minkälaisia ihmisiä asiasta keskustelee. Rasittavaa lukea tommosta ja alkoi ainakin itsellä mennä tunteisiin. No ei pitäisi ottaa niin tosissaan mitä ihmiset kirjoittaa tänne.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Vähän hakemalla haettuja. Jokainen näkee ne miten näkee, kurinpitäjä ei näytä olevan kiinnostunut näistä eikä Pelicansinkaan puolelta näitä ole ilm. pyydetty tutkittaviksi. Moisiolle olisi voinut antaa pari peliä kieltoa.
Näkeekö muuten mistään onko tapaus kiinnostanut kurinpitoa muutenkin, vai onko vääryyttä itsensä kokeneen joukkueen tekemä tutkintapyyntö johtanut menettelyyn?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minun puolestani myös Kallion teosta saa ja pitää puhua. Samoin vaikka Luttisen teloitusyrityksestä. Se mitä sanoin liittyy kuitenkin vain siihen, että näiden nostaminen esiin ikään kuin lieventävinä asianhaaroina on älyllistä epärehellisyyttä. Että koska toi teki näin, niin ei tää toinen juttu voi olla niin vakava.

Missäs näin on sanottu? Missä on sanottu, että Kallion teko on lieventävä asianhaara? Kyseessä on vain asioiden laittamista mittasuhteisiin. On tunteellista hörhöilyä mesota yhdestä Bloodin tilanteesta sivutolkulla vain sen takia, että se johti loukkaantumiseen, kun törkeämpiäkin tekoja pelissä tapahtui. Toki niin saa tehdä, mutta silloin täytyisi pystyä myös tunnustamaan, että jokin toinen teko on tekona ollut vielä törkeämpi riippumatta siitä, johtiko se kurinpitokäsittelyyn vai ei, eikä vain nähdä punaista yhden pelaajan kohdalla.

Bloodin teon vakavuutta tai ei-vakavuutta se ei muuta.
 

444

Jäsen
Missäs näin on sanottu? Missä on sanottu, että Kallion teko on lieventävä asianhaara? Kyseessä on vain asioiden laittamista mittasuhteisiin. On tunteellista hörhöilyä mesota yhdestä Bloodin tilanteesta sivutolkulla vain sen takia, että se johti loukkaantumiseen, kun törkeämpiäkin tekoja pelissä tapahtui. Toki niin saa tehdä, mutta silloin täytyisi pystyä myös tunnustamaan, että jokin toinen teko on tekona ollut vielä törkeämpi riippumatta siitä, johtiko se kurinpitokäsittelyyn vai ei, eikä vain nähdä punaista yhden pelaajan kohdalla.

Bloodin teon vakavuutta tai ei-vakavuutta se ei muuta.
Aivan kaikkea ei tarvitse sanoa suoraan, vaan keskustelu syntyy asioiden tulkitsemisesta. Bloodin teon kannalta kenenkään muun tekemisellä tai tekemättömyydellä ei ole minkäänlaista merkitystä, sillä se ei muuta Bloodin tekoa mihinkään suuntaan. Silti usea Pelicans-kannattaja on halunnut vastata Bloodin saamaan kritiikkiin kertomalla, kuinka joku toinen on tehnyt jotain vielä pahempaa jossain toisessa tilanteessa. Tällä tavoin siis tietoisesti yritetään saada sen oman suosikin tekosia vähäpätöisemmiksi. Ja samaa on tapahtunut aiemminkin, esim. A. Tyrväisen ja A. Luttisen kanssa: aina joku on sikaillut aiemmin pahemmin pelaajan joukkueen kannattajien mielestä. Itse en yksinkertaisena helsinkiläisenä keksi mitään muuta syytä tälle kuin teon vähättelyn; etsitään joku asianhaara, joka saa teon vaikuttamaan lievemmältä ja yritetään vakuuttaa muutkin siitä.
Tyrväinen, Luttinen, Flinck, Sammalkangas, Lassila, Kallio, Kojo ja lukuisia muita. Kaikki ovat törkeitä tapauksia, joissa osoitetaan täydellistä kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan. Vaikuttaako näistä yksikään esim. Bloodin kolttosiin? Tarvitseeko näiden jollain tapaa vaikuttaa siihen, mihin äänensävyyn itse keskustelen Bloodin nyt jo neljänteen (tai viidenteen katsantokannasya riippuen) törkyilyyn, joka nähdään jo kauden puolivälissä? Minun mielestäni ei. Jokainen asettaa asiat siihen perspektiiviin, jonka parhaakseen näkee. Blood on mielestäni aivan omilla tekosillaan aiheuttanut saamansa mediahuomion ja tulee nyt siitä maksamaan hintaa. Kuten sanottu jo useaan kertaan: kovaa voi pelata myös puhtaasti. Ei ole aivan sattumaa, että samoille pelaajille vain sattuu ja tapahtuu. Pelaisivat paremmin ja puhtaammin, niin ei tarvitsisi fanienkaan värilasit vilkkuen yrittää väittää mustaa valkoiseksi.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Aika outoa kyllä, ettei Moision pelleily mennyt jatkokäsittelyyn. Kalliota olisi myös voinut muistuttaa toiminnastaan.

Siitä huolimatta lahtelaisilla tuntuu pyörivän vähän liikaa turkoosit lasit päässä. Jäätävää settiä useampi sivu tässä ketjussa. Tosin eivät turkulaisetkaan kauhean kauaksi jää.
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Herra Ben Blood on parhaimmillaan erinomainen,mutta kyllähän myös meidän lahtelaisten pitää myöntää,että Benin sulake palaa liian usein. Olen myös sitä mieltä,että Benin olisi pitänyt vastata Jonnen paritanssikutsuun koodien mukaisesti. Perrinin loukkaantumiseen en ota kantaa,koska se on Turussakin asuneen Sampo Liusjärven hommia. Todella valitettavaa,Perrin on papereissani peli- ja herrasmies. Pelissä oli paljon turhia juttuja molemmin puolin,jotka nyt vain tapahtuivat kuin isot pojat leikkivät yhdessä :)
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Liiga määrää Ben Bloodin pelikieltoon | Uutiset | Liiga

Bloodille neljä peliä. Kyllä tämä taas haiskahtaa aika vahvasti farssilta.

Edit: Kyseessä siis kahdesta rikkeestä yhteisesti neljä peliä. Ei tässä tilanteessa taas paljon kurinpitohistoria tunnu vaikuttavan, vaikka raportissa muuta väitetäänkin. Tallinderin jalkapyyhkäisystä tuli kaksi peliä, koska oli kurinpitohistoriaa (oliko yksi 5+20?), joten voisi kuvitella että Bloodilla alla olevat 5 peliä pelikieltoa vaikuttaisi jo pelkästään jalkapyyhkäisyyn yli kahden ottelun verran.
 
Viimeksi muokattu:

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nää Kallio/Tikkanen -tilanteet on selvästi nostettu teidän puolelta esiin heti sen jälkeen, kun nähtiin mikä kohu nousi Bloodin sikailuista. Vähän hakemalla haettuja. Jokainen näkee ne miten näkee, kurinpitäjä ei näytä olevan kiinnostunut näistä eikä Pelicansinkaan puolelta näitä ole ilm. pyydetty tutkittaviksi. Moisiolle olisi voinut antaa pari peliä kieltoa.
Eli Kallion ei pitäisi saada kakkua? Katsoppa nyt tämä kallion tilanne uudestaan, linkki: Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Mitä Bloodiin tuleen, niin pystyn hampaita purren nielemään tämän, koska teko nyt oli aika varmasti tahallinen ja seuraukset ikävät. Se onkin sitten toinen asia, että pitäisikö seurausten vaikuttaa tuomioon. Odotin kyllä, että Liusjärvi olisi paskonut housuun ja antanut enemmän.

@septi, ihan hyviä pointteja sinulla tuohon aiempaan. Nimimerkki Raul osaa pukea ajatukset sanoiksi hienommin kuin minä, joten vastaan samalla tavalla kuin hän.
 

Wire

Jäsen
Liiga määrää Ben Bloodin pelikieltoon | Uutiset | Liiga

Bloodille neljä peliä. Kyllä tämä taas haiskahtaa aika vahvasti farssilta.

Edit: Kyseessä siis kahdesta rikkeestä yhteisesti neljä peliä. Ei tässä tilanteessa taas paljon kurinpitohistoria tunnu vaikuttavan, vaikka raportissa muuta väitetäänkin. Tallinderin jalkapyyhkäisystä tuli kaksi peliä, koska oli kurinpitohistoriaa (oliko yksi 5+20?), joten voisi kuvitella että Bloodilla alla olevat 5 peliä pelikieltoa vaikuttaisi jo pelkästään jalkapyyhkäisyyn yli kahden ottelun verran.

Kannattaa ajatella silleen että pelikiellot kasvaa teon törkeyden mukaan eksponentiaalisesti.

Minusta tämän pelin farssi on se että kentällä tapahtui jotain mikä ei johtanut edes tutkintaan.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Kannattaa ajatella silleen että pelikiellot kasvaa teon törkeyden mukaan eksponentiaalisesti.

Minusta tämän pelin farssi on se että kentällä tapahtui jotain mikä ei johtanut edes tutkintaan.

Tosiaan 3 TPS-pelaajaa pääsi kuin koira veräjästä, Tikkanen, Kallio ja Moisio. Virtaselle ei tarvi antaa yhtään mitää, teki niin kuin piti.
E: Liiga määrää Dane Byersin pelikieltoon | Uutiset | Liiga

4 ottelua myös Byersille, 2 ottelua ei-spontaanista tappelusta ja 2 ottelua päälle ylimääräisenä miehenä jäälle karkaamisesta, ei mennyt vaihtoselitys läpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös