Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  • 1 060 832
  • 3 984

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vai onko nyt kuitenkin niin, että muut(yleistys) ei tunnu ymmärtävän, miksi Välimäkeä pidetään/pidettiin Peltolan paikkaajana?

Välimäkihän ei ennen kautta olisi "mahtunut" Ilveksen puolustukseen. Kun Niko Peltola(ja Airola) loukkaantuivat harjoituskaudella oli Välimäelle "tilaa" joukkueessa. Jos on parempaa tietoa niin seison korjattuna. Lähde, mies itse: Ilves Hockey Podcast – Juuso Välimäki
Pahoittelut ettei ole antaa tarkempaa aikaväliä, missä asia käydään läpi, mutta luulisin jossain 20-30 minuutin kohdalla, tai jälkeen.

Näytä mulle yksikin viesti, missä Niko Peltolaa pidetään samantasoisena, tai vielä räikeämmin, parempana kuin Juuso Välimäkeä. Erityisesti nämä viestit kiinnostavat, missä Peltolaa pidetään parempana, kuin tulevalla kaudella Flamesin TOP6-puolustajaa. Lupaan sen jälkeen nauraa kanssasi räkäisesti ja pyöritellä päätäni hölmöille.

Ja jotta ei epäselväksi jää, niin olisi Välimäki mahtunut joukkueeseen jo ennen Peltolan loukkaantumista, ja helposti. Ihan eri tason puolustaja, kun kukaan tällä kaudella ja jotkut muistikuvat vertauksista Peltolaan, Kemiläiseen, Sulakiin ja muihin Liigan kärkipakkeihin huvittavat, jälkiviisasti tottakai. Varmasti jo viime kaudella olisi mahtunut Ilveksen puolustulseen, vaikka olisi yhdellä ehjällä polvella pelannut. Niin ja enkä pidä henkilökohtaisesti Peltolaa Ilveksen ykköspakkina, varsinkaan tällä kaudella. Tuo paikka kuuluu Jarkko Parikalle, vaikka ei mikään virtuoosi kiekon kanssa ole.

Pohjosen puhureista, näkökulmista ja mustakeltaisista paksupohjaisista laseista 100 % samaa mieltä.
Täällähän ei muutama itseään asiantuntijana pitävä kirjoittelija pitänyt Välimäkeä kauden alussa tähtistatuksen pakkina Suomen liigaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Coloradon susi , pakkien pisteissä on syytä huomioida Heshkan ja Sulakin pelimäärät. Kärppien puolustuksessa on oikeasti kymmenen liigatason pelaajaa. Ei tuollaista määrää löydy Lukolta ja Ilvekseltä. Hyökkäyssuunnan kärkiosaamistakin on enemmän (Heshka,Sulak, Byström). Sitten jos jätetään pisteet pois ja verrataan puolustajien puolustuspelaamisen kärkiosaamista, on Kärppien rosterissa Lasse Kukkosen kokoinen ammottava aukko.
Ethän sää nyt oikeasti voi tällaista paskaa jauhaa edes fanipoikana? Joo, Kärppien rosterissa on kymmenen puolustajaa, itse asiassa niitä on yksitoista. Et näköjään osaa edes laskea. Siihen ne faktat sitten loppuvatkin. Sulak, Heshka, Byström, M.Niemelä, T.Niemelä ja Teppo ovat ne liigatason puolustajat oikeasti. Ronkainen ja Huttula siinä kintaalla. Puutio, Niskala ja Koskenkorva ovat pelkkiä junnuja, joita voi silloin tällöin heittää paremman puutteessa yhteen matsiin tuuraamaan. Mutta yhtäkään noista kolmesta (eikä edes viidestä Ronki ja Huttula mukaan lukien) ei voisi laittaa uskottavasti mestaruudesta taistelevan rosterin vakituiseen pelaavaan kuusikkoon. Sitä kai liigatasolla tarkoitetaan.

Tuo pakiston laajuuskin on hyvin näennäistä. Olkoon minkälainen ottelusuma tahansa niin luuletko tosiaan, että jotkut Heshkat on rotaatiossa? Vitun posket. Heshka, Sulak, Byström ja M.Niemelä pelaavat tasan varmasti joka ikisen pelin minkä vain suinkin pystyvät (jos ei ole majukomennuksia, loukkaantumista, lapsen syntymää, omia hautajaisia tai muuta pakottavaa estettä). Teppo ja Niemelän Topi on niitä, jotka ehkä joutuvat rotaatioon. Paino sanalla ehkä. Mitä väliä sillä on, vaikka jonon jatkona olisi 15 junnua, jos samat jätkät kuitenkin pelaa pelit?
 
Viimeksi muokattu:

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Melkoista oman joukkueen pönkittämistä taas. Peltolaa pidetään samantasoisena tai jopa parempana kuin Välimäkeä ja Kärppien rosterista saadaan laajempi kuin Lukon moisesta.

Välimäki oli niin ylikylän ukko tähän sarjaan, että siinä saa Niko Peltolat ottaa aikamoiset harppausaskeleet eteenpäin. Oli kaveri viimekaudella kuinka hyvä tahansa. Moni Ilves-kannattaja ei näytä ymmärtävän sitä, että Välimäki pelasi ihan NHL-tasolla täällä. Peltolan Niko tuskin pystyy pelaamaan NHL-tasolla. Eikä ihme. Hän ei ole mikään NHL-tason pelimies.

Torson fanilaseja tuskin pystyy korjaamaan ketään, vaikka laittaisi minkälaista faktaa tahansa pöytään Kärppien rosterista. Vaikka fakta olisikin totta, niin joku tekosyy Kärppien paremmuudelle aina löytyy. En siis edes jaksa puuttua tähän sen enempään kuin toteamalla väitteen olevan ihan naurettava. Noh ei muuta! Jatkakaa hyvää menoa!

Voi, onko joku taas kussut hunajapurkkiin vai mistä tällainen mielensäpahoituksenpurkaus tällä kertaa ja tietenkin vahvasti Ipaa sivuten? :)

Kuten yllä mainittu, minäkin haluan nähdä ne viestit joissa Peltolan kerrotaan Ipa-kannattajien mielestä olevan yksyhteen tai jopa ylikylempi kuin Välimäki. Ja hienoa, että olet ottanut asiaksesi ohjeistaa Ilves-kannattajille kuinka siitä omasta jengistä pitäisi puhua ja olla mieltä, mutta kannattaisi keskittyä välillä siihen Raipen jengin kannattamiseen vielä kun heillä/teillä hyvin kulkee.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ethän sää nyt oikeasti voi tällaista paskaa jauhaa edes fanipoikana? Joo, Kärppien rosterissa on kymmenen puolustajaa, itse asiassa niitä on yksitoista. Et näköjään osaa edes laskea. Siihen ne faktat sitten loppuvatkin.
Nämä sinun yölliset purkaukset ovat kyllä mielenkiintoisia. Olen kirjoittanut, että Kärppien puolustusrotaatiossa on ollut kymmenen pelaajaa. Sen lisäksi kolme pelaajaa on pelannut vain yhden pelin. Tuosta olen saanut lukemani 10+3=13. Yhden pelin nostoista voi siivota Kukkosen pois, niin saadaan lukema 12. Kärppien puolustajat syyskaudella 2020, suluissa pelimäärät ja peliajat:

Byström (17) 22min
Sulak (10) 21min
Niemelä, M (17) 21min
Heshka (9) 20min
Teppo (13) 15min
Niemelä, T (9) 14min
Ronkainen (17) 14min
-----------------
Huttula (10) 11min
Puutio (8) 11min
---------------
Niskala (6) 11min
---------------
Loponen (1) 10min
Koskenkorva (1)5min

Olen jaotellut puolustajat tässä neljään kategoriaan: Paras mahdollinen pelaava pakisto 1-7, vakituiset liigatason rotaatiopelaajat 8-9, Niskala menee sitten rajapinnalla sijalla 10 ja viimeisenä yhden pelin pelaamaan päässeet nuoret 11-12. Tämä on minun mielipiteeni muodostettuna katsotuista peleistä ja tänne helposti todennetusta tilastofaktasta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olkoon minkälainen ottelusuma tahansa niin luuletko tosiaan, että jotkut Heshkat on rotaatiossa? Vitun posket. Heshka, Sulak, Byström ja M.Niemelä pelaavat tasan varmasti joka ikisen pelin minkä vain suinkin pystyvät (jos ei ole majukomennuksia, loukkaantumista, lapsen syntymää, omia hautajaisia tai muuta pakottavaa estettä). Teppo ja Niemelän Topi on niitä, jotka ehkä joutuvat rotaatioon. Paino sanalla ehkä. Mitä väliä sillä on, vaikka jonon jatkona olisi 15 junnua, jos samat jätkät kuitenkin pelaa pelit?
Ajatuksenani on ollut se, että Kärpiltä löytyy turvallinen määrä puolustajia, jotka voivat pelata liigaa yli kymmenen minuutin peliajalla. Minusta tuo määrä on 9-10 kappaletta. Tilastoissa tuohon on yltänyt 11 Kärppien puolustajaa. Esimerkiksi Lukolla tuo määrä on kuusi. Puolustuksen laajuudessa on Kärppien ja Lukon välillä merkittävä ero. Pitkässä ja tiiviissä runkosarjassa tuolla on merkitystä, varsinkin, kun loukkaantumisia tulee.

Edit. Korjattu pois virheellinen tieto
 
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Esimerkiksi Lukko veti eilen voimakkaasti neljällä pakilla yhden puolustajan uupuessa kokoonpanosta. Kolmosparin miehistä toinen sai peliaikaa 6 minuuttia ja toinen 7 minuuttia, Seiskapakki ei päässyt pelaamaan.

Johan sinulle kerrottiin jo aikaisemmin, peliaikaseuranta ei toiminut. Nämä väitteet kolmosparin minuuteista ovat tyylipuhdas vale. Kukkonen ja Laitinen pelasivat aivan normaalisti eilen. Katsoitko itse peliä vai mistä moinen väite?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Johan sinulle kerrottiin jo aikaisemmin, peliaikaseuranta ei toiminut. Nämä väitteet kolmosparin minuuteista ovat tyylipuhdas vale.
Totta. Jäin kiinni vanhaan ajatukseeni, pahoittelut. Korjasin myös tuolta osin aiemman tekstini, kiitos huomautuksesta. Laitan tähän Lukon puolustajien peliajat ja määrät tältä syksyltä:
Press (21) 24min
Klok (21) 22min
Saarijärvi (20) 21 min
Heinola (19) 20min
Sevänen (18) 16min
Kukkonen (21) 15min
Laitinen (12) 8min
Korkka (3) 0min
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Via Dolorosa , mitä mieltä sinä olet Lukon puolustuksen laajuudesta? Eikö oikeasti yhtään huolestuta tuo kapeus? Kyllä kai tuonne olisi lähes pakko hankkia vielä yksi liigatason puolustaja, jota voi oikeasti sitten tarpeen tullen peluuttaakin?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Via Dolorosa , mitä mieltä sinä olet Lukon puolustuksen laajuudesta? Eikö oikeasti yhtään huolestuta tuo kapeus? Kyllä kai tuonne olisi lähes pakko hankkia vielä yksi liigatason puolustaja, jota voi oikeasti sitten tarpeen tullen peluuttaakin?

Heinolan kanssa Lukon puolustus on ehdottomasti ollut riittävä, mutta ilman Heinolaa se ei mielestäni ole enää tasolla, miltä kärkijoukkueen puolustuksen pitäisi näyttää. En ole huolissani kapeudesta, koska joukkueeseen on tulossa puolustaja, kun Heinolan lähtö varmistuu. Ennen virallista vahvistusta ei voi tehdä mitään. Näin totesi Kalle Sahlstedt viimeksi tämänpäiväisessä paikallislehdessä.

Alle viikko sitten totesin.

Tarve ei ole akuutti, mutta kevääksi mielestäni välttämätön. Mitä nopeammin Heinolan korvaaja saadaan, niin sitä enemmän aikaa on päästä kiinni Lukon pelisapluunaan.

Tätä mieltä olen edelleen.

Lukko ei peluuta 7. puolustajaa, vaan tämän paikan on yleensä ottanut 13. hyökkääjä, jota on sitten kierrätetty pelissä. Kukkonen/Laitinen riittää mielestäni ihan hyvin siksi "kuudenneksi" puolustajaksi, kun edellä on Press, Sevänen, Saarijärvi, Klok sekä tämä mystinen tuleva vahvistus.

Heikoin kohta Lukon joukkueessa puolustus mielestäni toki on.

Edit. Lisätään nyt vielä sekin, etten minä itse ihan täysin ostanut eilen Virran peluutusta. Mikään ei olisi estänyt nelosen peluuttamista sarjajumboa vastaan, mutta syystä taikka toisesta Virta ei halunnut niitä pelaajia (Suni-Markkula-Ylitalo) peluuttaa. Toki argumentteja on annettu, miksi nyt kolmella kentällä voitiin poikkeuksellisesti mennä.

Itse olen kaivannut Noel Pietilälle näyttöpaikkaa, kun nykyinen sarjatilanne senkin soisi. Toisaalta Lukon U20 pelaa ensimmäistä kertaa varmaan kolmeenkymmeneen vuoteen ihan tosissaan mestaruudesta, niin ymmärrän myös tämänkin puolen, ettei U20 joukkuetta haluta tarkoituksella heikentää, kun on kaikki karanteenit sekä muut paskat haittaamassa normaalia hissiliikennettä nuorten ja edustuksen välillä.
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen kirjoittanut, että Kärppien puolustusrotaatiossa on ollut kymmenen pelaajaa.

Sinä kyllä kirjoitit, että Kärpillä on kymmenen liigatason puolustajaa, joka ei kyllä mitenkään tarkoita samaa kuin kymmenen pelaajaa rotaatiossa. Se on hienoa, että Kärpät on osittain pakonkin edessä peluuttanut omia junnuja puolustuksessa, mutta jokaisen näiden plus/miinus-tilasto on pakkasella. Ei kovin mairittelevaa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heinolan kanssa Lukon puolustus on ehdottomasti ollut riittävä, mutta ilman Heinolaa se ei mielestäni ole enää tasolla, miltä kärkijoukkueen puolustuksen pitäisi näyttää. En ole huolissani kapeudesta, koska joukkueeseen on tulossa puolustaja, kun Heinolan lähtö varmistuu. Ennen virallista vahvistusta ei voi tehdä mitään. Näin totesi Kalle Sahlstedt viimeksi tämänpäiväisessä paikallislehdessä.
Ilman Heinolaa/vahvistusta puolustus ei ole enää tarvittavalla tasolla. Olen kanssasi samaa mieltä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että yhden TOP-4 puolustajan loukkaantuessa Lukko on suuremmissa haasteissa kuin kärkijoukkueen pitäisi olla. Tämä tarkoittaa sitä, että Lukon puolustus on kapea mestaruustaistoon. Toki, jos on onnekas, eikä loukkaantumisia tule, tilanne on hyvä. Niin hyvä sauma Lukolla nyt on, etten jättäisi tuosta kiinni, vaan hankkisin vahvistusta. Toki koronan pirulainen keljuilee taustalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinä kyllä kirjoitit, että Kärpillä on kymmenen liigatason puolustajaa, joka ei kyllä mitenkään tarkoita samaa kuin kymmenen pelaajaa rotaatiossa. Se on hienoa, että Kärpät on osittain pakonkin edessä peluuttanut omia junnuja puolustuksessa, mutta jokaisen näiden plus/miinus-tilasto on pakkasella. Ei kovin mairittelevaa.
Alkuun kirjoitin kymmenestä liigatason puolustajasta. Olen tullut hitusen vastaan eriäviä näkemyksiä ja korjannut näkemystäni yhdeksään tai kymmeneen. Niskala on tuo rajamailla oleva pelaaja. Häntäkin on uskallettu peluuttaa kuusi peliä yli kymmenen minuutin keskimääräisellä peliajalla. Toki OSIN pakon edessä. Näin Kärpät toimii ja mylly pyörii. Ei siinä paljon alkukauden miinukset paina, kun kokonaisuutta tarkastellaan. Nyt on taas liigapelituntuma kymmenellä puolustajalla päällä. No joo, kyllä nämä ovat osin myös koko organisaation toimintavasta lähtöisin olevia asioita. Lukolla ja Kärpillä on tässä suhteessa erilainen toimintatapa. Tämän vuoksi myös kokoonpanot on rakennettu eri tavoin. Enkä sano, että toinen tapa on oikea ja toinen on väärä. Molemmat ovat varmasti sopivia suhteessa omaan toimintaympäristöön.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin hyvä sauma Lukolla nyt on, etten jättäisi tuosta kiinni, vaan hankkisin vahvistusta.

Ja kuten kerroin, niin näinhän Lukko onkin tekemässä, jahka Heinolan tilanne lopullisesti selviää. Kun Heinola on korvattu, niin puolustus ei pitäisi sinunkaan mielestä olla kapea, kuten viestistäsi voi tulkita. Virallisesti toki Heinola Lukon mies vielä on mutta epävirallisesti jokainen tietää totuuden, että mies jäänee 99.9% varmuudella reissun päälle junnukisojen jälkeen.

Jos nyt jotain pitäisi veikata, niin Lukko tiedottanee uudesta puolustajasta varmaan kahden viikon sisään.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Olen tullut siihen lopputulokseen, että Torso ei joko A) osaa lukea B) ymmärrä lukemaansa C) jättää lukematta D) ei välitä lukemastaan.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja kuten kerroin, niin näinhän Lukko onkin tekemässä, jahka Heinolan tilanne lopullisesti selviää. Kun Heinola on korvattu, niin puolustus ei pitäisi sinunkaan mielestä olla kapea, kuten viestistäsi voi tulkita. Virallisesti toki Heinola Lukon mies vielä on mutta epävirallisesti jokainen tietää totuuden, että mies jäänee 99.9% varmuudella reissun päälle junnukisojen jälkeen.
Et saanut kiinni ajatuksistani. Minusta Lukon puolustus on kapea, vaikka Heinola korvataankin. Kaikkien ollessa terveinä tilanne on hyvä, mutta yhden TOP-4 puolustajan tipahtaessa, kärkitaistoon riittämätön. Tuota tarkoitan kapeudella. Luulen, että kyseessä on koronan aikaansaama riskinotto.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Et saanut kiinni ajatuksistani. Minusta Lukon puokustus on kapea, vaikka Heinola korvataankin. Kaikkien ollessa terveinä tilanne on hyvä, mutta yhden TOP-4 puolustajan tipahtaessa, kärkitaistoon riittämätön. Tuota tarkoitan kapeudella. Luulen, että kyseessä on koronan aikaansaama riskinotto.

Tätä minä en kyllä suoriltaan osta. Jos otetaan kokoonpanoista pois vaikka Press, Sulak, Kemiläinen, Lyytinen ja Peltola, niin kyllä se Lukon puolustus silti kestää vertailun, jahka se vahvistus sinne on hankittu.

Jos taasen lähtee enemmän kuin yksi kärkipuolustaja telakalle, niin sitä ei kestä kyllä yksikään joukkue Liigassa. Johan se nähtiin, mitä peli esimerkiksi Kärpillä oli ilman Sulak-Heshka akselia.

Luulen, että kyseessä on koronan aikaansaama riskinotto.

Lukko panosti, kuten Sahlstedt ennen kauden alkua totesi, laatuun ei määrään. Määrällisesti ei ole kuutta kentällistä heittää kentälle, mutta laadullisesti neljään kenttään ja kolmeen pakkipariin löytyy kovaa tekijää Liigan mittapuulla.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Turha näistä on sen enempää vaahdota. Lukko ja Kärpät ovat ihannekokoonpanoillaan mestaruustaistossa. Se on sitten makuasia, että minkä pienen nyanssin kukin löytää, että saa nämä järjestykseen laitettua. Samaan joukkoon kuuluvat periaatteessa HIFK, Tappara ja Ilveskin, no ehkä pienen miinuksen verran heikompina. Enkä laskisi KooKootakaan ulos mitalitaistosta. Terveystilanteet tottakai ratkaisevat keväällä paljonkin. Kyllä se vaikuttaa, jos esim. Sulak, Kunyk, Press, Saarela, Tuohimaa, Lundell, Kemiläinen, Peltola, Parikka, Suomi tai Mingoia joutuvat sivuun loukkaantumisen takia. Tulipa listaus.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätä minä en kyllä suoriltaan osta. Jos otetaan kokoonpanoista pois vaikka Press, Sulak, Kemiläinen, Lyytinen ja Peltola, niin kyllä se Lukon puolustus silti kestää vertailun, jahka se vahvistus sinne on hankittu.
Ei tarvitse ostaakaan, sillä en ole mitään myymässä. Olit kuitenkin alkujaan itsekin sitä mieltä, ettei Lukon puolustus ole ilman Heinolaa riittävä. Tiedän, että Heinola paikataan lähdön koittaessa. Tästä huolimatta yhden puolustajan loukkaantuessa kahdeksan minuutin Laitinen on pelaavassa kuusikossa. Kun kaksi on poissa yhtä aikaa, nousee nollan minuutin Korkka TOP-6 pakiksi. Kyllä muilla mestariehdokkailla on leveämpi pakisto kuin Lukolla. Heikentyneen Ilveksen jätän tästä nyt pois.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lukko panosti, kuten Sahlstedt ennen kauden alkua totesi, laatuun ei määrään.
Näin juuri. Se, ettei laajuutta ole tuon enempää, liittynee koronaan. Varsinkin pakiston suhteen Lukko menee riskillä. Tämä on ymmärrettävä linjanveto Sahlstedtilta vallitsevissa olosuhteissa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikään ei ole turhempaa ajanhukkaa kuin McTorson kanssa väittely. Olen takuuvarma, että jos Manner olisi peluuttanut Kärppiä kuten Virta eilen Lukkoa, olisi se ollut perin nerokasta isossa kokonaiskuvassa jne.
Lainaan tuohon alas lyhyen pätkän aiemmin aamulla kirjoittamaani, sillä olet asian ytimessä.
Lukolla ja Kärpillä on tässä suhteessa erilainen toimintatapa. Tämän vuoksi myös kokoonpanot on rakennettu eri tavoin. Enkä sano, että toinen tapa on oikea ja toinen on väärä. Molemmat ovat varmasti sopivia suhteessa omaan toimintaympäristöön.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Se, ettei laajuutta ole tuon enempää, liittynee koronaan.

Laajuus ei aina sama asia ole kuin määrä. Esimerkiksi hyökkäyksen osalta Lukko näyttää parhaimmassa mahdollisessa tilanteessa seuraavalta.

Saarela-Audette-Repo
Pospisil-Mattila-Skalicky
Hakulinen-Koivistoinen-Koivisto
Tammela-Liedes-Petman
Nyman

vrt.

Pyörälä-Kunyk-Aaltonen
Koblizek-Kristoff-Jokinen
Mustonen-Metsävainio-Hermonen
Karvinen-Koskenkorva-Sailio
Rädyt

Vaikka Kärpillä olisikin määrällisesti enemmän hyökkääjiä, niin laajuus ei ole lähellekään vastaava hyökkäyksen osalta mitä Lukolla. Kuka korvaa Aaltosen maalit, jos mies loukkaantuu? Taikka vastaavasti kuka johtaa hyökkäystä, jos Kunyk on telakalla?

Tämä siis asia mikä eniten pisti silmään joukkuekohtaisissa arvioissasi, kun rankkasit Kärppien hyökkäyksen Liigan parhaaksi ja Lukko taisi olla vasta sijalla kolme?

Se, että joukkueessa on 3-4 tasamaan tallaaja, jotka voi rotaatiosta heittää pelaamaan jämäminuutteja kentälle, ei tarkoita materiaalin olevan laaja.

Pyydän jo valmiiksi anteeksi keskustelun siirtämistä pois puolustuksesta hyökkäykseen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pyydän jo valmiiksi anteeksi keskustelun siirtämistä pois puolustuksesta hyökkäykseen.
Jokainen kyllä huomaa sen, että Lukon hyökkäyksen tulosvastuu jakautuu tasaisesti useammalle kentälle. Kärpillä taasen on ainoastaan ykkösketju, ja ehkä näennäinen puolikas kakkosketju, ketkä pystyvät tekemään tulosta.

Lukon hyökkäys on laadukkaampi, kuin Kärppien. Ei kahta sanaa. Kunnioitettavaa työtä teet kyllä siinä suhteessa, että yrität saada Torson pään kääntymään. Valitettavasti et tule onnistumaan.

Ehkä kuitenkin humoristisin heitto kaikista oli se, kun @McTorso nosti itseään jalustalle sen suhteen, että on onnistunut arvioimaan Kärppien runkosarjasijoituksia oikein. Tuo kun nyt ei hirveästi tietotaitoa vaadi, kun on katsellut käytössä olevia materiaaleja, sekä valmennusta.

Antaisin hänelle krediittiä ainakin yhdestä kaudesta: 17-18, kun Manner hyppäsi ruoriin. Silloin materiaali ei odotusarvoisesti ollut liigan kärkipäätä. Sitten taas hutiosastoa: Suikkasen kausi 16-17, sekä tämä meneilläänkin oleva kausi tulee menemään ainakin runkosarjasijoituksen osalta vihkoon.

Toki nuo osa-alueiden arvioinnit ovat mielestäni erityisesti Kärppien osalta sellaista huuhaata, että alta pois.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kunnioitettavaa työtä teet kyllä siinä suhteessa, että yrität saada Torson pään kääntymään. Valitettavasti et tule onnistumaan.

Sanotaan nyt näin, että ei oikein jaksaisi enää edes vängätä näistä asioista, mutta silti jostain kumman syystä tulee takerrettua joihinkin väittämiin mitä täällä esitetään. Eikä tarkoitus suoraan ole kääntää kenenkään päätä, vaan esittää perusteltuja vasta-argumentteja, joka tosin on turhaa, koska meillä on Torson kanssa niin eri tapa katsoa asioita ja kokonaisuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös