Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  • 1 061 178
  • 3 984

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kategoria 1 - ykkössuosikit
Kategoria 2 - vahvat haastajat

Kategoria 3 - mustat hevoset Pelicans-KalPa-TPS-KooKoo
Kategoria 4 - taistelua kymppipaikasta Ässät-SaiPa-Sport
Kategoria 5 - pelit lähes pelattu JYP-Jukurit-HPK


KooKoo - kevään joukkue?

Sarjasijoitus : 9.
Pelatut ottelut/pisteet per ottelu : 19 - 1.53
Tehdyt maalit : 55
Päästetyt maalit : 45
Maaliero : +10
YV : 18.57% (7.)
AV : 82.09% (6.)
Syksyn kouluarvosana: 7-


Viime kauden sensaatiojoukkue oli jokaisella mittapuulla mitattuna KooKoo, eikä enempää taikka vähempää Jussi Ahokkaan ansiosta, joka on nostanut KooKoon yhdeksi kärkijoukkueeksi Liigassa. Tuloksellisesti ei KooKoo syksyllä pystynyt jatkamaan kevään hirmulentoa, mutta mitenkään heikosti ei Ahokkaan soturit silti ole pelannut, vaan uskon saman vaihteen jälleen löytyvän, kun lähdetään kauden loppupuoliskolle.

KooKoo koki viime kauden jälkeen järkyttävän isoja menetyksiä, kun puolustuksesta lähti pois Libor Sulak sekä Matt Caito, jotka molemmat lukeutuivat sarjan parhaimpiin kiekollisiin puolustajiin. Kun hyökkäyksestäkin lähti tasan 100 tehopistettä pois Strömbergin sekä Haatajan muodossa ja tämän lisäksi erinomaisen kauden maalissa pelannut Haukeland, niin oli selvää, että uusien miesten on noustava framille tilaisuuden tullen.

Mutta ei sentään pelkkiä menetyksiä tullut, sillä joukkue solmi elintärkeän jatkosopimuksen Trevor Mingoian kanssa, joka on ollut joukkueen selkeä ykköstähti kauden aikana. Lähteneiden kärkimiesten tilalle hankittiin Ahti Oksanen, Kasper Björqvist sekä Joni Tuulola, jotka ovat huutoon jo vastanneet, sekä Tapparasta Ytterel, joka taasen ei ole kyllä millään muotoa saanut täytettyä lähtijöiden suuria saappaita. Sisäisestä kasvusta on pakko mainita Arttu Pelli, joka on ottanut pelissä suuria askeleita eteenpäin. Kun uusien kärkimiesten apuna häärii Gallon sekä Platzerin kaltaisia pelaajia ja Oden sekö Engberg nousevina pelaajina, niin KooKoon menestys ei tule materiaaliin kaatumaan. Joukkue on itseasiassa rakennettu sekä roolitettu erittäin hyvin ja koska ei joukkueessa ole lainapelaajia, niin KooKoo tulee olemaan yksi selkeä hyötyjä, kun kato alkaan käymään sarjassa.

Syyskausi jätti parantamisen varaa, mutta hyvin luisteluvoimakkaaseen sekä korkeaan karvaukseen perustuva pelitapa tulee tuottamaan entistä enemmän vaikeuksia keväällä, kun erittäin kunnianhimoinen Ahokas haluaa varmasti kehittää joukkueensa peliä eteenpäin kevättä kohden, jotta joukkue on parhaassa mahdollisessa iskussa, kun tosipelit alkavat. Jos jäi Ilveksen sekä Lukon leireissä hampaankoloon viime kauden jälkeen, niin taatusti on myös Kouvolassa nälkä valtava. Tällä kertaa ei joukkue pääse yllättämään toisia housut kintuissa, sillä jokainen tietää kuinka kova joukkue Jussi Ahokkaan KooKoo pelitavallisesti parhaimmillaan on.

Arvio loppukaudesta : Taistelee sijoista 4-9

1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. ?
6. KooKoo
----------------------------
7. TPS
8. KalPa
9. Pelicans
10. Sport
----------------------------
11. SaiPa
12. Ässät
13. HPK
14. Jukurit
15. JYP
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kategoria 1 - ykkössuosikit
Kategoria 2 - vahvat haastajat Kärpät-xxxx
Kategoria 3 - mustat hevoset Pelicans-KalPa-TPS-KooKoo
Kategoria 4 - taistelua kymppipaikasta Ässät-SaiPa-Sport
Kategoria 5 - pelit lähes pelattu JYP-Jukurit-HPK

Kärpät - kupla puhkeamassa

Sarjasijoitus : 4.
Pelatut ottelut/pisteet per ottelu : 16 - 1.75
Tehdyt maalit : 48
Päästetyt maalit : 45
Maaliero : +3
YV : 23.64% (3.)
AV : 74.60% (14.)
Syksyn kouluarvosana: 6-


Siinä missä viime kausina on joulutauolle lähdettäessä totuttu tilanteeseen, että Kärpät painelee sarjataulukossa omia menojaan ja on voinut nostaa jalan kaasulta, niin nyt asetelmat ovatkin näihin hetkiin täysin päinvastaiset. Peli on kauttaaltaan täysin sekaisin ja kärjistetysti sanoen nykyinen sarjasijoitus jopa hämää joukkueen todellista tasoa. Kärpät on saanut tuloksellisesti enemmän mitä se on pelillisesti ansainnut.

Kolme runkosarjavoittoa kolmesta mahdollisesta lähes näytöstyyliin sekä yksi voitettu Suomen mestaruus. Kaikki kunnia Mikko Mannerille hänen saavutuksistaan Kärppien päävalmentajana, mutta juuri Manner on suurin syyllinen, miksi Kärpät on pelillisesti ollut koko syyskauden suurimpia pettymyksiä. Manner toi aikoinaan syksyllä 2017 Suikkasen sekoilun jälkeen Kärppiin loistavan sekä uudehkon pelitavan, jolla joukkue marssi viisikkona kentän molemmissa päissä voitosta voittoon. Nyt syksyllä 2020 ei tästä pelitavasta ole kuin rauniot jäljellä.

Olen katsonut tällä kaudella sattuneesta syystä useammankin Kärppien pelin, joissa ne ongelmakohdat ovat tulleet hyvin selvästä esiin. Kärpät ei pelaa laisinkaan organisoidusti sekä viisikkopeli on aivan järkyttävää kuraa, heikointa koko Mannerin aikakauden aikana. Joukkueen ongelma on ylihyökkääminen, näennäinen painostaminen sekä epämääräinen keskialueen ylitys, joka perustuu lähinnä yhden pelaajan kiekon kuskaamiseen, joka päättyy punaisen jälkeen heitettävään päätyroiskaisuun, koska syöttölinjoja ei etäisyyksien taikka seisovien hyökkääjien tähden ole nimeksikään. Kun koko joukkueen viisikkopeli takkuaa näinkin yksinkertaisissa asioissa, niin on selvää, että työnsarkaa Mannerilla riittää yllin kyllin, eikä asiaa helpota, että pelin vaade on nykyisellä kaudella varsin kova. Näin sekavaa Oulun Kärppiä ei ole kaukalossa nähty pitkiin aikoihin. Manner on ennenkaikkea pelaajien valmentaja, mutta nyt pitäisi olla enemmän pelin valmentaja, sillä Kärpät on pelillisesti erittäin huolestuttavalla tiellä. Päällimmäinen ihmetykseni onkin, että miksi Manner on vienyt joukkueensa pelitavallisesti sekasorto-tilaan ja onko sieltä enää mahdollista nousta kevääksi joukkueeksi, joka voittaa otteluita, mestaruudesta puhumattakaan, vahvan pelitavan myötä. Aika on kuitenkin rajallista ja takamatkaakin on muihin kärkijoukkueisiin, eikä sekään fakta auta, että Kärpät on koko vuoden 2020 ollut kentällä pelillisesti laskusuunnassa, eikä asioita korjattu edes uuden kauden alkaessa. Toistan itseäni. Vaikka Kärpät löytyy 4. sijalta ja pistekeskiarvo on 1.75, niin joukkue on tuloksellisesti saanut paljon enemmän mitä se olisi pelillisesti ansainnut, lähinnä joukkueen kivikovan syyskauden ykköskentän (Pyörälä-Kunyk-Puljujärvi) ansiosta.

Jos Manner on työssään epäonnistunut, niin asiaa on kyllä kiihdyttänyt Lasse Kukkosen siirtyminen syrjään Kärppien pukukopista. Kaikki kunnia Mika Pyörälälle, mutta Lasse Kukkonen on yksi Suomen kautta-aikojen suurimmista johtajista joukkueen sisällä, jonka merkitystä on vaikea käsittää. Kukkosen joukkueessa ei kukaan uskalla vetää puolivaloilla, vaan Kukkonen vaati toisilta saman mitä itseltään, eli täyden työpanoksen kentällä, harjoituksissa, arjessa ja kaikessa mahdollisessa asiassa. Mannerin aikakaudella joukkueen suuri johtaja pelillisesti ja henkisesti on ollut nimenomaan Kukkonen ja nyt hänen uupuminen näkyy radikaalisesti kentällä. Joukkue on tällä kaudella ollut jopa yllättävän kuriton, jonka kasvot on ollut Jesse Puljujärvi sen jälkeen, kun kirjoitti NHL-sopimuksen. Turhautumista, kiukuttelua ja täysin päätön ulosajo IFK-ottelussa. Tämä esimerkki vain yhden pelaajan osalta. Kukkosen joukkueessa ei näin olisi tapahtunut ikinä ja mies olisikin ollut antamssa pojalle tukkapöllyä tapahtumien jälkeen.

Kärppien materiaali ei myöskään ole tällä kaudella niin ylivertainen mihin on totuttu. Loistava ja aivan kärkipäätä oleva ykköskenttä (Pyörälä-Kunyk-Aaltonen) pakkipareineen (Sulak-Heshka), mutta sen jälkeen onkin huomattavasti hiljaisempaa, eikä asiaa ainakaan helpota Kuokkasen sekä Puljujärven lähtö Pohjois-Amerikkaan. Kärpät ei itseasiassa omissa papereissani kuulu materiaalinsa puolesta edes TOP-3 seuroihin Liigassa, vaan edelle kilaavat varmasti IFK, Tappara, Lukko sekä mahdollisesti jopa Ilves. Alisuorittajia joukkueesta löytyy liian paljon ja varsinkin Aleksi Mustosesta on tulossa yksi suurimmista hutikudeista pitkään aikaan. Jussi Jokisilla ei 5 vs 5 peleissä tee enää mitään ja Radek Koblizekin läpimurtokin taitaa lopulta tapahtua jossain toisessa seurassa kuin Kärpissä. Syitä en tiedä, mutta kyllä esimerkiksi Aatu Rädyllekin olisi voinut enemmän antaa näyttöpaikkoja tulosyksikössä hyvien pelimiesten kanssa. Jotenkin tuntuu hullulta, että nyt megalupauksen peliajan ja näyttöpaikat on syönyt juurikin Mustonen, joka ei sen enempää ole kentällä esittänyt mitä Rätykään.

Oulussa odotetaan ja Oulussa on totuttu saamaan menestystä joka ikinen kausi. Mikäli Manner ei saa pelillistä kurssia korjattu nopeasti ja joukkuetta takaisin näppeihinsä, niin lopputuloksena voi olla Kärppien mittakaavassa grande katastrof. Kärpät on ehkä Liigan paras organisaatio, mutta nyt on peiliin katsomisen paikka jokaisella tekijällä. Toki on ollut koronakaranteeneja ja kaikkea muutakin tämän sekavan kauden aikana, mutta loputtomasti ei niiden taakse voi vetäytyä. Se ei selitä pelitavallisesti köyhää suorittamista ja sitä faktaa, että Kärpät on Liigan 12. surkein kotijoukkue ja joukkue toisensa jälkeen on käynyt kylvettämässä Kärppiä heidän kotiluolassaan. Se on poikkeuksellista ja erittäin hälyttävää mielestäni. Taistelu runkosarjan voitosta on tainnut jo livetä käsistä, sillä korjattavaa on niin paljon. Mestaruustaistosta ei Kärppiä silti voi ikinä sivuuttaa. Nyt vain asetelmat ovat muuttuneet ja ykkössuosikin asema on muuttunut haastajaksi ja se jos joku on mielenkiintoista.

Arvio loppukaudesta : Taistelee sijoista 3-8

1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. Kärpät
6. KooKoo
----------------------------
7. TPS
8. KalPa
9. Pelicans
10. Sport
----------------------------
11. SaiPa
12. Ässät
13. HPK
14. Jukurit
15. JYP
 
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kategoria 1 - ykkössuosikit
Kategoria 2 - vahvat haastajat Kärpät-HIFK
Kategoria 3 - mustat hevoset Pelicans-KalPa-TPS-KooKoo
Kategoria 4 - taistelua kymppipaikasta Ässät-SaiPa-Sport
Kategoria 5 - pelit lähes pelattu JYP-Jukurit-HPK

HIFK - uinuva peto

Sarjasijoitus : 6.
Pelatut ottelut/pisteet per ottelu : 19 - 1.68
Tehdyt maalit : 67
Päästetyt maalit : 50
Maaliero : +17
YV : 23.60% (4.)
AV : 83.10% (5.)
Syksyn kouluarvosana: 7-


IFK on vetänyt jälleen hyvinkin tyypillisen edarimaisen syyskauden, eli hieman sinne päin ja ottelun tulos on riippuunut päivän fiiliksestä. Parhaimmillaan IFK pelaa aivan loistavaa jääkiekkoa, mutta ohi-iltoja tulee vieläkin aivan liian paljon. Toki tähän osasyyksi voidaan todeta joukkueen surullisesta loukkaantumistilanteesta johtunut turbulenssi pelaajistossa.

Emil Bemström, Otto Koivula, Joona Luoto sekä Antti Suomela. Siinä miehet jotka saapuivat auttamaan/hakemaan pelituntumaa, kun sairastuvalla on ollut toistaiseksi koko kauden mm. Ville Leskinen, Rasmus Heljanko sekä Lennart Petrell ja kauden aikana sinne on päätynyt mm. Jesse Saarinen. Joukkue kyllä heikentyy selkeästi, kun viimeisetkin lainapelaajat lähtevät pois, mutta varsinkin Ville Leskisen paluu otetaan joukkueessa ilolla vastaan. Tärkeintä kuitenkin olisi joukkueen kannalta, että loukkaantumishuolet vihdoin selätettäisiin ja päästäisin pelaamaan edes viikko samalla kokoonpanolla ja hiomaan pelitaktillisia asioita kuntoon kevääksi.

Henrik Borgströmin hankinnan jälkeen on joukkueen hyökkäysmateriaali kärjen osalta äärettömän kova ja täynnä henkilökohtaista yksilötaitoa, millä ratkaista pelejä. Varsinkin Anton Lundell sekä Jere Sallinen ovat olleet paikoitellen täysin pitelemättömiä kentällä ja lunastamatonta potentiaalia löytyy vielä viime kauden maalitykin Sebastian Dykin sekä tietenkin sairastuvalta palaavan Leskisen muodossa. IFK:n kaksi kärkikenttää ovat mielestäni Liigan kovimpia, mutta mistä homma sitten kiikastaa?

Epätasapaino puolustuksen sekä hyökkäyksen välillä on mielestäni järkyttävän iso, joten onkin helppo sanoa, että joukkueen rakentamisessa ollaan menty päin metsää. Puolustus on lähes täynnä hitaita puukäsiä, kun taas hyökkäys on erittäin taitava ja nopeajalkainen. Oikeastaan joukkueella on mielestäni samat ongelmat Pallokerhon kanssa mitä tulee puolustajiin. Laskisin, että Joonas Lyytinen on joukkueen ainoa puolustaja, joka pystyy kiekolla pelaamaan nopeasti ylöspäin ja voidaan laskea moderniksi kiekolliseksi puolustajaksi. Keke Kousa sitten varauksilla tähän kategoriaan. Onkin mielenkiintoista seurata, että lähteekö UTJ Salmelainen tekemään vielä viimeisiä peliliikkeitä joukkueen vahvistamiseksi. Yksi erittäin taitava kiekollinen puolustaja saattaisi tehdä jo ihmeitä.

Oman lisämausteensa tuo myös päävalmentaja Jarno Pikkarainen, joka ei ole oikeastaan missään vaiheessa saanut joukkueestaan kaivettua sitä aivan maksimaalista potentiaalia irti, eikä mies kyllä rehellisesti ole ideaalinen valinta näin taitavan joukkueen päävalmentajaksi. Pikkarainen olisi varmasti parhaimmillaan duunarijoukkueen käskijänä, jotka pelaavat jotain haistavittukiekkoa ja pelitapa perustuu raastamiseen. Koko Pikkaraisen aikakauden aikana on joukkue pelannut erittäin epätasaisesti ja onkin jo varmaa, että mies ei ensi kaudella tule Helsingissä valmentamaan. Koska paikat ovat rajoitetut ympäri Eurooppaa ja Suomea, niin uskon Pikkaraisellakin olevan kova halu saada hyvät näytöt keväästä, jotta mahdollisuuksia olisi vielä päästä päävalmentajaksi. Mihin IFK:n taso keväällä riittää, niin se jää nähtäväksi. Huikea määrä yksilötaitoa pitää kuitenkin joukkueen framilla ja se saattaakin olla yksi ratkaiseva tekijä tosipeleissä, päävalmentajasta riippumatta.


Arvio loppukaudesta : Taistelee sijoista 3-8

1. ?
2. ?
3. ?
4. HIFK
5. Kärpät
6. KooKoo
----------------------------
7. TPS
8. KalPa
9. Pelicans
10. Sport
----------------------------
11. SaiPa
12. Ässät
13. HPK
14. Jukurit
15. JYP
 
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pienimmät erot tällä hetkellä ovat mielestäni kategorioiden 2&3 välillä ja nämä joukkueet voivatkin sijoittua keskenään aivan ristiin sekä rastiin. Kuitenkin asia, mikä erottaa Kärpät sekä IFK:n näistä kolmoskategorian joukkueista - vaikka pelillisesti ovatkin huonommin vetäneet - on puhtaasti pelaajamateriaali, jonka turvin näenkin heidät selkeämpinä haastajina, kuin mustina hevosina.

Kolme joukkuetta jäljellä ja tyhmempikin ihminen tietää mistä joukkueista on kyse. Viikonlopun aikana tulee viimeisetkin raaputuksen ulos, jonka jälkeen on aika rauhoittua syömään pipareita ja odottamaan joulupukkia.

Ihmeen vähän vieläkin on mielestäni keskustelua näistä. Se ei yllättänyt, että Porista tuli kommentteja, mutta yleisesti tuntuu vähän hölmöltä vain kirjoitella tänne yksipuheluita. Vai onko se sitten niin, että jääkiekko ei yksinkertaisesti tällä hetkellä massaa jaksa niin kiinnostaa.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Pienimmät erot tällä hetkellä ovat mielestäni kategorioiden 2&3 välillä ja nämä joukkueet voivatkin sijoittua keskenään aivan ristiin sekä rastiin. Kuitenkin asia, mikä erottaa Kärpät sekä IFK:n näistä kolmoskategorian joukkueista -vaikka pelillisesti ovatkin huonommin vetäneet - on puhtaasti pelaajamateriaali, jonka turvin näenkin heidät selkeämpinä haastajina, kuin mustina hevosina.

Kolme joukkuetta jäljellä ja tyhmempikin ihminen tietää mistä joukkueista on kyse. Viikonlopun aikana tulee viimeisetkin raaputuksen ulos, jonka jälkeen on aika rauhoittua syömään pipareita ja odottamaan joulupukkia.

Ihmeen vähän vieläkin on mielestäni keskustelua näistä. Se ei yllättänyt, että Porista tuli kommentteja, mutta yleisesti tuntuu vähän hölmöltä vain kirjoitella tänne yksipuheluita. Vai onko se sitten niin, että jääkiekko ei yksinkertaisesti tällä hetkellä massaa jaksa niin kiinnostaa.
Kyllä se kiinnostaa, mutta samaa mieltä ollessa ei tule kritiikkiä. Eihän suomalainen osaa positiivista palautetta antaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kolme joukkuetta jäljellä ja tyhmempikin ihminen tietää mistä joukkueista on kyse.

Ilmoitan jo etupeltoon kritisoivani sijalla 9 olevan joukkueen sijoittamista kärkikolmikkoon, ennen kuin Ilveksen leiristä tullaan asiasta mainitsemaan.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
@Via Dolorosa ensiajatus oli, että miten Ilveksen voi sijoittaa "ykkössuosikit"-kategoriaan ilman lainapelaajiaan. Mutta sitä mukaa kun hyvin perusteltuja analyysejäsi olen lukenut, olen tajunnut että vaikea sieltä on muitakaan joukkueita siihen ylimpään kategoriaan Lukon kaveriksi nostaa. Jos itse kirjoittaisin vastaavat analyysit, sijoittaisin Lukon ylhäisessä yksinäisyydessään ykköskoriin.

Pistetään nyt kilpaileva rivi runkosarjan loppusijoitusarvioineen, vaikken perusteluja jaksakaan kirjoittaa.

---
Lukko (1)
---
Ilves (2-3)
HIFK (2-6)
Kärpät (2-7)
---
KalPa (3-8)
Tappara (4-8)
KooKoo (4-9)
Pelicans (6-11)
TPS (6-11)
---
Sport (9-12)
Ässät (9-13)
SaiPa (10-14)
Jukurit (10-14)
---
HPK (11-15)
JYP (11-15)
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
@Via Dolorosa ensiajatus oli, että miten Ilveksen voi sijoittaa "ykkössuosikit"-kategoriaan ilman lainapelaajiaan. Mutta sitä mukaa kun hyvin perusteltuja analyysejäsi olen lukenut, olen tajunnut että vaikea sieltä on muitakaan joukkueita siihen ylimpään kategoriaan Lukon kaveriksi nostaa. Jos itse kirjoittaisin vastaavat analyysit, sijoittaisin Lukon ylhäisessä yksinäisyydessään ykköskoriin.

Pistetään nyt kilpaileva rivi runkosarjan loppusijoitusarvioineen, vaikken perusteluja jaksakaan kirjoittaa.

---
Lukko (1)
---
Ilves (2-3)
HIFK (2-6)
Kärpät (2-7)
---
KalPa (3-8)
Tappara (4-8)
KooKoo (4-9)
Pelicans (6-11)
TPS (6-11)
---
Sport (9-12)
Ässät (9-13)
SaiPa (10-14)
Jukurit (10-14)
---
HPK (11-15)
JYP (11-15)

Samaa mieltä, Lukko on tällä hetkellä ykkössuosikki, Ilves ja muut haastajia. Rauma, jos joku Suomessa, on kiekkokaupunki ja kannattajat ovat menestyksen ansainneet. Ehkä nyt sitten ovat tähdet vihdoin kohdallaan?

@Via Dolorosa Kiitos voimasuhdearvioista. Mielenkiintoista luettavaa ja näihin palaan varmasti, kun kausi jatkuu. Arviosi Ässistä oli aika realistinen tähän hetkeen. Joistain yksityiskohdista vähän eri mieltä, mutta vaikea Ässiä kokonaisuudessaan on tällä hetkellä sijoitella ylemmäs.
Siellä on perustelut sen verran hyvät, että vaikea on muistakaan joukkuearvioista alkaa vänkäämään. Hattua päästä, että viitsit nähdä vaivaa ja kirjoittaa arvioitasi tänne.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Mutta jos nyt jostain olen @Via Dolorosa järjestyksessä eri mieltä, niin vaihtaisin KalPan ja Kärpät päikseen, samoin Pelicansin nostaisin Kookoon ja TPS:n edelle.

E: Tajusin, että tämä on vähän epäloogista. Siis näin:

5. KalPa
6. Pelicans
7. Kookoo
8. TPS
9. Kärpät
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Mutta jos nyt jostain olen @Via Dolorosa järjestyksessä eri mieltä, niin vaihtaisin KalPan ja Kärpät päikseen, samoin Pelicansin nostaisin Kookoon ja TPS:n edelle.

E: Tajusin, että tämä on vähän epäloogista. Siis näin:

5. KalPa
6. Pelicans
7. Kookoo
8. TPS
9. Kärpät
Tän jälkeen pohjonen hiljenis täysin :D
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ihmeen vähän vieläkin on mielestäni keskustelua näistä. Se ei yllättänyt, että Porista tuli kommentteja, mutta yleisesti tuntuu vähän hölmöltä vain kirjoitella tänne yksipuheluita. Vai onko se sitten niin, että jääkiekko ei yksinkertaisesti tällä hetkellä massaa jaksa niin kiinnostaa.
Loistavia arvioita. Arvostan suuresti, että olet jaksanut raapustaa näin monipuoliset näkemykset aiheesta!
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihmeen vähän vieläkin on mielestäni keskustelua näistä. Se ei yllättänyt, että Porista tuli kommentteja, mutta yleisesti tuntuu vähän hölmöltä vain kirjoitella tänne yksipuheluita. Vai onko se sitten niin, että jääkiekko ei yksinkertaisesti tällä hetkellä massaa jaksa niin kiinnostaa.
Lynkataan sut sitten vasta, kun saat manselaiset järjestykseen. *hymiö* Vaikka olen kyllä ihmeissäni, että teet arviot ilman lainamiehiä ja silti Ilves puuttuu edelleen. Sillä varsin suurella mielenkiinnolla odotankin arvioosi Ilveksestä ja sitä miten tämän asian perustelet. Omissa papereissani, olisi Ilves kyllä tullut jo listalle.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kun puhutaan Ilveksestä niin täällä kuraa saavalla Ville Meskasella on 2 pistettä enemmän tilastoissa, kuin super Jukka Peltolalla ja Kristian Kuuselalla.

Ja Meskanen ei ole lähelläkään joukkueen pistekärkeä. Laajuutta Ilveksellä löytyy, mutta toivotaan että saadaan katsoa miten huippuyksilöiden lähtö vaikuttaa (Dostal, Välimäki) ja onko lähtö lopullinen edes tähän kauteen pohjaten.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onko Ruotsalainen nyt pysymässä Ipassa? Kyllähän tuo hyvää Liigalle tekisi, ei näitä huippuja liian usein nähdä Liigassa. Vaikka tuo Ruotsalainenkin on vähän sellainen "köyhän miehen aleksisaarela" ja jos joltain tuo meni ohi, niin tuo on iso miina tai provo. Ottakaa kiinni
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ruotsalainen odottelee jo lähtökuopissa lähtökäskyä. Yrittää tosissaan murtautua Sabresin pelaavaan kokoonpanoon. Eilen oli Ylellä artikkeli, jossa Are valotti tilannettaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös