Liigajoukkueiden kannattajaryhmät & kulttuuri kaudella 2023–2024

  • 234 791
  • 1 189

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves talvella ja Ilves kesällä, Ikurin Vire
Kummallista keskustelua. Jokainen joka ostaa naapurin järkkäämään paikalliseen lipun on osaltaan maksamassa ”levtsin” palkkaa. Kannustamalla näkyvästi ja äänekkäästi, on tekemässä tapahtumasta houkuttelevampaa ja samalla siis lisäämässä rahaa maksaa ”levtsin” palkkaa.



Ilveskannattajat, menkää kattoon peli jostain Ilves -henkisestä baarista, tai ostakaa fanituotteita lipun hinnalla ja pysykää kotona.. kaikista naapurin järkkäämistä paikallisista. Muihin kaupunkeihin matkaaminen on ok ja ainoastaan hyvä asia, mutta naapurille rahan antaminen..


JA sitten viälä jotkut kehtaa vaatimalla vaatia, että Ilves –kannattajien pitäisi mennä erityisesti naapurin otteluun tekeen siitä parempaa… ja pidätte itseänne oikein kannattajina?
Noin vähemmän kireillä otsasuonilla otettuna tämä on kyllä paljon lähempänä omaa Ilves-historiaani kuin sivutolkulla Osaston osallistumisesta miekkailu. Ei meillä ole ennenkään Tapparalle rahaa kannettu. Ajatuksenakin Tappara-väriseen halliin meno tuntuu, no, likaiselta. Yäk.

Puhumattakaan Tapparalta kuulostavaan halliin. Kylmiä väreitä pelkästä ajatuksestakin. Sellainen puolikauhtunut, viimeksi kasarilla pienen faceliftin värimaailmassaan ja kalustuksessaa kokenut lähiöbaari, jossa yhä soi jukeboxissa repeatilla tuo Itävallan toiseksi pahin lahja maailmalle. Mutta kalja on halpaa.
 

kepardi

Jäsen
Kummallista keskustelua. Jokainen joka ostaa naapurin järkkäämään paikalliseen lipun on osaltaan maksamassa ”levtsin” palkkaa. Kannustamalla näkyvästi ja äänekkäästi, on tekemässä tapahtumasta houkuttelevampaa ja samalla siis lisäämässä rahaa maksaa ”levtsin” palkkaa.

Ilveskannattajat, menkää kattoon peli jostain Ilves -henkisestä baarista, tai ostakaa fanituotteita lipun hinnalla ja pysykää kotona.. kaikista naapurin järkkäämistä paikallisista. Muihin kaupunkeihin matkaaminen on ok ja ainoastaan hyvä asia, mutta naapurille rahan antaminen..

JA sitten viälä jotkut kehtaa vaatimalla vaatia, että Ilves –kannattajien pitäisi mennä erityisesti naapurin otteluun tekeen siitä parempaa… ja pidätte itseänne oikein kannattajina?
Mulle on ihan sama mitä teette tai minkälaisilla puheilla koitat omiasi lietsoa. Mutta kummallista keskustelua todellakin. Ei mennä kannustaan omaa joukkuetta ns. päävastustajaa vastaan, ettei ne vaan saa rahaa. Eikä missään tapauksessa tehdä tapahtumasta houkuttelevampaa. Näistä syistä hallista poisjäänti siis tärkeämpää kuin oman joukkueen kannustus. Näin sitä kannattajakulttuuria ilmeisesti edistetään. Paitsi sitten tietysti unohtuu "levtsin" palkanmaksut ja mennään halliin jos saa heiluttaa lippuja.

No ihan hyvin on Tappara onneks pärjännyt, vaikka "oikein kannattajien" rahat on jäänyt paikallisista saamatta.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Mieluummin Osaston tyyli, kuin Tapparan hassuhatut, peruukit ja taputetaan kun tulee maali meininki.
Tähän pakko tarttua.

Tämä oli tilanne ehkä pari vuotta sitten, mutta viimeisen reilun vuoden (?) aikana Tapparan ja SO11 kannattajatoiminta on kehittynyt omasta mielestäni todella paljon. Tähän varmasti iso osasyy on ollut Osaston luoma tunnelma Ilveksen peleissä ja paikallisissa, helpottanut varmasti Tapparan katsomotoiminnan kehittämistä, kun voinut vierestä seurata Suomen mittapuulla ihan kärkipään katsomotoimintaa, edelle menee ehkä yli lajirajojen ainoastaan Klubi tällä hetkellä?

Kyllä jokaiselta joukkueelta noita mainitsemasi kaltaisia faneja löytyy, Tapparan puolelta nuo ”kiakkoa seuraavat maatalonisännät lähikunnista” vaan saaneet eniten näkyvyyttä ja huumoriarvoa johtuen Tapparan pitkistä keväistä viimeisen 10 vuoden aikana.

Tampereella näkee kuinka kilpailu luo kiinnostusta.
Kun on kaksi joukkuetta mistä ”pitää valita”, niin kysymys ei enää ole siitä, että seuraako jääkiekkoa vai ei, vaan siitä, että kumpaa joukkuetta seuraa.

Tappara toki edelleen valovuoden naapuriaan perässä katsomossa ja ottelutapahtumassa, mutta suunta on selkeästi oikea sielläkin. Vastavuoroisesti menestystä Tapparalla tullut enemmän kaukalon puolella, joten tuo katsomossa ja tapahtumassa kakkoseksi jääminen ei varmasti siellä suuresti haittaa.

Vielä tähän lippujen heilutteluun tai heilumattomuuteen..
Tapparalla on oikeus päättää oman tapahtumansa säännöistä ja toimintatavoista, mutta vastavuoroisesti Osastolla on oikeus päättää tapahtumista, joihin se kollektiivisena ryhmänä osallistuu. Vähän turhan iso juttu tästäkin aiheesta pelkästään täällä palstalla taas tehty.
Tapparan ja Osaston intressit eivät kohtaa, mutta mitä sitten? Homma jatkuu siitä huolimatta, ja varmasti asia tulevaisuudessa muuttuu, jos sille nähdään tarvetta.

Suomessa saa onneksi valita.
Ei Ilveksen fanien menemistä Tapparan isännöimään paikalliseen pidä pitää mitenkään automaationa, jos tapahtuma ei miellytä. Sama juttu koskee myös Tapparan faneja ja Ilveksen isännöimiä paikallisia.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuntuu, että tässä monet eivät näe ollenkaan kokonaiskuvaa. Tietenkin näillä protesteilla ja boikoteilla yritetään päästä siihen pisteeseen, että tulevaisuudessa nämä olosuhteet olisivat kunnossa myös Tapparan isännöimissä derbyissä vuosikymmeniksi eteenpäin. Aivan samantekevää, jos nyt sitten tällaisten tempausten takia jäisi jotain otteluita välistä 60 ottelun runkosarjassa. Tällainen toiminta Osastolta nimenomaan osoittaa sitä intohimoa ja rakkautta omaa seuraa kohtaan, kun ei haluttaisi osoittaa joukkueelle tukea vain puolinaisesti. Tarkoitus pyhittää keinoja.

Toki sitä voidaan sitten aina pohtia, että missä tilanteissa voisi hetkellisesti yrittää tehdä asioita katsomossa kera kompromissien ja jatkaa rakentavaa keskustelua kulisseissa. Entä missä tilanteissa sitten hyvä vähän vauhdittaa edistymistä tuomalla esiin kontrasteja sen osalta, että mitä tapahtuu jos näyttävän ja äänekkään päädyn tilalla onkin hiljainen katsomonosa.

Samalla tämä antaa vetoapua myös Sinioransseille. Tässä on ollut vahvasti jo merkkejä nähtävissä, että tulevaisuudessa naapurille halutaan laittaa ihan tosissaan hanttiin päätyjen välisessä taistossa Tampereen herruudesta eikä olla loputtomiin vain ottavana osapuolena. Ainakin viimeksi näytti taas Ilveksen isännöimässä derbyssä todella hienolta, kun molemmissa päädyissä liput olivat ilmassa läpi ottelun ja todellinen tekemisen meininki.





 
Viimeksi muokattu:

Kane88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hawks
Siellä hallissa pitäis olla muitakin paikkoja kuin fanikatsomon takana tai jos ei napa niin voi toki jäädä kotiin. What next? Seisominen ja taputus, tapparalaisethan tunnetusti ei käsillä osaa taputtaa. Ilves voisi kieltää vaikka peruukit heidän himamatseissa, tai ainakin pelin ollessa käynnissä :-)
Ps. Älkää ottako tätä iha liian tosissaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tuota lipun heiluttelua, kun katselee kotisohvalta tulee mieleen ajatus, että jos se rätti tuossa metrin päässä naaman edessä liikkuisi ees-taas, niin voisi kyllä käydä monenlaista ajatusta mielessä, että mitä tekisi.
Jos joku sanoo tuosta nauttivansa, että lippu heiluu jatkuvasti naaman edessä kesken pelin joko valehtelee, tai sitten ei ole kaikki inkkarit kanootissa.

Tuli eilen vilkaistua futista katsomosta. Kylläpä ne 25000 katsojaa siellä keltaisessa seinässä oli tyhmiä kun vaan pari isoa lippua heilui silloin tällöin. Varmaan jotain fakefaneja ku seisovat vaan siellä.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Tappara laiset tuhonneet lappeenrannan.

Ja kaiken lisäksi: heiluttelivat lippuja! Kuvamateriaalia todisteena raporteissa!! Tämä on pyhintä Tappara-arvoa halveeraavaa toimintaa!!!

Nyt päitä pölkylle ja läpsyttimiä kouraan! Läpytiläp ja saa taputtaa sanoisi sointu "olen fiksu-silari" Borg.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täällä on näköjään käyty taas sama vanha keskustelu uudestaan. Ihmettelen, miten niin moni pahoittaa mielensä siitä, jos yksi kannattajaryhmä ei käy yhden joukkueen järjestämissä vieraspeleissä. Mutta ei siitä sen enempää, tämä keskustelu on käyty jo moneen kertaan.

Sen sijaan haluan tuoda keskusteluun myös sitä näkökulmaa, että silläkin on väliä, miten järjestävä taho asioita hoitaa. Ei tämä homma pelkästään Osaston ympärillä pyöri, tangoon tarvitaan kaksi. Tapparan tapahtumavastaavan (Hautamäki?) toiminta on ollut omiaan lisäämään eripuraa aivan saagan alusta tähän päivään asti. Tarinahan alkoi siitä ensimmäisestä paikallisesta, missä lippujen heilutus piti olla sallittu. Asia oli varmistettu tapahtumavastaavalta, eikä mitään ongelmaa pitänyt olla. Kuitenkin järkkärit kielsivät homman alkuunsa. Osasto yritti saada tapahtumavastaavaa kiinni ottelun aikana useaan otteeseen, mutta tämä ei muilta kiireiltään ehtinyt. Jälkeenpäin tapahtumavastaava selitti Osastolle, että järkkärit olivat ymmärtäneet ohjeet väärin. Tapauksen jälkeen Osasto on pyrkinyt aina hyvissä ajoin selvittämään, onko lippujen heilutus seuraavalla kerralla sallittu vai ei. Tapahtumavastaava lupaa usein palata asiaan saman päivän aikana, muttei juuri koskaan näin tee. Tämä viime paikallisen "kokeilu" polkaistiin myös käyntiin yks kaks yllättäen vain päiviä ennen matsia. Olisiko siinä ollut sellainen tilanne, että lippuja oli sen verran paljon myymättä, että haluttiin Osastosta buustia.

Osasto on ollut valmis siirtymään toiseen katsomonosaan, jossa heilutus ei häiritse muita katsojia (yläparvi). Tapahtumavastaava on kuitenkin aina vetkutellut asian kanssa, kunnes tuonnekin on myyty sen verran lippuja, että siirto olisi liian iso duuni. En tiedä, mutta uskoisin että tämä yläparvelle siirtyminen on se tuleva järjestely, josta Osasto tiedotteessaan puhuu. Ehkä nyt siis vihdoin saagaan on tulossa päätös, olettaen ettei tapahtumavastaava jälleen syö sanojaan.

Onhan se ymmärrettävää, ettei Osasto ole mikään prioriteetti Tapparan tapahtumavastaavalle. Mutta ei sitä tarvitse minusta hirveästi ihmetellä, jos maksavat asiakkaat äänestävät jaloillaan tuollaisen kohtelun jälkeen.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Onhan toi Osaston tiedottaminenkin melko lasten kengissä, siellä säälittävän ja naurettavan rajamailla. Se omalta osaltaan ainakin aktivoi keskustelua esim. tällä alustalla. Tehdään itsestään vähän turhan tärkeitä ja ulostulot ovat mallia itkupotkuraivari. Esim. tämä viimeisin "mahdollistavat aktiivikannattajien osallistumisen".
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Onhan toi Osaston tiedottaminenkin melko lasten kengissä, siellä säälittävän ja naurettavan rajamailla. Se omalta osaltaan ainakin aktivoi keskustelua esim. tällä alustalla. Tehdään itsestään vähän turhan tärkeitä ja ulostulot ovat mallia itkupotkuraivari. Esim. tämä viimeisin "mahdollistavat aktiivikannattajien osallistumisen".

Boldattu tosiaankin kuvaa tämän ketjun keskustelua oikein hyvin.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Onhan toi Osaston tiedottaminenkin melko lasten kengissä, siellä säälittävän ja naurettavan rajamailla.
Tämä uusin tiedote on kuitenkin valtava parannus siihen Osaston viime kauden tiedotteeseen, jota kirjoittaessa oli selvästi mennyt tunteisiin Tapparan toimiston päätökset. Enkä kyllä yhtään ihmettele sitä, vaikka toki oma tiedottaminen pitäisi olla aina asiallista, informatiivista ja mahdollisimman vähän erilaisia tulkintoja synnyttävää. Osaston tiedottaminen ja päätökset ovat sentään olleet tässä asiassa kuitenkin koko ajan johdonmukaista toimintaa.

Samaa ei voi sanoa Tapparan osalta, kuten myös @-One- tuossa yllä tuo ilmi muutamalla esimerkillä. Tapparan toimistolla tehdään mm. tiedottamista ihan ammatikseen, mutta kaiken tämän sähläämisen seuraksena ei ole suututettu pelkästään Ilveksen kannattajia, vaan on onnistuttu kiihdyttämään eripuraa myös Tapparan kannattajien keskuudessa. Nytkin tämä uusin tiedote julkaistiin aivan liian myöhään, kun paikallisottelu on jo myyty lähes loppuun vieraskannattajien katsomoa ja sen yläpuolelle sijoitettuja istumapaikkoja lukuun ottamatta. Todennäköisesti osa lipun ostaneista on myös Ilves-kannattajia, jotka ovat ajatelleet lippujen heiluttamisen olevan syyskuun tavoin sallittua. Samalla tavallahan kävi silloin viime kaudellakin siinä ensimmäisessä boikottipelissä, jossa kuitenkin näkyi muutama Ilves-lippu. Osa Ilveksen kannattajista oli jo ostanut silloin liput ennen tietoa liputtamisen kieltämisestä. Viime kaudella oli myös ottelu, jossa liput kiellettiin vasta areenalla ja tuota Tapparan toimistosta selitettiin kommunikaatiokatkoksena samalla vierittäen syytä järkkäreiden niskaan.

Toisesta osapuolesta ei pitäisi ajatella automaattisesti pahinta, mutta pidän mahdollisena, että tälläkin kerralla myöhään ajoitettu tiedottaminen ei ole edes vahinko. Tuossa tapauksessa Ilves-kannattajille pitäisi tarjota mahdollisuutta saada lipuista rahat takaisin, koska paikallispelilisällä hinnoiteltu tuote ei vastaa nyt sitä, millaisena se on ostohetkellä ollut vielä myynnissä. Todennäköisesti liput menisivät kuitenkin vielä kaupaksi Tapparan kannattajille.

Pahinta on, että kaiken tämän jälkeen sen paremmin Ilveksen kuin Tapparan kannattajatkaan eivät voi täysin luottaa, että Tapparan toimisto ei taas taio jotain pakan sekoittavaa kania hatusta seuraavien paikallispelien alla.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara toki edelleen valovuoden naapuriaan perässä katsomossa ja ottelutapahtumassa, mutta suunta on selkeästi oikea sielläkin. Vastavuoroisesti menestystä Tapparalla tullut enemmän kaukalon puolella, joten tuo katsomossa ja tapahtumassa kakkoseksi jääminen ei varmasti siellä suuresti haittaa.
Ei ole enää valovuotta perässä. Perässä kyllä, mutta ei kovin paljoa.
Yleensä ihan hyvä mökä ja tunnelma välittynyt viime ja tällä kaudella naapurinpäädystäkin, kun on "ammatillisista" syistä naapurinkin matseja jonkin verran paikanpäällä katsonut.

Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan ja helppo allekirjoittaa näkemys!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Osasto on ollut valmis siirtymään toiseen katsomonosaan, jossa heilutus ei häiritse muita katsojia (yläparvi). Tapahtumavastaava on kuitenkin aina vetkutellut asian kanssa, kunnes tuonnekin on myyty sen verran lippuja, että siirto olisi liian iso duuni. En tiedä, mutta uskoisin että tämä yläparvelle siirtyminen on se tuleva järjestely, josta Osasto tiedotteessaan puhuu. Ehkä nyt siis vihdoin saagaan on tulossa päätös, olettaen ettei tapahtumavastaava jälleen syö sanojaan.

Katsomolohkot olisi sitten oltava hotellihuoneita vastapäätä. Veikkaan että tulisi aika rankasti kuraa niskaan jos hotellihuoneesta et peliä näkisi.

Taitaa vaan se seuraavakin Tapparan paikallinen olla aika varattu jo. Eli menisi ensi kauteen? Ja se ei ole kyllä hyvä juttu?

Ja tunnustan, että olen ehkä vähän liikaa taas provoillut tämän lippukeissin suhteen. Pahoittelut
 

Nade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Taitaa vaan se seuraavakin Tapparan paikallinen olla aika varattu jo. Eli menisi ensi kauteen? Ja se ei ole kyllä hyvä juttu?
No ei ole lähellekkään täyttä vielä. Katsomokarttaa kun katsoo niin saattaa huomata, että sieltä on kaksi isompaa lohkoa yläkatsomosta harmaalla, joista oletettavasti toinen on kannattajakatsomoa varten.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Katsomolohkot olisi sitten oltava hotellihuoneita vastapäätä. Veikkaan että tulisi aika rankasti kuraa niskaan jos hotellihuoneesta et peliä näkisi.

Taitaa vaan se seuraavakin Tapparan paikallinen olla aika varattu jo. Eli menisi ensi kauteen? Ja se ei ole kyllä hyvä juttu?
Kun tuota 26.1.2024 pelattavan paikallisen paikkakarttaa tarkastelee, niin parvelta osuu silmään yhtenäisenä harmaana alueena näkyvät D2–D4-sisäänkäyntien väliin jäävät katsomolohkot. Ehkä Tappara on ottanut nuo lohkot hyvissä ajoin pois myynnistä ja pelin aikainen lippujen heiluttaminen aiotaan sallia siellä. Alue alkaa siis heti ykköspäädyn parven aitioiden/hotellihuoneiden jälkeen. Tuo olisi lähes nostalgista, kun Hakametsässä seisomatkatsomo oli D1-kulman yläosa.

Myös alakatsomossa näyttäisi olevan kuitenkin A1- ja B1-oviaukkojen välissä seisomakatsomon yläpuolella olevat rivit harmaana eli kaiketi niitäkään ei ole avattu vielä myyntiin.

Ja tunnustan, että olen ehkä vähän liikaa taas provoillut tämän lippukeissin suhteen. Pahoittelut
Valitettavasti sitä provoilua on tässäkin asiassa tullut molemmin puolin ja lisämausteeksi vielä ihan muistakin leireistä. Toivottavasti homma pysyy provoilujen sijaan kuitenkin asiassa ja ongelmaan löydetään kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu edes väliaikaisesti. Tuo vähintäänkin osittainen yläkatsomoon siirtyminen voisi olla sellainen kompromissi, mutta sekään ei poista sitä, että areenan pitäisi kyllä tehdä ongelman juurisyille jotain.

Näköjään tuli samalla hetkellä kolme viestiä samasta huomiosta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
@lunde valitettavasti vaan arenaa ei hirveästi taida kiinnostaa, onnistuuko lippujen heiluttaminen vai ei.
Jääkiekko on kuitenkin vain yksi osa tapahtumista. Joskin varsin monta peliä siellä pelataan,mutta silti ne pelit ovat sivuroolissa?
 

zzonejj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
"Niin ja sitten kun niitä luvallisesti heilutellaan, niin huudellaan ja uhkaillaan 9-12-vuotiaita väkivallalla."

Ehkä tosiaan Tapparan lippukielto on ihan perusteltu että kannattajakatsomossa säästytään väkivallalta.

 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli eilen vilkaistua futista katsomosta. Kylläpä ne 25000 katsojaa siellä keltaisessa seinässä oli tyhmiä kun vaan pari isoa lippua heilui silloin tällöin. Varmaan jotain fakefaneja ku seisovat vaan siellä.



Tuli tuosta vielä mieleen, että pakko laittaa tämä BVB:n kannattajien mahtava vierasinvaasio Skieniin Odds BK:n vieraaksi Eurooppa-liigan ottelussa kesällä 2015. Dortmundista oli lähtenyt mahtava määrä porukkaa liikenteeseen ja kuten kuvista näkyy, niin todella rajulla asenteella ja näyttävällä meiningillä oli lähdetty ottamaan areenaa haltuun. Odds meinasi tehdä melkoisen paukun, mutta suurseura jaksoi taistella mahtavan kannatuksen saattelemana ja onnistuikin lopulta kellistämään norjalaiset.
 
Viimeksi muokattu:

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Tämä ilvesfanien lippukiukuttelu kaatuu lopulta muidenkin niskaan, kun ruvetaan tekemään sääntöjä. kuten Tapparan suunnasta on jo tullut viestiä. Karhunpalveluksen tekevät.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Eikö täällä ole sivutolkulla toisteltu kuorossa, että kotijoukkue saa määritellä ottelutapahtumaan sellaiset säännöt kuin huvittaa? Kai ne kuitenkin koskee silloin kaikkia vierasjoukkueita yhtä lailla, eikä niin, että toisille vieraille on erilaiset säännöt? Säännöthän ovat olleet olemassa jo Hakametsän ajoista lähtien. Niitä on vaan päivitetty nyt areenassa uusiksi lähes jokaisen paikallispelin alla ja yleensä varsin lyhyellä varoitusajalla. Ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä...

Tässä kun tuli aiemmissa viesteissä perattua Tapparan erikoista tiedottamista, niin uusimmassa tiedotteessa oli hienosti osattu spinnata myyntiin vapautuneiden paikojen syyksi sen, että paikat eivät kelvanneet Ilves-kannattajille. Jollain ahkerasti liput...moderoitavalla keskustelupalstalla tuollaisesta trollaamisesta saattaisi saada jo pelikieltoa.

Tappara kirjoitti:
Se ainut oikea paikallisottelu pelataan seuraavan kerran ensi viikon perjantaina, kun Tappara isännöi kauden kolmatta mittelöä Tampereen herruudesta. Ottelu on ollut jo tovin aikaa lähes loppuunmyyty normaaleiden istumapaikkojen osalta, mutta nyt jännitysnäytelmään on vapautunut pieni määrä lippuja.

Vieraskannattajaryhmä ei hyödyntänyt Tapparan tarjoamaa laajennettua vieraskannattajakatsomoa kauden kolmanteen paikallisotteluun, joten heidän käyttöönsä varatun istumakatsomon paikat on nyt vapautettu yleiseen myyntiin.
Ihan kuin siellä toimistolla ei edes haluttaisi mitään sovintoa, vaan hierotaan vielä hanskaakin naamaan kaiken muun sekoilun päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös